LIOR
נתן לי סתם אזהרה למרות שאלכוהליק אמר שהוא הזהיר אותי בע"פ ושהעניין סגור
http://iatraf.co.il/showthread.php?t=259642
תראו את הכותרת שלו רשום
"ברק 013 האלה פשוט זונות"
בבקשה לטפל בשני העניינים תבדקו שהוא לא יערוך כותרת כי יש לו גישות
תודה
LIOR
נתן לי סתם אזהרה למרות שאלכוהליק אמר שהוא הזהיר אותי בע"פ ושהעניין סגור
http://iatraf.co.il/showthread.php?t=259642
תראו את הכותרת שלו רשום
"ברק 013 האלה פשוט זונות"
בבקשה לטפל בשני העניינים תבדקו שהוא לא יערוך כותרת כי יש לו גישות
תודה
|
|
לך תתלונן למי שבא לך, אני דיברתי על זה עם אילן, האזהרה לא יורדת בינתיים, אם תיהיה בסדר היא תירד תוך כמה שבועות.
אין יותר על מה לדון פה.
נעול.
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 03-09-2007 בשעה 16:14.
לא, אם הייתי מקלל משתמש כמו שאתה קיללת, סביר להניח שגם הייתי יורד מפיקוח, ואם לא אז בטוח היו נותנים לי באן לכמה ימים חח.
ואני כתבתי "ברק זונות", זה לא כמו להגיד למשתמש שהוא מסכן הומו והוא יכול למצוץ לך.
אני לא ממש יודע איך להסביר את זה, אבל זה היה ב"ציניות". ציניות זו לא המילה המתאימה אבל אני מקווה שאתה מבין..
בקיצור, האזהרה תירד תוך שבועיים-שלושה אם תתנהג בסדר ולא תקלל/תעליב/תתגרה/וואט אבר..
הגענו להבנה?:]
דבר ראשון אני רושם עליך תלונה אז אל תגיב צריך שראשי יגיב אז אל תעצבן אותי כמו שאתה חופר לי בפרטי!
קקלה זה קללה זה לא נגיד כוסעמו זה זונו* זה אומרים דברי ם כאלה בפורום שיש בו רמה ועוד מפקח!?
WTFֱ!?!??!!?!??!!?!?!?!?!?
אל תגיב יותר אני רוצה תגובה של ראשי!
ועוד משהו זה שאתה שינית כותרת אני הייתי יכול באותו אופן לערוך את התגובה שלי אזהרה לא מזיזה לי מזיז לי זה שאתה עובר על החוקים!
אתה צריך להענש!
תפסיקו להיות ילדים קטנים
לא צריך ראשי בשביל להבין שאתם מחפשים אחד את השני כמו אידיוטים
כל אחד מחפש תמילה של השני כמו טמבל
אז חאלס להיות כאלה
אסור למפקח בשום אופן לקלל.
אבל כל מקרה לגופו.
הבנתי שאילן מעורב אז שאילן יפתור לא רוצה להתערב.
1. מותר לו לקלל כמה שבא לו את מי שבא לו כל עוד זה לא כלול בתוך הפורום, אם אני ירשום שבזק הם בני זונות מגעילים, אף אחד לא יגיד לי כלום כי זה לא
נכלל בפורום, ככה שאין לך מה לדבר עליו עם קללות, עזוב אל תנסה אפילו להתווכח על זה....
2. פעם הבאה שאתה תקלל אתה תירד מניהול + תקבל השעייה לכמה זמן
שהוא רוצה...
זהו לא מעניין אותי מה קרה ואיך... לקלל אתה לא תקלל ובטח כשאתה מנהל, אתה אמור לדעת שלא צריך לקלל, לא לשמש דוגמא ולא נעליים, רק לדעת...
מקווה שהבנת הכול
הנושא נפתר... מותר לקלל כל עוד זה נוגע לדברים מחוץ לפורום.. זה לא שהמנכ''ל של ברק נמצא בפורום והוא יכול לעלב מזה או משהו =\ וזה גם לא מכליל הוא מדבר על החברה עצמה לא על עובד ספציפי שם |:
עכשיו דור ברגע שאתה קיללת אין לך בכלל מה לנסות למצוא אחרים שקיללו...
וחלאס לחפש את ליאור כמו חתול ועכבר
עדי סתם יצאת טמבל עם התגובה הזאת
סייג לחוכמה שתיקה