כותרת!
אצלי...כמעט פתחתי תראש כשהייתי קטן ונפלתי מ:בימבה!!!!!
אצלכם??
|
|
פעם בכיתה ב אז נרדמתי בשיעור והמורה שאלה אותה בקול רם מה אני עושה אז עניתי לה בגימגום
אננניי אני ח... ח... חו... חושב
וכל הכיתה התחילו לצחוק
לא זוכר משהו יותר מביל מזה
נערך לאחרונה על ידי Maryum375; 23-11-2007 בשעה 12:09.
פעם שהייתי בחו"ל אז התכוננו לנסיעה לשדב תעופה וכל התיקים היו מוכנים ושכחתי לשים מכנסיים : S
חחח הייתי קטןן כיתה ב' בערךך
כשהיתי קטן רצתי באיזה שביל ואז ההורים שלי צעקו לי לעצור ואני הסתכלתי עליהם כי לא שמעתי אותם והמשכתי לרוץ ואני ממשיך לסתכל אחורה בלי לראות לאן אני רץ ואז...נכנסתי בעץXD
אנימטור בפלאש ובפיווטMSN:stavc1@hotmail.com
-מתנה לכבוד יום האהבה:
snopkin:מלא קופסאות אחת בתוך השניה...היא תפתח אחת ובפנים תהיה עוד קופסא וככה הלאה.. אחרי הרבה קופסאות יהיה מכתב שכתוב בו "את פותחת ופותחת ובסוף זה לא שווה לך כלום,קיבלת רק את המכתב הזה ליום האהבה" ואז אני נפרד ממנה.
חחחחח
וואו יש לי מלא... אמממ.....
זה פאדיחה יותר מידי גדולה עזבו חח
רצתי אחרי אחי הגדול בסיבובים ליד המרפסת ונכון יש מסילות שמה אז נפלתי על זה עם הראש ונפתח לי טיפה הראש ועכשיו הכל בסדר חח שמו לי רק פלסטר שהייתי קטן כי זה היה ממש קטן חח
See a person like me smoke weed till i hallucinate
בבית כנסת בזמן הקדיש אמרתי אמן בקול רם מתי שלא היה צריך וכל הבית כנסת הסתכל עליי![]()
זה לא הכי פאדיחה אבל לא נורא, ישבתי ליד כוסית במעבדה, עכשיו התחלתי לשחק עם מזרק שהביאו לנו, סתם היה מפוצץ בעמילן או משהו כזה, פתאום בום איזה שפריץ זה הביא לה לאיזור הרגיש...![]()
בברכה, Joni
הפדיחה הכי גדולה שלי זה ..(יש לנו בעיה במשפחה שלי , כולם צריכים משקפיים)
טוב לסיפור חחחח.. , יום אחד אני מסתכל מרחוק ואני רואה מישהי מזה כוסית ברמה אש!
אני מתקרב ורואה שזאת בת דוד שלי .:s822:![]()
כשהייתי קטן בטעות שמתי לאחותי 2כפיות מלח במקום סוכר..ואז היא צעקה עליי ושפכה לי את התה על הראש והוא היה קר כי לא ידעתי לשים מים מקומקום..ובקיצור אחריי זה בכיתי שעתיים!
בגן חובה חירבנתי במכנסיים וכלום צחקו עליי