הגרלה טובה לבארסה, יאללה אנחנו יכולים לעלות לשלב הבא...!
הגרלה טובה לבארסה, יאללה אנחנו יכולים לעלות לשלב הבא...!
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 21-12-2007 בשעה 16:21.
|
|
חח כן כפרה אליך AZAX תסכים יהיה חיה !! 300 נ"ק אפילו אני מלוה לך 50
Siete
הגרלה מצויינת לאברם גרנט
ריאל מדריד - רומא: ריאל מדריד
ברצלונה - סלטיק: ברצלונה
צ'לסי - אולימפיאקוס: צ'לסי
מילאן - ארסנל: מילאן
סביליה - פנרבחצ'ה: סביליה
פורטו - שאלקה 04: פורטו
אינטר - ליברפול: ליברפול
מנצ'סטר יונייטד - ליון: מנצ'סטר
בין מילאן לארסנל אני מהמר על מילאן, הנסיון האדיר שיש לסגל של הקבוצה הזאת יכריע פה. אינטר הגדולה שלה זה שהיא שומרת על יציבות אבל שזה מגיע להתמודדות עם הגדולות באמת היא לא שורדת, השאלה איזה יכולת ליברפול תציג. אם בניון בהרכב היא לוקחת. בכל מקרה אם אינטר תעבור אז היא תיפול ברבע ואם לא אז בחצי [במקרה שתהיה לה הגרלה קלה ברבע]. לגבי מנצ'סטר לצערי היכולת שלה הרבה יותר גבוהה משל ליון אבל אני אשמח אם ליון תיקח, חבל שהיא קיבלה כזאת הגרלה.
דווקא אני שמח
ארסנל עם כל הכבוד לכל הצעירים שלהם, אין להם סיכוי להתמודד עם קישור והגנה קשוחים, טכניים ומנוסים כל כך
ארסנל היתה יכול לעלות לדעתי מול כל קבוצה אחרת חוץ ממילאן ואינטר (איכ)
מה שחבל לי זה שרציתי לראות ארסנל-מילאן בשלב יותר מתקדם, המשחק היה יותר מעניין
פאברגס לא יוכל לעשות כלום עם גאטוסו ואדביור לא יעשה כלום בגלל נסטה
רוב המאצ' אפים לטובת מילאן פה
ליון-מנצ'סטר יהיה משחק ענק, אני מקווה שישדרו אותו ולא יתקעו משחקים משעמים של ליברפול וצ'לסי. כמובן שאני רוצה שליון ינצחו ולדעתי יש להם אפילו סיכוי
Azax, קשה להגדיר את ארסנל ככדורגל אנגלי שאין להם כמעט אנגלים בסגל וסגנון המשחק שלהם בכלל לא אנגלי, הוא יותר ספרדי\גרמני
אחי די לדבר שטויות, הסגנון של ארסנל אנגלי לחלוטין, מהיר, טכני, פיזי מאוד,
יש להם קשיחות, תתחילו לראות ליגה אנגלית ותבינו אל תדבר באוויר. בנתיים
ראינו את מילאן העלובה בליגה, ממש ממש עלובה, ואל תגידו לי שלא. בליגת
אלופות הם משחקים שונה לגמרי, אבל תבינו דבר אחד, כל המשחקים שהם
שיחקו באלופות זה היו קבוצות אלופות שלא מגיעו לפסיק מהרמה של ארסנל. ארסנל בכושר פנטסטי כרגע, וכולכם חושבים שיהיה בסדר, אבל בואו נסתכל בסטטיסטיקות ונראה כי ארסנל מתחילה את המשחק מול מילאן בבית(בהאמרויות ארסנל השנה לא הפסידה), לעומת זאת בחוץ(סן סירו) מילאן אם אני לא טועה לא ניצחה השנה שמה או אם כן אז רק איזה ניצחון אחד או שתיים. הסיכויים בנתיים הולכים לכיוון ארסנל. הכדורגל של ארסנל יכול לשבור אותם במיוחד עם ססק וחלב, מי שיצטרך להתמודד איתם זה גאטוסו ופירלו בקישור, אני לא רואה אותם מצליחים לגרום לארסנל לאבד עשתונות. לגבי מנצ'סטר וליון... שוב אדם אתה מדבר לא לעניין, מנצ'סטר באולדטראפורד יכולה לקרוע כל קבוצה(ראה דוגמא רומא), לא צריך לומר שזה משחק קשה - כי זה לא, ואתם תראו את זה לבד, תתחילו לדבר ריאליסטית כי זה נראה שאתם חיים בעולם אחר.
איזה הגרלה טובה לבארסה
יונייטד קיבלה קשה וגם מילאן.
מקווה שרומא תעיף את ריאלאם לא אז שבארסה תעשה את זה
![]()
מילאן עלובה בליגה ולהגיד את האמת הקבוצות שהיו לה בבית לא היה רמה גם הקבוצות בבית של ארסנל לא היה רמה אבל היא מנצחת קבוצה גדולות , שחקה הרבה יותר טוב ממנצסטר , מליברפול , נצחה את צלסי גם נצחון מוצדק .. קבוצה ענקית לא מסכים שאין לה סיכוי , אבל בשבילי מילאן פיבוריטית .
Siete
תומר אתה תראה שלארסנל תהיה בעיה בקישור ואתה תראה שפה הניסיון מנצח
אני אומר את זה פה בדעה אובייקטיבית לחלוטין, מבחינת מאצ' אפים ארסנל לא תסתדר במרכז השדה ורק גאלאס אולי יכול למנוע בריחות של אינזאגי מנבדלים ומתפרצות-סנדרוס בחיים לא יצליח
אגב, כן, מילאן גרועה בליגה אבל זה לא אומר כלום על ליגת האלופות :|
נערך לאחרונה על ידי AND; 22-12-2007 בשעה 14:50.
אז אני יתקן אותך, מילאן באמת גרועה בליגה, וזה לא חשוב עכשיו אם זה לא מטרה של ההנהלה או שהם סתם גרועים, כי במשחקים גדולים מילאן מגיעה ובגדול.
ארסנל קבוצה הכי פחות אנגלית בליגה האנגלית ובגלל זה אני הכי אוהב לראות אותם משאר הקבוצות בליגה האנגלית, ססק וחלב שחקנים גדולים, סופרסטארים מוכשרים מאוד, אבל כזכור גם כ.רונאלדו שחקן מאוד מוכשר ואני זוכר מהחצי גמר שנה שעברה רק את הנפילות שלו מול גאטוסו וקטילות שהוא עשה לו.
כאשר ססק וכנראה עוד בלם שיצטרך לחפות על השמירה שלו מפני קאקה יהיה לכם חיסרון מספרי במגרש בגלל 2 שחקנים שינסו לשמור אותו בדיוק מול כל קבוצה בליגת אלופות, לכן אני רואה את המשחק הזה נפתח כנראה עם 2 חלוצים מה שיעשה הרבה מאוד בעיות לארסנל, 2 חלוצים שזקוקים לשמירה צמודה כמו אינזאגי בעזרת השם פאטו או עוד חלוץ שיגיע בינואר ומאחוריהם קאקה זה יהיה מאוד מאוד קשה, ואם יש משהו שמילאן אלופים בו וזה תמיד היה זה לבטל את משחק הקישור של הקבוצות היריבות בעזרת גאטוסו ואמברוסיני, אני צופה משחק קשה אבל ניצחון למילאן רק בגלל הניסיון והשיטה המאוד טקטית של אנצ'לוטי.
לגבי משחקי הבית של מילאן אתה צודק מילאן לא ניצחה העונה בסאן סירו...
בליגה כזכור מילאן בסאן סירו בליגת האלופות ניצחה 3-0 את בנפיקה, 4-1 את שחטאר ואת סלטיק 1-0.
ליגת אלופות בשביל מילאן היא מפעל שונה לגמריי וכנראה גם יותר רציני מהליגה, חבל שכך אבל אנחנו מדברים על ליגת אלופות.
בשבילי - מילאן עולה.
יהיה כיף!
הדבר היחיד שאני מחכה לו זה הדקה ה-70 באשברטון גרוב כאשר המילאנזים הגאים יהיו עם הלשון בחוץ כאשר הצעירים של ארסנל רצים ללא הפסקה.
ארסנל לדעתי תעלה,מילאן נכנסת לכושר רק במרץ-אפריל,וגם מישהו זוכר שאנצ'לוטי אמר שהקבוצה הצעירה של ארסנל לא מספיק טובה? זה כבר מספיק בשביל שהצעירים של ארסנל יתנפלו על מילאן ויהיו בין 8 הגדולות.