אחרי הקורס של ממר"ם בזמן הפעילות אתה תעשה עוד הרבה קורסים לדוגמא ccne ואפילו CCNP חלק גם מוציאים תואר(קבע)
אחרי הקורס של ממר"ם בזמן הפעילות אתה תעשה עוד הרבה קורסים לדוגמא ccne ואפילו CCNP חלק גם מוציאים תואר(קבע)
|
|
אני מתכון שבשביל תואר צריך יותר קבע
אתה צריך לחתום לפחות שנתיים קבע
וטכנאי זה הקורס מכשיר אותך זה שטויות אבל אף אחד לא מסתכל על זה אתר אומר אתה בוגר ממר"ם עם או בלי תואר קופצות עליך 70 חברות היי טק ואתה מתחיל עם 20 אלף בחוד + בית + רכב + 3 ילדים אישה וכלב הכל מהחברה
כן ברור, תראה מי שנשאר שם אחרי זה, זה רק סיבות אידיאולוגיות ועניין של עבודבה סודית וכיף כי כסף אתה לא מקבל שם
אם מישהו מתקבל לשם זהו העתיד שלו מסודר
אתה לומד שם כל יום מ8 בבוקר עד 11 בלילה ואז אתה מכין שיעורי בית ולומד עד איזה 2 בלילה
אני מכיר מישהו שסיים קורס שם הוא אומר הוא בחיים לא למד כל כך הרבה בכל כך מעט זמן (30 שבועות לול)
שאלה מה זה ממר"ם יש לי עוד זמן עד לצבא אני רוצהלדעת כי אני רוצה לגמור יג' יד' בטכני חיל האויר?
אני רוצה להיות מהנדס תוכנה משהו כזה שקשור למחשבים ואני רוצה לעבוד בהייטק אם משכורת 20 אלף +אישה+פרארי+4 ילדים D:
אחי עם אתה רוצה לדעת מה זה ממרמ כנס לויקיפדיה ותכתוב ממרמ ותקרא או פנ בפורום יש גם הסבר חפש ממרמ תאמין לי שזה טוב לא יוד אם יותר מהנדסאי אבל זה טוב
''השם נתן והשם לקח - יהי שם ה' מבורך''
משפט נכון ה' נותן ולוקח וכל מה שקורה לכם ואתם הכי עצבניים
תדעו ה' נתן ולקח אבל תמיד תזכרו ה' מבורך לא משנה מה יקרה
זה לא נכון מה שאתם אומרים לגבי ממרם כן אפשר להגיע לשם ולא לעשות קבע יש כאלה שעושים שם את הקורס וכשמגיע שירות הקבע הם מבקשים לא להשאר קבע והצבא נותן אישור בגלל שלצבא אין הרבה כסף והוא מוכן להפטר מאנשים שם
טוב טוב זה מה שהצבא אומר להם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
הצבא מוכן להביא להם משכורת כמו של קצין בדרגת סרן למרות שאינם קצינים בשביל שישארו עוד שנה בקבע
הוא נותן להם מענקים ללימודים, וכל מה שהם רוצים
מדרגת סגן הם מקבלים רכב העיקר שישארו בקבע
חחחח עלק לצבא אין כסף והוא משחרר אותם חחחחחחח
אחת הבדיחות היות מצחיקות ששמעתי חחח
בואנה יחתיכת מסכן אחד ... אתה סתם אפס מה אתה מדבר רואים שאתה לא מבין כלום מהחיים שלך , אני מכיר הררבה אנשים בהיו בממרם ועשו חצי שנה קורס ולפני הקבע ביקשו שיחרור וקיבלו היות והצבא מצמצם כי אין לו כסף אתה כזה חסר השכלה ואתה לא יודע שלצבא חסר כסף? הוא משקיע בנשקים והוא לא יבזבז את זה על אנשי מחשבים עד כמה שהוא הכשיר אותם לכן הוא מוכן לשחרר אותם כי זה עוד כסף נטל עליו, אתה יודע ? רוצה יותר מזה? אני מכיר אנשים שעשו עתודה רפואה.@#@ לא תגיד סתם ... למדו בטכניון את כל השנים של הרפואה ואז שהגיע הקבע של הצבא הם ביקשו שחרור וקיבלו כי לצבא אין כל כך הרבה כסף להשאיר אותם אז תבין זה הרבה יותר ממרם ... בעתודה עולה לצבא לימודים של עשרות אלפי שקלים ואז הם מוותרים עליך כי חסר להם כסף ... אז אל תשחק אותה אם אתה לא מבין שב
דיי עם המריבות המפגרות האלה ...
אני יכול להגיד דבר אחד !
שהצבא לא סתם זורק עליך כסף כדי שתלמד ואז משחרר אותך אין בזה שום היגיון . . .
הצבא זורק עליך את הכסף הזה על הלימודים לא סתם!!! הוא חייב רופאים עורכי דין .. מתכנתים וכו ... !
יכול להיות שהיו מקרים בהם הצבא שיחרר אנשים ,אבל לפי מה שאני יודע זה נדיר מאוד
slickskter@gmail.com