אור אני ממש לא חושב שאם הוא יתקוף את ישראל באטום אז איראן תימחק
ממש ממש לא ...
הכי גרוע יתקפו אותם סתם או יפרקו אותם מהנשק ( על ידי כיבוש )
אף אחד לא ילך ויתקוף אותם עם פצצות כאלה בחזרה
אור אני ממש לא חושב שאם הוא יתקוף את ישראל באטום אז איראן תימחק
ממש ממש לא ...
הכי גרוע יתקפו אותם סתם או יפרקו אותם מהנשק ( על ידי כיבוש )
אף אחד לא ילך ויתקוף אותם עם פצצות כאלה בחזרה
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
|
|
אין זה משנה בין אם אנחנו יודעים מה הפתרון הסופי או לא, קודם כל צריך להחזיר מה שלא שייך לנו, אז אפשר לדבר על שלום.
שטויות במיץ בן אדם..
לאחמדינג'ד אין שום בעיה עם יהודים, יש לו בעיה עם הציונות שכתוצאה ממנה אנחנו " מענישים " את הפלסטינאים. לא נכנס לזה, זה מסובך.
במידה וישראל תיסוג לגבולות ששייכים לה, ותקום מדינה פלסטינאית עצמאית שישראל לא תשלוט בה, והזכויות יהיו שוות, אין שום סיבה שלאחמד פה תהיה בעיה איתנו.
אחי אתה תמים... אתה באמת חושב שאם ניסוג לגבולות 67 אחמינחרא ירגע? והערבים יפסיקו לבקש דברים? תחושב שמעניין אותם שהאום מכיר בגבולות 67 כמדינה יהודית? מצטער להגיד אבל אתה חי בסרט... בלי כוונה להעליב או משהו.
וכמו שאמרתם אני לא חושב שיש סיכוי שאיראן תשלח עלינו אטום ואנחנו לא נגיב... אפילו סיכוי לא רע שנשלח אטום לפני שהם ישלחו עלינו אם נדע בוודאות שזה מה שהם מתכוונים לעשות... בעצם אני מקווה שהמנהיגים שלנו לא עד כדי כך טיפשים ובאמת יעשו את זה.
ישי התותח
מאיפה אתה יודע?
מה אתה יודע אם אני חי בסרט או לא?
ניסינו פעם שאתה אומר שכל הערבים חארות ורק רוצים עוד ועוד?
האם אי פעם בכלל הגענו למצב כזה ב40 שנה האחרונות שיש לנו זכות בכלל להגיד שהערבים רק רוצים עוד ועוד? שלעולם לא הגענו עוד לתת להם את כל מה ששייך להם בכלל?
מה שאתה לא מצליח להבין, זה שאותנו לא מעניין ולא צריך לעניין מה מעניין את הערבים, בין אם הם מכירים במדינת ישראל בגבולות 67 או לא זה לא ענייננו וממש לא אכפת לי.
העולם מכיר בישראל בגבולות האלה, וזה כל מה שצריך להיות לנו אכפת.
גבולות 67 הם מדינת ישראל, ודבר מלבד זה, השטחים לא שייכים לנו.
אין לנו שום זכות להתלונן בזמן שאנחנו עדיין מדינה כובשת.
אם וכאשר ישראל תחזיר את השטחים שלא שייכים לה לפלסטינאים, ואז הם יירצו עוד ( למרות שאני לא רואה מה לעזאזל הם עוד יכולים לבקש ), זאת כבר בעיה שלהם ולא שלנו כמו שהיא עכשיו.
חבל שכולם לא מבינים את זה.. יש סיכוי טוב שכבר היה לנו שלום מזמן.
אף אחד לא אמר לי שום דבר, ואני לא יודע מה יהיה.
הדרישה של הפלסטינאים היא לגבולות 67, לא ל48, במידה וייחתם הסכם אז ייחתם ההסכם, ואני מקווה שלא ישאירו בו פרצות שיאפשרו להם לבקש עוד לאחר מכן.
וגם, זה באמת לא משנה, העולם, כאמור, מכיר בישראל בגבולות 67, ולא ב 48.
קודם כל שנמצא צודקים, ואז נוכל לעשות מה שבא לנו. כרגע, אנחנו הטועים והם הצודקים.
ואין לישראל אף צוללת גרעינית, סתם אגב.
נערך לאחרונה על ידי v33t; 18-11-2007 בשעה 20:55.
דיברת פה יותר מדי חארטה אחי.
הנה התשובות לכל מה שאמרת פה:
1) כשניהיה בגבולות 67' הם לא יבקשו עוד: בולשיט! עובדה שב67' הם ביקשו את השטח שלנו.
2) רק השטח של גבולות 67' הוא שלנו: בולשיט! כבשנו. כבישה מוגדרת בכל מובן שהוא כלקיחה של שטח בצורה הוגנת לחלוטין. אמנם קצת ברוטאלית, אבל הוגנת.
3) העולם יתמוך בנו אם נחזור לגבולות 67': בולשיט! מי שלא תומך בנו ימשיך לא לתמוך בנו. תמיד. מי שאנטישמי ישאר אנטישמי, ויחפש סיבות להגיד למה אנחנו לא טובים לעולם. גם אז כבשנו. למה שהעולם יכיר ב67' ולא ב48? התבצעה מאז 48' כבישה. זה בדיוק על אותו משקל של למה העולם לא מכיר ב07' אבל יכיר ב67'..
נחמד שאתם מנסים להסביר לשמאלני פה משו אבל לי כבר יש ניסיון עם מפגרים כמוהו ואין לי כוח לכתוב פה הרבה
אבל אני חושב שסברתם לו את זה כמו שצריך ואם עדיין הוא לא מבין אז יכול להיות שהוא גר באיזור של גבולות של 67' ולא בדיוק מעניין אותו מה עם יהודים אחרים שגרים בגליל ובגולן או באיזור השרון וכאלה...
שמאלנים הם אנשים תמימים לדעתי שלא מבינים שמתי שמנהיג ערבי אומר שהוא רוצה להשמיד את הציונים אז גבולות 67' זה רק צעד ראשון מבחינתו ...
היום אנחנו נמצאים עם ממשלה שמאלנית ואני לא מבין את זה עדיין כי רוב האנשים שאני מכיר פה הם ימנים והם כל הזמן מתלוננים על הממשלה אז איך יכול להיות שהגענו לממשלה כזאת??...
אומנם אני נמצא בגליל ואני גר בכרמיאל אני יאמר כי אני מוקף פה בכפרים ערביים וכל שבוע שבועיים יש פה מכות עם ערבים והם פשוט חארות אין לי מילה אחרת וגם אם יש ביניהם טובים כבר לא אכפת לי כי להם גם לא אכפת בדיוק האם יש בינינו יהודים טובים (טובים אליהם ... השמאלנים אני מתכוון) זאת אומרת שלא בדיוק אכפת להם מהשמאלנים ...
קיצר כל שמאלני הוא מטומטם אין מה לעשות ואני מצטער שאני מתבטא ככה כי במדינה כזאת לכל אחד נגמרת הסבלנות מהר מאוד
><
~PSP 3.80 M33~
ישראל צריכה לתקוף את הכור האירני !
1. שטויות. אם ייחתם הסכם על גבולות 67 והם יבקשו עוד זאת בעיה שלהם. אין שום סיבה להתחשב בבקשה שלהם לאחר חתימת הסכם. לא קונה, מצטער.
מה שהערבים רוצים לא מעניין אותי, מה ששייך להם כן.
הסכם זה הסכם וגם הערבים יכבדו אותו, אם לא הם לא יחתמו עליו מההתחלה.
2. גבולות 48 אינם נחשבים כשטח ישראל, אלא גבולות 67. לא נכנס עכשיו לכמה ולמה, זה המצב.
אם תסתכל באתר האו"ם תראה את זה בעיניים שלך, אתה לא צריך לסמוך על המילה שלי.
האו"ם דורש מישראל לצאת מהשטחים מאז 1967, הוא לא דורש מאיתנו לפנות עד שטחי 48.
3. עוד פעם שטויות, ראה 2.
האו"ם מכיר בנו בגבולות 67, נקודה, סוף פסוק.
האו"ם מייצג את העולם.
ישראל הולכת נגד העולם כבר 40 שנה, ואנחנו ממשיכים להתבכיין למרות שאנחנו טועים והם צודקים.
הערבים הם מה שאנחנו עשינו מהם, קל מאוד להאשים אותם שהם חארות ( והם באמת כאלה ), אבל זה אך ורק מכיוון שאנחנו עשינו מהם חארות, וגרמנו לזה שהם יגדלו את הילדים שלהם כחארות.
נראה לך שב 1880 לפני העליה הראשונה כל הערבים שפה היו חארות? לא. הם היו אנשים כמוני וכמוך.
מעצם הגעתם של היהודים לא"י, הפכנו את הערבים לחארות.
תנסה פעם אחת לשים את עצמך במקומם ותבין שאם זה היה הפוך אנחנו היינו בדיוק אותו הדבר. ולא, אני לא נגד א"י, אני פשוט מבין גם אותם ולא חושב רק על עצמי כמו כל ימני ממוצא.
אם הם רוצים להשמיד אותנו זה אומר שיצא להם?
מי רוצה להשמיד אותנו? רוצה להסתכל על זה רגע יותר מקרוב?
מצרים? הסכם שלום
ירדן? גם כן.
סוריה? רוצים את השטח שלהם בחזרה.
איראן? נגד המשטר הכובש והמדכא ולא נגד המדינה.
הזמנים השתנו, מספיק, זה כבר לא שנות העשרים ולא שנות השבעים, ולא כל ארגון או מדינה שרוצה להשמיד את ישראל יכול סתם לפתוח מלחמה כמו ב48 ולקוות שהם יצליחו.
אם נשיג את התמיכה של האו"ם ונלך לגבולות 67, ייתמכו בנו בכל מה שנעשה לאחר מכן במידה והם יפרו את ההסכם.
סתם דוגמא מהראש, שוודיה,
הם נגדנו עכשיו, קוראים להם אנטישמים, קוראים להם שונאי ישראל.
מה הם בעצם שונאים בישראל? את היהודים? את המדינה? לא.
הם נגד הממשלה הישראלית כממשלה שכובשת שטחים של עם אחר.
במידה והשטחים האלה יפונו וייחתם הסכם, שוודיה, לדוגמא, יהיו בעד ישראל וייתמכו בנו במידה והם יפרו את ההסכם ואנחנו נצא למלחמה.