טוב אז ככה במנלה הראשונה שלי מיליתי על מג"ב ואז לפני כחצי שנה שיניתי תמנילה לגולני 5 וכל השאר על 1
הגיע לי זימון למג"ב ואני רוצה לסרב פינוי כי אני רוצה הכי קרבי שיש
עכשיו כמו שהרבה אומרים הסיכוים קטנים אבל אני בן יחיד עם אם חד הורית ואחד עם מוטבצייה שחבל"ז אתם חושבים שיתנו לי לעבור לגולני ?אני ישב על המצפון שלהם בקצין מייון וכל זה כי תכלס אני לא כמו רוב הסרבנים אני אחד מיוחד כזה עם בעיות ורצון שחבל"ז הזמן רק עם העורכי דין וכל ההצהרות להיות קרבי נסעתי איזה 30 פעם ללישכה ולעורכי דין אז ככה ביום אחד הם הופכים את זה
אפילו להיתפשר לחטיבה אחרת אין לי סיכוי כי אני מפסיד גיבוש יחטיות רק לגולני שי לי סיכוי להספיק לגיבוש יחטיות כי הוא אחרי חודש לבין חודש וחצי
אז אתם חושבים שבאמת אולי יש לי סיכוי כי אני בלחץ לא נעים ומאוד עצוב אחרי כל הטירטורים עם הלישכ הועורכי דין כדי להיות קרבי ככה ביום אחד הכל מיתהפך
אז חבר'ה מה הסיכוים שלי והעם הקצין מייון באמת יראה שאני אחד עם מוטבצייה וישלח אותי לגולני למרות שהיא עם הביקוש הכי גדול

ציטוט ההודעה

.ואני לא יודע מה לעשות למי ליפנות מצידי אני אתקשר לאנשים בכנסת חח אני מוכן למה כמה שנסעתי לעורכי דין וכל זה כדי להצהיר ולחתום על בן יחי דלקרבי אז אין מה להפסיד