אני דיי שמן וכל מה שאני עושה לא עוזר לי אני כבר לא סובל את עצמי יורדים עלי זה הורס הכל עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואם כבר משקל60 לגובה 1.63 זה שמן????
בתודה אנונימוססס
אני דיי שמן וכל מה שאני עושה לא עוזר לי אני כבר לא סובל את עצמי יורדים עלי זה הורס הכל עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואם כבר משקל60 לגובה 1.63 זה שמן????
בתודה אנונימוססס
נערך לאחרונה על ידי אנונימוססס; 11-11-2007 בשעה 02:30.
|
|
אנשים עזרהההההההההההההההההההההההההההה אני כבר לא יודע מה לעשות תגיבו![]()
שמע.. אנחנו לא ממש יכולים לדעת אם אתה שמן או לא בלי לראות אותך.. יכול ליהות שיש לך מסת שריר מעולה ואתה שוקל 60 ואז לגובה שלך זה יהיה סבבה לגמרי אבל יכול ליהות שהרוב שומן ואתה לא מתאמן בכלל..
תתן עוד קצת פרטים..
בכל אופן זה לא נושא זר בפורום והיו כמה אשכולות כאלה בעבר.. אני ממליץ לך לעשות חיפוש קצרצר
תראה אני אומר לך אני שמןאבל אני צריך עזרה מה לעשות כדי לרדת הכי מהר בהכי פחות זמן
זה דחוף יש לי בר מצווה וגם זה לא הכי הכי עם בנות
אבל זהו אחי שאני לא משלה את עצמי אני נראהה שמן אבל שבדקתי אחוזי שומן(יש לי משקל מיוחד שבודק)יצא לי 10% שומן אז מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה!?!?! ואיך לרדת מהר
קרא טוב..
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=284969
ותקפיד בלי לחפף, או להתעצל!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אני התן לך עצה, אל תלך על שום תוכנית של דיאטה, פשוט זה מה שתעשה
לך למכון כושר או שתרוץ לבד (הכוונה שתעשה אירובי) שעה ביום, כל יום שעה, חוץ מיום שבת שתיקח חופש.
ותמשיך לאכול, איך שאתה אוכל, אל תשנה את הרגלי האכילה שלך.
יתרונות-
1.אתה יורד בצורה נכונה
2. אתה לא מתעלל בעצמך, עם כל שיטות הדיאטה המפורסמות
3. חילוף החומרים בגוף שלך לא משתנה (יורד, להיות איטי יותר)
חסרונות:
1. צריך כוח רצון אמיתי
2. אתה צריך להאמין בעצמך, ולהגיד "אני יכול"
תתחיל לעשות הליכות וכושר וכל מיני תרגילים ארוביים.....
זה משפר לך את חילוף החומרים ואתה תתחיל להרזות....
תנסה גם לאכול פחות חרא וחטיפים אני לא אומר לך להפסיק אבל טיפה פחות ככה
שאיזון הקלוריות שלך יהיה יותר טוב ואתה תראה לאט לאט אתה יורד אל תצפה לשינוי משמעותי תוך יומיים תשקיע קצת איזה חודשיים ואתה תראה טוב ולא שמן ולא כלום
א.אני לא אוכל כמעט חטיפים אולי פעם בשבועיים שלוש
ב. אתם רוצים שאני ישים תמונה שתראו?
כן, עדיף, למרות שבלי קשר למשקל\מראה\גובה\ גיל, כדאי שבנאדם יעשה פעילות גופנית לפחות 4 שעות בשבוע.
תעשה דיאטה אל תאכל שוקולדים ודברים מששמינים ותעשה הלכה של קילומטרים עד שתזיע ממש ותיצא הרבה על אופניים