קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון] פרסום| עוד קצת יריות! אני יודע שהיה חסר קצת!
    על ידי djvans19 בפורום סרטונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-04-2011, 19:47
  2. -כמה שאלות לא יודע בדיוק מה לרשום בכותרת-
    על ידי משתמש אנונימי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 04-02-2008, 11:13
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 13:41
  4. מי מי מי יודע מי אני(((:
    על ידי techno barzel בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-01-2006, 14:20
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:31
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

[שאלות]מי שהיה בגיבוש כלשהו/יודע מה יש שם-להכנס

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    595
    משפט מחץ
    אם הכאב הוא זמני, אז עד מתי?

ברירת מחדל [שאלות]מי שהיה בגיבוש כלשהו/יודע מה יש שם-להכנס

תשמעו
    קראתי כל מיני דברים שבילבלו לי ת'צורה
    ועכשיו יש לי כמה שאלות
    1.יום סיירות- לאיזה יחידות הוא ממיין?
    2.איזה גיבושים בנפרד יש חוץ מאותו יום סיירות?
    3.אחרי יום סיירות יש גיבוש נוסף?
    4.כמה ימים זה היום סירות הזה?
    5.כדי לקבל זימון ליום סיירות צריך לבקש משהו?
    6.אם אני רוצה משהו אחר ממה שביקשתי בצו ראשון מה אני אמור לסמן במנילה ?
    7.אם לדוגמא אני רוצה ללכת לגיבוש צנחנים ואני רוצה גם ללכת ליום סיירות אז מה אני צריך לבקש?
    8.הבנתי גם שיש בתוך הגיבוש מיון ליחידות שונות באותו חיל...לדוג' : פלס''ר ומגלן וכל מיני
    אז מה ההבדלים בינהם?
    9.אם אני רוצה סיירת מטכ''ל מה אניי צריך לעשות?

וכל מי שהיה בגיבוש כלשהו.....חובלים,צנחנים, סיירות וכל דבר אחר
    שיפרט מה היה שם כמה ימים את הכל

תודה למי שעוזר
    "אני מיתר ומיתר זה אני"

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

ציטוט נכתב במקור על ידי KoChiNi
    תשמעו
    ועכשיו יש לי כמה שאלות
    7.אם לדוגמא אני רוצה ללכת לגיבוש צנחנים ואני רוצה גם ללכת ליום סיירות אז מה אני צריך לבקש?
    8.הבנתי גם שיש בתוך הגיבוש מיון ליחידות שונות באותו חיל...לדוג' : פלס''ר ומגלן וכל מיני
    אז מה ההבדלים בינהם?

תודה למי שעוזר
    דבר ראשון אל תתפוס אותי בכל מילה כי הידע שלי גם מוגבל בעניין.

יום סיירות זה יום אחד, בחורף זה יומיים (לפי מה שהבנתי), הוא ממיין ליחידות ההתנדבות שזה מטכ"ל שייטת חובלים.
    אחרי יום סיירות מזמינים אותך לגיבוש תלוי מה רשמת בסדר העדיפיות שלך וכמובן בתוצאות שלך.
    ואם אתה רוצה מטכ"ל אז יש אתה מסמן את מטכ"ל בראש סדר העדיפות שלך וצריך להוציא תוצאות טובות במבחנים.

עד כאן אני יודע (כמובן שיכול להיות שלא הכל נכון).

1. יום סיירות ממיין לגיבושים- מטכ"ל, שייטת 13, חובלים ואני חושב שיש עוד אבל אני לא זוכר.
    2. יום סיירות זה לא גיבוש, זה ממיין לגיבושים, נגיד אם אתה טוב אז שולחים אותך לגיבוש מטכ"ל או שייטת, אם אתה פחות טוב אז לחובלים וככה... (סטכ"ל ושייטת זה להכי טובים ביום סיירות)
    3. אחרי יום סיירות אתה הולך לגיבוש שהיום סיירות מיין אותך (זה בד"כ בפסח או ביולי אוגוסט הגיבושים אני חושב).
    4. נראה לי זאת השאלה הכי מפגרת שיש, תחשוב לבד...
    5. לא צריך לבקש משהו בשביל לקבל יום סיירות, אם יש לך נתונים מתאימים (פרופיל 97 וקב"א 54-56) אז יזמנו אותך.

שאר השאלות אני לא ממש יודע לענות.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    595
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי s.d
    1. יום סיירות ממיין לגיבושים- מטכ"ל, שייטת 13, חובלים ואני חושב שיש עוד אבל אני לא זוכר.
    2. יום סיירות זה לא גיבוש, זה ממיין לגיבושים, נגיד אם אתה טוב אז שולחים אותך לגיבוש מטכ"ל או שייטת, אם אתה פחות טוב אז לחובלים וככה... (סטכ"ל ושייטת זה להכי טובים ביום סיירות)
    3. אחרי יום סיירות אתה הולך לגיבוש שהיום סיירות מיין אותך (זה בד"כ בפסח או ביולי אוגוסט הגיבושים אני חושב).
    4. נראה לי זאת השאלה הכי מפגרת שיש, תחשוב לבד...
    5. לא צריך לבקש משהו בשביל לקבל יום סיירות, אם יש לך נתונים מתאימים (פרופיל 97 וקב"א 54-56) אז יזמנו אותך.

שאר השאלות אני לא ממש יודע לענות.

באמת נשמעת מפגרת שאלה 4 אבל אמרו לי שזה יומיים או שלושה
    "אני מיתר ומיתר זה אני"

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    595
    משפט מחץ

מצאתי מידע לגבי היום סיירות

במסגרת תהליך המיון והגיוס לצה"ל, יום סיירות הוא יום המשמש למיון המועמדים לשירות ביטחון (מלש"בים) טרם גיוסם ליחידות מובחרות, ביניהן סיירת מטכ"ל, שייטת 13 וקורס חובלים של חיל הים.

כדי לקבל זימון ליום הסיירות על המועמד להיות כשיר מבחינת נתונים פיזיים, המתבטאים בפרופיל שנע בין 82-97 ובלי סעיפים פוסלים. כמו כן הנתונים האישיים מהצו הראשון צריכים להיות מתאימים לקצונה.

במשך השנה ישנם שני מחזורים של ימי סיירות:

• בחורף - יום הסיירות נמשך יום אחד בלבד.
    • בקיץ - יום הסיירות נמשך כיומיים.
    יום הסיירות מועבר ע"י בוגרי סיירות, ומתבצע במכון וינגייט. במשך היום המלש"בים עוברים פעילויות גופניות, ובסופו הם מחולקים לגיבושים השונים שיבוצעו כמה חודשים לאחר מכן.
    "אני מיתר ומיתר זה אני"

Gigi Buffon
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי KoChiNi
    תשמעו
    ועכשיו יש לי כמה שאלות
    אז מה ההבדלים בינהם?

תודה למי שעוזר
    1.יום סיירות ממין אותך לכול היחידות ההתנדבותיות כלומר:צנחנים ודובדן,חיל הים[סטילים ועוד אפשרות לא ממש זוכר אותה],שייטת 13,669,שלדג וכו'.
    2.אם הבנתי נכון למה אתה מתכוון אז היום סיירות זה כדי שתקבל זימון לגיבוש שאתה רוצה.
    3.גיבוש ליחידה שאליה אתה רוצה להתנדב.
    4.יומיים שלושה בערך.
    5.תפנהלמדור סיירות דרך האיימיל ותבקש זימון ליום סיירו הקרוב[ינואר].
    6.המנילה היא מה שקובע את השיבוץ שלך ולא מה שאמרת לחיילת בגיל 6 בצו הראשון למרות שגם לזה יש השפעה,לרוב אם אתה רוצה יחידה התנדבותית אז אתה מסמן צנחנים בעדיפות ראשונה וישלחו לך זימונים וכו'.
    7.אין שוני אתה צריך יום סיירות בשביל להגיע למצנחנים,גם צנחנים עושים גיבוש+ראיון אישי שבו אתה חייב לדבר בצורה מעולה וברור כדי להתקבל ד"א-כול הסוסים שהצטיינו בגיבוש בקטע הפיזי נופלים בראיון האישי בגלל שהם לא מדברים ברור.
    8.זה גיבוש שאתה כבר נמצא בצבא אחרי שעשית ראיון עם המפקדים שלך ואתה מסביר להם פחות או יותר מה אתה רוצה,היחידות האלה הם:פלס"ר,פל"חיק,מגלן ועוקץ ונדמה לי ששכחתי עוד משהו אבל לא משנה.חברים שלי עושים את זה עכשיו והם אומרים שמתוך 400 שניגשו לגיבוש של פלס"ר גבעתי רק 80 עברו את הגיבוש של הפלס"ר.[אני מדדבר על האזור של גבעתי בדרום בבסיס קציעות ליד ניצנה].
    9.יום סיירות.

ד"א-כדאי שתשקול אפשרויות אחרות חוץ מסיירת מטכ"ל וצנחנים הגיבושים שלהם מאוד קשים ולמרות שכולם רוצים לשרת בהם בגלל המורשת קרב שלהם עדיין יש סיירות מעולות-אגוז של גולני,יהל"ם של הנדסה קרבית[נכון להיום הסיירת שחיסלה הכי הרבה מחבלים בשנה האחרונה],מיתר ומנתץ שך תותחנים שלפי מה שאומרים שזה אחד הדברים המעניינים בצבא וכמובן חיל הים על תפקידיו הקרביים.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    595
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
    1.יום סיירות ממין אותך לכול היחידות ההתנדבותיות כלומר:צנחנים ודובדן,חיל הים[סטילים ועוד אפשרות לא ממש זוכר אותה],שייטת 13,669,שלדג וכו'.
    2.אם הבנתי נכון למה אתה מתכוון אז היום סיירות זה כדי שתקבל זימון לגיבוש שאתה רוצה.
    3.גיבוש ליחידה שאליה אתה רוצה להתנדב.
    4.יומיים שלושה בערך.
    5.תפנהלמדור סיירות דרך האיימיל ותבקש זימון ליום סיירו הקרוב[ינואר].
    6.המנילה היא מה שקובע את השיבוץ שלך ולא מה שאמרת לחיילת בגיל 6 בצו הראשון למרות שגם לזה יש השפעה,לרוב אם אתה רוצה יחידה התנדבותית אז אתה מסמן צנחנים בעדיפות ראשונה וישלחו לך זימונים וכו'.
    7.אין שוני אתה צריך יום סיירות בשביל להגיע למצנחנים,גם צנחנים עושים גיבוש+ראיון אישי שבו אתה חייב לדבר בצורה מעולה וברור כדי להתקבל ד"א-כול הסוסים שהצטיינו בגיבוש בקטע הפיזי נופלים בראיון האישי בגלל שהם לא מדברים ברור.
    8.זה גיבוש שאתה כבר נמצא בצבא אחרי שעשית ראיון עם המפקדים שלך ואתה מסביר להם פחות או יותר מה אתה רוצה,היחידות האלה הם:פלס"ר,פל"חיק,מגלן ועוקץ ונדמה לי ששכחתי עוד משהו אבל לא משנה.חברים שלי עושים את זה עכשיו והם אומרים שמתוך 400 שניגשו לגיבוש של פלס"ר גבעתי רק 80 עברו את הגיבוש של הפלס"ר.[אני מדדבר על האזור של גבעתי בדרום בבסיס קציעות ליד ניצנה].
    9.יום סיירות.

ד"א-כדאי שתשקול אפשרויות אחרות חוץ מסיירת מטכ"ל וצנחנים הגיבושים שלהם מאוד קשים ולמרות שכולם רוצים לשרת בהם בגלל המורשת קרב שלהם עדיין יש סיירות מעולות-אגוז של גולני,יהל"ם של הנדסה קרבית[נכון להיום הסיירת שחיסלה הכי הרבה מחבלים בשנה האחרונה],מיתר ומנתץ שך תותחנים שלפי מה שאומרים שזה אחד הדברים המעניינים בצבא וכמובן חיל הים על תפקידיו הקרביים.

אחי יש לך כמה טעויות
    תקרא הודעה אחת מעליך שפירסמתי
    דובדבן וצנחנים זה מיון בנפרד כנ''ל הסטילים ושלדג
    שלדג מגיעים בדרך יותר מסובכת
    לעבור יום סירות ולהכנס להמתנת מטכ''ל ואז ללכת לגיבוש שלדג
    ואחי בקשר לגיבוש צנחנים ומטכ''ל
    מטכ''ל באמת הכי קשה....40 כל שנה מתקבלים ו10-15 מסימים את הקורס
    אבל צנחנים?! אפילו בהרצאה בבית ספר אמרו לנו שזה הגיבוש הכי קל
    מכל הגיבושים הכי קל לעבור את צנחנים
    "אני מיתר ומיתר זה אני"

תקשיבו יא צעירים
    1. יום בסיירות ממין לשייטת 13, חובלים ומטכ"ל.
    2. יש מלא גיבושים, החל מגיבוש טיס ועד לגיבושי יחטיות שאותם עושים לאחר הגיוס לאחת מחטיבות החי"ר גולני, גבעתי, נח"ל וצנחנים. אם תקבל מיונים לאחר היום סיירות אתה תגיע לגיבוש למטכ"ל שייטת או חובלים.
    אם תסיים גיבוש מטכ"ל ולא תעבור תקבל אופציה לעשות גיבושים ליחידות כמו שלדג, 669, וכו'... אותו דבר גם לגבי גיבוש שייטת. אופציה נוספת היא שתקבל ראיון ליחידות אחרת (בלי גיבוש) כמו עוקץ, אגוז, מורן וכו'...
    3. על השאלה הזזו עניתי בסעיף הקודם...
    4. כמו שמישהו כבר אמר, יום סיירות נמשך יום בחורף ויומיים בקיץ(בגלל העומס חום).
    5. בדרך כלל לא צריך לבקש, אבל אם לא קיבלת אתה יכול לבקש ורוב הסיכויים שגם תקבל.
    6. אם אני זוכר נכון במנילה יש סעיף (נדמה לי שהוא האחרון) שבו שואלים אותך אם יש אופציה שלא הוצעה לך שאתה מעוניין לבקש.
    יש גם שאלון העדפות (בשונה מהמנילה) שבו אתה מדרג את 5 המקומות שאליהן תרצה להגיע.
    7. יום סיירות וגיבוש צנחנים לא מבטלים זה את זה, אתה יכול לבקש כל אחד מהם אם לא קיבלת וסביר להניח שגם תקבל.
    8. כמו שאמרתי בסעיף 2 גם לאחר הגיוס יש גיבושים ליחידות שנמצאות בתוך חטיבות החי"ר (פלס"ר, פלחה"ן ופלנ"ט)-(בגולני, גבעתי, נח"ל וצנחנים)... או כמו אגוז(גולני), עוקץ (חטיבת כפיר) MLRS (תותחנים), פלס"ר שריון... (מן הסתם-שריון).
    9. אם אתה רוצה מטכ"ל אתה צריך להיות שפיץ ביום סיירות, לא רק לסיים אותו אלא להיות מהמובילים... וכמובן לבקש בשאלון הסופי בעדיפות ראשונה את מטכ"ל...

הייתי רוצה לספר לך מה קורה בגיבושים שההיתי בהם אבל לא כדאי... זה סתם הורס את החוויה

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ozbeno , דפקת הקפצה התגובה האחרונה פה מ2005, אבל לא נורא, סיפקת לנו מידע מעולה, תודה רבה.

משתמש כבוד האוואטר של YaBoy
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

1) מטכל , שייטת 13 , חובלים
    2נחנים , דובדבן , 669 , שלדג , טייסת , צוללות , סטילים וכ'ו וכ'ו
    3) לא הבנתי

לא , הם שולחים לך לפי הנתנוים האישיים שלך

אתה מדבר על לדוגמא סיירת דובדבן , שבגיבוש של הצנחנים מי שעושה והוא מצטיין הוא מאותר דובדבן - זאת אומרת אחרי שהוא מתחיל את השירות הצבאי שלו ממש בהתחלה הוא מתחיל גיבוש של יחידת דובדבן
    5) 7)יום סיירות אתה לא יכול לבקש.. ואם כן הסיכוי שתקבל קלוש לדעתי.. צנחנים זה שוב - לפי איך שהם רואים - אתה מתאים תקבל - לא מתאים לא תקבל.. תמיד אפשר לבקש צחנים.. 8) 9)לחכות לזימון ליום סיירות ולהצטיין שמה ולקבל גיבוש של סיירת מטכל - ואם בע"ה תעבור את הפסיכולוג ואת המבחנים שיערכו יום אחריי - תזומן לגיבוש מטכל - תעבור אותו בע"ה אתה ביחידדה
    4) יום סיירות זה יום .. אפילו פחות.. מגיע לוינגייט אחה"צ יוצא משמה ב8 בבוקר למחרת 6) מה שתקבל במנילה זה מה שיש.. אם תקבל מיונים אחרים זה כבר משהו אחר , לא תעבור את המיונים שקיבלת ( גיבוש יום סיירות ) הם ימיינו אותך לפי המנילה - מה שסימנת

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

משתמש כבוד האוואטר של YaBoy
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

ציטוט נכתב במקור על ידי KoChiNi צפיה בהודעה
    אחי יש לך כמה טעויות
    תקרא הודעה אחת מעליך שפירסמתי
    דובדבן וצנחנים זה מיון בנפרד כנ''ל הסטילים ושלדג
    שלדג מגיעים בדרך יותר מסובכת
    לעבור יום סירות ולהכנס להמתנת מטכ''ל ואז ללכת לגיבוש שלדג
    ואחי בקשר לגיבוש צנחנים ומטכ''ל
    מטכ''ל באמת הכי קשה....40 כל שנה מתקבלים ו10-15 מסימים את הקורס
    אבל צנחנים?! אפילו בהרצאה בבית ספר אמרו לנו שזה הגיבוש הכי קל
    מכל הגיבושים הכי קל לעבור את צנחנים
    חחחחחחחח מי המצחיק שאמר לך את זה?
    וסורי על השיתוף פעולה עם ההקפצה הייתי חייב

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

משתמש כבוד האוואטר של humi
    שם פרטי
    מישקה
    לייקים
    7
    נקודות
    180
    משפט מחץ
    A friend with weed is a friend indeed

ציטוט נכתב במקור על ידי YaBoy צפיה בהודעה
    חחחחחחחח מי המצחיק שאמר לך את זה?
    וסורי על השיתוף פעולה עם ההקפצה הייתי חייב
    באמת אחי אמרת כמה שטיות...
    דבר ראשון גיבוש שלדג הוא אותו גיבוש כמו מטכל אבל אם אתה נופל מאחד הגיבושים של שייטת או חובלים אתה יכול לעשות גיבושון (עלק גיבושון טחחחח 6 ימים) של שלדג בלבד.
    בנוסף זה לא מדויק שגיבוש מטכל הוא הכי קשה
    כל גיבוש קשה בצורה שלו... אם אתה מתכוון לכושר אז אתה טועה... מהבחינה הזאת גיבוש שייטת וגיבוש יחטיות יותר קשים.
    גיבוש סטילים לא קשור לגיבוש שלדג אחי בכלל.
    נראה לי שזה הכל

ראיתי עוד משו עכשיו
    ozbeno אחי יש לך כמה טעיות והבהרות.
    לגבי 3: אחי אם אתה מסיים מטכ"ל ולא עובר אתה לא מקבל גיבושון שלדג בגלל שגיבוש מטכל כולל גם גיבוש לשלדג
    לגבי 9: אתה לא חייב לבחור בעדיפיות סיירת מטכ"ל.. אני בחרתי שייטת ושלחו אותי למטכ"ל
    לגבי 6: אין סעיף כזה אחי

עכשיו באמת זהו
    נערך לאחרונה על ידי humi; 22-08-2007 בשעה 21:10.

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

כל השאלות האלה באשכול מאמרים יש לך תשובות
    ואני אעזור לך קצת פה
    1.יום סיירות- לאיזה יחידות הוא ממיין? שייטת 13, מטכ"ל חובלים באופן לא רשמי גם ל504
    2.איזה גיבושים בנפרד יש חוץ מאותו יום סיירות? צנחנים, קשרגים.
    3.אחרי יום סיירות יש גיבוש נוסף? כן יש יום מיון לא פיזי ועוד גיבוש בהתאם ליחידה
    4.כמה ימים זה היום סירות הזה? בחורף 1 בקיץ 2
    5.כדי לקבל זימון ליום סיירות צריך לבקש משהו? לא אם הנתונים מתאימים יקראו לך
    6.אם אני רוצה משהו אחר ממה שביקשתי בצו ראשון מה אני אמור לסמן במנילה ? מה שאתה רוצה, הצו הראשון לא קובע
    7.אם לדוגמא אני רוצה ללכת לגיבוש צנחנים ואני רוצה גם ללכת ליום סיירות אז מה אני צריך לבקש? כלום לסמן במנילה מחנים בעדיפות גבוהה
    8.הבנתי גם שיש בתוך הגיבוש מיון ליחידות שונות באותו חיל...לדוג' : פלס''ר ומגלן וכל מיני זה לאחר הגיוס
    אז מה ההבדלים בינהם? אין הבדל אותו גיבוש
    9.אם אני רוצה סיירת מטכ''ל מה אניי צריך לעשות? ללכת ליום סיירות ולהיות טוב

ציטוט נכתב במקור על ידי humi צפיה בהודעה

ראיתי עוד משו עכשיו
    ozbeno אחי יש לך כמה טעיות והבהרות.
    לגבי 3: אחי אם אתה מסיים מטכ"ל ולא עובר אתה לא מקבל גיבושון שלדג בגלל שגיבוש מטכל כולל גם גיבוש לשלדג
    לגבי 9: אתה לא חייב לבחור בעדיפיות סיירת מטכ"ל.. אני בחרתי שייטת ושלחו אותי למטכ"ל
    לגבי 6: אין סעיף כזה אחי

עכשיו באמת זהו
    תקשיב.... גיבוש שלדג ומטכ"ל הוא לא אותו דבר בכלל... וזה על פי מה שאני זוכר כי אני משוחרר כבר שנה, אבל לא נורא אם אני טועב אז בסדר...
    ואני יודע שלא חובה לבחור... אברתי שרצוי לבחור בעדיפות ראשונה... אם קיבלת בלי שביקשת בעדיפות ראשונה כל הכבוד...
    ולגבי 6... בתקופה שלי היה גם שאלון וגם מנילה...
    זה בא בחוברת כזו שבסוף את רושם את מה שאתה רוצה...

בכל מקרה שיהיה בהצלחה... לך ולכל הצעירים פה

ציטוט נכתב במקור על ידי Yellow Slider צפיה בהודעה
    ozbeno , דפקת הקפצה התגובה האחרונה פה מ2005, אבל לא נורא, סיפקת לנו מידע מעולה, תודה רבה.

תודה

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,493 | הודעות: 8,173,080 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect