איזה שופט עלוב... בחיים לא היה פנדל,סה"כ התוצאה הייתה צפויה לאחר האדום ומשחק מאוד חלש של צ'לסי.
איזה שופט עלוב... בחיים לא היה פנדל,סה"כ התוצאה הייתה צפויה לאחר האדום ומשחק מאוד חלש של צ'לסי.
|
|
ולנסיה עם 3 נצחונות רצוף
השופט הביא למנצסטר נצחון באלאק , לאמפארד דרוגבה כל כך חסרים אחד מהם יגיע לריאל ( דרוגבה לא הוא ילך למילאן לדעתי עם בכלל) באלאק לדעתי יגיע לפה הוא גם רוצה להגיע לפה , עם כל הפציעות שלו תלאמינו ודרך
אגב !! דודי סלע הרגע ניצח ועשה הסטוריה ועלה לבית העליון בגביע דויויס
Siete
נערך לאחרונה על ידי shachar4490; 23-09-2007 בשעה 19:19.
יש לך חשיבה לטווח קצר באלאק אחד השחקנים תאמין לי עם לא הוא אז למפארד למה אנחנו צריכים את דרוגבה סתם חלוץ , לא הייתי מתנגד לגון טרי תאמינו לי חחח קנאברו גון טרי (מעיפים את פפה ) , סרחיו ראמוס אבל שנה הבאה אלבז בריאל אז.. גם אמרו שדייגו מגיע בקיצור אין על הקבוצה הטובה בעולם אבל היום יש לי הרגשה לא טובה
Siete
איזה בונקריסט גרנט חלוץ אחד 5 קשאים שישחק עם 2 חלוצים מה הוא עושה צחוק? מה זה ישראל שצריך לבנות בונקרים?
"החיים הם כמו מנה פלאפל-איך שלא תשים הטחינה ינזל"
DAM היה צריך להיות פנדל לויאדוליד והשופט לא שרקבינתיים ויאדוליד עושה בצפר לריאל בברנביאו!
אין פנדל? יש גולאסו מ30 מטר@@@@ יש אלוהים@@@@ ועוד של מי שהוכשל@@@@ 1-0 ויאדוליד@@@@
גול מדהים מול רעל מדריד..
Puta los ches!
![]()
שכחתי להוסיף: אתלטיקו מדריד 4-סאנטנדר 0
1-1, סביולה השווה...
ויאדוליד הזאתי עשתה שטויות סאמק! הם היו יכולים לנצח! המפגרים לא ינסו להשיג גול בתוספת זמן, הם יניעו כדור כמו דפוקים! לא נורא.. לפחות ריאל כבר לא במאזן מושלם D: