אם אני אחרי מכון ולא אכלתי כלום ישר הלכתי לישון כל העבודה שם לא עזרה לי? באותו יום?
אם אני אחרי מכון ולא אכלתי כלום ישר הלכתי לישון כל העבודה שם לא עזרה לי? באותו יום?
תגיד לה שאתה רוצה לראות אותה או שתבוא אלייה בבצפר
ואז תגיד לה
בואי רגע, תתקרבי
עוד קצת
נו תתקרבי
ואז תביא בה נוגרה אחושרלוע
למה מי היא בכלל שחושבת שאתה חייב לה משהו?!
carter אתה ילד שרוט בראש שלי חחחח
|
|
אתה חייב לאכול כדי להחזיר לגוף אנרגיות!
כי באימון אתה מוציא הרבה אנרגיה, ובאכילה אתה מחזיר!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
זה שלא אכלת לא הופך את האימון שלך ללא אפקטיבי, עדיין קיבלת גירוי לשרירים, אתה אולי לא מיצאת את הפטנציאל המצוי באימון היומי אבל זה לא אומר שלא עשית כלום, להבא תקפיד לאכול, ולא מספיק לאכול רק אחרי האימון אלא לשמור על תזונה נכונה לאורך כל היום.
לא קשור הנארגיה לבנית שריר..
הוצאת אנרגיה אתה צריך להחזיר אותה כדי לשמור על תקינות במערכות הגוף
+ אתה צריך לאכול חלבון על מנת להפוך את האימון להרבה יותר אפקטיבי
לאחר אימון השריר מתפרק ונבנה מחדש בעזרת כמות גדולה של חלבונים אתה מקל על הגוף בעט הבניה ומספק לו חומרים טובים לבניה ובכך השריר מתחזק..
[משו כזה בערך תכף יבוא משה ויכתוב מאמר על אנאבוליה ומטבוליה ושמוקגמיה חחח]
MuGi,
אתה צודק , זה היה טעות שלי , האימון אפיקטיבי אבל הוא צריך לאכול אחרי אימון כי בזמן האימון הרקמות של השריר נהרסות\מתפרקות משהוא בסיגנון ואחרי האימון הוא צריך לספק לגוף חלבון בשביל שיבנו מחדש.
נערך לאחרונה על ידי gal_gal; 02-11-2007 בשעה 21:27.
אתה חייב אחרי אימון מנת חלבונים אחר כך אין לשריר ממה להבנות והוא 'אוכל את עצמו' ..
חשוב לשלב תזונה נכונה יחד עם האימונים !
אחי היחידי שדיבר לעיניין היה MUGI מה הקישקושים האלה אחים שלי???
יש לך רמת חלבון [קשור גם לפחממות] בגוף כאשר אתה עושה כושר הגוף משתמש בחלבון כדי לבנות את השריר אם אתה לא אוכל חלבון פשוט רמת החלבון יורדת אבל אתה מתפתח בכול זאת עד "שנגמר" לך החלבון [אתה בטח תהיה חולה לפני זה] קיצר פעם אחת שלא אכלת זה לא כזה נורא תוכל להחזיר [את החלבונים והפחממות]אבל שזה נהיה הרבה פעמים אתה פשוט יכול להיות חולה או שהעור ייקרע[מנסיון אני מדבר]
העור יקרע רק במקרה של מחסור חמור גם בחלבונים זמינים וגם בחלבונים הנמצאים במאגרי האחסון בגוף.
מחסור בחלבון גורם להרבה דברים שבניהם עייפות פגיעה במערכת החיסונית [בהתאמה ל"אתה תהיה חולה" כפי שאמר חברינו] וגמישות העור, במקרה של מחסור בחלבון גמישות העור נפגעת ובכך הוא יכול "להקרע", אך אלו מכירים שכיחים בלבד.
שמעו, התפקיד של החלבונים הוא לבנות את רקמת השריר, חלבונים לא יכולים להעלם בין לילה, בגוף יש מאגרי פחמימות חלבונים ושומנים, בהם הגוף משתמש במקרי חירום בלבד, במקרה ואותו אדם הלך לחדר כושר, הגוף משתמש במאגרי החלבונים הזמינים בכדי לחדש ולחזק את רקמת השריר ש"נפגעה", מה זה אומר זמינים?, חלבונים זמינים אלו חלבונים שאותו אדם אכל ואינם נכנסו למאגרים.
במידה שכיחה ביותר, שלאותו אדם לא היו מאגרי חלבונים זמינים בגוף, רקמת השריר לא מתחדשת.
אפשר לראות לדוגמא סטרואידים אנאבוליים (אסור! =]) שמאיצים את תחלופת החלבונים בשריר, ובכך מעודדים פיתוח של לדוגמא רקמות שרירים.
עוד שאלות?
נערך לאחרונה על ידי Venous; 03-11-2007 בשעה 20:38.
אזהרה: לאדם אשר אתם מדברים איתו
יש שריטה לאורך השבר הסורי אפריקאי.
האחריות על הגרביל בלבד.
|תלמדו.עברית|
קונה לוגו לאתר! 100 נק'!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=304687
קרע בעור זאת במידה ולא אכלת מוצרים שבהם יש כמות חלבונים מספקת להזין את הגוף, ו\או במידה ומאגרי החלבונים "לשעת חרום" עברו שימוש.
תקופת ההשהיה משתנה בין אדם לאדם וכתוצאה מכך אין לקבוע באופן חד משמעי.
קרע בעור נוצר מפגיעה באלסטיות העור (גמישותו). ניתן להשוות את גמישות העור לעלה, שכאשר הוא מתייבש לא ניתן לקפלו בלי לגרום לשבר.
לא צריך להכנסת לחרדות ולטחון חלבונים, מקרים אלו הם שכיחים מאוד!
נערך לאחרונה על ידי Venous; 03-11-2007 בשעה 23:07.
אזהרה: לאדם אשר אתם מדברים איתו
יש שריטה לאורך השבר הסורי אפריקאי.
האחריות על הגרביל בלבד.
|תלמדו.עברית|
קונה לוגו לאתר! 100 נק'!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=304687