אני אומר לכם בית ספר זה בזבוז של זמן.
אני לומד את כל החומר שהיא מלמדת, בתוך שבוע מה שהיא מספיקה בכמה חודשים.
אני אומר לכם בית ספר זה בזבוז של זמן.
אני לומד את כל החומר שהיא מלמדת, בתוך שבוע מה שהיא מספיקה בכמה חודשים.
|
|
אאההאהאאההאהאהא איזה פוץ ינעל סבתא שלו זמה לר יכל לעשו תא השיבהתה מחר הוא להמליץ על זV??????????????
אל תפרסם יותר בחתימה.
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 07-10-2007 בשעה 19:21.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
בעעעעעעע איזה תימני מכועררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יוו הוא עושה גבות XDD
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
יש חתימה!
לשעברmoshe1061
חחח כל מועצת התלמידים הם חנונים קטנים. אתה רק תגיד לעשות שביתה ישר כולם לא יסכימו.
אז מה זה שווה להיות ראש מועצה כוס עמקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!
מה זה סתם נפגשים ומזיינים תשכל!?!?!
לא שווה....
שמע הוא נראה לי טיפוס רציני
חחחחחחחחחחחחחח מצאת למי לפנות!!
בואנה, איזה ילד חנון............ בטח הוא חביב המורה בבכל שיעור, אוכל להן מהידיים, הומו כזה...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
שהקדוש ברוך הוא יעזור לנו.. ואללה ילד כאפות לא הייתי נותן לו.. מפחיד.. לימור לבנת בזכר.. בעעעעע מפחיד לראות אנשים כאלה! עזבו אותכם מלחיץ המניאקק!!
תודה לשי 360 על החתימה =)
האמת שגם הרצל רצה..
אבל הוא מת =\
תכלס אחי כיתה יב'.. בעסה אחושילינג!!! זה אומר שיעשו לנו עוד שנה של יב' אם תיהיה השביתה.. כל תאריכי הגיוס של המחזור הזה ידחה בשנה.. ואז אין חופשים אחרי סיום יב' ישר אנחנו נקטפים לצבא! תשאלו את המורות שלכם.. אין לי אינטרס לחרטט..
תודה לשי 360 על החתימה =)
האמת שגם הרצל רצה..
אבל הוא מת =\