קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] שאלה בקשר חומרה של המחשב שלי למשחק GTA IV =יש תמונה=
    על ידי amitliran בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-05-2008, 19:09
  2. [שאלה] בקשר לכוננים C וD שלי
    על ידי yarin9 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 18-06-2007, 22:20
  3. שאלה בקשר לקב"א
    על ידי FreeSoul בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-04-2007, 23:30
  4. שאלה בקשר לסקילים של הקוסם שלי ~_~
    על ידי PozZA בפורום Maple Story
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 24-12-2006, 20:59
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 20:34
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

[שאלה] בקשר לקב"א שלי, איפה יירצו אותי?

משתמש משקיע האוואטר של ACiD_PLaNeT
    לייקים
    0
    נקודות
    8,640
    משפט מחץ
    Mess With The Best, Die Like The Rest

ברירת מחדל [שאלה] בקשר לקב"א שלי, איפה יירצו אותי?

אוקיי אז הייתי היום בצו ראשון, היה נחמד ומצחיק סיימתי יחסית מוקדם ב-13:30 כבר הייתי בבית אחרי נסיעה של חצי שעה באוטובוס.
    בקיצור, הראיון היה סבבה, הצד"כ שלי גבוה יחסית, 30 כשהמקסימום זה 40 נראה לי, אבל הפסיכוטכני הלך לי יחסית חרא, קיבלתי 50 מתוך90 ...
    הקטע המוזר שאני לא מבין זה שהיה לי אבחון איתי של לקויות למידה, נתתי להם אותו וכשהגעתי לחדר הבחינות שאלתי מה האבחון מקנה לי, אז לא יודע, היא כאילו לא אמרה לי בדיוק, התיישבתי מול המחשב ולא נראה לי שהמבחן היה קל יותר או מותאם ליותר זמן כי הלכתי אחרי המבחן לברר עם חברים שלי איך היה להם (הייתי עם שני חברים היום בהתייצבות) ומסתבר שהיה לנו אותם שאלות וגם נראה לי שהיה את לנו את אותה כמות זמן לכל מבחן, באבחון כתוב שמגיע לי תוספת זמן מקסימלית והמלצה למבחנים בע"פ, אם מישהו יכול להגיד לי איך זה בא לידי ביטוי במבחנים הפסיכוטכניים אני אשמח מאד!

ועכשיו לעניין היותר מרכזי, בקיצור הקב"א שלי היא 53, זה ממש מבאס אותי כל העניין עם הציון הנמוך בפסיכוטכני כי זה ממש דפק לי את הקב"א יכולתי בכיף להגיע לגבוה יותר פשוט באמת אני לא מבין איפה ההקלות שמגיעות לי נכנסו.

אז בקיצור, איזה זימונים אני יכול לקבל עם קב"א 53 ופרופיל 64 (זימונים לא קרביים)?

תודה רבה, אשמח אם תענו לי על כל השאלות כולל העניין עם המבחן הפסיכוטכני, איפה האבחון בא לידי ביטוי?
    תודה רבה!

2. קישורים ממומנים

זה קב"א יפה , אין לך מה להתבאס כשהקב"א המקסימלי הוא 56. מה שכן , הדפ"ר שלך דיי נמוך מה שיכול לפגוע במיונים שלך ליחידות כמו מודיעין. דפ"ר כזה מבטל לך את המיונים לטייס , חובלים ,תלפיות ויחידות שונות במודיעין. אני לא יכול לומר לך בוודאות לאין תוכל להגיע כי התנאים משתנים אבל לעתודה הדפ"ר שלך הוא תנאי הסף ( והקב"א הוא סבבה), גם יש לך צד"כ סבבה אז אין סיבה שלא. בכל מקרה בטוח תקבל במנילה שלך תפקידים עם קורסים ככה שאין לך מה לדאוג.

לגבי האבחון, לפי מה שידוע לי האבחון בא לידי ביטוי בציון הדפ"ר שנותנים לך. אתה עושה את המבחן הרגיל כמו כולם אבל אמורים להתחשב בזה שיש לך הקלות בדפ"ר עצמו.

לסיכום , אז כן נפלת מכמה תפקידים "יוקרתיים" אבל זה לא סוף העולם , תסתכל קדימה ויש הרבה מאוד תפקידים טובים שאפשר לעשות עם הנתונים האלה.

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

תכלס, אתה דיי גבולי, אתה יכול לבקש חריג ואני מאמין שייתנו לך,חלק ממודיעין אבל לא הטופ.
    תנסה ללחוץ אולי תקבל משהו טוב, חובלים אני לא יודע אם תוכל לקבל אבל זה שמעליי בטח מבין ואמר שלא תוכל, ככה שתנסה להפעלי לחץ וייתנו לך בסוף משהו כי אתה גבולי מאוד.

התנאים לחובלים זה דפ"ר 70 וקבא 54,אז ככה שלא ... אולי אולי אולי על חריג.

משתמש משקיע האוואטר של Avior
    לייקים
    0
    נקודות
    1,050
    משפט מחץ
    אני סחי שפיץ ;]

יכול מאוד להיות שתקבל מקצועות מחשב מה שאני ממליץ מאוד אם זה מעניין אותך
    זה היה אחד הדברים שרציתי אחרי קרבי
    הרבה בהצלחה.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי BlindGuardian צפיה בהודעה
    התנאים לחובלים זה דפ"ר 70 וקבא 54,אז ככה שלא ... אולי אולי אולי על חריג.
    * דפ"ר 60 וקב"א 54.
    הדבר שאתה צריך לעשות, תתקשר ללשכת הגיוס, תגיד להם שלא קיבלת מה שמגיע לך (הקלות), היה אמור להיות לך מבחן הרבה הרבה יותר קל, כל מי שאני מכיר עם הקלות שניגש למבחן, ירדו לו בין 1-3 פרקים, לחלק ירד החלק של המתט' שאמור בעיקרון להיות הכי קשה.

לפי מה שאתה מתאר לא קיבלת הקלות, אתה יכול לערער, אם ממש תלחם איתם אתה יכול לקבל מבחנים חוזרים ואני מאמין שהקב"א שלך יעלה בצורה משמעותית, אני אומר לך בוודאות שאם היית מקבל 60 מ90 הקב"א שלך היה 54, שווה לך להלחם איתם, את הדברים הטובים באמת מקבלים מ54 ומעלה.

ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה
    * דפ"ר 60 וקב"א 54.
    .
    גם בגיבוש וגם במיון אמרו לנו שלכל מי שנמצא במיונים יש קב"א 54 ודפר 70 מינימום אז לא יודע מאיפה שמעת את זה .

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Or3n
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    To Be A Rock, And Not To Roll

התוצאה של הפסיכוטכני נקרא דפ"ר [דירוג פסיכוטכני], והוא לא קשור בכלל לקב"א [קבוצת איכות].
    הקב"א נקבע לפי מקום המגורים, הכנסה של ההורים, רמת איכות החיים, הרמה בלימודים, ראיון אישי וכו'.
    דפ"ר נקבע רק לפי המבחנים. אין קשר בין השניים

וקב"א 53 זה פסדר דווקא.
    לי יש 54

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Prepare for glory!

ציטוט נכתב במקור על ידי EggMaN צפיה בהודעה
    התוצאה של הפסיכוטכני נקרא דפ"ר [דירוג פסיכוטכני], והוא לא קשור בכלל לקב"א [קבוצת איכות].
    הקב"א נקבע לפי מקום המגורים, הכנסה של ההורים, רמת איכות החיים, הרמה בלימודים, ראיון אישי וכו'.

וקב"א 53 זה פסדר דווקא.
    לי יש 54
    מאיפה הבאת את השטויות האלה?
    הדפ"ר קובע 50% מהקב"א.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי EggMaN צפיה בהודעה

וקב"א 53 זה פסדר דווקא.
    לי יש 54
    תגיד אתה רציני? הקב"א לא נקבע ע"פ מקום מגורים, הכנסה של ההורים (היא בכלל לא ידועה בעת תהליכי שקלול הקב"א ואם אתה לא מגיש בקשת ת"ש היא לא ידועה בכלל), רמת איכות חיים - מאיפה הצבא יודע מה רמת איכות החיים שלנו?!

הקב"א נקבע לפי האימות נתונים, ראיון אישי והדפ"ר שזה המבחנים הפסיכוטכניים.

אני מכיר 3 ילדים שלא מילאו מנילה, יש להם קב"א 54 ודפ"ר 60 וקיבלו זימון לחובלים בלי להגיע בכלל ליום סיירות, פרופיל 97.

לא צריך להוסיף יותר מדי, נלקח משבוז.

קב"א
    הקב"א היא ראשי תיבות של קבוצת איכות. זהו מספר בין 41 ל-56, ובעצם זוהי הדרך של צה"ל לדרג אתכם לפי כל מיני נתונים, כדי לשבץ אתכם אחר כך בתפקיד שהכי יתאים לכישוריכם.

הקב"א מתחלקת לקבוצות הבאות:
    41-43 = גיוס מיוחד או שיחרור מצה"ל
    44-47 = שירות ללא תפקידים פיקודיים
    48-51 = שירות בתפקידים פיקודיים זוטרים
    52 ומעלה = תפקידים פיקודיים בכירים כמו קצונה, כאשר בעלי קב"א 54 ומעלה עשויים לקבל תפיקידם בכירים ומיוחדים!

עכשיו נסביר לכם איך נקבעת הקב"א, אבל קודם כדאי שתדעו שכדי לגלות מהי הקב"א שלכם תצטרכו כמה איזה חבר שמשרת בבק"ום, כי בעיקרון זהו מידע חסוי!
    הקב"אמתחלקת ל-3: דפ"ר, צד"כ ורמת השכלה.
    הדפ"רהוא דירוג פסיכוטכני. אחרי שתעשו את המבחן הפסיכוטכני, יתנו לכם ציון (אבל לא תדעו מהו) בין 10-90.
    הצד"כ הוא דירוג כללי שתיתן לכם המאבחנת הפסיכוטכנית על פי התרשמותה בעת הראיון (בנים בלבד). הדירוג הוא בין 8-40.
    רמת ההשכלה (צה"ר- ציון השכלה ראשוני) היא ציון בין 0-12, הכולל את מסלול הלימודים שלכם ואת מספר שנות הלימוד. אם לא למדתם במסגרת של משרד החינוך ישכללו אתכם לפי ציונכם במבחן ידע. במסגרת קביעת הציון, יוערך הסיכוי של המלש"ב להצליח בצבא ומוכנותו הנפשית בין 1-5, כך ש- 1 משקף אי התאמה וחמש משקף הצטיינות. מרואיין שיוערך "1" יופנה לראיון עם הקב"ן.

בשקלול הקב"א לדפ"ר חצי מהמשקל, לצד"כ שליש ולרמת ההשכלה שישית. אם אין לכם את כל הרכיבים (רב הבנות למשל- כי הן לא עושות ראיון אישי)- יש לזה נוסחאות מיוחדות.

קב"א- שמועות וסודות
    אומרים שהקב"א נקבעת לפי כמה אתה דומה ליאיר לפיד. אבל ברצינות, יש גם שמועות על כך שהקב"א נקבעת לפי מספר החדרים בבית ואם ההורים גרושים. בכל אופן, צה"ל לא מוכן לחשוף את הפרטים האלה. על כךהוגשה עתירה לבג"ץ. לכתבה על העתירה
    הסבר מפורט יותר על הקב"א ניתן למצוא בדו"ח מבקר המדינה.

מתים לברר מה הקב"א שלכם?
    לשם כך צריך להפעיל קשרים, אם יש לכם כמובן, במיט"ב (בקו"ם)... אין דרך אחרת...

אור , אני חולק על מה שרשום שם כי עובדה שיש אנשים בעלי דפ"ר 70 ו-80 , אבל עדיין בעלי קב"א 56. אז כנראה שהנוסחא שם לא נכונה . (אני בעצמי בעל דפ"ר 70 וקב"א 56).

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

בוא תסביר לי למה אתה חולק על מה שכתוב שם?
    בוא נגיד ויש לך דפ"ר 70 (אם היה לך 60 הקב"א שלך היה 55), והצד"כ שלך גבוהה מאוד כנ"ל צה"ר, אין שום סיבה שלא יהיה לך קב"א 56, תבין משתדלים להוריד כמה שפחות על דפ"ר ברגע שיש לך צד"כ גבוהה שזה הציון שרובו מתקבל מהמראיינת בריאיון האישי.

הדפ"ר כרגע מהווה את רובו של הקב"א, זה לא אומר שאתה חייב דפ"ר מושלם בכדי לקבל קב"א 56, דוגמא ממש יפה לכך היא העובדה שאנשים בעלי דפ"ר 90 מקבלים קב"א 54, וזה הסיפור עם חבר פורום לשעבר, כרגע הוא ביחידה כלשהיא במודיעין אבל הצד"כ שלו היה נמוך מאוד והקב"א שלו הושפע מכך.

לא יכול להיות דפ"ר נמוך מ70 ועדיין קב"א 56.

מה שכן כנראה שמשנה הבאה הרף ישתנה בצה"ל וקב"א לא יהווה את הפאקטור היחיד להתמיין למסלולים שונים, יהיו ציונים נוספים שמדברים על העדפות, יכולות, ניסיון תעסוקתי וכו'.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,733 | הודעות: 8,173,320 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect