הלכתי לאורטופד בקופת חולים, עשו לי צילומים.. כנראה שזה נקע קטן.. הרופא אמר לקנות תחבושת אורטופדית (זה לא החומה הזו שאתם מכירים) שהיא כאילו תחזיק את היד.. הלכנו לבית מרקחת שקרוב וקנינו את זה (זו תחבושת כזו מותאמת ליד וחזקה.. כחולה כזו).. אחרי שקנינו את זה אימא שלי הייתה צריכה ללכת לאנשהוא אז אמרתי לה שאני ילך ברגל.. אני הולך ברגל פתאום אני רואה במגרש בקרית אליעזר (אני גר יחסית קרוב לשם) שיש אירוע ואני רואה נערים משחקים וזה ואז אמרתי שאני אלך לשאול אם התקבלתי או לא (עשיתי מבחנים להפועל חיפה..) ואני כזה הולך לאחד שעמד שם בצד.. במקרה הוא זיהה אותי אני לא יודע איך והוא שאל "עדי בן עמי?" אמרתי לו "כן..." הוא אמר "התכוונו להתקשר עלייך להודיע ש..." הוא לא סיים ואני אומר לו "התקבלתי או לא?".. הוא לוקח אוויר כזו כאילו קשה לו להוציא את זה והוא אומר לי "התקבלת!" בואנה באותו רגע לא היה יותר מאושר ממני.. הוא ראה את התחבושת על היד ושאל "מה זה?" אמרתי לו.. "כנראה נקע קטן.." הוא אמר "בטח לא רציני.. מקסימום הרופא של הקבוצה ייטפל בזה.." הלכתי לדבר עם המאמן הוא הסביר לי כמה דברים.. היו שם ילדים שאני מכיר שהיו איתי פעם במכבי חיפה (לפני איזה 3 שנים הייתי במכבי חיפה..) מחר אני הולך לבדיקות רפואיות ואז יכינו לי כרטיס שחקן חדש והכול (בעיקרון כשעזבתי את מכבי חיפה אז כאילו התבטל לי הכרטיס שחקן או משהו..) מתחילים להתאמן ביום ראשון..! אני מתרגש וזה כי לא האמנתי שיקבלו אותי.. מתוך אלפי ילדים שבאו.. יכלתי ללכת להיבחן גם במכבי חיפה.. אבל אני לא רוצה לחזור לשם.. חרא מועדון אני אומר מהלב, בגלל זה עזבתי שם. פשוט חרא מועדון! אללה שמואל אני אסדר לך כרטיסים למשחקים ואתה תבוא לראות אותי![]()
בקיצור, אני ממש מאושר למרות שהרגשתי חרא עם כל הנקע הזה והכול.. אבל למזלי זה לא רציני וסופסוף אני משחק שוב בקבוצה ולא יושב בבית כמו שמנמן.. =]
תאחלו לי בהצלחה מחר בבדיקותואני מת לקבל כבר את המדיםםם האדומים

ציטוט ההודעה