קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-08-2009, 15:34
  2. [בעיה] רצינית מאוד - בבקשה עזרה.
    על ידי SlaydeR בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-12-2007, 17:25
  3. [בעיה]רצינית במחשב פרטים בפנים
    על ידי TmTm בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 02:56
  4. [בעיה] בעיה קשה מאוד-מתחנן לעזרה
    על ידי הפטיש בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-11-2005, 20:00
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 16:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

בעיה רצינית מאוד - הקשר מיצה את עצמו?

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל בעיה רצינית מאוד - הקשר מיצה את עצמו?

שלום.
    אני חודשיים לפני גיוס יש לי חברה 7 חודשים כבר.
    בתקופה האחרונה (שבועיים ככה), אנחנו ממש במשבר. היא כל הזמן רבה אני כל הזמן רב החלטתי להיפרד ממנה נשבע לי מזה שהיא פוגעת ממני למרות שיש אהבה די גדולה ואנחנו רגילים אחד לשני. זה קטע כזה של די 7 חודשים אותה אחת חייב לגוון קצת אני מקווה שאתם מבינים אותי. אני בן 18 וקצת היא עוד מעט 18.
    אתמול היא באה אלי דיברנו וזה שאלתי אותה אם היא מעדיפה שנשאר ידידים היא אמרה כן.. באה אלי הביתה לא הרגישה טוב שכבה במיטה.. היה לי משעמם אחרי כמה זמן באתי שכבתי לידה (היא ישנה).. התעוררה קרה מה שקרה שוב התנשקנו שכבנו הכל טוב ויפה ורק לפני כמה דקות נפרדנו .. אז מה לעשות אנחנו שוב חברים. אחרי כל הריבים היחס המגעיל שלה ובקיצור בלאגן גדול ואף אחד לא יודע באמת מה הולך איתנו..

לחבר שלי מתן יש חברה בשם ענבר. היא גרה בנהריה. היה לה יומולדת לפני 3 ימים. נסעתי איתו אליה, היו בנות וזה וחברה שלו הכירה לי אחת שנשארה אחרי שכולם הלכו.. היינו 2 בנים 2 בנות.. מתן וענבר היו בחדר אחד אני וזאתי שהכרתי בחדר אחר.. היו פה ושם חיבוקים נשיקות והיא ממש חמודה ויפה והכל והקטע שהיא לא אחת של קשר רציני.. לפחות ככה היא אמרה לי . הכי רחוק שלה היה חודש. לפני שבועיים נפרדה ממישהו בן 21 והם היו שבוע.. בקיצור אני מתגעגע אליה וחברה שלי היא אחת ממש חטטנית יענו מי זאת וזה היא לא מרשה לי לדבר עם אף בת. מסתכלת בפלאפון באייסיקיו מי מתקשר מי זה מה אני מדבר איתה או איתו.
    בקיצור מחר מתן נוסע שוב לחברה שלו ואני רוצה לבוא לראות את זאתי שהכרתי כי אני ממש מתגעגע אליה .. עוד לא ממש היה משהו רציני חוץ מנשיקות וחיבוקים אבל היא גם די מדברת עלי שאני אבוא וכל זה..
    אני לא יודע מה לעשות!
    עזבו את מחר. בכללי. היא תתקשר אלי והיא התקשרה כבר. ואני הרבה עם חברה שלי . היא תראה, היא תשמע, היא תחשוד. נמאס לי מהמצב הזה. אני פשוט לא יודע מה לעשות .מצד אחד אני אוהב את חברה שלי מצד שני לא כיף לי להיות איתה. זה הרגשה כזאת של "יאללה מיצינו.. " 7 חודשים אתה כבר יותר מדי רגיל אליה ובזמן האחרון לא ראיתי אותה איזה 5 ימים בגלל שרבנו ופתאום אתמול ראיתי זה עשה לי בהתחלה טיפה געגוע אבל זהו לא משהו רציני מרגישים שחאלס היא גם עושה טובה בגלל שאנחנו בריבים כאלו שהיא מדברת אלי כמו פעם יפה וכל זה.

מה לעשוות ?. זה ממש מסובך. מצד אחד ההיא שהכרתי לא בקטע של קשר רציני ואין לי בעיה עם זה אבל אני לא רוצה לאבד את חברה שלי למרות הכל אני אוהב אותה .. מה אפשר לעשות כדי לחזק תקשר שלנו? שאני אהנה איתה כמו פעם ? אחרי 7 חודשים ובזמן האחרון מלא ריבים והיא מדברת לא יפה ולא ראיתי אותה 5 ימים לא הרגשתי געגועים .. (ראיתי אותה כל יום או כמעט כל יום לפני זה), כי היא כל הזמן דיברה לא יפה ורבנו בזמן הזה לא הרגשתי געגועים אליה, יצאתי לנהריה וכל מני.. פשוט לא יודע מה לעשות. מה אתם אומרים ??? אני מפחד שהיא תגלה את זאתי שהכרתי והמצב יותר הסתבך.. איך משפרים קשר כזה בהרגשה של כאילו התרגלנו כבר אחד לשני והכל רגיל ומשעמם כזה ואני לא מתגעגע אליה כבר שהיא רחוקה ממני .. פתאום אני יוצא יותר וכאלה ולא מרגיש געגועים.. אבל אני אוהב.. אני אוהב אותה ואני מרגיש את זה אני פשוט לא יודע מה לעשות..
    איך משפרים תקשר שאני כן ארגיש אליה געגועים ושכן נהנה ביחד ולא כמו פעם ? מה לעשות עם זאת שהכרתי ?? ואם היא תגלה אותה ?.
    אני נואש כבר

בבקשה כמה שיותר תנו את דעתכם בכל הנושא אני לא יודע מה לעשות זה מאוד חשוב לי.
    תודה מראש לכולםם

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

קודם כל אני אתנצל מראש.
    אתה טמבל שבגדת בחברה שלך ואתה עוד ממשיך עם זה.
    אתה ממש מפגר כפרה :\ אבל ממש יעני.

דבר שני.
    קרא תגובות באשכול הזה - http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=273343

אני ממש עייף עכשיו ולא עולה לי כלום חדש. אני מקווה שעזרתי איכשהו עם הנושא ההוא שהבאתי לך.

בהצלחה.. לדעתי אל תפגש עם ההיא מנהריה יותר. סתם תפגע בחברה שלך ותהרוס הכל.
    אבל אתה כבר גדול מה שנקרא ותקח החלטות לבד.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לפי מה שאתה אומר אהת אוהב אותה,
    אבל בגדת בה,אתה לא מתגעגע אלייה ואתה רב איתה.
    ההיגון כאן,שופע..

לדעתי,לך שב ודבר איתה על זה,ועל הדרך ספר לה על הבגידה הזאת.
    אתה לא רוצה שהיא תגלה,מדבר איתך מניסיון.

מקס' תיקחו הפסקה..
    למרות שזוגות שאני מכיר שלקחו הפסקה לא תמיד חזרו אחרי זה.

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל ...............

שמע אסף מה זה בגדתי בה?
    עדיין אי אפשר לקרוא לזה בגידה ובטח ובטח לא לספר לה על מה שהיה שם.
    אני לא רוצה באמת לבגוד ולמשוך את זה יותר מפעם אחת ובגלל זה אני שואל. היום אני צריך ללכת לשם עם חבר, אני מתלבט.

אתה לא מבין משהו . המצב יותר מסובך ממה שאתה מתאר.
    אני מרגיש פשוט שהקשר מובן מאליו ומיצא את עצמו, התרגלנו. אני אוהב אותה - אבל ל-א מתגעגע אליה וזה הוכח את עצמו ב-5 ימים שלא ראיתי אותה.
    היא כבר מדברת אלי לא כמו פעם, הרבה פחות יפה וכל הזמן ריבים וכל דבר מפריע לה וכל היום שאלות עם מי לאן מה מו מי עושה לי פרצופים שאני עושה ככה וככה וזה נמאס.
    מה אנחנו עושים עם הקשר הזה?
    ומה אני עושה עם הקשר עם זאתי מנהריה ?

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

מה נפלתם עליו זה לא בגידה בכלל....
    ותצודק אני רואה גם אצל חברים שלי אחרי תקופה גדולה קשה להישאר אם אותה תשוקה שהיתה בהתחלה...
    תנסה לדעתי לעשות איתה דברים חדשים כמו ללכת למשחקים של מכבי ת"א בכדורגל או סתם איזה משהו שישבור תשיגרה המשעממת והמתישה...
    אם תיהיה קרבי בצבא זה יכול להיא שינוי קטלני ואז אש אהבה תחזור להיות כמו בהתחלה

משתמש מכור האוואטר של Adidi =]
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחייכו הרבה,זה מעצבן אנשים =)

זה לא משנה אם בגדת או לא..אתה מתדעדע למישהי שהיא לא חברה שלך..
    תראה לדעתי אתה עונה לעצמך על השאלה כי אתה אוהב את חברה שלך אבל לא כיף לך איתה ואתה לא מתגעגע אליה.
    כמה שזה נשמע לא הגיוני וקשה אני חושבת שכדאי לכם להיפרד..
    כי זה כבר הגיע למצב שהאהבה היא לא הדבר המרכזי כאן.
    אני לא חושבת שאפשר להחזיר את הקשר למה שהוא היה בהתחלה כי פשוט מאוד אתם לא בהתחלה ועברו הרבה דברים מאז..אז אתם יכולים לדבר על זה ולפתור את זה מקסימום ליום יומיים וזה יחזור..אבל זאת דעתי.
    אם אתה חושב שהעיקר שאתה אוהב אותה ואת כל השאר אפשר לפתור אז תשבו ותדברו.
    אל תיפגש שוב עם ההיא מנהריה זה רק עושה יותר גרוע זה לא מוסיף כלום.
    אני חושבת שלפעמים גם כשאוהבים צריך לוותר..יש כאלה שיגידו לך שאם יש אהבה זה הכיח חשוב
    תלוי מה אתה חושב..אם אתה רוצה לתקן.
    Look at the stars,"
    Look how they shine for you,
    And everything you do,
    " ...Yeah, they were all yellow.

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי דבר עם חברה שלך ותגיד לה שתשחרר קצת.. זה שהיא חטטנית וזה הכל בגלל שהיא אוהבת אותך ולא רוצה שתהיה לך מישי אחרת.. תגיד לה שתרגע ותגיד לה כמה שאתה אוהב אותה..

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל בבקשה מכם זה חשוב

עם זאתי מנהריה ניתקתי קשר.
    ועדי את בת אולי את יכולה לעזור לי יותר.

תראי, מה זה להיפרד ? זה ממש לא הפיתרון.(טוב נו יש לי פיצול). אני אוהב אותה והיא אותה אני רוצה לחיות איתה את החיים שלי אבל אני לא מבין למה כבר לא כיף לי איתה. אולי בגלל שהיא התיחסה אלי מגעיל ודיברה אלי מגעיל ומחטטת בכל דבר שקשור אלי ולא מפסיקה להעיר לי על דברים ואיך שאומרים לא מרפה וכשרבנו והכל יצאתי ולא הרגשתי געגועים אליה אני לא יודע למה, אבל התרגלנו לראות אחד תשני כל יום! כל יום אם לא כמעט או לדבר כל היום אם יוצא פעם שלא רואים. איזה 5-6 ימים לא ראיתי אותה ולא היה פשוט כלום.. אבל אני יודע שאני אוהב אותה ואני לא יכול לוותר עליה הקטע שאנחנו לא מפסיקים לריב! כשאני עצבני אני עצבני בטירוף עוזב הכל אומר לה מה שאומר לה בלי לשלוט על עצמי ואז אנחנו לא מדברים עד שנרגע ואז שוב זה קורה שהיא מעלה משהו שמעצבן אותי וזה פשוט אי אפשר ככה כל פעם מישהו אחר לא מתאים לו משהו פתאום והכל ניהיה יותר קפדני ויותר אם אתה ככה אז גם אני ככה ואם אתה ככה אז אני ככה והכל בדווקא והכל לא מסתדר גם אם יושבים מדברים ומנסים להחזיר הכל כמו שהיה.....

אלוהים ??. מה אני עושה??. תעזרו לי בבקשה
    אני אדבר איתה יגיד לה שתרפה קצת אבל אני אומר לה כל הזמן זה פשוט לא עוזר יום אחרי היא שואלת וחופרת אותו הדבר.. מה אני עושה ? איך משפרים קשר כזה? אני לא רוצה לאבד אותה
    אני מתגייס עוד חודשיים ואולי ידחו לי עוד אפילו .. אבל בזמן הזה מה אנחנו עושים ? צריך להגיע לצבא עם מקסימום אהבה והנאה ביחד כדי שהקשר הזה ישמר לטווח ארוך ולא ככה כי אם נגיע במצב של היום בצבא פשוט לא ניהיה ביחד ומזה אני פוחד.. תעזרו לי !!!

משתמש מכור האוואטר של Adidi =]
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחייכו הרבה,זה מעצבן אנשים =)

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    עם זאתי מנהריה ניתקתי קשר.
    ועדי את בת אולי את יכולה לעזור לי יותר.

תראי, מה זה להיפרד ? זה ממש לא הפיתרון.(טוב נו יש לי פיצול). אני אוהב אותה והיא אותה אני רוצה לחיות איתה את החיים שלי אבל אני לא מבין למה כבר לא כיף לי איתה. אולי בגלל שהיא התיחסה אלי מגעיל ודיברה אלי מגעיל ומחטטת בכל דבר שקשור אלי ולא מפסיקה להעיר לי על דברים ואיך שאומרים לא מרפה וכשרבנו והכל יצאתי ולא הרגשתי געגועים אליה אני לא יודע למה, אבל התרגלנו לראות אחד תשני כל יום! כל יום אם לא כמעט או לדבר כל היום אם יוצא פעם שלא רואים. איזה 5-6 ימים לא ראיתי אותה ולא היה פשוט כלום.. אבל אני יודע שאני אוהב אותה ואני לא יכול לוותר עליה הקטע שאנחנו לא מפסיקים לריב! כשאני עצבני אני עצבני בטירוף עוזב הכל אומר לה מה שאומר לה בלי לשלוט על עצמי ואז אנחנו לא מדברים עד שנרגע ואז שוב זה קורה שהיא מעלה משהו שמעצבן אותי וזה פשוט אי אפשר ככה כל פעם מישהו אחר לא מתאים לו משהו פתאום והכל ניהיה יותר קפדני ויותר אם אתה ככה אז גם אני ככה ואם אתה ככה אז אני ככה והכל בדווקא והכל לא מסתדר גם אם יושבים מדברים ומנסים להחזיר הכל כמו שהיה.....

אלוהים ??. מה אני עושה??. תעזרו לי בבקשה
    אני אדבר איתה יגיד לה שתרפה קצת אבל אני אומר לה כל הזמן זה פשוט לא עוזר יום אחרי היא שואלת וחופרת אותו הדבר.. מה אני עושה ? איך משפרים קשר כזה? אני לא רוצה לאבד אותה
    אני מתגייס עוד חודשיים ואולי ידחו לי עוד אפילו .. אבל בזמן הזה מה אנחנו עושים ? צריך להגיע לצבא עם מקסימום אהבה והנאה ביחד כדי שהקשר הזה ישמר לטווח ארוך ולא ככה כי אם נגיע במצב של היום בצבא פשוט לא ניהיה ביחד ומזה אני פוחד.. תעזרו לי !!!

אם אתה אוהב אותה ולא רוצה לסיים את הקשר הזה וזה חשוב לך אז תדבר איתה כמו שאמרו כאן שתרפה קצת.
    ובקשר אליך אמרת שמתי שאתם רבים אתה פשוט אומר אתצ מה שיש לך וזה לא טוב כי לפעמים אתה לא מבין מה ההשפעה של זה על הצד השני.
    תחשוב לפני אם שווה לריב על זה וכמה זה חשוב לך.
    אם אתה רואה שאתם הולכים לריב ממש תתרחק קצת ותירגע..
    אני חושבת שאולי כדאי שלא תפגשו כל יום.
    אולי כל יומיים שלושה,זה יעשה רק טוב פחות ריבים וגם יהיה לכם הרבה יותר כיף אני חושבת כי תצפו לפגישה הזאת.
    Look at the stars,"
    Look how they shine for you,
    And everything you do,
    " ...Yeah, they were all yellow.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,587 | הודעות: 8,173,174 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect