אוקיי אז הייתי היום בצו ראשון, היה נחמד ומצחיק סיימתי יחסית מוקדם ב-13:30 כבר הייתי בבית אחרי נסיעה של חצי שעה באוטובוס.
בקיצור, הראיון היה סבבה, הצד"כ שלי גבוה יחסית, 30 כשהמקסימום זה 40 נראה לי, אבל הפסיכוטכני הלך לי יחסית חרא, קיבלתי 50 מתוך90...
הקטע המוזר שאני לא מבין זה שהיה לי אבחון איתי של לקויות למידה, נתתי להם אותו וכשהגעתי לחדר הבחינות שאלתי מה האבחון מקנה לי, אז לא יודע, היא כאילו לא אמרה לי בדיוק, התיישבתי מול המחשב ולא נראה לי שהמבחן היה קל יותר או מותאם ליותר זמן כי הלכתי אחרי המבחן לברר עם חברים שלי איך היה להם (הייתי עם שני חברים היום בהתייצבות) ומסתבר שהיה לנו אותם שאלות וגם נראה לי שהיה את לנו את אותה כמות זמן לכל מבחן, באבחון כתוב שמגיע לי תוספת זמן מקסימלית והמלצה למבחנים בע"פ, אם מישהו יכול להגיד לי איך זה בא לידי ביטוי במבחנים הפסיכוטכניים אני אשמח מאד!
ועכשיו לעניין היותר מרכזי, בקיצור הקב"א שלי היא 53, זה ממש מבאס אותי כל העניין עם הציון הנמוך בפסיכוטכני כי זה ממש דפק לי את הקב"א יכולתי בכיף להגיע לגבוה יותר פשוט באמת אני לא מבין איפה ההקלות שמגיעות לי נכנסו.
אז בקיצור, איזה זימונים אני יכול לקבל עם קב"א 53 ופרופיל 64 (זימונים לא קרביים)?
תודה רבה, אשמח אם תענו לי על כל השאלות כולל העניין עם המבחן הפסיכוטכני, איפה האבחון בא לידי ביטוי?
תודה רבה!

...
ציטוט ההודעה