קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] הצצה נדירה לכור הגרעיני באירן
    על ידי Daily בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-01-2011, 23:53
  2. [דיון]האיום האיראני - סכנת קיום לעם ישראל?
    על ידי MartiNi בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-10-2009, 18:34
  3. [דיון] האיום האיראני אתם באמת מפחדים?
    על ידי orcho בפורום דיבורים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 26-10-2007, 15:19
  4. [דיון]האיום האיראני ובכלל
    על ידי suka בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 72
    הודעה אחרונה: 10-07-2007, 14:56
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-07-2007, 14:30
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 55

[דיון] האיום הגרעיני באירן - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

אור אני ממש לא חושב שאם הוא יתקוף את ישראל באטום אז איראן תימחק
    ממש ממש לא ...
    הכי גרוע יתקפו אותם סתם או יפרקו אותם מהנשק ( על ידי כיבוש )
    אף אחד לא ילך ויתקוף אותם עם פצצות כאלה בחזרה

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

ציטוט נכתב במקור על ידי Alonh צפיה בהודעה
    ממש ממש לא ...
    לכל מדינה שיש לה פצצות אטום יש לה צוללות גרעיניות ומנגנונים שאם המדינה מותקפת באטום היא יכולה להחזיר מיד, גם אם היא נמחקה. ככה לפחות שמעתי בהרצאה .

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

גיא כפרה אתה חי בסרט :e
    אין דרך להוכיח מי צודק כי בחיים ( אני מקווה ) לא נעשה שטות גדולה וניתן להם את כל מה שהם מבקשים
    אבל זה ממש ממש לא ישנה שום דבר
    אין זה משנה בין אם אנחנו יודעים מה הפתרון הסופי או לא, קודם כל צריך להחזיר מה שלא שייך לנו, אז אפשר לדבר על שלום.

ציטוט נכתב במקור על ידי O-MaN1 צפיה בהודעה
    הפנאט הזה אומר להשמיד אותנו לא בגלל זה שאנחנו "כובשים", זה רק סעיף אצלו בפעולות שהיהודים הרשעים עשו. כל האידיאולוגיה שלו זה להרוג יהודים בלי קשר לסכסוך היהודי-ערבי. הוא מאמין שהוא עושה ג'יהאד, אין לזה קשר לכיבוש. אם היתה לו את היכולת להשמיד את הנוצרים, גם את זה הוא היה עושה. לצערי אם ארה"ב לא תתערב בלוחמה לפני שאיראן תשיג יכולת גרעינית, לא נראה לי שזה אפשרי לעצור אותם [אפשרי כן, אבל אנחנו לא נעיף עליהם אטום חח]. וארה"ב סביר להניח שלא תילחם בהם, למרות שזה מהווה גם איום עליה. אחרי המלחמה בעיראק סביר להניח שארה"ב לא תצא לעוד "הרפתקה" כזאת, במיוחד עם נשיא דמוקרטי [שסביר להניח שייבחר, או בעצם נשיאה]. השאלה היא שיהיה להם אטום, האם המשוגע הזה יחליט להשתמש בו. אם אכפת לו שאחרי שאנחנו נימחק, גם הוא יימחק, או לפחות כל הארץ שהוא שולט עליה.
    שטויות במיץ בן אדם..
    לאחמדינג'ד אין שום בעיה עם יהודים, יש לו בעיה עם הציונות שכתוצאה ממנה אנחנו " מענישים " את הפלסטינאים. לא נכנס לזה, זה מסובך.

במידה וישראל תיסוג לגבולות ששייכים לה, ותקום מדינה פלסטינאית עצמאית שישראל לא תשלוט בה, והזכויות יהיו שוות, אין שום סיבה שלאחמד פה תהיה בעיה איתנו.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ממש ממש לא ...
    ישראל תדאג להשמיד חלק מספק ממנה, אל תדאג, לא צריך אף אחד אחר.

לכל מדינה שיש לה פצצות אטום יש לה צוללות גרעיניות ומנגנונים שאם המדינה מותקפת באטום היא יכולה להחזיר מיד, גם אם היא נמחקה. ככה לפחות שמעתי בהרצאה .
    אין פתרונות קסם, יש אמצעים קיימים שבהחלט מאפשרים תגובה זהה.

ציטוט נכתב במקור על ידי v33t צפיה בהודעה
    אין זה משנה בין אם אנחנו יודעים מה הפתרון הסופי או לא, קודם כל צריך להחזיר מה שלא שייך לנו, אז אפשר לדבר על שלום.

שטויות במיץ בן אדם..
    לאחמדינג'ד אין שום בעיה עם יהודים, יש לו בעיה עם הציונות שכתוצאה ממנה אנחנו " מענישים " את הפלסטינאים. לא נכנס לזה, זה מסובך.

במידה וישראל תיסוג לגבולות ששייכים לה, ותקום מדינה פלסטינאית עצמאית שישראל לא תשלוט בה, והזכויות יהיו שוות, אין שום סיבה שלאחמד פה תהיה בעיה איתנו.
    אחי אתה תמים... אתה באמת חושב שאם ניסוג לגבולות 67 אחמינחרא ירגע? והערבים יפסיקו לבקש דברים? תחושב שמעניין אותם שהאום מכיר בגבולות 67 כמדינה יהודית? מצטער להגיד אבל אתה חי בסרט... בלי כוונה להעליב או משהו.

וכמו שאמרתם אני לא חושב שיש סיכוי שאיראן תשלח עלינו אטום ואנחנו לא נגיב... אפילו סיכוי לא רע שנשלח אטום לפני שהם ישלחו עלינו אם נדע בוודאות שזה מה שהם מתכוונים לעשות... בעצם אני מקווה שהמנהיגים שלנו לא עד כדי כך טיפשים ובאמת יעשו את זה.

ישי התותח

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    אחי אתה תמים... אתה באמת חושב שאם ניסוג לגבולות 67 אחמינחרא ירגע? והערבים יפסיקו לבקש דברים? תחושב שמעניין אותם שהאום מכיר בגבולות 67 כמדינה יהודית? מצטער להגיד אבל אתה חי בסרט... בלי כוונה להעליב או משהו.

וכמו שאמרתם אני לא חושב שיש סיכוי שאיראן תשלח עלינו אטום ואנחנו לא נגיב... אפילו סיכוי לא רע שנשלח אטום לפני שהם ישלחו עלינו אם נדע בוודאות שזה מה שהם מתכוונים לעשות... בעצם אני מקווה שהמנהיגים שלנו לא עד כדי כך טיפשים ובאמת יעשו את זה.
    מאיפה אתה יודע?
    מה אתה יודע אם אני חי בסרט או לא?
    ניסינו פעם שאתה אומר שכל הערבים חארות ורק רוצים עוד ועוד?

האם אי פעם בכלל הגענו למצב כזה ב40 שנה האחרונות שיש לנו זכות בכלל להגיד שהערבים רק רוצים עוד ועוד? שלעולם לא הגענו עוד לתת להם את כל מה ששייך להם בכלל?

מה שאתה לא מצליח להבין, זה שאותנו לא מעניין ולא צריך לעניין מה מעניין את הערבים, בין אם הם מכירים במדינת ישראל בגבולות 67 או לא זה לא ענייננו וממש לא אכפת לי.
    העולם מכיר בישראל בגבולות האלה, וזה כל מה שצריך להיות לנו אכפת.
    גבולות 67 הם מדינת ישראל, ודבר מלבד זה, השטחים לא שייכים לנו.
    אין לנו שום זכות להתלונן בזמן שאנחנו עדיין מדינה כובשת.
    אם וכאשר ישראל תחזיר את השטחים שלא שייכים לה לפלסטינאים, ואז הם יירצו עוד ( למרות שאני לא רואה מה לעזאזל הם עוד יכולים לבקש ), זאת כבר בעיה שלהם ולא שלנו כמו שהיא עכשיו.

חבל שכולם לא מבינים את זה.. יש סיכוי טוב שכבר היה לנו שלום מזמן.

שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

אין פתרונות קסם, יש אמצעים קיימים שבהחלט מאפשרים תגובה זהה.
    אמרתי, צוללות גרעיניות.

אחרי שנחזור לגבולות 67, מי אמר לך שהם לא ידרשו שנצטמצם עוד? גם ב48 כבשנו.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

אמרתי, צוללות גרעיניות.

אחרי שנחזור לגבולות 67, מי אמר לך שהם לא ידרשו שנצטמצם עוד? גם ב48 כבשנו.
    אף אחד לא אמר לי שום דבר, ואני לא יודע מה יהיה.

הדרישה של הפלסטינאים היא לגבולות 67, לא ל48, במידה וייחתם הסכם אז ייחתם ההסכם, ואני מקווה שלא ישאירו בו פרצות שיאפשרו להם לבקש עוד לאחר מכן.
    וגם, זה באמת לא משנה, העולם, כאמור, מכיר בישראל בגבולות 67, ולא ב 48.

קודם כל שנמצא צודקים, ואז נוכל לעשות מה שבא לנו. כרגע, אנחנו הטועים והם הצודקים.

ואין לישראל אף צוללת גרעינית, סתם אגב.
    נערך לאחרונה על ידי v33t; 18-11-2007 בשעה 20:55.

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

צריכים דבר אחד, להשלים עם העובדה שלאיראן תהיה פצצה גרעינית, כי אין דרך למנוע זאת, ולהתחיל לבנות את המצב ככה שלא תהיה סיבה לאף אחד להשתמש בה.

וזה מתחיל ממדינה פלסטינאית עצמאית, אחר כך שלום עם סוריה ולבנון, כמעט ולא חשוב באיזה מחיר, זה שווה את זה.

אומנם שגם אז אי אפשר להבטיח שלא יקום פעם איזה מטורף שיחליט להשתמש בה, אבל פצצה תהיה להם בין אם אנחנו או ארה"ב נתקוף או לא, וכדי להתחיל ולבנות את המצב שלנו לטובה.
    למה לעזאזל נראה לך שהם יסתפקו במדינה פלסטינאית??

הערבים רוצים להשמיד אותנו,נקודה.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי LeBRoN צפיה בהודעה
    למה לעזאזל נראה לך שהם יסתפקו במדינה פלסטינאית??

הערבים רוצים להשמיד אותנו,נקודה.
    אז מה אם הם רוצים? זה אומר שהם יצליחו?

לא, העולם תומך בנו בגבולות 67.

שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ

אף אחד לא אמר לי שום דבר, ואני לא יודע מה יהיה.

הדרישה של הפלסטינאים היא לגבולות 67, לא ל48, במידה וייחתם הסכם אז ייחתם ההסכם, ואני מקווה שלא ישאירו בו פרצות שיאפשרו להם לבקש עוד לאחר מכן.
    וגם, זה באמת לא משנה, העולם, כאמור, מכיר בישראל בגבולות 67, ולא ב 48.

קודם כל שנמצא צודקים, ואז נוכל לעשות מה שבא לנו. כרגע, אנחנו הטועים והם הצודקים.

ואין לישראל אף צוללת גרעינית, סתם אגב.
    אז משגרים באיזה חור בארץ מזה משנה..חוצמזה, יכול להיו שיש ולא יודעים מזה..

והערבים לא מסתפקים בכלום, הם ירצו עוד ועוד. תחזור ל67 אז יתחילו לרצות עוד מירושלים..אתה לא יכול לומר שצריך להשמיד כל יהודי במטרה להתווכח על שטחים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אז מה אם הם רוצים? זה אומר שהם יצליחו?

לא, העולם תומך בנו בגבולות 67.
    דיברת פה יותר מדי חארטה אחי.
    הנה התשובות לכל מה שאמרת פה:

1) כשניהיה בגבולות 67' הם לא יבקשו עוד: בולשיט! עובדה שב67' הם ביקשו את השטח שלנו.

2) רק השטח של גבולות 67' הוא שלנו: בולשיט! כבשנו. כבישה מוגדרת בכל מובן שהוא כלקיחה של שטח בצורה הוגנת לחלוטין. אמנם קצת ברוטאלית, אבל הוגנת.

3) העולם יתמוך בנו אם נחזור לגבולות 67': בולשיט! מי שלא תומך בנו ימשיך לא לתמוך בנו. תמיד. מי שאנטישמי ישאר אנטישמי, ויחפש סיבות להגיד למה אנחנו לא טובים לעולם. גם אז כבשנו. למה שהעולם יכיר ב67' ולא ב48? התבצעה מאז 48' כבישה. זה בדיוק על אותו משקל של למה העולם לא מכיר ב07' אבל יכיר ב67'..

משתמש משקיע האוואטר של guetta17
    לייקים
    2
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    כולנו באותה סירה והיא טובעת

נחמד שאתם מנסים להסביר לשמאלני פה משו אבל לי כבר יש ניסיון עם מפגרים כמוהו ואין לי כוח לכתוב פה הרבה

אבל אני חושב שסברתם לו את זה כמו שצריך ואם עדיין הוא לא מבין אז יכול להיות שהוא גר באיזור של גבולות של 67' ולא בדיוק מעניין אותו מה עם יהודים אחרים שגרים בגליל ובגולן או באיזור השרון וכאלה...

שמאלנים הם אנשים תמימים לדעתי שלא מבינים שמתי שמנהיג ערבי אומר שהוא רוצה להשמיד את הציונים אז גבולות 67' זה רק צעד ראשון מבחינתו ...

היום אנחנו נמצאים עם ממשלה שמאלנית ואני לא מבין את זה עדיין כי רוב האנשים שאני מכיר פה הם ימנים והם כל הזמן מתלוננים על הממשלה אז איך יכול להיות שהגענו לממשלה כזאת??...
    אומנם אני נמצא בגליל ואני גר בכרמיאל אני יאמר כי אני מוקף פה בכפרים ערביים וכל שבוע שבועיים יש פה מכות עם ערבים והם פשוט חארות אין לי מילה אחרת וגם אם יש ביניהם טובים כבר לא אכפת לי כי להם גם לא אכפת בדיוק האם יש בינינו יהודים טובים (טובים אליהם ... השמאלנים אני מתכוון) זאת אומרת שלא בדיוק אכפת להם מהשמאלנים ...

קיצר כל שמאלני הוא מטומטם אין מה לעשות ואני מצטער שאני מתבטא ככה כי במדינה כזאת לכל אחד נגמרת הסבלנות מהר מאוד
    ><
    ~PSP 3.80 M33~

מורחקים האוואטר של יהונתן אהרוני
    שם פרטי
    רפי
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "ושמישהו ינסה לעצור אותי!"

ישראל צריכה לתקוף את הכור האירני !

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי Y@M צפיה בהודעה
    דיברת פה יותר מדי חארטה אחי.
    הנה התשובות לכל מה שאמרת פה:

1) כשניהיה בגבולות 67' הם לא יבקשו עוד: בולשיט! עובדה שב67' הם ביקשו את השטח שלנו.

2) רק השטח של גבולות 67' הוא שלנו: בולשיט! כבשנו. כבישה מוגדרת בכל מובן שהוא כלקיחה של שטח בצורה הוגנת לחלוטין. אמנם קצת ברוטאלית, אבל הוגנת.

3) העולם יתמוך בנו אם נחזור לגבולות 67': בולשיט! מי שלא תומך בנו ימשיך לא לתמוך בנו. תמיד. מי שאנטישמי ישאר אנטישמי, ויחפש סיבות להגיד למה אנחנו לא טובים לעולם. גם אז כבשנו. למה שהעולם יכיר ב67' ולא ב48? התבצעה מאז 48' כבישה. זה בדיוק על אותו משקל של למה העולם לא מכיר ב07' אבל יכיר ב67'..
    1. שטויות. אם ייחתם הסכם על גבולות 67 והם יבקשו עוד זאת בעיה שלהם. אין שום סיבה להתחשב בבקשה שלהם לאחר חתימת הסכם. לא קונה, מצטער.
    מה שהערבים רוצים לא מעניין אותי, מה ששייך להם כן.
    הסכם זה הסכם וגם הערבים יכבדו אותו, אם לא הם לא יחתמו עליו מההתחלה.

2. גבולות 48 אינם נחשבים כשטח ישראל, אלא גבולות 67. לא נכנס עכשיו לכמה ולמה, זה המצב.
    אם תסתכל באתר האו"ם תראה את זה בעיניים שלך, אתה לא צריך לסמוך על המילה שלי.
    האו"ם דורש מישראל לצאת מהשטחים מאז 1967, הוא לא דורש מאיתנו לפנות עד שטחי 48.

3. עוד פעם שטויות, ראה 2.
    האו"ם מכיר בנו בגבולות 67, נקודה, סוף פסוק.
    האו"ם מייצג את העולם.
    ישראל הולכת נגד העולם כבר 40 שנה, ואנחנו ממשיכים להתבכיין למרות שאנחנו טועים והם צודקים.

ציטוט נכתב במקור על ידי guetta17 צפיה בהודעה
    נחמד שאתם מנסים להסביר לשמאלני פה משו אבל לי כבר יש ניסיון עם מפגרים כמוהו ואין לי כוח לכתוב פה הרבה

אבל אני חושב שסברתם לו את זה כמו שצריך ואם עדיין הוא לא מבין אז יכול להיות שהוא גר באיזור של גבולות של 67' ולא בדיוק מעניין אותו מה עם יהודים אחרים שגרים בגליל ובגולן או באיזור השרון וכאלה...

שמאלנים הם אנשים תמימים לדעתי שלא מבינים שמתי שמנהיג ערבי אומר שהוא רוצה להשמיד את הציונים אז גבולות 67' זה רק צעד ראשון מבחינתו ...

היום אנחנו נמצאים עם ממשלה שמאלנית ואני לא מבין את זה עדיין כי רוב האנשים שאני מכיר פה הם ימנים והם כל הזמן מתלוננים על הממשלה אז איך יכול להיות שהגענו לממשלה כזאת??...
    אומנם אני נמצא בגליל ואני גר בכרמיאל אני יאמר כי אני מוקף פה בכפרים ערביים וכל שבוע שבועיים יש פה מכות עם ערבים והם פשוט חארות אין לי מילה אחרת וגם אם יש ביניהם טובים כבר לא אכפת לי כי להם גם לא אכפת בדיוק האם יש בינינו יהודים טובים (טובים אליהם ... השמאלנים אני מתכוון) זאת אומרת שלא בדיוק אכפת להם מהשמאלנים ...

קיצר כל שמאלני הוא מטומטם אין מה לעשות ואני מצטער שאני מתבטא ככה כי במדינה כזאת לכל אחד נגמרת הסבלנות מהר מאוד
    הערבים הם מה שאנחנו עשינו מהם, קל מאוד להאשים אותם שהם חארות ( והם באמת כאלה ), אבל זה אך ורק מכיוון שאנחנו עשינו מהם חארות, וגרמנו לזה שהם יגדלו את הילדים שלהם כחארות.
    נראה לך שב 1880 לפני העליה הראשונה כל הערבים שפה היו חארות? לא. הם היו אנשים כמוני וכמוך.
    מעצם הגעתם של היהודים לא"י, הפכנו את הערבים לחארות.
    תנסה פעם אחת לשים את עצמך במקומם ותבין שאם זה היה הפוך אנחנו היינו בדיוק אותו הדבר. ולא, אני לא נגד א"י, אני פשוט מבין גם אותם ולא חושב רק על עצמי כמו כל ימני ממוצא.

אם הם רוצים להשמיד אותנו זה אומר שיצא להם?
    מי רוצה להשמיד אותנו? רוצה להסתכל על זה רגע יותר מקרוב?
    מצרים? הסכם שלום
    ירדן? גם כן.
    סוריה? רוצים את השטח שלהם בחזרה.
    איראן? נגד המשטר הכובש והמדכא ולא נגד המדינה.

הזמנים השתנו, מספיק, זה כבר לא שנות העשרים ולא שנות השבעים, ולא כל ארגון או מדינה שרוצה להשמיד את ישראל יכול סתם לפתוח מלחמה כמו ב48 ולקוות שהם יצליחו.
    אם נשיג את התמיכה של האו"ם ונלך לגבולות 67, ייתמכו בנו בכל מה שנעשה לאחר מכן במידה והם יפרו את ההסכם.

סתם דוגמא מהראש, שוודיה,
    הם נגדנו עכשיו, קוראים להם אנטישמים, קוראים להם שונאי ישראל.
    מה הם בעצם שונאים בישראל? את היהודים? את המדינה? לא.
    הם נגד הממשלה הישראלית כממשלה שכובשת שטחים של עם אחר.
    במידה והשטחים האלה יפונו וייחתם הסכם, שוודיה, לדוגמא, יהיו בעד ישראל וייתמכו בנו במידה והם יפרו את ההסכם ואנחנו נצא למלחמה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,174 | הודעות: 8,173,761 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect