זיבי
זיבי
נערך לאחרונה על ידי JamesBond007; 04-10-2009 בשעה 04:11.
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
|
|
מה אתה חי באהבה
אתה לא יכול להתאהב כל כך מהר במישהו
זה לוקח שנים רבות ואמון
אתה לא מאוהב , תמצא מישהי אחרת וזהו חחחח
ואו, תודה...![]()
בברכה, JamesBond007
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
פאק כתבתי פה חצי שעה מגילה ונמחק לא נורא {:
נעשה חדשש-
בכל מקרה לגבי חברה שלך אם אתה לא מרגיש שזה נכון, ואם מי שהיא מסתובבת איתו ומה שהיא עושה/עשתה גורם לך להרגשה לא נוחה ודיי מגעילה תדבר איתה.
הרבה פעמים אנחנו חושבים שאנחנו מכירים מישהו, לא משנה אם הרבה או קצת זמן, קורה שמגלים דברים חדשים, לפעמים סתם שטויות, ולפעמים דברים קצת פחות נעימים ולא נוחים לנו.
דבר ראשון עם מי היא כבר מסתובבת ?
אני אגיד לך, יש לי חברה בת 14, יש לה חבר בכיתה י"א.
אני רק יכולה לנסות להסביר לה שזה לא נכון ולא לעניין, אבל לא תמיד יש לנו השפעה גדולה מידי על אנשים אחרים.
היא ילדה חכמה, אבל יכול להיות שהיא לא שמה לב שנער בכיתה י"א יכול לנצל את הגיל שלה, גם אם הוא חתיך ונחמד והכל. מה שאני מנסה להגיד שפשוט דבר עם חברה שלך ונסה להבין מה הולך ומה גורם לך להרגשה מעיקה.
לגבי ידידה שלך.
יכול להיות שאתה כבר מסתובב איתה פחות בגלל חברה שלך וזה גורם לה לכעוס ולקנא ואפילו להיות בדיכאון?
או יש לה רגשות כלפיך? נסה לדבר איתה, תהיה נחמד ומבין ותשאל מה קורה לה, אם זה קשור בך ואם אתה יכול לעזור.
"תראו אותי, אידיוט מחונן ודביל שאוהב את הביטלס ואת ג'יימס בונד יהיה חבר של ילדה מדהימה ומוכשרת כמוה?"
אף פעם, אבל אף פעם אל תזלזל או תמעיט בערכך.
אתה מוכשר בציור כפי שראיתי, זה שאתה מעריץ את הביטלס כמו עוד כמה עשרות מיליוני בני אדם בעולם לא אומר כלום, זה שאתה אוהב ג'יימס בונד זה מאוד נחמד וחמוד וכל אחד מעריץ מישהו גם החברה שלך.
גם אני מציירת ומאוד אוהבת את הביטלס אני מפגרת? דבילית? או משהו? רק תגיד. ישהו אי פעם אמר לך אתה אחד מהדברים האלו? אם כן רק תגיד xD ואני מכירה הרבה אנשים חכמים, אוהבים הביטלס וגם מציירים והם פשוט אנשים מדהימים אחד אחד. {:
ואף פעם אל תנסה להיות מישהו אחר, תהיה מי שאתה.
מקווה שעזרתי אפילו טיפה. אם אתה צריך משו דבר איתי בפרטי.
נערך לאחרונה על ידי PaintBrush; 24-01-2008 בשעה 18:25.
תיראה את התותחית למעלה
אין מה להגיד
רק מה שכן
מה הבעיה שמישהו כיתה יא' יצא עם מישהי בת 14?
זה בידיוק שנתיים שלוש הפרש
לי עוד מעט תיהיה חברה בת 14 (אני מקווה) מה רע =\
קרא חוקי חתימות
לא אמרתי רע, אמרתי רק שאני מקווה שהיא יודעת מה היא עושה, כי זה לא סתם מישהו שכולם מכירים ככה מהיישוב.
לי ממש אין בעיה עם זה. {:
אחלה תגובה , אין הרבה מה להוסיף לגבי הידידה.
לגבי החברה . לדעתי דבר איתה טיפה על מה שהיא עשתה לפני ואיך היא מרגישה לגבי זה. אממ כמו שגם אתה אמרת "אנשים משתנים" אז אולי היא השתנתה. תאמין לי גם אני גיליתי לא מזמן צד חדש לגמרי בידידה שלי ומאז אני כבר לא מסתובב איתה ולדעתי זה טעות מצדיאולי אחרי זה אני אלך ננסה לחדש את הקשר . בהצלחה לך חביבי.
חעח, מגילת Paintbrush... באסה שחתמו את התנ"ך...
Paintbrush, די עזרת לי, אתם די מועדדים... בכיתה שלי לא כולם אוהבים את הביטלס, או את ג'יימס בונד. איפשהו כשאני מוצא משהו מסויים אני נתפס עליו חזק חזק... ולא מרפה. אני מצייר את זה, חורש על זה, הייתי מקדיש את עצמי לזה אם יכולתי. היו לי הרבה, אני יכול למספר את כולם: זבנג, גארפילד, סופרמן, שודדי הקאריביים, ג'וני דפ, סטאר וורז, הרבה מאוד. אני כמו שרון מ"זבנג!", כל פעם אני משתגע אחרי משהו אחר... אז איפשהו נתפסתי על הביטלס, וזה כל מה אני שומע, מצייר, רואה, עושה. ויש אנשים שלא מעריכים את זה...
נערך לאחרונה על ידי JamesBond007; 24-01-2008 בשעה 21:18.
בברכה, JamesBond007
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
לא מעריכים?
בעיה שלהם.
אתה תהיה אתה, לא אוהבים שיקפצו לך.
אתה תתחבר רק לכאלו שמבינים אותך.
מותר להיתפס לדברים זה מפריע למישהו? O:
חוץ מזה, מה אכפת להם שאתה אוהב את הביטלס?
אני חושב שאתה סתם פרנואיד בקטע הזה של הביטלס
זה כמו שאתה תתרחק ממני כי אני שומע טראנס
או שתתרחק מילדים בכיתה שלך רק כי הם שומעים בית הבובות או דיכאון או מטאל או ג'אז מודרני
קרא חוקי חתימות
לא, שתבינו, אני חורש על זה, בכל מובן אפשרי. למשל היום, היה לנו להציג עבודה בנושא שאנחנו בוחרים, סתם. בשביל הכיף. מה אני וחבר שלי הצגנו? הקונספירציות למותו של פול מקרטני. מהרגע שפתחנו ת'מצגת והם ראו ת'ביטלס אני שומע מאחורה מין "אוהוווווווו..." מתגבר כזה...
בברכה, JamesBond007
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
נו ו..?
מה אתה לוקח ללב
תזרום תגיד להם לא טוב לכם צאו מפה או משהו בסגנון
קרא חוקי חתימות