קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 20-11-2007, 17:03
  2. כמה שאתם עוזרים
    על ידי --=Sweet Boy=-- בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 06-12-2006, 23:18
  3. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 11-09-2006, 21:55
  4. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 25-02-2006, 23:29
  5. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 11:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

איך זה שאתם עוזרים למישהו ותמורה, יורקים לכם בפנים?

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ
    אם לא היית מוכן להאבק על האהבה שלך, הרי שלא היית ראוי לה

ברירת מחדל איך זה שאתם עוזרים למישהו ותמורה, יורקים לכם בפנים?

אם לא אכפת לכם, אבטא את רגשותי באנגלית..

How can it be? you help them and ask for non back. Why? why do they fucking hate you? what the fuck you wrong with your fucking life that made them spite in your fucking face? Do they aware whats the shit you've been through your life? Do they know why you unlike them? but you don't care about what they think, you only care how can you be useful to them. But after you help them, they leave to die alone. They don't give a fuck about you, they don't give a shit whether you need help too or got feelings.. all they care is their own ass..
    Like my stepbrother, David Draiman sad:

You walk on like a woman in suffering
    Won't even bother now to tell me why
    You come alone, letting all of us savor the moment
    Leaving me broken another time
    You come on like a bloodstained hurricane
    Leave me alone, let me be this time
    You carry on like a holy man pushing redemption
    I don't want to mention, the reason I know

Disturbed - Stricken, Ten Thousand Fists, 2005

Are they know me? Are they met me? Who are they to judge me? I never asked for anything . All I ask was to die peacefully.. knowing I've done all I wanted to..

I'm sorry for made mistakes.. Sorry for what i've cause, but it's me and who I
    can be and all what i'll ever be.. It just me in the way I am..

Sorry mister perfect, sorry miss world, sorry mr. prime minister, sorry mr. president, sorry buddy, sorry honey, but I am what I am. and if you don't like it, you can get the fuck out of my eyes, cause i'm sick of this shit. No more mr. nice guy, no more mr. sorry, no more help! you want some, you give some! And this time, I won some, you lose some. End of story, I win, you fall.

After all what you've done to me, I can say this:

Evil can no longer cover their eyes
    If this disturbs you then walk away
    You will remember the night you were struck by the sight of
    Ten Thousand fists in air

Disturbed - Ten Thousand Fists, Ten Thousand Fists, 2005

I remember someone sad to me:
    You were bold and strong, and ready to begin your life
    All for nothing, you were sacrificed
    You began alone, and so it will be when you die
    All for nothing, will you be remembered

And then he sad: "You did decide". I decided else! I will be remembered! whether you like it or not

Sorry for this shit.. It's something I must live with everyday..

sincerely
    Jay

If everyone cared and nobody cried
    If everyone loved and nobody lied
    If everyone shared and swallowed their pride
    We'd see the day when nobody died

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Graf.E.T
    שם פרטי
    צ'וצ'י
    לייקים
    1
    נקודות
    522
    משפט מחץ
    לא קל להיות צנוע כשאתה הטוב ביותר :)

יש לך פה מלא שגיאות אבל לא משנה..
    מה קרה?

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

יעבור עד החתונה או הקמת הלהקה שלך

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,654
    משפט מחץ
    הקב"ה אָנַחְנֹּו אֹוהַבִים אָוֹתך

such a lonely dayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
    \=
    גשם של עופרת יצוקה.

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Graf.E.T צפיה בהודעה
    יש לך פה מלא שגיאות אבל לא משנה..
    מה קרה?
    לא שידוע לי.. אבל שוב, כמו שShawn (אין לי מושג איך כותבים בעברית), חברי מקנזס תמיד אומר "אני אמריקאי ולא יודע טוב אנגלית"..

בכל מקרה, זה לא מה שקרה.. כי לא קרה דבר מיוחד.. זה תמיד היה ככה..

רציתי פעם אחת לכתוב משהו על עצמי.. לא על העבר שלי כי אם על איך שאני מרגיש..

אני ניסיתי להסביר את זה אבל כנראה שזה היה קשה.. אם הייתי צריך לבחור משפט אחד לתאר את "מה שקרה".. קרוב לוודאי שהייתי בוחר ב: "You began alone, and so it will be when you die".

אני אנסה לתאר למרות הכל.. איך הרגשת פעם, כשעזרת למישהו, הוא ניצל את העזרה שלך, אבל לא אותך.. הכוונה, הוא לקח את העזרה כאילו שמישהו אחר הביא לו.. ככה הייתי אני.. כל פעם עזרתי לאחרים, גם אם זה פגע בי.. הייתי בודד בהפסקות והייתי עם ADHD.. זה גרם לי לרצות לעשות משהו, אבל לא היה מה.. בהתחלה זה היה טיפוס למקומות מאוד גבוהים בחשיבה שיום אחד אני אגיע בתור טייס לגובה הזה, אחרי זה הפך להיות שהבאתי לי משהו שיהיה לי לעשות.. בדר"כ כדור.. אבל מה לעשות שאחרים לוקחים לך אותו ולא נותנים לך להשתמש בו.. בקושי אכלתי אז כי בבוקר הייתי על כדורים שמרגיעים אבל מוציאים תאבון, לקראת לילה עוד כדור פסיכיאטרי שאחד מתופעת הלוואי שלו זה אי היכולת לחלום ולצערי גם אתה לא שולט על הגוף שלך.. אתה לא יודע מה אתה עושה ואי אפשר להעיר אותך.. רק הזמן יכול להעיר.. במשך היום הייתי צריך לנצל את הזמן כדי לאכול ולהיות עם אבא שלי בבית חולים.. אפילו משקפיים שהייתי צריך להרכיב לא הרכבתי כי ידעתי שיצחקו עלי.. ובגלל זה איבדתי את הסיכוי להיכנס לקורס הטייס. במקום לשחק עם ילדים, הייתי בבית חולים.. וגם כשהייתי בביה"ס, הייתי לוודאי.. היה לי רק ילד אחד שהיה שם מהגן, אבל הוא שומר שבת, וכשכן הייתי פנוי אחר הצהריים, זה היה רק בשבת, אז ככה שגם את זה לא יכלתי לעשות.. אחרי שאבי נפטר הבנתי סופית שאני לבדי ואם אני לא אעשה משהו, אני אכן אמות מוקדם. אז אימצתי לעצמי את תורתו של ברוס לי והחלטתי להתרחק כמה שיותר מהלימודים. כנראה שהתורה שלו עוזרת, כי אכן הצלחתי לשלוט בגוף שלי ולא רצחתי את זה שהייתי קרוב לעשות לו כן.. ואז לא היה צריך יותר מזה.. אז אפילו המורים לא רצו לדבר איתי.. רוב הזמן הייתי מבלה על הגג של השירותים.. לאף אחד לא היה אכפת.. הייתי חוזר לבית ריק בלי אוכל ישר למחשב שבקושי זז או הולך לשחק בקיר למטה עם כדור קטן עד שאמא חוזרת הביתה ועייפה מאוד מסבא שנכנס לבית חולים ועתיד להיפטר עוד שנתיים ומהעבודה ומטיפול בי ובשתי אחותי ו...

מצטער, אני לא יכול להמשיך.. הדמעות לא נותנת לי..

אם הייתי יכול לסיים במשהו, הייתי בוחר לסיים בכך שעדיף לי לחיות בודד ולשמור על עצמי מאחרים, כי אף אחד לא יעשה את זה בשבילי.
    ואם אתם רוצים לדעת, אז רק בשביל אלו שבאמת מעניין אותם, אף פעם לא הייתה לי חברה, אף פעם לא דיברתי עם בנות ואף פעם לא בליתי במועדון או שתיתי או עישנתי.. כן זה אני, לא מוכן לפגוע בגוף שלי או בגוף של מישהו אחר.. טוב לי עם איך שאני.. לפחות ככה אני יודע שהמוות שיגיע ידחה בעוד כמה שנים..

ללברון, אני עושה את זה כדי להודות לדיוויד על כך ששינה את חיי.. הפגישה איתו גרמה לי להבין דברים שלא ידעתי.

לעופר, אני מעדיף לא להגיב.

המשך לילה שקט,
    Jay.
    נערך לאחרונה על ידי Jason; 23-08-2007 בשעה 03:07.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי Jason צפיה בהודעה
    לא שידוע לי.. אבל שוב, כמו שShawn (אין לי מושג איך כותבים בעברית), חברי מקנזס תמיד אומר "אני אמריקאי ולא יודע טוב אנגלית"..

בכל מקרה, זה לא מה שקרה.. כי לא קרה דבר מיוחד.. זה תמיד היה ככה..

רציתי פעם אחת לכתוב משהו על עצמי.. לא על העבר שלי כי אם על איך שאני מרגיש..

אני ניסיתי להסביר את זה אבל כנראה שזה היה קשה.. אם הייתי צריך לבחור משפט אחד לתאר את "מה שקרה".. קרוב לוודאי שהייתי בוחר ב: "You began alone, and so it will be when you die".

אני אנסה לתאר למרות הכל.. איך הרגשת פעם, כשעזרת למישהו, הוא ניצל את העזרה שלך, אבל לא אותך.. הכוונה, הוא לקח את העזרה כאילו שמישהו אחר הביא לו.. ככה הייתי אני.. כל פעם עזרתי לאחרים, גם אם זה פגע בי.. הייתי בודד בהפסקות והייתי עם ADHD.. זה גרם לי לרצות לעשות משהו, אבל לא היה מה.. בהתחלה זה היה טיפוס למקומות מאוד גבוהים בחשיבה שיום אחד אני אגיע בתור טייס לגובה הזה, אחרי זה הפך להיות שהבאתי לי משהו שיהיה לי לעשות.. בדר"כ כדור.. אבל מה לעשות שאחרים לוקחים לך אותו ולא נותנים לך להשתמש בו.. בקושי אכלתי אז כי בבוקר הייתי על כדורים שמרגיעים אבל מוציאים תאבון, לקראת לילה עוד כדור פסיכיאטרי שאחד מתופעת הלוואי שלו זה אי היכולת לחלום ולצערי גם אתה לא שולט על הגוף שלך.. אתה לא יודע מה אתה עושה ואי אפשר להעיר אותך.. רק הזמן יכול להעיר.. במשך היום הייתי צריך לנצל את הזמן כדי לאכול ולהיות עם אבא שלי בבית חולים.. אפילו משקפיים שהייתי צריך להרכיב לא הרכבתי כי ידעתי שיצחקו עלי.. ובגלל זה איבדתי את הסיכוי להיכנס לקורס הטייס. במקום לשחק עם ילדים, הייתי בבית חולים.. וגם כשהייתי בביה"ס, הייתי לוודאי.. היה לי רק ילד אחד שהיה שם מהגן, אבל הוא שומר שבת, וכשכן הייתי פנוי אחר הצהריים, זה היה רק בשבת, אז ככה שגם את זה לא יכלתי לעשות.. אחרי שאבי נפטר הבנתי סופית שאני לבדי ואם אני לא אעשה משהו, אני אכן אמות מוקדם. אז אימצתי לעצמי את תורתו של ברוס לי והחלטתי להתרחק כמה שיותר מהלימודים. כנראה שהתורה שלו עוזרת, כי אכן הצלחתי לשלוט בגוף שלי ולא רצחתי את זה שהייתי קרוב לעשות לו כן.. ואז לא היה צריך יותר מזה.. אז אפילו המורים לא רצו לדבר איתי.. רוב הזמן הייתי מבלה על הגג של השירותים.. לאף אחד לא היה אכפת.. הייתי חוזר לבית ריק בלי אוכל ישר למחשב שבקושי זז או הולך לשחק בקיר למטה עם כדור קטן עד שאמא חוזרת הביתה ועייפה מאוד מסבא שנכנס לבית חולים ועתיד להיפטר עוד שנתיים ומהעבודה ומטיפול בי ובשתי אחותי ו...

מצטער, אני לא יכול להמשיך.. הדמעות לא נותנת לי..

אם הייתי יכול לסיים במשהו, הייתי בוחר לסיים בכך שעדיף לי לחיות בודד ולשמור על עצמי מאחרים, כי אף אחד לא יעשה את זה בשבילי.
    ואם אתם רוצים לדעת, אז רק בשביל אלו שבאמת מעניין אותם, אף פעם לא הייתה לי חברה, אף פעם לא דיברתי עם בנות ואף פעם לא בליתי במועדון או שתיתי או עישנתי.. כן זה אני, לא מוכן לפגוע בגוף שלי או בגוף של מישהו אחר.. טוב לי עם איך שאני.. לפחות ככה אני יודע שהמוות שיגיע ידחה בעוד כמה שנים..

ללברון, אני עושה את זה כדי להודות לדיוויד על כך ששינה את חיי.. הפגישה איתו גרמה לי להבין דברים שלא ידעתי.

לעופר, אני מעדיף לא להגיב.

המשך לילה שקט,
    Jay.
    הגישה שלך לחיים מוטעת , ניסית פעם להתרפא דרך הספורט? , זה מאוד עוזר , תנסה לאמץ לך ספורט כולשהוא זה מאוד עוזר לאנשים עם ADHD , אישית אני מכיר כמה כאלה שזה מאוד מאוד עזר להם , עדיפות לספורט קבוצתי משהו שאתה חושב שאפילו אתה טוב בו , אפשר גם ספורט יחיד כמו טניס , פינג פונג , אולי אפילו פיתוח גוף...

משתמש ותיק האוואטר של Bar.
    שם פרטי
    Bar
    לייקים
    1
    נקודות
    840
    משפט מחץ
    וואלה אין..

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    הגישה שלך לחיים מוטעת , ניסית פעם להתרפא דרך הספורט? , זה מאוד עוזר , תנסה לאמץ לך ספורט כולשהוא זה מאוד עוזר לאנשים עם ADHD , אישית אני מכיר כמה כאלה שזה מאוד מאוד עזר להם , עדיפות לספורט קבוצתי משהו שאתה חושב שאפילו אתה טוב בו , אפשר גם ספורט יחיד כמו טניס , פינג פונג , אולי אפילו פיתוח גוף...
    נכון , אתה יכול לאמץ לך דרך חיים דרך הספורט...
    בחר את הענף שכיף לך בו ויאללה..

"כי בליבי נשבעתי - הפועל עד יום מותי"

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr.bar צפיה בהודעה
    נכון , אתה יכול לאמץ לך דרך חיים דרך הספורט...
    בחר את הענף שכיף לך בו ויאללה..
    עשיתי את זה.. קפואירה.. אבל כמה זמן כבר אפשר להיות.. זה גם לא קל, אימונים מאסיבים, עולם האקרובטיקה רחוק מאוד מאיפה שאתה נמצא.. חוץ מזה שהכיף נעלם עם הזמן..

וזה לא עוזר לכל מי שעם ADHD.. שאגב, אצלי היה בדרגה הכי חריפה..

המשך צהריים שקטים,
    Jay.

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

אתה צריך להנות מהחיים..לא לחשב כל צעד שתעשה...

וחשבת פעם ללכת לפסיכולוג? אני בטוח שהוא יעזור לך יותר מהתגובות שלנו

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

עברית בקשה
    =\
    אנחנו לא באמריקה

מעצב גראפי לכל מטרה.

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי LeBRoN צפיה בהודעה
    אתה צריך להנות מהחיים..לא לחשב כל צעד שתעשה...

וחשבת פעם ללכת לפסיכולוג? אני בטוח שהוא יעזור לך יותר מהתגובות שלנו
    אני נהנה בדרך שלי..

ולא חשבת שאני הולך? אם לא, אז אני אגלה לך משהו, אני הולך..

המשך אחר צהריים קריר,
    Jay.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,448 | הודעות: 8,174,035 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect