מצרכים :
4 גזרים
10 שיני שום
4 תפוחי אדמה
1 בצל גדול
כ - 10 עלי פטרוזיליה(הכוונה לגבעול וגם לעלים)
כ - 10 עלי סלרי(הכוונה לגבעול וגם לעלים)
אופן הכנה :
חותכים את הגזר לפרוסות דקות לרוחב, את תפוחי האדמה חותכים לקוביות גדולות, את הבצל חותכים לרבעים.
שוטפים את העלים ומקלפים את השום.
שמים הכל בסיר גדול, וממלאים מים עד שהמים כיסו את כל הירקות.
נותנים לזה לרתוח על אש גבוהה, ואז לאחר הרתיחה מורידים לאש נמוכה.
לאחר כחצי שעה בישול מוסיפים 3 כפיות אבקת מרק(אפשר טיפה יותר אפשר טיפה פחות) ואז סוגרים סופית לעוד שעה וחצי.
לאחר כל זה, אפשר לאכול!
בתאבון.
*אפשרות לתוספת היא קוסקוס, הוראות ההכנה שלו על גב האריזה.
כמובן, מתכון שלי אישי, ואסור להעתיק. מי שמעתיק בן ******



ציטוט ההודעה








