עד אתמול בלילה המחשב עבוד פיקס, אתמול בלילה כיביתי אותו עקב כך שהוא עבד המון זמן רצוף ורציתי לתת לו זמן לנוח. היו בערך בשעה 10 (הייתי בבית, לא הלכתי לטיול שהיה לנו) והמחשב לא נדלק. אני בודק שכל החיבורים תקינים, הכול במקום, החיבור שמהחשמל למחשב במקום (הוצאתי ושהכנסתי זה עשה כאלו רעשים קטנים כאלה, זה תמיד עושה) אפילו פתחתי את המחשב וניקיתי טיפה עם מטליות את האבק (והיה הרבה) וכלום לא עוזר. התקשרתי לטכנאי של המחשב שהאחריות שלי עליו עצלו (יש לי את המחשב 3 שנים בערך והאחריות היא ל5) והוא אמר שיש מצב שזה בעיה במארז, שאני אגיע עליו עם המחשב. עכשיו אין לי דרך להגיע עליו, הוא נימצא 30 דקות הליכה מהביתה ולקחת את המחשב ביד זה כבד ולא בא בחשבון והאוטו בשימוש קבוע אצל אימי שחוזרת מאוחר- אחרי שהוא סוגר כבר. ועוד מעט מתקרב החג ואני רוצה שהמחשב יעבוד לפני החג כי אז הוא לא יתקן לי אותו וזה, אז יש איזשהי דרך לגרום לו לעבוד?
בעבר הייתה לי תקלה שהמחשב עושה את הקטע של הנדלק אבל לא עולה ונכבה, יענו רק מתחיל לעבוד והמאוורר מסתובב ופוף נכבה ואת זה פתרתי בהוצאה והכנסה של החיבורים. אבל עכשיו - נדה, כלום, לא עובד!
עזבו את זה שיש לי גם בעיה בקול, אני חושש שנשרף לי הכרטיס קול אז זה בלי קשר.
אז יש למישהו פיתרון? אם זה באמת במארז אפשר לעשות בכלל משהו?

עוד אין לך