בוא פשוט נגיד לא זכור לי שהעפתי בחורה כמו כמה פעמים שהעיפו אותי![]()
בוא פשוט נגיד לא זכור לי שהעפתי בחורה כמו כמה פעמים שהעיפו אותי![]()
|
|
נערך לאחרונה על ידי A.C.K; 19-10-2007 בשעה 19:50. סיבה: סאמא של הצזנור בפורום הזה
ישי התותח
זה לא מזל אם תאמין בעצמך ובאמת תאמין בזה אתה תנפנף עוד הרבה בנות, ולא נפנפתי אותה כי אני סנוב או כי אני יכול , זה היה כי היא לא הייתה הטעם שלי .לא בלונדה 1.90 עם עיניים כחולות וחזה שופע, לא קונהחח
אה ואספי מה זה הפרצוף הזה לפחות אתה מנסה כמוני וגם לי לא הלך עם מישהי לא מזמן אם זה מעודד אותך אבל אנחנו לפחות עושים מה שבראש שלנו ולא חוזרים הביתה עם מחשבות כמו "איזה פחדן אני" וסורי שאני מדבר בשמך אבל אני מקווה שאני צודק כי אם כן אין לך מה לדאוגץ
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 19-10-2007 בשעה 22:22.
אני בכיתה י'
ותאמין לי יש לי איזה 2 בנות עכשיו שאני בטוח שאם אני רק מנסה טיפה,אני משכיב אותן בלי בעיה,לא כי אני המיסטרי הזה שאתם מדברים עליו,אלא כי הן רוצות.
יש משו שאנשים צריכים להבין,בנות רוצות את זה בדיוק כמו בנים וההפך,אם מישהי תבוא אליך תתחיל איתך והכול,זה מחמיא לאללה,כנראה שתמשיך לדבר איתה וזה ותדע שהיא רוצה אותה וזה גם יעשה לך חשק אליה נכון ? היא תיראה ממש עם ביטחון עצמי שהיא ככה באה אליך ומתחילה איתך,אז זהו שגם כשאתה בא להתחיל עם מישהי זה גם מה שהיא תחשוב (אלא אם כן אתה ממש ממש ממש מכוער,או סתם אתה בא אליה ואומר "תגידי אבא שלך גנן ? ")
בלי להעליב :\
למה אתה מנסה להסביר את זה לאנשים שאולי יודעים יותר ממך ובעלי ניסיון גדול יותר (גיל) ואתה נשמע מטופש עם המילים האלה?
יש פה כאלה שהם יותר קטנים ממני
ולפי הבעיות פה הרוב זה "אני לא יודע איך להתחיל איתה" ,אז חשבתי למה הוא חייב להתחיל איתה ? גם בנות צריכות ליזום לפעמים.
זה מלחיץ גם את הבנות כמו שזה מלחיץ אותכם.
ותאמינו או לא מלא בנות גם מתחילות עם בנים
(לייק מי)
(כן היה מלחיץ והוא הסכים D: ואז זרקתי אותו D: כי הוא היה בנאדם מגעיל)
(טעות חיי)
קרדיט ל- shimda על החתימה המדהימה
אני בת אחי
טעות חייך, את סה"כ בת 14-15.
חחח