היי אני נמאס לי כבר אני עושה המון כפיפות בטן איזה 300 כל יום כבר איזה תוצאות בכללוממש אין לי כוח לחדר כושר כי יש לי עבודה ודי עסוק ביום יוםאז ממש אין לי זמן תראו חבר שלי הוא קצת מבין בעיניין הזה התחיל להיות ככה גם בעיניינים לפני חודשים אז נתתי לי כמה תרגילים לעשות שיעזרו לי להשיג תוצאות סקוורק 6 סטים 2 חזרות,תרגיל חילוף סקוורק 6 סטים 15 חזרות,הרחקת ירך 6 סטים 15 חזרות,חילוף להרחקת ירך 6 סטים 20 חזרות,שכיבות שמיכה 4 סטים 15 חזרות, שיפוע 6 סטים 15 חזרות,מטח 4 סטים 15 חזרות,שכיבות פרדקן 20 חזרות,כפיפות בטן 6 סטים 20 חזרות ,הרמת עקב 6 סטים 5 חזרות. 4 פעמיים בשבוע עם תזונה נכונה נטולת שמן אני יכול להגיע לרמה של קוביות ושרירים תודה רבה

וממש אין לי כוח לחדר כושר כי יש לי עבודה ודי עסוק ביום יוםאז ממש אין לי זמן תראו חבר שלי הוא קצת מבין בעיניין הזה התחיל להיות ככה גם בעיניינים לפני חודשים אז נתתי לי כמה תרגילים לעשות שיעזרו לי להשיג תוצאות סקוורק 6 סטים 2 חזרות,תרגיל חילוף סקוורק 6 סטים 15 חזרות,הרחקת ירך 6 סטים 15 חזרות,חילוף להרחקת ירך 6 סטים 20 חזרות,שכיבות שמיכה 4 סטים 15 חזרות, שיפוע 6 סטים 15 חזרות,מטח 4 סטים 15 חזרות,שכיבות פרדקן 20 חזרות,כפיפות בטן 6 סטים 20 חזרות ,הרמת עקב 6 סטים 5 חזרות. 4 פעמיים בשבוע עם תזונה נכונה נטולת שמן אני יכול להגיע לרמה של קוביות ושרירים תודה רבה
ציטוט ההודעה