הוא בשכבה שלי הילד כאפות הזה...משחק לי אותה איזה מגיש טלויזיה הבן זונה...הוא ממחוננים אצלנו ה****** חסר חברים וכאלה...
וזה שאמר משו על הצבא למי שמסיים יב גם ככה יום לפני שאני מסיים יב אני אמור להיתגייס![]()
הוא בשכבה שלי הילד כאפות הזה...משחק לי אותה איזה מגיש טלויזיה הבן זונה...הוא ממחוננים אצלנו ה****** חסר חברים וכאלה...
וזה שאמר משו על הצבא למי שמסיים יב גם ככה יום לפני שאני מסיים יב אני אמור להיתגייס![]()
נערך לאחרונה על ידי עייף בכיתה חם במיטה; 08-10-2007 בשעה 15:39.
תגיד לה שאתה רוצה לראות אותה או שתבוא אלייה בבצפר
ואז תגיד לה
בואי רגע, תתקרבי
עוד קצת
נו תתקרבי
ואז תביא בה נוגרה אחושרלוע
למה מי היא בכלל שחושבת שאתה חייב לה משהו?!
carter אתה ילד שרוט בראש שלי חחחח
|
|
הוא ילד הומוו חנוון מת
תהיה מחר שביתההה וזהוו
הוא איתי בכתה..יכול להיות שהוא יצא לא בסדר בקטע הזה אבל פעם הוא סידר לי ראיון בYNET בתור אחד יחצן P:
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
יואו אתם לא קולטים!! אצלנו זה משהו אחר לגמרי! זה כאילו שלבצפר שלי יש "ארגון" משלו!
ככה שלא משנה מה אנחנו לא נשבוט! לא שבטתי כבר איזה 5 שנים! ולכם אולי יהיה שביטה של כמה חודשים!! זה כזה לא פייר!!!
^^ תודה לשי התותח על הפצצה למעלה! ^^
יש פה פול ילדים נכים שחלקם אידיוטים וחלקם נגררים אחרי האידיוטים..
חסר חברים? חסר חיים ....לא מקובל...חרטות..כל מיני שטויות שאמרו פה
מה אתה ילדים הומואים? הכל עובר אחרי הצבא..הכל..כולם מיישרים קו..
והוא..עם הקשרים שהוא השיג...וההישגים שלו בין אם זה בלימודים ובין אם זה במעמד שלו...יגיע יותר רחוק מרובכם..
מה אתם מזיינים את השכל???
אם תהיה שביתה לזמן ממושך אתם נדפקים מזה יא בני זונות..ואני לא מדבר פה על הילדים בכיתה ח' שמתלהבים לי משביתה..
אני בכיתה יב'..זו השנה האחרונה שלי בבצפר..
אמנם מסיים ת'בצפר וכיף והכל...אבל זה אומר גם שלא נראה אולי רבע מהאנשים שאני רואה ביום יום..
שביתה מספיק שביתה של יותר משבועיים ויש פיגורים בחומר נהיה עומס ולחץ..
זה דופק ת'לימודים זה דופק ת'בגרויות של האנשים מה פה לא מובן יא נכים?
יש אפשרות אפילו למצב כזה שאני ניגש לבגרות ולא למדתי ת'חומר שלה
ממש מעניין לי ת'ביצה ילדים קטנים שיש להם חופש לחודש
צודק אחי
אני שנה שעברה סיימתי י"ב והיה שנה שעברה בלאגן עם ארגון המורים והיה שביתות בזמן הבגרויות קיצר הם חושבים שזה טוב
אם הם בכיתה א' עד ט' מה אני יגיד להם שרק יהנו מהשביתה
הם לא קולטים שבתיכון הם יאכלו חרא מזה והרבה...
כמו שאמרת "בצבא כולם מיישרים קו" חחח כולם בסוף ילמדו מה זה להעריך בצפר שהם יהיו בצבא עוד יבכו לחזור לשיעורי מתמטיקה![]()
Take me, touch me, hold me like you mean itMake me come alive
קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !