קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כנסו תראו כמה בדיחות יש פה - הפצצה
    על ידי CrAzY_BoY בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16-12-2005, 01:01
  2. כמה בדיחות..
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 25-11-2005, 16:37
  3. כמה בדיחות (מקווה שלא מוכרות)
    על ידי יעל בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 22:29
  4. כמה בדיחות
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 22:54
  5. כמה בדיחות משו סופני
    על ידי PinkMist בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 13:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[בדיחות]כמה בדיחות :)

ברירת מחדל [בדיחות]כמה בדיחות :)

איזה אישה אחת הולכת לחנות סקס סטייל ורוצה לקנות משהו נדיר שהיא תהנה מימנו אז בא עלייה המוכר ואומר לה יש לי משהו מיוחד בישבילך צפרדה שכשאת רוצה להונן את משחררת אותו והוא עושה את כל העבודה אבל יש לו הוראות הפעלה את צריכה להתקלחת ליפני לכסות את אצמך בסמיכה אז לשחרר אותו ובסוף הוא אומר לה אם יש בעיה תתקשרי עליי.. טוב ככה האישה הולכת הביתה ועושה את כל מה שהמוכר אמר לה מתקלחת ונכנסת מתחת לסמיכה ומשחררת את הצפרדע ככה איזה שעה ולא קורה כלום אז היא מתקשרת למוכר ואומרת לו שהיא עשתה את כל מה שהוא אמר ולא קרה כלום אז המוכר אמר לה טוב אני בא עלייך לראות מה לא יצא טוב.. קיצר הוא מגיע עלייה ורואה את הצפרדה יושבת ליד המיטה ולא זזה אז הוא טופס אותה ואומר לצפרדע תראי בפעם האחרונה איך עושים את זה !

איזה בן אדם אחד יצא לעשות ריצה הוא מתחיל לרוץ בשלג ופתאום יש לי להשתין הוא מחפש איזה מקום להשתין ורואה בית קטן מרחוק הוא רץ עליו דופק בדלת ופתאום יוצא לו איזה רוסי עושה לא דההה ? אז הבן אדם אומר אני יכול בבקשה להשתין אצלך אז הרוסי אומר לו "אם אתה משתין אצלי אני דופק אותך חזק חזק חזק ! אז הוא אומר לו מה לידפוק זה רק להשתין אז עוד פעם הרוסי אומר לי משתין אתה אני דופק ! אז הוא אומר לו בסדר אז הרוסי אומר לו אם וזלין או בלי וזלין אז הוא אומר בלי.. טוב ככה גם למחר הוא יוצא לרוץ ועוד פעם יש לו להשתין אז הוא רואה את אותו בית קטן מרחוק ודופק בתלת ופתאום יוצא לו את אותו רוסי שאומר לו דההה ? אז הבן אדם אומר לו אני יכול להשתין אתלך בבקשה אז הרוסי אומר לו אם אתה משתין אתלי אני דופק אותך חזק חזק חזק ! אז הוא אומר לו טוב בסדר ואז הרוסי שואל אותו עוד פעם אם וזלין או בלי וזלין אז הבן אדם אומר אם וזלין פתאום הרוסי צועק וזלין בואאא !

ארנב אחד הולך ביער ופוגש ארנב שקוראים לו ארנב ארנב.. טוב ארנב,ארנב ארנב הולכים ופוגשים ארנב שקוראים לו ארנב ארנב ארנב.. אז ארנב,ארנב ארנב ,ארנב ארנב ארנב הולכים ופוגשים ארנב שקוראים לו ארנב ארנב ארנב ארנב אז ארנב,ארנב ארנב,ארנב ארנב ארנב,ארנב ארנב ארנב ארנב הולכים ופוגשים ארנב שקוראים לו ארנב ארנב ארנב ארנב ארנב טוב כל החמש ארנבים מגיעים לביצה גדולה ארנב לוקח תנופה קובץ ועובר ארנב ארנב לוקח תנופה קופץ ועובר ארנב ארנב אנרב לוקח תנופה קופץ ועובר ארנב ארנב ארנב ארנב לוקח תנופה קופץ ועובר טוב אז ארנב ארנב ארנב ארנב ארנב לוקח תנופה קופץ ונופל לביצה.. למה ? כי אין נעלי נייק

איזה גבר אחד הולך לבר ומתחיל לשתות וודקה לוקח כוסית אז עוד כוסית ואז עוד כוסית ככה כמעט כל הלילה אז בשעה 2 אחרי ששתה איזה 10 כוסיות והוא שיכור רצח יוצא לרחוב רואה נזירה ורץ עלייה בטיל תופס אותה ומתחיל לפוצץ אותה מכות נוגח בא בועט לה בפנים נותן ארופים בבטן ואז מדביק אותה לקיר ואומר לה"אנחנו לא כלכך חזקים היום אה באטמן ?"

איזה פרסי אחד הולך לטייל בפרק ופתאום צצא לו איזה זונה ואומרת לו "חמשים שקל מאחוריי השיחים" אז הפרסי רץ לשיחים ואומר איפה ?

איך אתה יכול לגרום לפרסי להתעבד אחרי שאתה אומר לו שהוא עשה מעשה טוב ?
    אתה אומר לו יש לך לב זהב

טוב סיימתי

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף האוואטר של WooDStocK
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    /m\

חלש ביותר....חוץ מזה עם הזונה והפרסי וגם הראשון היה סביר...

"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINE
    וְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹם
    וְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִם
    יֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANG
    וַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"

משתמש מכור
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    0
    נקודות
    85

חלש אחי חוץ מהבאטמן..

מורחקים
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שקרן יגיד לך שהוא שקרן, תאמין לו?

חלש!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect