אוי נו מתי אנצ'לוטי הטמבל הזה יקלוט שלפני שהוא מוציא 50 מיליון יורו על חלוצים צריך לדאוג שיהיה שוער בשער
בינתיים אני מעדיף את קאלאץ'. וזה רק בגלל שיש לו ידיים ממש ארוכות
דיד הזה כל כך איטי, יכל למנוע את 2 הגולים בקלות
אוי נו מתי אנצ'לוטי הטמבל הזה יקלוט שלפני שהוא מוציא 50 מיליון יורו על חלוצים צריך לדאוג שיהיה שוער בשער
בינתיים אני מעדיף את קאלאץ'. וזה רק בגלל שיש לו ידיים ממש ארוכות
דיד הזה כל כך איטי, יכל למנוע את 2 הגולים בקלות
|
|
סופר קלאסיקו היה יותר יפה אבל גם זה היה משחק לא רע
זה נראה כאילו לקאקא כבר נגמר, נמאס כבר ממילאן לא רואים שהוא משקיע כמו עונה שעברה. נראה לי הוא כבר התאייש מימלאן. נראה לי בקיץ הבא הוא עוזב.
תגובת אוהד ריאל שמקווה שקאקה יבוא לקבוצה שלו, קאקה לא היה טוב היום אבל גם למראדונה ופלה היו ימים רעים, ולא אני לא מתכוון להשוות אותם.
היו לו כמה הברקות אבל לא יותר מזה, היה משחק שקול ובגלל הלטאת הכוח הטיפשה עם החריטות על הראש מילאן מפסידה נקודות והפסידה לאינטר בדרבי הזה.
אני מאחל לאידיוט הארוך הזה שיקבל שיתוק ברגליים ושישחק בכדורגל נכים.
ד"א פירלו נתן חתיכת גול, בסה"כ אני מרוצה כי אני יודע שיוצאים לפגרה בידיעה שהיכולת היא לא הכי טובה אבל לא גרועה, צריך חלוץ, לא צריך... צריך דחוף חלוץ!
צריך מגן ימני, צריך בלם, צריך קשר אחורי ועוד קשר התקפי.
וכמובן שוער, אני מקווה שאקינפייב או סבסטיאן פריי מפיורנטינה יבוא זה יעשה רק טוב למילאן.
יהיה כיף!
דידה עם הטעויות נגד באירן שנה שעברה ...................... עזוב בושה , קאקא לא יכול לעשות הכל לבד הוא שחקן ענק .. אנצלוטי חייב להתטפר , מפחד לשחק עם שני חלוצים גם לפני שנפצעו , הוא היה חייב לפצוח עם 2 חלוצים המאמן ההגנתי הזה , נמאס מהשיטות ההגנתיות האלה כב ר שלא מובילות לכלום אי אפשר לומר שהוא קפאלו .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 24-12-2007 בשעה 07:45.
Siete
הרבה מאוד אנשים כמוך חושבים שאנצ'לוטי פחדן ושהוא מאמן גרוע אז בוא נגיד ככה.
1. מאמן גרוע מביא שתיי אליפויות אירופה ואליפות ועוד כמה תארים לא ממש חשובים?
2. גם למוריניו או לרייקארד או לקאפלו או לכל מאמן בסדר גודל שלהם שלדעתי אנצ'לוטי שייך אליהם יכול להסתדר עם סגל עייף ודל?
הריי ההנהלה ביצעה את אחת הטעויות הגדולות בקיץ. הם לא עשו רכש גדול.
רק את אמרסון ואת פאטו, פאטו הוא עתיד, אמרסון הוא עבר והוא גם ככה סתם זבל.
אנצ'לוטי לא יכול לפתוח עם 2 חלוצים כי יש לו רק את פיפו ואת ג'ילה, הם שניי חלוצים שלא מסתדרים ביחד, שלאנצ'לוטי היה את קרספו ושבצ'נקו הוא פתח עם חלוץ אחד?
החוד היה אחד החזקים בעולם, קרספו עם העמידה הנכונה ברחבה ושבה, שאין מילים עליו.
מישהו זוכר מה אדריאנו גליאני אמר בראיון בקיץ?, אנחנו לא צריכים חלוץ, קאקה הוא חלוץ לכל דבר.
שום דבר ממה שהקרחת המושחט הזה אומר הוא לא נכון.
ההנהלה לא תחזור שוב על הטעות שלה והפעם הם יעשו בינואר רכש, מקווה מאוד לפחות זה חייב להיות ככה אפילו הבריגטה האירגון אולטראס של מילאן הגדול בשביתת עידוד כמחאה נגד ההנהלה.
בוא נגיד שאם לאנצ'לוטי היה סגל רחב ושחקנים מצוינים על הספסל הוא לא היה צריך לשבור את הראש על המשחקים האלה כמו שהוא עכשיו שובר את הראש.
יהיה טוב, אני יוצא בהרגשה אופטימית כי אני יודע שיהיה רכש ושאחריי הפגרה מילאן תהיה אחרת, ד"א אולי מילאן במרחק גדול מאוד מהצמרת אבל שוכחים שיש לה 3 משחקים חסרים, מילאן תגיע לליגת האלופות
יהיה כיף!
ברור שיהיה שיפור אבל יהיה צורך בלשחר שחקנים יהיה יותר מדי צפיפות בסגל של ריאל וכל שחקן שם יכול להיות שחקן הרכב..
בנתיים ריאל משחקת טוב מאד אז למה צריך להיא עוד שחקנים?
וקאקא בנוי למילאן כמו כפפה ליד אבל צריך להביא שם כמהשחקנים צעירים וטובים ולהתחיל לשחרר את כל הזקנים..
נערך לאחרונה על ידי skiper; 24-12-2007 בשעה 15:06.
AZAX רק שמועות אומרים את זה כל עוד לא ראו את זה לא זה חרטה קלדרון ניסה להביא את קאקא שנתים ברציפות אפשר לומק שנה וחצי זה בטוח חרטה , אבל מה שכן אני שמעתי אותו אומר את זה על רונלדיניו , גם על מסי הוא לא אמר את זה , כל אוהד ריאל היה רוצה שקאקא היה בא ,החלום שלי זה לראות את כריסטיאנו רונאלדו או קאקא בריאל , לרונלדיניו עם הוא משחק ככה אין לו מקום בריאל הוא חייב לעזוב חייבבבבבב חייב לעזוב דחוף שילך למילאן לא יודע , יש כאלה אומרים שהגוף שלו ככה , אולי זה קצת נכון אבל הוא פתח את העונה כל כך חד כל כך טוב .. נגד בילבאו וזה לא יודע.. חייב לעבור למילאן או לצלסי - חייב.
Siete
שמע תכלס אני ממש לא רוצה את רונאלדיניו במילאן
הוא יעלה המון כסף ואני בטוח ב100% שהוא ישחק פחות טוב ממה שהוא משחק עכשיו בבארסה
את כל הכסף הזה אפשר להשקיע בחיזוקים בהגנה ובהתקפה