קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] הצצה נדירה לכור הגרעיני באירן
    על ידי Daily בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-01-2011, 23:53
  2. [דיון]האיום האיראני - סכנת קיום לעם ישראל?
    על ידי MartiNi בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-10-2009, 18:34
  3. [דיון] האיום האיראני אתם באמת מפחדים?
    על ידי orcho בפורום דיבורים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 26-10-2007, 15:19
  4. [דיון]האיום האיראני ובכלל
    על ידי suka בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 72
    הודעה אחרונה: 10-07-2007, 14:56
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-07-2007, 14:30
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 55

[דיון] האיום הגרעיני באירן - עמוד 3

משתמש משקיע האוואטר של guetta17
    לייקים
    2
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    כולנו באותה סירה והיא טובעת

תגיד לי איפה אתה גר שאתה אומר פה את השטויות האלה?!?!?...גם אם אנחנו הפכנו אותם לחארות ונגיד שכן אז עדיין אני זה שסופג משו שבכלל לא עשיתי קיצר שיילכו להזדיין אין לי כוח לחפור פה תחשוב מה שאתה רוצה כי אנשים כמוך שיניתי את דעתם כבר אבל זה פשוט לכתוב פה מלא ואין לי כוח קיצר שיהיה לך יומטוב חביבי ותנסה לחשוב רגע גם על אלה שגרים כיום מחוץ לגבולות 67' ומה הם ייצטרכו לעשות בשביל ההסכם הזה...
    ><
    ~PSP 3.80 M33~

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של liran18
    שם פרטי
    לירן
    לייקים
    0
    נקודות
    2
    משפט מחץ
    האם חשופית היא חילזון נודיסט?

ציטוט נכתב במקור על ידי guetta17 צפיה בהודעה
    תגיד לי איפה אתה גר שאתה אומר פה את השטויות האלה?!?!?...גם אם אנחנו הפכנו אותם לחארות ונגיד שכן אז עדיין אני זה שסופג משו שבכלל לא עשיתי קיצר שיילכו להזדיין אין לי כוח לחפור פה תחשוב מה שאתה רוצה כי אנשים כמוך שיניתי את דעתם כבר אבל זה פשוט לכתוב פה מלא ואין לי כוח קיצר שיהיה לך יומטוב חביבי ותנסה לחשוב רגע גם על אלה שגרים כיום מחוץ לגבולות 67' ומה הם ייצטרכו לעשות בשביל ההסכם הזה...

אחי אתה סתם מבזבז אנרגיה...
    אני דיי בטוח שהוא ילד עדיין, ואם לא ילד אז הוא לא עשה צבא ואם עשה צבא אז כנראה בקריה או במשהו דומה. כי לא נראה שהוא ממש נלחם על המדינה הזאת לפי איך שהוא מדבר ( למסור את זה ולמסור את זה).
    להזכירו הערבים הם אלה שפתחו במלחמות והפסידו אז מצידי הם יכולים לקפוץ לי

לייקים
    2
    נקודות
    5
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי liran18 צפיה בהודעה
    אני דיי בטוח שהוא ילד עדיין, ואם לא ילד אז הוא לא עשה צבא ואם עשה צבא אז כנראה בקריה או במשהו דומה. כי לא נראה שהוא ממש נלחם על המדינה הזאת לפי איך שהוא מדבר ( למסור את זה ולמסור את זה).

חחחח יפה אמרת ....
    ><
    ~PSP 3.80 M33~

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

איך זה משנה איפה אני גר?
    ובמקום לזרוק לי לאוויר " את השטויות האלה " בוא ותגיד לי מה שטויות פה, כי לי אומנם יש דברים טובים יותר לעשות, אבל זה בהחלט משהו שנראה לי כחשוב ושווה את הזמן שלי.
    אתה זה עדיין זה שסופג את זה? תגיד לי אתה בכלל שם לב למקשים שאתה לוחץ עליהם?
    אתה יושב עכשיו בבית על המחשב עם מזגן מעל הראש ומקרר מלא באוכל בזמן שיש למעלה ממליון איש 4 ק"מ מאיפה שאני נמצא עכשיו ( לא, אני לא בבית, אני במקור מעמק יזרעאל ) שקורעים את התחת שלהם 14 שעות ביום בשביל לקבל אוכל ומים, לרובם אין חשמל שלא לדבר על מחשב וטלוויזיה.
    איך אתה מדבר איתי על לספוג בכלל?
    כמו שאתה נולדת בארץ ישראל ולא עשית רע לאף אחד מהם, הם נולדו שם ולא עשו רע לאף אחד.
    כמו שאתה לא שולט על צה"ל הם לא שולטים על הארגונים שיש בתוכם.
    כמו שאתה היית בר מזל ונולדת פה, הם היו חסרי מזל ונולדו שם. איך זה פייר?
    אתה בכלל מודע למה שקרה פה לערבים מאז 1948 שאתה מדבר כאילו אתה האיש המסכן בכל הסיפור הזה?

נכון שהאנשים שגרים מחוץ לגבולות 67 ייצטרכו להקריב, אין מה לעשות, אלה הם החיים, ואם אני הייתי הם הייתי מבין את זה ועושה מה שצריך בשביל שיהיה פה שלום.
    לא מקבלים שום דבר אם לא נותנים, אנחנו לא יכולים לצפות לשלום ולשקט אם לא נקריב מתוכנו.
    אתה נותן, ואז אתה מקבל, אתה לא רק מקבל, החיים לא עובדים ככה.
    אם אנחנו רוצים להפוך למדינה נורמלית שלא חיה במלחמה במשך כל שנותיה, אנחנו צריכים להקריב, ואם זה דורש שהרבה אנשים יעברו דירה והשטח שלנו יקטן קצת, so be it.
    זה שווה את זה, אנחנו חייבים את זה לעצמנו ואנחנו חייבים את זה לדורות הבאים.

ציטוט נכתב במקור על ידי liran18 צפיה בהודעה
    ילד עדיין שכרגע ברגילה שבנוסף לזה שעשה י"ג בעבודה בבית ספר עם ילדים עם קשיים בלימודים וליווה לאחר מכן משלחות מחו"ל שבאו לבקר בארץ מטעם הסוכנות היהודית ( בהתנדבות. ), נתן חצי שנה בהתנדבות לצה"ל בקורס קד"צ לפני הגיוס, כרגע עושה שירות שלא הולך ברגל בכלל במודיעין ( לא קרבי. ), וכנראה גם יחתום קבע.
    אני הבן אדם האחרון שאפשר להגיד לו שאני לא אוהב את מדינת ישראל, אני אעשה הכל בשביל המקום הזה, אבל אני מסתכל קדימה ומבין < בניגוד אליכם, כנראה > שאם הדברים ימשיכו ללכת בכיוון הנוכחי, מדינת ישראל לא תהיה פה עוד הרבה זמן.
    הלכנו נגד כולם יותר מדי זמן, אם לא נעשה משהו כדי להבטיח את העתיד שלנו, אנחנו פשוט לא נהיה פה עוד הרבה, ולא בטוח בכלל שלנכדים שלנו יהיה בכלל מדינת ישראל לגור בה ( ואני אופטימי מבחינת הזמן ).

המדינות שמסביב מתפתחות ומתפתחות, מתישהו בעתיד הלא רחוק יכול להיות מצב שלכל אחת מהם תהיה פצצה גרעינית, שאולי תגיע לארגוני טרור, לכו תדעו, נקווה שלא.
    נכון שנגד הארגונים אין לנו הרבה מה לעשות, אבל אנחנו צריכים לעשות את השלום שלנו עם כמה שיותר גורמים כדי להבטיח שליהודים יהיה מקום גם ב2107, מכיוון שכרגע, אני ממש, אבל ממש, לא רואה את זה קורה.

אני בעד מדינת ישראל, אני בעד שלכל יהודי היכן שלא יהיה, יש וימשיך להיות מקום שהוא תמיד יוכל לחזור אליו, אני בעד שלכל יהודי שרוצה יש מקום שבו כל מי שהוא רואה ברחוב הוא יהודי, אני בעד הדברים האלה.
    אני לא בעד מדינה כובשת, ולא מעניין אותי יותר מדי כמה שטחים יש לנו או אין לנו, לא אכפת לי כמה המדינה גדולה או לא, אכפת לי שכולנו יהודים וזה המקום שלנו וככה אני רוצה שזה יישאר, ובנוסף לכך אני רוצה שאנחנו לא נהיה אחראים לכך שמליוני אנשים חיים בסבל, כי אני לא חושב רק על עצמי ורוצה לישון בשקט.
    כל מה שמעניין אותי זה שהמקום הזה יישאר יהודי גם בעוד הרבה שנים, ובצורה הזאת זה-לא-הולך-לקרות.
    נערך לאחרונה על ידי v33t; 26-11-2007 בשעה 14:32.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

חחחח יפה אמרת ....

המשפט מוטו שלך הוא " כולנו באותה סירה, והיא טובעת ".

לדעתי אתה צריך לקחת את המשפט הזה ולשים אותו על מדינת ישראל, ולנסות להבין שזה בדיוק מה שקורה לנו.
    החברה הישראלית היא גועל נפש אחד גדול, כל אחד יותר ממורמר מהשני, כולם כועסים על כולם, אנחנו קרועים מבפנים ואף אחד לא יציל אותנו אם אנחנו לא נעשה את זה.
    זה שכולם מגעילים לכולם ואז ביום העצמאות שמים דגלים על המרפסת זה לא מספיק, זה לא מה שיתקן לנו על העם.
    כשלא תהיה יותר סיבה להיות ימני או שמאלני, כשאוהדי בית"ר לא ישתמשו בזה כקללה נגד אנשים אחרים, ואז גם אולי לא תהיה סיבה שהם ישרקו בוז בזמן דקת דומיה לראש ממשלה שנרצח, כשאשכנזי ומרוקאי יוכלו לדבר כמו בני אדם על פוליטיקה בלי שייצרכו להכריז שאני ימני או שמאלני - אולי המדינה שלנו תראה אחרת, ויהיה לנו סיכוי לשרוד.

כי כולנו באותה סירה מחורבנת, בים של ערבים ומוסלמים, ואנחנו טובעים.

אתם באמת לא רואים את זה?
    נערך לאחרונה על ידי v33t; 26-11-2007 בשעה 14:33.

לייקים
    2
    נקודות
    5
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי v33t צפיה בהודעה
    איך זה משנה איפה אני גר?
    ובמקום לזרוק לי לאוויר " את השטויות האלה " בוא ותגיד לי מה שטויות פה, כי לי אומנם יש דברים טובים יותר לעשות, אבל זה בהחלט משהו שנראה לי כחשוב ושווה את הזמן שלי.
    אתה זה עדיין זה שסופג את זה? תגיד לי אתה בכלל שם לב למקשים שאתה לוחץ עליהם?
    אתה יושב עכשיו בבית על המחשב עם מזגן מעל הראש ומקרר מלא באוכל בזמן שיש למעלה ממליון איש 4 ק"מ מאיפה שאני נמצא עכשיו ( לא, אני לא בבית, אני במקור מעמק יזרעאל ) שקורעים את התחת שלהם 14 שעות ביום בשביל לקבל אוכל ומים, לרובם אין חשמל שלא לדבר על מחשב וטלוויזיה.
    איך אתה מדבר איתי על לספוג בכלל?
    כמו שאתה נולדת בארץ ישראל ולא עשית רע לאף אחד מהם, הם נולדו שם ולא עשו רע לאף אחד.
    כמו שאתה לא שולט על צה"ל הם לא שולטים על הארגונים שיש בתוכם.
    כמו שאתה היית בר מזל ונולדת פה, הם היו חסרי מזל ונולדו שם. איך זה פייר?
    אתה בכלל מודע למה שקרה פה לערבים מאז 1948 שאתה מדבר כאילו אתה האיש המסכן בכל הסיפור הזה?

נכון שהאנשים שגרים מחוץ לגבולות 67 ייצטרכו להקריב, אין מה לעשות, אלה הם החיים, ואם אני הייתי הם הייתי מבין את זה ועושה מה שצריך בשביל שיהיה פה שלום.
    לא מקבלים שום דבר אם לא נותנים, אנחנו לא יכולים לצפות לשלום ולשקט אם לא נקריב מתוכנו.
    אתה נותן, ואז אתה מקבל, אתה לא רק מקבל, החיים לא עובדים ככה.
    אם אנחנו רוצים להפוך למדינה נורמלית שלא חיה במלחמה במשך כל שנותיה, אנחנו צריכים להקריב, ואם זה דורש שהרבה אנשים יעברו דירה והשטח שלנו יקטן קצת, so be it.
    זה שווה את זה, אנחנו חייבים את זה לעצמנו ואנחנו חייבים את זה לדורות הבאים.
    מה יש לך מה אתה טמבל??!?!..
    א' אני לא טחון ואתה לא תבוא ותגיד לי שאני יושב על מחשב עם מזגן ומלא אוכל במקרר בזמן ש.......כי זה מאוד מעצבן אותי !!...אולי אני מהצפון אבל אני לא טחון!!!!
    וכל מי שטחון שיהיה לו לבריאות אבל זה מעצבן שאתה אומר עליי ככה כאילו אני איזה פלצן פה שרק מדבר

וכן אני שם לב למקשים שאני לוחץ עליהם...
    ><
    ~PSP 3.80 M33~

לייקים
    2
    נקודות
    5
    משפט מחץ

המשפט מוטו שלך הוא " כולנו באותה סירה, והיא טובעת ".

לדעתי אתה צריך לקחת את המשפט הזה ולשים אותו על מדינת ישראל, ולנסות להבין שזה בדיוק מה שקורה לנו.
    החברה הישראלית היא גועל נפש אחד גדול, כל אחד יותר ממורמר מהשני, כולם כועסים על כולם, אנחנו קרועים מבפנים ואף אחד לא יציל אותנו אם אנחנו לא נעשה את זה.
    זה שכולם מגעילים לכולם ואז ביום העצמאות שמים דגלים על המרפסת זה לא מספיק, זה לא מה שיתקן לנו על העם.
    כשלא תהיה יותר סיבה להיות ימני או שמאלני, כשאוהדי בית"ר לא ישתמשו בזה כקללה נגד אנשים אחרים, ואז גם אולי לא תהיה סיבה שהם ישרקו בוז בזמן דקת דומיה לראש ממשלה שנרצח, כשאשכנזי ומרוקאי יוכלו לדבר כמו בני אדם על פוליטיקה בלי שייצרכו להכריז שאני ימני או שמאלני - אולי המדינה שלנו תראה אחרת, ויהיה לנו סיכוי לשרוד.

כי כולנו באותה סירה מחורבנת, בים של ערבים ומוסלמים, ואנחנו טובעים.

אתם באמת לא רואים את זה?

סופסוף אתה מדבר משו הגיוני אבל להודעה הקודמת לא ממש
    ><
    ~PSP 3.80 M33~

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

מה יש לך מה אתה טמבל??!?!..
    א' אני לא טחון ואתה לא תבוא ותגיד לי שאני יושב על מחשב עם מזגן ומלא אוכל במקרר בזמן ש.......כי זה מאוד מעצבן אותי !!...אולי אני מהצפון אבל אני לא טחון!!!!
    וכל מי שטחון שיהיה לו לבריאות אבל זה מעצבן שאתה אומר עליי ככה כאילו אני איזה פלצן פה שרק מדבר

וכן אני שם לב למקשים שאני לוחץ עליהם...
    מישהו אמר שאתה טחון?
    אמרתי שיש לך 2000 שקל בארנק ושאתה קונה בגדים ב 900 שקל כל סוף שבוע?
    לא, זאת הייתה בדיוק הנקודה שלי, שגם אם אין לך מותרות ואתה לא טובע בכסף מההורים, אתה חי בליגת העל בזמן שהם חיים בליגה ח'.
    דברתי על הנער הישראלי הממוצע, גם אם הוא לא עשיר, שהולך לבית ספר, יש לו מסגרת, אמא ואבא שאכפת להם ממנו, יש לו בחירה מה לעשות עם עצמו ועם החיים שלו, הוא נוסע לחו"ל אולי פעם בכמה שנים ( גם אם לא, זאת לא הנקודה ), והוא לא הולך לישון רעב.
    בזמן שהאנשים שם, שאנחנו במידה רבה מאוד ( לא אומר לגמרי, כי זה לא יהיה נכון ) אחראים לגורל שלהם, שהם חיים בזבל, לרובם המוחלט אין מסגרת נורמלית ובית ספר נורמלי, אין להם מזגנים בכיתות, ולהורים שלהם לא יותר מדי אכפת מהם, וגם אם כן - אין להם איך לעזור להם כי גם להם אין.
    רובם עובדים ביום יום במקום ללמוד כדי לעזור למשפחה, מוכרים בשוק או מחפשים אוכל בפחים כדי לסיים את היום, והם - כן הולכים לישון רעבים.

זאת הייתה הנקודה, שאתה לא סופג את זה, לא באמת, הערבי הממוצא - זה שלא עשה רע לאף אחד והטעות היחידה בחייו הייתה זה שהוא נולד בעזה, סופג את זה.

סופסוף אתה מדבר משו הגיוני אבל להודעה הקודמת לא ממש
    ושוב, אני אשמח אם תגיד לי מה היה שטויות בהודעה שלי כדי שאוכל להתייחס, ולא לזרוק לי את זה לאוויר

לייקים
    2
    נקודות
    5
    משפט מחץ

חחחחחחח...

אבל איפה אתה גר ??
    באמת אני רוצה להבין איך אתה חושב ככה?...
    אני לא בא אליך ברע כן.. אני שואל כדי להבין ...
    ><
    ~PSP 3.80 M33~

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

חחחחחחח...

אבל איפה אתה גר ??
    באמת אני רוצה להבין איך אתה חושב ככה?...
    אני לא בא אליך ברע כן.. אני שואל כדי להבין ...
    אני במקור מקיבוץ בעמק יזרעאל.

איך זה קשור בכלל?

ואולי אתה מוכן להסביר לי מה לא נכון בחשיבה שלי במקום לשאול אותי איפה אני גר, שזה לא רלוונטי לחלוטין?

V33T נראה לך שאם תחזיר את השטחים האלה לא יזרקו לפה קסאמים ולא יודע עוד מה? הם יגבירו את הטרור ויגיעו ליותר מקומות עם שטחים נוספים ואם אתה חושב חושב שכן,שהטרור יפסק, אתה חי בעולם אחר יש לנו יותר מדי נסיון איתם ואני לא מאשים גם את כולם שם כי חלק גדול רוצה לחיות בשקט הבעיה היא שהמחבלים נכנסים לתוך אוכלוסיה אזרחית ויורים לפה הם צריכים להלחם בהם וזה לא אפשרי כי החמאס שולט שם ואין לאוכלוסיה הרגילה כוח לעשות משהו ובכלל הם מפולגים בעצמם יש את החמאס בעזה ואת הפתח בשומרון בקיצור לא יהיה איתם כלום ושום דבר והאנפוליס הזה זה בזבוז זמן גדול אולי מה שכן אני חושב שעם סוריה יש סיכוי לעשות שלום אבל נצטרך לוותר על הגולן ואני מקווה מאוד שזה לא יקרה ובקשר לאיראן אני לא יודע למי מחכים פה הממשלה סומכת על האמריקאים שיעשו את העבודה אם לא נסמוך על עצמנו נהיה בבעיה

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי football98 צפיה בהודעה
    V33T נראה לך שאם תחזיר את השטחים האלה לא יזרקו לפה קסאמים ולא יודע עוד מה? הם יגבירו את הטרור ויגיעו ליותר מקומות עם שטחים נוספים ואם אתה חושב חושב שכן,שהטרור יפסק, אתה חי בעולם אחר יש לנו יותר מדי נסיון איתם ואני לא מאשים גם את כולם שם כי חלק גדול רוצה לחיות בשקט הבעיה היא שהמחבלים נכנסים לתוך אוכלוסיה אזרחית ויורים לפה הם צריכים להלחם בהם וזה לא אפשרי כי החמאס שולט שם ואין לאוכלוסיה הרגילה כוח לעשות משהו ובכלל הם מפולגים בעצמם יש את החמאס בעזה ואת הפתח בשומרון בקיצור לא יהיה איתם כלום ושום דבר והאנפוליס הזה זה בזבוז זמן גדול אולי מה שכן אני חושב שעם סוריה יש סיכוי לעשות שלום אבל נצטרך לוותר על הגולן ואני מקווה מאוד שזה לא יקרה ובקשר לאיראן אני לא יודע למי מחכים פה הממשלה סומכת על האמריקאים שיעשו את העבודה אם לא נסמוך על עצמנו נהיה בבעיה
    החמאס בנוסף להיותו ארגון טרור שאחראי על מותם של הרבה ישראלים, הוא גם כיום הממשלה הפלסטינאית בעזה, זה המצב ואין לנו דרך לשנות אותו כרגע. מעצם היותם הממשלה שם, אני מאמין שבמידה וייחתם איתם הסכם, ששני הצדדים מסכימים עליו, הם ימלאו את הצד שלהם בהחלט, אין סיבה שלא.
    אין לנו יותר מדי נסיון איתם מכיוון שמעולם לא נתנו להם את כל מה ששייך להם, ולא נתנו להם את הזכויות שמגיעות להם, מצטער, זאת האמת הקשה והאמיתית - מדינת ישראל לא תמיד צודקת, ואנחנו לא תמיד החבר'ה הטובים, עם כמה שאנחנו משתדלים.
    מעצם היותה מדינת ישראל מדינת דמוקרטית מוכרזת, ועם זאת מוכרזת גם כמדינת היהודים, יצרנו לעצמנו בעיה ( כמו שלומדים בכל שיעור אזרחות ראשון ), אבל אנחנו לא יכולים סתם ככה לזרוק עם אחר שהיה פה, עם כמה שאנחנו צודקים ( ואנחנו צודקים ), אנחנו חייבים להתחשב, ואת זה לא עשינו מעולם.

אני לא יודע אם ימשיכו לעוף קסאמים או לא, אני מאמין שבהתחלה אולי כן, אבל חייבים לתת להם הזדמנות אמיתית.
    השטחים האלה בין כה וכה לא שייכים לנו, וצריכים לחזור אליהם. יש דברים ששווה להקריב בשביל הזדמנות לשלום בפעם הראשונה אי פעם!

אני היחידי שחולם על פתיחת מהדורת חדשות שיוניתל'ה לא צריכה לדווח על מבצעי צה"ל ברצועה או בגדה?
    היחידי שרוצה שיהיה אפשר לקצץ את תקציב הביטחון ולהעביר את הכספים האלה לחינוך ולפיתוח מדינת ישראל?
    יש פה את המוחות מהטובים בעולם שבורחים לנו מהידיים כדי לחפש פרנסה במדינות אחרות, בגלל סיבה אחת והיא שכל התקציבים בישראל מופנים לבטחון.
    אנחנו יכולנו להיות הסינגפור של המזרח התיכון כבר לפני שישים שנה, וכל מה שאנחנו עסוקים בו זה מלחמה, במקום לחיות חיים אמיתיים כמו כל אחד אחר בעולם.

למה לא לתת לזה הזדמנות אחת אמיתית, ולצאת מהאשליות האלו שכבר עשינו את זה כשיש עוד אלפי אנשים מתנחלים בגדה, ויצאנו מעזה רק לפני שנתיים?
    לצאת מהגדה, להפסיק את החיסולים ואת המבצעים, לתת להם שקט, ויש סיכוי טוב מאוד שהם יעשו את אותו הדבר.

אבו מאזן אולי כן רוצה אני לא יודע אבל הנייה הראש ממשלה שם והחאמס שולט והם לא רוצים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3475789,00.html

ואתה זוכר את הסכמי אוסלו ועוד כמה הסכמים כאלה שלא יצא מהם כלום ושום דבר? אין סיכוי שתעשה שלום שהם בעצמם הכריזו על זה שהם רוצים להעיף אותנו לים והם בעצמם אחד נגד השני שם אתה לא יודע מי נגד מי החמאס מחסל לפתח הפתח עוצר אנשים מהחמאס ולא יודע עוד מה הולך שם בקיצור החלום שלך עוד רחוק וליונית לוי או לכל שאר מגישי החדשות יש עוד עבודה רבה בדיווחים על קסאמים פיגועי ירי ולא יודע עוד מה

לייקים
    2
    נקודות
    5
    משפט מחץ

v33t אני שואל אותך איפה אתה גר כי אני גר פה בכרמיאל עם מלא כפרים ערבים מסביב...אני לא חיי כמוך זה בטוח....
    ><
    ~PSP 3.80 M33~

משתמש מתחיל האוואטר של liran18
    שם פרטי
    לירן
    לייקים
    0
    נקודות
    2
    משפט מחץ
    האם חשופית היא חילזון נודיסט?

החמאס בנוסף להיותו ארגון טרור שאחראי על מותם של הרבה ישראלים, הוא גם כיום הממשלה הפלסטינאית בעזה, זה המצב ואין לנו דרך לשנות אותו כרגע. מעצם היותם הממשלה שם, אני מאמין שבמידה וייחתם איתם הסכם, ששני הצדדים מסכימים עליו, הם ימלאו את הצד שלהם בהחלט, אין סיבה שלא.
    אין לנו יותר מדי נסיון איתם מכיוון שמעולם לא נתנו להם את כל מה ששייך להם, ולא נתנו להם את הזכויות שמגיעות להם, מצטער, זאת האמת הקשה והאמיתית - מדינת ישראל לא תמיד צודקת, ואנחנו לא תמיד החבר'ה הטובים, עם כמה שאנחנו משתדלים.
    מעצם היותה מדינת ישראל מדינת דמוקרטית מוכרזת, ועם זאת מוכרזת גם כמדינת היהודים, יצרנו לעצמנו בעיה ( כמו שלומדים בכל שיעור אזרחות ראשון ), אבל אנחנו לא יכולים סתם ככה לזרוק עם אחר שהיה פה, עם כמה שאנחנו צודקים ( ואנחנו צודקים ), אנחנו חייבים להתחשב, ואת זה לא עשינו מעולם.

אני לא יודע אם ימשיכו לעוף קסאמים או לא, אני מאמין שבהתחלה אולי כן, אבל חייבים לתת להם הזדמנות אמיתית.
    השטחים האלה בין כה וכה לא שייכים לנו, וצריכים לחזור אליהם. יש דברים ששווה להקריב בשביל הזדמנות לשלום בפעם הראשונה אי פעם!

אני היחידי שחולם על פתיחת מהדורת חדשות שיוניתל'ה לא צריכה לדווח על מבצעי צה"ל ברצועה או בגדה?
    היחידי שרוצה שיהיה אפשר לקצץ את תקציב הביטחון ולהעביר את הכספים האלה לחינוך ולפיתוח מדינת ישראל?
    יש פה את המוחות מהטובים בעולם שבורחים לנו מהידיים כדי לחפש פרנסה במדינות אחרות, בגלל סיבה אחת והיא שכל התקציבים בישראל מופנים לבטחון.
    אנחנו יכולנו להיות הסינגפור של המזרח התיכון כבר לפני שישים שנה, וכל מה שאנחנו עסוקים בו זה מלחמה, במקום לחיות חיים אמיתיים כמו כל אחד אחר בעולם.

למה לא לתת לזה הזדמנות אחת אמיתית, ולצאת מהאשליות האלו שכבר עשינו את זה כשיש עוד אלפי אנשים מתנחלים בגדה, ויצאנו מעזה רק לפני שנתיים?
    לצאת מהגדה, להפסיק את החיסולים ואת המבצעים, לתת להם שקט, ויש סיכוי טוב מאוד שהם יעשו את אותו הדבר.
    תסתכל טוב מה הדגשתי לך...
    יצאנו מעזה!!! נתנו להם שם את השטחים ומה קורה?? הם יורים עליננו מאותם שטחים שיצאנו משם..
    עזבנו את ציר פילידלפי ומה קורה? הם חופרים מנהרות ומעבירים נשק
    דייייייייי לחיות בסרט!! המצב שלנו איתם זה או הם או אנחנו!

ואתה אומר שיש גם פלשיתנאים שלא רוצים בטרור יכול מאוד להיות..
    אבל הם יכולים לפחות לגרום לזה שהטרוריסטים לא יירו מתוך שטחי אוכלוסיה כדי שנוכל להקל על אותם ערים!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,103 | הודעות: 8,173,690 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect