|
|
יש גם הבנה של המשפט "לא תאכל גדי בחלב אימו" שהכוונה של זה זתאמרת לא תבשל או תתגן בשר מסויים ותשתמש ותאכל אותו בשומן של אימו כי אז חלב היה גם מילה שנייה לשומן. אבל אני לא בטוח בזה..
האשכנזים מאפשרים אכילת דגים ואח"כ חלב, ואילו המזרחים לא מאפשרים, וגם זה לא בכל עדות המזרח, ומי אמר שאסור לאכול דגים ובשר? ד"א אתם באמת חושבים שבעבר ידעו שלדגים יש דם קר? אולי שמו לב לעובדה שדג הוא לא יונק.
אני לא מבין מה יקרה אם בן אדם יאכל משהו לא כשר? לא יקרה לו כלום הוא כמו כל דוס ימות בסופו של דבר ויהיה שני מטר מתחת לאדמה(או שחלק ירצו שישרפו אותם)ולא יגיע לגהנום ולא יגיע לשום גן עדן ככה שזה סתם בזבוז לא להנות ממאכלים טובים לצערי אני צריך עדיין לשמור כשרות כי ההורים שלי שומרים אבל ברגע שאני אהיה אדון לעצמי אני אוכל חזיר שרימפס וכל דבר דומה כי אלה המאכלי גורמה ולא פרה או משהו כזה
נערך לאחרונה על ידי football98; 06-09-2007 בשעה 04:02.
אף מת עוד לא חזר כדי לספר לך שיש דבר כזה גן עדן וגיהנום,
הדבר היחיד שאתה יודע הוא שיש מוות וכולם מגיעים אליו בלי קשר למה שהם עשו בחיים שלהם.
אם אתה אדם עם הגיון אתה אמור להבין שעדיף להנות בחיים מאשר לא לעשות המון דברים מהנים כי מישהו אמר לך שאם תקיים כללים שכתובים בספר בן יותר מ5000 שנה תגיע למקום שנקרא "גן עדן" שתאכלס אף אחד לא יודע ולא ידע אם הוא קיים...
תגיד אבי, בעולם הבא יש בדיוק חיים כמו בעולם הזה?
כאילו, יש שם טלוויזיה, מחשבים, בחורות, מאכלים טובים וכל זה?
או שכל היום עפים בעננים ומתפללים?
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
בתור בנאדם דתי, אסור אז אסור התורה מגבילה אותנו לאו דוקא כדי להפוך אותנו בעיני העמים לפריקים. לכל אחת מ 613 המצוות יש סיבה ויש בלי סוף ספרים שמסבירים למה כל דבר, אחד הספרים (הרמב"ם) אומר שזהוי הייתה עבודת אלילים.וכמובן שהתורה ניסתה להבדיל את ישראל מפני העבודה זרה. http://daat.ac.il/daat/kitveyet/sinay/basar.htm
מצאתי משהו תעיין אם בא לך.
לפי דעתי יש באכילת בשר וחלב משו לא הומני.. אותי זה נראה מגעיל לאכול סטייק ואחר כך לנגב בחלב. יכול להיות שזה בגלל שכך חייתי ולימדו אותי לא יודע... וזה אולי מעשה לא כ"כ מוסרי לאכול את הגדי בחלב של האמא שלו ואולי בגלל זה התורה כתבה את זה כך (התורה לא כותבת סתם דברים...) ולא פשוט
אל תאכל חלב עם בשר עם חלב וזהו...
אם אתה רוצה עוד הרחבה..dor_14193@walla.co.il
נראה לי שאיראן זה העולם הבא שלהם מי שהיה דוס טוב הגיע ויגיע לאיראן ועכשיו הוא צריך לגדל שם זקן ולעשות עוד דברים והוא קיבל בחורות עם זקן ושפם
ו-OZAVI אתה באמת כל כך פרימטיבי וחושב שיש דבר כזה גהנום וגן עדן? איך אנשים מתים יוצאים מהקבר שלהם ומגיעים לשם? תתן לי תשובה הגיונית בבקשה ולא זיוני שכל מפסוקים כלשהם או השד יודע מה
לא קוראים לי אבי :\
קוראים לי עוז.
תאמין לי כשברגע שתהיה בגן עדן, לא יהיה לך תיצר של לשאול בכלל או להגיד שלימוד תורה זה משעמם. אח
תשמעו בקיצור יש מלא הוכחות אתם פשוט לא מחפשים אמרתי את זה כבר 100 פעם, זה קשה להסביר פה, לכו לרב השכונה, מי שגר בבאר שבע אני מוכן לקחת אותו לאחד שיענה לו על כל דבר. לא חסר רבנים מוכיחים ברוך השם רק צריך לבוא אליהם באמת.
נראה לי שעברת שטיפת מח על ידי כמה כאלה
הרב עובדיה השתלט עליו הצליף בו עם הזקן שלו