האם עושים את הגיבוש בגדנע? או שעוברים גדנע ואח"כ מקבלים זימון לגיבוש??
אשמח אם תענו..
האם עושים את הגיבוש בגדנע? או שעוברים גדנע ואח"כ מקבלים זימון לגיבוש??
אשמח אם תענו..
|
|
עושים גיבוש בגדנע ואז אתה צריך לעבור עוד גיבוש של 4 ימים בבסיס חיל הים אני חושב בחיפה!
בהצלחה!
סהכ הגנדע היא 9 הימים ו5 ימים גדנע ו4ימים גיבוש? זה גיבוש דמה או גיבוש לכל דבר?! ואחכ אני עושה גיבוש שיקבע אם אני מתקבל או לא??
ככה זה היה פעם אבל בגלל מקרי מוות שהיו בגלל התייבשות וכ'ו הגדנע היא בקיץ והגיבוש הוא כמה חודשים אחרי שכבר הקיץ מתחיל לדעוך. הגדנע 4 ימים והגיבוש 4 ימים עם עוברים תגיבוש מתקבלים...
שבוע גדנע של כיף
4 ימים של גיבוש .
=\
זה בא אחרי זה
slickskter@gmail.com
האם הגיבוש שבא אחרי הגדנע הוא גיבוש יותר קשה מזה שבא ביום סיירות?..
לפי מה שהבנתי מי שעובר את הגדנע צלילה מקבל ישר גיבוש לשייטת בלי צורך ביום סיירות
תקנו אותי אם אני טועה
הגדנא יא לא גיבוש..תקופה מסויימת לאחר הגדנע אתה נשלח לגיבוש..הרוב מסיימים את הגדנע..כלומר מגיעים לגיבוש משם כי אין בה שום דבר פיזי חוץ ממבחני בר אור..אתה יכול לעוף רק במצב של בעיה רפואית מתמשכת או משמעתית..
אוקיי אז כאחד שעבר את זה כבר...
יש גדנ"ע שבה עושים כוכב צלילה והרבה כיף.
אחרי זה מקבלים זימון לגיבוש שייטת, שמן הסתםפ קצת יותר קל כי מתעסקים עם בחורים צעירים יותר, ורובן לא היו עוברים יום סיירות לשייטת.
זהו.
ואם עברתי את הגיבוש??? אז פסיכולוג ואם גם עברתי, אז התקבלתי?
איזה שטויות מה שאומרים פה
גם אני עברתי את זה אכן יש גדנע של 4 ימים של נטו כיף אפילו תמבחני בר אור לא עושים יותר כן לא עושים אותם הפסיקו את זה עושים כוכב צלילה ראשון יש הרבה זמן חופשי וכו וכו..
לאחר מכן מקבלים זימון לגיבוש שייטת מחיל הים שאותו מבצעים חודש חודשים אחרי הגדנע ומי שאומר שהגיבוש גדנע יותר קל טועה שתיהם בדיוק אותה רמת קושי רק שאפילו יותר קשה לעבור תגיבוש גדנע מכיון שיש שם אנשים שבאמת רוצים להגיע לשייטת ולא הגיעו מיום סיירות שמיינו אותם לזה..
שם יש את המבחני בר אור שבאים לבדוק אם אתה סתם שמן או אחד שסתם בא כדי בשביל הצחוקים כי כל אחד בלי שום כושר יכול להגיע לזה..
ולא צריך שום יום סיירות זה כל הקטע..
נערך לאחרונה על ידי xynet; 26-11-2007 בשעה 13:55.
וואלה אז לפי מה שתאומר ממש פשוט להגיע לשייטת ?
איך הגעת למסקנה כזאת?..הרי אתה עושה את הגיבוש עוד קודם לפני יום סיירות,הרבה קודם והרי הגיבוש הוא אותו גיבוש...לא נראה לי שזה ממש אמור להיות קל חח...להפך לא אחי?
לא מאוד פשוט להגיע לשייטת..מאוד פשוט להשיג גיבוש לשייטת לך תעבור תגיבוש הכי קשה בצהל.. אני לא עברתי..