קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אתם מאמינים בגן עדן וגיהנום?
    על ידי black tear בפורום יהדות
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 02-11-2005, 21:01
  2. אתם מאמינים שבאמת הכל לטובה???
    על ידי Xanax בפורום יהדות
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 19:29
  3. סיאנס - מאמינים או לא?
    על ידי gForce בפורום יהדות
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 20:00
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 15:04
  5. PSP ב15 דולר??,לא מאמינים?כנסו !
    על ידי guy555 בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 18:20
נושא נעול
עמוד 5 מתוך 7 << ראשון ... 34567 אחרון >>
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 97

מאמינים? - עמוד 5

ציטוט נכתב במקור על ידי LeBRoN צפיה בהודעה
    לפני איזה 2 עמודים אמרת שאתה שונא רק חרדים...
    ואל תידאג..את איראן אפשר לפוצץ בלי בעיות..ועל הזיין התושבים שם..להפ לא אכפת-לנו לא אכפת
    הקטע הוא שהממשלה המזדיינת שלנו לא עושה את זה :<

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של Oman
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    גולני הכי אחי

ציטוט נכתב במקור על ידי היפופוטם עם חציל בתחת צפיה בהודעה
    אוי מסכן שכמותי אני אוהב לראות אנשים שרוצים להרוג אותי נופלים כמו זבובים בלי כנפיים
    מתי שמעת רב מתבטא בגזענות? אתה בכלל לא יודע מה זה רב אז סתום תפה שך.
    נגיד שאלף נוצרים "חרפו נפשם" והצילו יהודים, היו איזה מיליארד שישבו בצד והסתכלו, אני מאמין שמיליארד זה יותר מאלף.
    את מי העלבתי ולא בדקתי שאין לו שום קשר אליי? אין לי שום קשר לשואה, לא היה שום נוצרי שהציל למשפחה שלי תחיים.
    אתה כל כך מאוהב בצבא של ארה"ב נראה לי היית מזיין בכיף איזה חייל מארינס אבל בכל זאת, אם בימי בגין ישראל הייתה רוצה להשמיד מישהו כמו נסראללה הוא היה מת בלי קשר לאיפה שהוא נמצא.
    למה נראה לך שאז היינו יותר חזקים? כבר 17 שנה מדינה לא תקפה אותנו... ועכשיו הם רק רוצים לעשות איתנו "שלום" יותר מאי פעם.. אפילו מצריים המדינה הערבית הכי חזקה בשלום איתנו
    גולני שלי.

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

כה הממשלה הזאת הדרדרה..צריך להחזיר את אולמרט לירושלים..ואז להביא בנאדם שיודע מה הוא עושה..

כה הממשלה הזאת הדרדרה..צריך להחזיר את אולמרט לירושלים..ואז להביא בנאדם שיודע מה הוא עושה..
    מה עשיתי שאתה רוצה להביא אותו עליי שוב? שיילך ינהל את כפר קאסם.
    Oman מה הקשר?

המשך ערב נעים,
    Gay

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ
    אם לא היית מוכן להאבק על האהבה שלך, הרי שלא היית ראוי לה

ציטוט נכתב במקור על ידי היפופוטם עם חציל בתחת צפיה בהודעה
    אוי מסכן שכמותי אני אוהב לראות אנשים שרוצים להרוג אותי נופלים כמו זבובים בלי כנפיים
    מתי שמעת רב מתבטא בגזענות? אתה בכלל לא יודע מה זה רב אז סתום תפה שך.
    נגיד שאלף נוצרים "חרפו נפשם" והצילו יהודים, היו איזה מיליארד שישבו בצד והסתכלו, אני מאמין שמיליארד זה יותר מאלף.
    את מי העלבתי ולא בדקתי שאין לו שום קשר אליי? אין לי שום קשר לשואה, לא היה שום נוצרי שהציל למשפחה שלי תחיים.
    אתה כל כך מאוהב בצבא של ארה"ב נראה לי היית מזיין בכיף איזה חייל מארינס אבל בכל זאת, אם בימי בגין ישראל הייתה רוצה להשמיד מישהו כמו נסראללה הוא היה מת בלי קשר לאיפה שהוא נמצא.
    נראה לך שאפשר להילחם באיראן? אתה שוכח את הליגה הערבית?! למדת היסטוריה בכלל!? יש לך יותר מ10 מדינות ערביות! אתה חושב שתוכל להילחם בכולם בו זמנית? אתה חיי באופריה! וארה"ב לא תבוא לעזור כי זה לא מלחמת חובה והחוקה וקובעת שרק במלחמת חובה על הקונגרס האפשרות להכריז על גיוס חובה! אבל לפני כן, הנשיא חייב לעלות הצעה לקונגרס להכריז מלחמה בכלל.. לא נראה לי שהם יעשו את זה.. במיוחד שהרוב שם דמוקרטי עכשיו והם לא בעד מלחמה בכלל.. ארה"ב יודעת טוב מאוד שזה יהפוך מהר מאוד למלחמת עולם ותעדיף לתת לישראל להיות מושמדת מאשר לאבד מליוני חיילים ולהכניס את העולם למצב של מלחמה.
    התגובה הייתה ל "Lebron".

אגב, אמרתי שאני שונא חרדים כי זה השם שלהם.. לא התכוונתי לכולם, רק לחלק.. כמו שתגיד שהתאילנדים הם בדוהיסטים.. לא כולם כאלה, אבל הרוב כן..

להיפו, מליארד יהודים זה לא רק אירופה אלא אסיה.. אסיה הייתה אז בשליטת יפן ברובה.. חוץ מזה שהיטלר לא הגיע לאסיה.. רומל נכשל במלחמה במצרים ופה נסגרה כל נסיון ההתקרבות בכלל לאסיה.. בבריה"מ הגיע קרוב למוסקבה אבל אז הפעילו את שיטת "אדמה חכורה" שהומצאה ע"י נפוליאון ודחפו אותם חזרה.
    וגם אם הם לא עשו כלום, זה לא אמור שהם היו בעד.. הם פשוט פחדו לחיהם.. כשאתה תגיע למצב שבו החיים שלך בסכנה ואתה חייב להחליט מה לעשות, אתה תעדיף שימותו אחרים מאשר שאתה תמות..

המשך ערב מהנה,
    Jay.
    נערך לאחרונה על ידי Jason; 22-08-2007 בשעה 20:57.

If everyone cared and nobody cried
    If everyone loved and nobody lied
    If everyone shared and swallowed their pride
    We'd see the day when nobody died

לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

הלו זה לברון...כמו השחקן -.-
    ובטח שבוש ירצה להיכנס למלחמה עם הערבים..יש שם נפט לא?!

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

הלו זה לברון...כמו השחקן -.-
    ובטח שבוש ירצה להיכנס למלחמה עם הערבים..יש שם נפט לא?!
    הוא לא עד כדי כך טיפש. הוא לא יעשה טעות נוספת שתפגע בתדמית הגם ככה עגומה שלו..

סוד קטן שלא ידעת: אלסקה מלאה בנפט. אבל לא שואבים ממנה מסיבות אקולוגיות.. שאיבה משם תתחיל את באו של יום הדין.. מנסים כבר שנים לגלות איך אפשר לשואב אבל לא מוצאים.. הכמות של הנפט שם בלתי יאומנת מאותה סיבה שאף פעם לא שאבו שם..

לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Jason צפיה בהודעה
    הוא לא עד כדי כך טיפש. הוא לא יעשה טעות נוספת שתפגע בתדמית הגם ככה עגומה שלו..

סוד קטן שלא ידעת: אלסקה מלאה בנפט. אבל לא שואבים ממנה מסיבות אקולוגיות.. שאיבה משם תתחיל את באו של יום הדין.. מנסים כבר שנים לגלות איך אפשר לשואב אבל לא מוצאים.. הכמות של הנפט שם בלתי יאומנת מאותה סיבה שאף פעם לא שאבו שם..
    הוא לא עד כדי כך טיפש? גנבו לו את השעון לפני כמה זמן לא?=-O

"סוד קטן שלא ידעת: אלסקה מלאה בנפט. אבל לא שואבים ממנה מסיבות אקולוגיות.. שאיבה משם תתחיל את באו של יום הדין.. "

עכשיו תנסח את זה כאילו אתה מסביר את זה לכיתה רגילה :\

משתמש מתחיל האוואטר של Oman
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    גולני הכי אחי

אני לא יודע על מה אתה מדבר שואבים משם נפט חופשי, אולי לא הכי נוח שם אבל עושים הכי הרבה שהם יכולים.
    גולני שלי.

גייסון, אין מיליארד יהודים :|

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

די לגנוב לבלוקבאסטר סרטים..

ולידיעתך, המודעין טען שהמצריים נמצאים קרוב מדי וגם הסורים קרובים מדי.. שילמתם את המחיר אל האופריה שחייתם בהם מאז מלחמת ששת הימים שחשבתם שאתם בלתי מנוצחים.. ואם אתה לא מאמין לזה, אני מקווה שאתה לא בביה"ס דתי, כי אם אתה לא, בהיסטוריה ב' תצטרך ללמוד לבגרות על זה.. ואז תבין למה ישראל שילמה את המחיר על הטמטום שלה..
    נו אז מה עם המודיעין ידע? בפועל הצבא ידע על זה משו? החיילים בגבול ידעו על זה? לא אז זהו מי שמבצע בפועל זה מה שהיה חשוב ובאותו זמן הוא היה רדום אז זהו.
    אתה רואה אין לך הסבר למלחמה הזאת איך ניצחנו אותם כי באמת זה לא הסבר שמתאים להגיון, זה פשוט מלמעלה וזהו. חחח חזון אחרית הימים ממש מול העיינים של כולנו, שכביכול ארה"ב תבין שלא משתלם לעזור לנו ובקרוב לא תהיה ידידה שלנו כ"כ ואפילו תהפוך להיות אוייבת לא יאמן עד כמה הגמרא מדוייקת ונביא מדוייקים ובוא נכתבו לפני 2500+ שנה חח.... איי מקווה שאנשים יתעוררו ויראו מה שקורה להם מתחת לאף. אפילו JASON אמרת את זה בעצמך שארה"ב בסופו של דבר לא תעזור לנו וזה בדיוק חזון אחרית הימים, והרי המדיניות הערביות שונאות אותם הרבה יותר מאשר אותנו, אבל ישחקו אותה יעזרו לכם נגדנו ואז תצאו למלחמה אחד נגד השני חחח , לפני 200 ו1000 שנה חשבו מה איך זה יכול להיות ,בחיים לא יהיה דבר כזה, אבל הנה ממש מתחת לאף שלנו מתבשל תסריט אחרית הימים שכ"כ חיכינו לו, אני לפחות.
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 22-08-2007 בשעה 21:52.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי OzAvi צפיה בהודעה
    נו אז מה עם המודיעין ידע? בפועל הצבא ידע על זה משו? החיילים בגבול ידעו על זה? לא אז זהו מי שמבצע בפועל זה מה שהיה חשוב ובאותו זמן הוא היה רדום אז זהו.
    אתה רואה אין לך הסבר למלחמה הזאת איך ניצחנו אותם כי באמת זה לא הסבר שמתאים להגיון, זה פשוט מלמעלה וזהו. חחח חזון אחרית הימים ממש מול העיינים של כולנו, שכביכול ארה"ב תבין שלא משתלם לעזור לנו ובקרוב לא תהיה ידידה שלנו כ"כ ואפילו תהפוך להיות אוייבת לא יאמן עד כמה הגמרא מדוייקת ונביא מדוייקים ובוא נכתבו לפני 2500+ שנה חח.... איי מקווה שאנשים יתעוררו ויראו מה שקורה להם מתחת לאף. אפילו JASON אמרת את זה בעצמך שארה"ב בסופו של דבר לא תעזור לנו וזה בדיוק חזון אחרית הימים, והרי המדיניות הערביות שונאות אותם הרבה יותר מאשר אותנו, אבל ישחקו אותה יעזרו לכם נגדנו ואז תצאו למלחמה אחד נגד השני חחח , לפני 200 ו1000 שנה חשבו מה איך זה יכול להיות ,בחיים לא יהיה דבר כזה, אבל הנה ממש מתחת לאף שלנו מתבשל תסריט אחרית הימים שכ"כ חיכינו לו, אני לפחות.
    לא ניצחתם.. הם נכנעו כי לא היו לכם כוחות.. ניצחון זה כבישה.. אתם לא כבשתם כלום, רק איבדתם.. וכמו שהמורה שלי להיסטוריה אמר, מאז מלחמת ששת הימים ישראל רק הפסידה.. לא היה לכם ניצחון אמיתי מאז.. יום כיפור היה הפסד ענק כי תפסו אותכם עם התחתונים למטה ובגלל מה? שמערבבים בצבא דת! לדוגמה, בצבא ארה"ב, אוסרים על כיום תפילה לכל אחד בשעת אימון או כשהוא בחזית. אסור לערב שום מוטיבים דתים בצבא. אבל בישראל, מה לעשות, צבא עם הופך לצבא המדינה..

לא נראה לי שזה חזון אחרית הימים.. העולם יתקיים, ארץ ישראל לא.. רק מטומטם יצא יכריז מלחמה על ארה"ב אחרי הירושימה והנגאסקי.. במיוחד שלארה"ב יש את סין לצידה.. הסבר ארוך אבל סין תמיד תהיה לצד ארה"ב.. לארה"ב יש היום גם את היפנים, הטיוואנים וכל המדינות המייצרות האלה.. יש לה גם את כל מערב אירופה וחלק ממזרח אירופה.. יש לה גם את הודו והמון מדינות באפריקה לצידם.. יש לה את כל דרום אמריקה לצידה.. נראה לך שמדינות ערב ירצו להילחם נגדה כשכל העולם מקיף אותם והם בסכנת קיום? אל תשכח שהמדינה המוסלמית היחידה המחזיקה פצצת אטום היא פקיסטן.. רוסיה לא נחשבת כי אם תשאל כל רוסי שגר בארץ אחרי שהוא גדל ברוסיה, הוא יגיד לך שהוא מעדיף למות מאשר לשרת בצבא הזה בידיעה שלא אכפת בכלל מה יעלה בגורלו וישלחו אותו להילחם אפילו אם הוא חולה. שתדע, הצבא שלהם כל כך פגום, שמי שמשרת שם לא רואה את הבית 3 שנים.. אחרי שהוא משתחרר הוא רואה.. אם הוא רוצה קצונה, המשפחה שלו עוברת לגור איתו בבסיס..

אז מה לעשות, אם יקרה משהו, רק ישראל תעלם.. שאר העולם ימשיך להתקיים..

הסבר לגבי אלסקה. בגלל המיקום שלה, שאיבה מאסיבית שם יכולה לפגוע בקרחונים והרוס את האיזון שקיים בתוך כדור הארץ.. האיזון שנשמר הוא שכל מקום בכדור הארץ נמצא עם כמות נפט מסויימת שככה הוא יכול להתקיים.. ברגע שהנפט יתחיל להישאב, יבוטל האיזון וזרמי הימים יתחילו להשתנות.. תיווצר מצב בו עקב שינוי הזרמים, רוב הדגים ימותו, והאטמוספרה תהפוך להיות קפואה עקב הזרמים הקפואים שישלחו למעלה.. ויתחיל תהליך של חום מעל 60 בצד אחד של כדור הארץ, ובצד שני קור של -60 בכדור הארץ..

עכשיו מובן?

המשך לילה שקט,
    Jay.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא ניצחתם.. הם נכנעו כי לא היו לכם כוחות.. ניצחון זה כבישה.. אתם לא כבשתם כלום, רק איבדתם.. וכמו שהמורה שלי להיסטוריה אמר, מאז מלחמת ששת הימים ישראל רק הפסידה.. לא היה לכם ניצחון אמיתי מאז.. יום כיפור היה הפסד ענק כי תפסו אותכם עם התחתונים למטה ובגלל מה? שמערבבים בצבא דת! לדוגמה, בצבא ארה"ב, אוסרים על כיום תפילה לכל אחד בשעת אימון או כשהוא בחזית. אסור לערב שום מוטיבים דתים בצבא. אבל בישראל, מה לעשות, צבא עם הופך לצבא המדינה..

לא נראה לי שזה חזון אחרית הימים.. העולם יתקיים, ארץ ישראל לא.. רק מטומטם יצא יכריז מלחמה על ארה"ב אחרי הירושימה והנגאסקי.. במיוחד שלארה"ב יש את סין לצידה.. הסבר ארוך אבל סין תמיד תהיה לצד ארה"ב.. לארה"ב יש היום גם את היפנים, הטיוואנים וכל המדינות המייצרות האלה.. יש לה גם את כל מערב אירופה וחלק ממזרח אירופה.. יש לה גם את הודו והמון מדינות באפריקה לצידם.. יש לה את כל דרום אמריקה לצידה.. נראה לך שמדינות ערב ירצו להילחם נגדה כשכל העולם מקיף אותם והם בסכנת קיום? אל תשכח שהמדינה המוסלמית היחידה המחזיקה פצצת אטום היא פקיסטן.. רוסיה לא נחשבת כי אם תשאל כל רוסי שגר בארץ אחרי שהוא גדל ברוסיה, הוא יגיד לך שהוא מעדיף למות מאשר לשרת בצבא הזה בידיעה שלא אכפת בכלל מה יעלה בגורלו וישלחו אותו להילחם אפילו אם הוא חולה. שתדע, הצבא שלהם כל כך פגום, שמי שמשרת שם לא רואה את הבית 3 שנים.. אחרי שהוא משתחרר הוא רואה.. אם הוא רוצה קצונה, המשפחה שלו עוברת לגור איתו בבסיס..

אז מה לעשות, אם יקרה משהו, רק ישראל תעלם.. שאר העולם ימשיך להתקיים..

הסבר לגבי אלסקה. בגלל המיקום שלה, שאיבה מאסיבית שם יכולה לפגוע בקרחונים והרוס את האיזון שקיים בתוך כדור הארץ.. האיזון שנשמר הוא שכל מקום בכדור הארץ נמצא עם כמות נפט מסויימת שככה הוא יכול להתקיים.. ברגע שהנפט יתחיל להישאב, יבוטל האיזון וזרמי הימים יתחילו להשתנות.. תיווצר מצב בו עקב שינוי הזרמים, רוב הדגים ימותו, והאטמוספרה תהפוך להיות קפואה עקב הזרמים הקפואים שישלחו למעלה.. ויתחיל תהליך של חום מעל 60 בצד אחד של כדור הארץ, ובצד שני קור של -60 בכדור הארץ..

עכשיו מובן?

המשך לילה שקט,
    Jay.
    ותבדוק כמה אבדות היו לערבים במלחמות האלה לעומתנו, תבדוק, אולי אתה חושב שניצחון זה לכבוש, אבל אני חושב שניצחון זה לשמור על השטחים שלך ולא לאבד שטחים. לשמור על שלמות המדינה זה ניצחון. ולמה נראה לך שפה מסכימים בזמן של מלחמה להתפלל? אני לא חושב, אולי אם יש קצת זמן בין לבין אני חושב שמותר, זה הרי פיקוח נפש זה דוחה הכל אז אל תגיד סתם.

חח העולם לא יכול להתקיים בלי ארץ ישראל.
    וכאן בדיוק הטעות שלך, שהכל נראה לך הגיוני ככה, אבל זהו שכל מה שיקרה במלחמה הזאת יהיה הכי לא הגיוני.
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 22-08-2007 בשעה 23:35.

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי OzAvi צפיה בהודעה
    ותבדוק כמה אבדות היו לערבים במלחמות האלה לעומתנו, תבדוק, אולי אתה חושב שניצחון זה לכבוש, אבל אני חושב שניצחון זה לשמור על השטחים שלך ולא לאבד שטחים. לשמור על שלמות המדינה זה ניצחון. ולמה נראה לך שפה מסכימים בזמן של מלחמה להתפלל? אני לא חושב, אולי אם יש קצת זמן בין לבין אני חושב שמותר, זה הרי פיקוח נפש זה דוחה הכל אז אל תגיד סתם.

חח העולם לא יכול להתקיים בלי ארץ ישראל.
    וכאן בדיוק הטעות שלך, שהכל נראה לך הגיוני ככה, אבל זהו שכל מה שיקרה במלחמה הזאת יהיה הכי לא הגיוני.
    העולם יתקיים בלי ישראל יפה מאוד.. הוא עשה את זה עד עכשיו..

אגב, לפי מה שאתה אומר, ארה"ב ניצחה בוויאטנם.. כי היא איבדה 50,000 איש וייאטנם איבדה 4 מיליון.. זה לא נכן להגיד ככה.. במלחמה כנגד ישראל זה נכון כי האוכלוסיה קטנה..

בכל מקרה, ביום כיפור החיילים היו עסוקים בתפילה ורוב העם היה בצום, לא היה גיוס מילואים ורוב החיילים גם היו בצום.. ומאז למדו לאסור על קיום תפילה או כל דבר שקשור לזה רק למי שבחזית.. אבל כמובן שהדברים בשחור לא יסכימו אם זה והמדינה, כמו מדינות שפנים עלובה שלא יכולה לעמוד על שלה, נכנעה להם כמו תמיד, ומי סובל? הציבור.. "העם מטומטם ולכן העם ישלם".. משפט ידוע..

לי אין טעות, אני ריאלי, אתה זה שלא ריאלי.. אתה הולך לפי הדת, אבל הדת לא הצילה עד עכשיו אף אחד ממלחמה.. כל צד איבד אנשים.. במלחמה אין מנצחים ומפסידים, יש רק את אלו ששרדו ואלו שלא שרדו..

המשך לילה שקט,
    Jay.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זה לא בגלל הדת, זה בגלל אלה שהולכים נגד הדת כל המלחמות האלה, בגלל אנשים כמוך למרות שאתה גוי לא יודע אם זה משפיע כ"כ, אבל השנאה שיש בתוך העם (היום ברוך השם פחות, כי יש הרבה בעלי תשובה) זה מה שגורם למלחמות.
    בקשר לתפילות אני לא יודע, אבל תהיה בטוח שהחרידים בכלל לא נגד הצבא. הרבה רבנים גדולים אומרים שזה מצווה לשרת בצבא אז אל תגיד שוב, כמו שאמרתי מיליון פעם אם אתה לא יודע .
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 23-08-2007 בשעה 03:51.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,924 | הודעות: 8,198,517 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect