שלום.
אני חודשיים לפני גיוס יש לי חברה 7 חודשים כבר.
בתקופה האחרונה (שבועיים ככה), אנחנו ממש במשבר. היא כל הזמן רבה אני כל הזמן רב החלטתי להיפרד ממנה נשבע לי מזה שהיא פוגעת ממני למרות שיש אהבה די גדולה ואנחנו רגילים אחד לשני. זה קטע כזה של די 7 חודשים אותה אחת חייב לגוון קצת אני מקווה שאתם מבינים אותי. אני בן 18 וקצת היא עוד מעט 18.
אתמול היא באה אלי דיברנו וזה שאלתי אותה אם היא מעדיפה שנשאר ידידים היא אמרה כן.. באה אלי הביתה לא הרגישה טוב שכבה במיטה.. היה לי משעמם אחרי כמה זמן באתי שכבתי לידה (היא ישנה).. התעוררה קרה מה שקרה שוב התנשקנו שכבנו הכל טוב ויפה ורק לפני כמה דקות נפרדנו .. אז מה לעשות אנחנו שוב חברים. אחרי כל הריבים היחס המגעיל שלה ובקיצור בלאגן גדול ואף אחד לא יודע באמת מה הולך איתנו..
לחבר שלי מתן יש חברה בשם ענבר. היא גרה בנהריה. היה לה יומולדת לפני 3 ימים. נסעתי איתו אליה, היו בנות וזה וחברה שלו הכירה לי אחת שנשארה אחרי שכולם הלכו.. היינו 2 בנים 2 בנות.. מתן וענבר היו בחדר אחד אני וזאתי שהכרתי בחדר אחר.. היו פה ושם חיבוקים נשיקות והיא ממש חמודה ויפה והכל והקטע שהיא לא אחת של קשר רציני.. לפחות ככה היא אמרה לי . הכי רחוק שלה היה חודש. לפני שבועיים נפרדה ממישהו בן 21 והם היו שבוע.. בקיצור אני מתגעגע אליה וחברה שלי היא אחת ממש חטטנית יענו מי זאת וזה היא לא מרשה לי לדבר עם אף בת. מסתכלת בפלאפון באייסיקיו מי מתקשר מי זה מה אני מדבר איתה או איתו.
בקיצור מחר מתן נוסע שוב לחברה שלו ואני רוצה לבוא לראות את זאתי שהכרתי כי אני ממש מתגעגע אליה .. עוד לא ממש היה משהו רציני חוץ מנשיקות וחיבוקים אבל היא גם די מדברת עלי שאני אבוא וכל זה..
אני לא יודע מה לעשות!
עזבו את מחר. בכללי. היא תתקשר אלי והיא התקשרה כבר. ואני הרבה עם חברה שלי . היא תראה, היא תשמע, היא תחשוד. נמאס לי מהמצב הזה. אני פשוט לא יודע מה לעשות .מצד אחד אני אוהב את חברה שלי מצד שני לא כיף לי להיות איתה. זה הרגשה כזאת של "יאללה מיצינו.. " 7 חודשים אתה כבר יותר מדי רגיל אליה ובזמן האחרון לא ראיתי אותה איזה 5 ימים בגלל שרבנו ופתאום אתמול ראיתי זה עשה לי בהתחלה טיפה געגוע אבל זהו לא משהו רציני מרגישים שחאלס היא גם עושה טובה בגלל שאנחנו בריבים כאלו שהיא מדברת אלי כמו פעם יפה וכל זה.
מה לעשוות ?. זה ממש מסובך. מצד אחד ההיא שהכרתי לא בקטע של קשר רציני ואין לי בעיה עם זה אבל אני לא רוצה לאבד את חברה שלי למרות הכל אני אוהב אותה .. מה אפשר לעשות כדי לחזק תקשר שלנו? שאני אהנה איתה כמו פעם ? אחרי 7 חודשים ובזמן האחרון מלא ריבים והיא מדברת לא יפה ולא ראיתי אותה 5 ימים לא הרגשתי געגועים .. (ראיתי אותה כל יום או כמעט כל יום לפני זה), כי היא כל הזמן דיברה לא יפה ורבנו בזמן הזה לא הרגשתי געגועים אליה, יצאתי לנהריה וכל מני.. פשוט לא יודע מה לעשות. מה אתם אומרים ??? אני מפחד שהיא תגלה את זאתי שהכרתי והמצב יותר הסתבך.. איך משפרים קשר כזה בהרגשה של כאילו התרגלנו כבר אחד לשני והכל רגיל ומשעמם כזה ואני לא מתגעגע אליה כבר שהיא רחוקה ממני .. פתאום אני יוצא יותר וכאלה ולא מרגיש געגועים.. אבל אני אוהב.. אני אוהב אותה ואני מרגיש את זה אני פשוט לא יודע מה לעשות..
איך משפרים תקשר שאני כן ארגיש אליה געגועים ושכן נהנה ביחד ולא כמו פעם ? מה לעשות עם זאת שהכרתי ?? ואם היא תגלה אותה ?.
אני נואש כבר
בבקשה כמה שיותר תנו את דעתכם בכל הנושא אני לא יודע מה לעשות זה מאוד חשוב לי.
תודה מראש לכולםם

ציטוט ההודעה