אה? מה הקשר ימי הביניים?
אולי במקום לצחוק, תסביר את עצמך כמו שצריך.
|
|
אני עדיין בדעה שהתנ"ך הכתוב הוא ברמה הרבה יותר גבוה מהתורה שבעל פה, בגלל שהרבה נתונים השתנו אם השנים... לכן אלוהים נתן לנו תורה שלא תשנה ונדע בדיוק מה הוא רוצה ומתכוון... כמובן שאנחנו עדיין לא יודעים אבל אנחנו לומדים, לומדים גרוע אבל לומדים.![]()
לומדים גרוע כי ירדה חולשה לעולם אחי, ושהתורה שבעל פה נשתכחה לכן היא רשומה היום אתה רואה 6 סדרי משנה ובגמרות.
וחלק מתהליך אבולוציה פחח, מאיפה בבדיוק לאבולוציה יש היגיון שיהיה מצוייר על הכנף של הפרפר את זה?
ואני כבר ישיג תמחקר , אני ראיתי בעיניים שלי שמי הסביר בהרצאה עם מצגת, יש את זה בטוח איפשהו באינטרנט.
למה חייבת להיות תורה שבעל פה?
אין אפשרות להבין תורה שבכתב ללא תורה שבעל-פה מפני הסיבות הבאות:
סיבה ראשונה: ישנן מצוות שאי אפשר להבין אותן בלי הפירוש שבתורה שבעל-פה.
סיבה שנית: התורה שבכתב אינה מנוקדת ולכן בלי הסבר וניקוד על ידי התורה שבעל פה יכולים להגיע לטעות בגדול!
סיבה שלישית: התורה שבכתב אינה מפוסקת- ובלי הסבר התורה שבעל פה היכן יש לשים את הפסיק אז ניתן להגיע לאבסורדים מצחיקים.
אם אתה רוצה להתעמק בסיבות אז הנה
http://www.olam-jew.com/shut/hayav-tora-shebealpe.htm
"קראתי את העמוד במלואו ונותרתי המום מכמות השקרים הבוטים, אי הדיוקים, ומגוון השטויות שרשומות בעמוד אחד, והחלטתי לתת מענה אמיתי לשטויות שרשומות שם"
אחחח כמה זה נכון על העמוד הזה...........
כבר הביאו את הלינק הזה פה בעבר, הפרחות יש פה??? האי דיוקים והשטחיות פה כ"כ גרועים שאחי הקטן בגן היה יודע "לקטול" ככה....
עם העולם העגול, זה לא רשום בתורה, זה רשום בתלמוד, עכשיו בוא ותשאל אותי מה זה תלמוד ומה ההבדל...
קיצר שה' ירחם על עמו ישראל ויפתח שערי רחמים ורפואה שלמה בקרוב...יש אנשים שמאוד יזדקקו לזה.
ישועות ונחמות בעז"ה. חנוכה שמייח![]()
חח אם לא הבנת, צחקתי על מה שהבאת, כי ההסברים לטענות של "המחזירי בתשובה" כ"כ שיטחיים ולא נכונים.
מנסים להחזיר בצורה כ"כ דבילית ונחותה? כנראה אתה אף פעם לא שמעת הרצאה כמו שצריך...אני מכירה ד"ר(אברהם לוי) לגנטיקה שחזר בתשובה אחרי כל הניסויים והגלויים שהוא פיתח, הייתי בכמה הרצאות שלו בערכים, הוא בנאדם טיפש?
הוא "מצא" את הקב"ה דווקא מתוך הטבע, דווקא מתוך כל החלקיקים שהוא עבד איתם.
את חושבת שמה הוא כתב לא נכון? חח, הוא הציג עובדות ולא אמונות כדי להראות לך ולעוד אנשים עיוורים אחרים את האמת. מוזר שאת רק אומרת שזה לא נכון ולא מביאה שום דוגמה.
כדי להגיד שהוא כתב דברים לא נכונים אני בטוח שאת חושבת שיש לך את התשובות, אז הינה, תעני לי רק על השאלה הזאת(כשיש עוד כל כך הרבה שאפשר להשתמש בהם כדי לגרום לך להבין):
ציטוט: "מענין שאין היסטוריה אנושית ידועה מעל 5760 שנה וכי דוקא בנקודת זמן זו (גיל העולם על פי התורה) החלה ההיסטוריה"
האמת - שוב מדובר בשטות גמורה - הרי נאספו עשרות אלפי עדויות לקיום בני אדם הרבה לפני תקופה זו. נמצאו שלדים של דמויי אדם מלפני מליוני שנים (ע"ע לוסי במזרח אפריקה), נמצאו עדויות לגזע הקרו מניון (האדם המודרני) מלפני כ- 70,000 שנה בדרום אפריקה, נמצא כי בני אדם הגיעו לאוסטרליה לפני כ- 50,000 שנה, נמצא כי בני האדם הגיעו לאמריקה לפני כ- 13,000 שנה, יש עדויות לחיים בקרקעית הים השחור מלפני כ- 8,000 שנה ועוד עדויות רבות מאוד (ממש כחול אשר על שפת הים) לקיומם של בני אדם הרבה לפני 5,700 שנה. מעניין שהכותב בחר להתעלם מהם לחלוטין.
אני מחכה לתשובה.
string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";
חח דווקה נחמד . ובקשר לזוהר - הזוהר שזה גם תורת הסוד כתוב בו הכל אבל הכל הכל על העולם ועל כל דבר . כך שמדענים לא כ"כ מחדשים פה .