קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הליגה הספרדית מחזור 27
    על ידי Azax Syndrom בפורום כדורגל
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 10-03-2008, 00:42
  2. [דיון] הליגה הספרדית מחזור 26
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 15:52
  3. [דיון] הליגה הספרדית מחזור 24
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 18-02-2008, 00:10
  4. [דיון] הליגה הספרדית מחזור 2 | הימורים שלנו
    על ידי Caesar Augustus בפורום כדורגל
    תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 04-09-2007, 21:29
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 48

[דיון] הליגה הספרדית מחזור 23

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ברירת מחדל [דיון] הליגה הספרדית מחזור 23

ביום שבת:

מורסיה - ויאריאל (21:00)

ויאריאל יוצאת למשחק חוץ מול מורסיה שנמצאת מתחת לקו האדום אך עם סיכוי לצאת ממנו היא נמצאת כרגע עם 23 נקודות ביחד עם אתלטיק בילבאו,לה קורוניה ואוסאסונה שמעליה.
    לעומת זאת ויאריאל במקום הרביעי מתחת לאספניול בשווין נקודות 39 איתה, המחזור הזה יכול לעשות תזוזה דיי משמעותית בטבלה.

לה-קורוניה - חטאפה (21:00)

לה קורוניה מהמקום ה16 מארחת את חטאפה בתקווה שתוכל לברוח קצת מהתחתית, חטאפה במקום ה13 עם 27 נקודות, חטאפה באה כפייבוריטית למשחק לאור היכולת המבזה של לה קורוניה השנה.

סביליה - ברצלונה (23:00)

אפשר להגדיר את זה כסופר קלאסיקו קטן, משחק שהוא חובת צפייה הולך להיות מעניין מאוד, סביליה אולי במקום ה8 אבל היא קבוצה חזקה ועוד על זה שהיא מארחת בבית את ברצלונה שנמצאת בכושר לא טוב אפילו שניצחה שבוע שעבר בדקה ה88 וצמצמה את הפער מריאל מדריד ל6 נקודות לאחר הפסד מפתיע של ריאל.
    ניצחון של ברצלונה במשחק הזה מה שנראה כדבר קשה יזכה אותם בצמצום הפער ל3 נקודות מריאל מדריד עד ליום ראשון, שם ריאל יכולה להיכשל, זה לפחות מה שאוהדי ברצלונה מקווים, כמו שזכור מסי חזר מפציעה ועם זאת לא ידוע אם רונאלדיניו יפתח ואם יקבל דקות בכלל.
    ברצלונה תסתכן מאוד בשער שלה שסביליה מחזיקה את מלך השערים הנוכחי בליגה לואיס פאביאנו הברזילאי שכבש עד עכשיו 16 שערים ולא מפסיק.

יום ראשון:

ולנסיה - בטיס (22:00)

ולנסיה מהמקום השמיני מארחת במסטאייה איצטדיונה הבייתי שלה את בטיס מהמקום ה14.
    המשחק חשוב מאוד לשתיי הקבוצות, בטיס שרוצה לצאת מקרבות התחתית הצמודים וולנסיה שרוצה לחזור לעצמה, כמו משחקים אחרים אם וולנסיה תנצח היא יכולה להתקדם בטבלה ולחלוף על סבילה ( תלוי בתוצאה של סביליה ביום שבת)

ריאל מדריד - ויאדוליד
    (20:00)

ריאל מדריד מארחת בסנטיאגו ברנבאו את ויאדוליד מהמקום ה12 עם 27 נקודות, בשבוע שעבר ראינו את ריאל מפסידה לאלמריה, הפסד סנסציוני לקבוצה שאף פעם לא ניצחה אותה, ריאל מדריד תנסה לנצח במטרה להגדיל את הפער מברצלונה או להשאיר אותו כמו שהוא ( כמובן אם ברצלונה תנצח )

אתלטיק בילבאו - לבאנטה (18:00)

קרב תחתית לכל דבר, לבאנטה מהמקום האחרון בטבלה שנראה שכבר הוכתרה ליורדת הראשונה העונה שהיא נמצאת עם 13 נקודות במרחק 9 נקודות מהמקום 19 שם נמצאת רקראטיבו הואלבה.

אספניול - הואלבה (18:00)

רקראטיבו מהמקום ה19 תתארח בהר היהודים אצל אספניול, שם אספניול תעשה הכל כדיי להשאיר את עצמה במקום ה3, כאמור אם אספניול תאבד נקודות וויאריאל שנמצאת במקום הרביעי עם מספר נקודות זהה תנצח, אספניול וויאריאל יעשו החלפות במקום שלהן בטבלה.

אוסאסונה - סראגוסה (18:00)

סראגוסה בדומה לולנסיה תנסה להשתלב בחלק העליון יותר של הטבלה כאשר היא נמצאת כרגע עם 29 נקודות מקום אחד מתחת לולנסיה במקום ה10 בהפרש נקודה ממנה.
    כאמור סראגוסה השנה מפעילה צמד חלוצים טוב, ריקרדו אוליביירה ודייגו מיליטו שעושים עבודה טובה וביחד כבשו העונה 24 שערים, עם זאת היא נמאת במקום העשירי לרוב בגלל הגנה יחסית חלשה שמתקשה להיות בכושר של החלוצים שלה.

מאיורקה - אלמריה (18:00)

קרב אמצע טבלה מינוס, כאשר אלמריה מהמקום ה7 מתארחת אצל מאיורקה שהשנה לא ממש מצליחה לפגוע ולטפס בטבלה, היא נמצאת כרגע עם 27 נקודות והיא במקום ה11, אני מקווה שמאיורקה תנצח למען הצפיפות בטבלה משמע יותר עניין גם אם מדובר בקבוצות לא ברמה גבוהה.

סנטאנדר - אתלטיקו מדריד (18:00)

קרב צמוד, אתלטיקו מקום 5 עם 38 נקודות ואילו סנטאנדר שפתחה טוב מאוד את העונה נמצאת במקום השישי מתחת לאתלטיקו עם 34, ניצחון של סנטאנדר יקרב אותה בנקודה לאתלטיקו, ואילו אתלטיקו יכולה לברוח, כאמור לאתלטיקו יש נשק השנה וקוראים לו אגוארו, הוא יכול להיות זה שיכריע את תוצאת המשחק כמו שהוא עשה כבר בעבר השנה.
    נערך לאחרונה על ידי Azax Syndrom; 08-02-2008 בשעה 19:21.

יהיה כיף!

2. קישורים ממומנים

ריאל תנצח בויאדוליד ב100 אחוז
    אני מקווה שבארסה תנצח למרות שזה סביליה ועוד בחוץ
    מקווה לראות את רונאלדיניו פותח במשחק האחרון הוא שיחק טוב ושינה לבארסה את המשחק

I LOVE INTER

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

איך לא ? רובן ממשיך ליהיות פצוע , בוא נגיד בקצרה המושבה ההולנדית בחוץ .
    רובן , רוד פצועים , שניידר לא יכול לשחק בגלל צהובים , גוטי וגאגו לא בטוחשישחקו ,
    היינצה , מלצלדר , פפה , סביולה פצועים , תשמעו יש פה הזמנוות אדירה לברצלונה , אנחנו הולכים לעלות עם אשכרה נוער בהרכב , היגואין , גאגו , דיארה ,
    אני כמעט בטוח שאו מרסלו או דרנטה יפתחו , בקיצור יש פה הזמנות אדירה לברצלונה יש מצב גדול שריאל מדריד לא תנצח את המשחק הזה , אתה טועה PSYSEX , זה נכון שיש לנו 100 אחוזים בברנבאו אבל בגביע ראית עם הרכב שונה למרות שריאל שיחקה מצוין וזה הפסדנו 1-0 אולי בפוקס אבל עדין אחי , אין לנו הרכב אין אף אחד , למרות שהיגואין מצוין מקוה שיהיה טוב , אני רק אומר שיש לברצלונה הזמנות נדירה לקץץ את היתרון , עם ברצלונה לא תנצח בשבת אני לא רואה אותה מנצחת באתלתיקו ובסארגוסה , דרך אגב קייטה של סביליה לא ישחק .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 08-02-2008 בשעה 18:10.
    Siete

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי ~psysex~ צפיה בהודעה
    ריאל תנצח בויאדוליד ב100 אחוז
    אני מקווה שבארסה תנצח למרות שזה סביליה ועוד בחוץ
    מקווה לראות את רונאלדיניו פותח במשחק האחרון הוא שיחק טוב ושינה לבארסה את המשחק
    דבר ראשון המשחק הוא בסנטיאגו ברנבאו, ברור שריאל היא פייבוריטית 100 אחוז אבל זה היה ככה גם מחזור שעבר שהם הפסידו, הכל יכול להיות במיוחד עם כמות הפצועים שסקיילאנסר כבר הביא כאן.
    הייתי רוצה לראות את בלבואה משחק, הוא נכנס במשחק שעבר ונראה דיי נחוש, הייתי רוצה לראות אותו מחליף את ראמוס במשחק הקרוב בעמדת המגן הימני.

יהיה כיף!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

מה זאת אומרת במקום ראמוס ? שאני יבין ? או שראמוס יעבור לעמדת הבלם ? כנראה שזה יקרה אחי ( שהוא יעבור לעמדת הבלם כמו בכמה שבועות אחרונים) , אבל מה שבטוח שבלבואה לא ישחק שם , ואת האמת רק שתדע שיש מצב שהוא ישחק שם , אבל בטח גוליו באפטיסטה יפתח אחי , היגואין יפתח 99 אחוז אלא עם כן סולדדו יהיה כשיר ברגע האחרון , ראמוס יעבור לעמדת הבלם , כמראה שמיטצל סלגדו יפתח כמגן ימני , טורס כמגן שמאלי , גאגו , דיארה כקשר אחורי , באפטיסטה , ואז עכשיו באמת יש מצב שנראה את בלבואה וזה לא מצחיק , זה תלוי זה או גאגו או הוא , רוביניו בדוק יפתח מבין ? אני כל כך מבואס שנצטרך לראות שוב את מיטצל עם כל האהבה שלי אליו , עד שכבר לא ספגדנו מלא משחקים ב2 משחקים 4 :[
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ריאל תנצח... ראול ורוביניו ינצחו את המשחק... למרות שהכול תלוי בברצלונה..
    אם ברצלונה תנצח את סביליה וזה נראה דיי קלוש מכיוון שגם קייטה וגם קנוטה חזרו,
    אז ריאל מדריד תדע מראש שהיא חייבת לנצח ולתת את הכול מצד שני יהיה לחץ אדיר עליה..
    אבל אם ברצלונה תפסיד, ריאל מדריד תוכל לבוא בראש הרבה יותר טוב למשחק, יותר פתוח.
    בכל מקרה, ברצלונה מול סביליה משחק ענק, מי ינצח? תלוי ברייקארד - ההרכב שאיתו הוא
    יפתח זה יהיה המוקש שלו.. אני לא רואה את סביליה מפסידה כל כך במהירות ללא מאבק, נקווה
    שהקבוצה מבטיס תוכיח לכולם שהיא עדיין בטופ בספרד :]

ציטוט נכתב במקור על ידי Azax Syndrom צפיה בהודעה
    דבר ראשון המשחק הוא בסנטיאגו ברנבאו.
    כן אני יודע בטעות התבלבלתי

וskYlancer, אומנם ריאל הפסידה בגביע בברנבאו אבל ליגה זה כבר סיפור שונה לגמריי, ריאל שרואה את בארסה מצמצמת את הפער לא יכולה להרשות לעצמה להפסיד נקודות מול קבוצה חלשה כמו ויאדוליד

I LOVE INTER

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    ריאל תנצח... ראול ורוביניו ינצחו את המשחק... למרות שהכול תלוי בברצלונה..
    אם ברצלונה תנצח את סביליה וזה נראה דיי קלוש מכיוון שגם קייטה וגם קנוטה חזרו,
    אז ריאל מדריד תדע מראש שהיא חייבת לנצח ולתת את הכול מצד שני יהיה לחץ אדיר עליה..
    אבל אם ברצלונה תפסיד, ריאל מדריד תוכל לבוא בראש הרבה יותר טוב למשחק, יותר פתוח.
    בכל מקרה, ברצלונה מול סביליה משחק ענק, מי ינצח? תלוי ברייקארד - ההרכב שאיתו הוא
    יפתח זה יהיה המוקש שלו.. אני לא רואה את סביליה מפסידה כל כך במהירות ללא מאבק, נקווה
    שהקבוצה מבטיס תוכיח לכולם שהיא עדיין בטופ בספרד :]
    אחי קייטה לא משחק וזה לא תלוי בשום ברצלונה , ברצלונה לא הצליחה לנצח בבית את סביליה בגביע , זה תלוי מאוד בסביליה כמו ששנה שעברה סביליה נצחה שם השנה היא גם יכולה לעשות את זה למרות שלדעתי ברצלונה תנצח .
    Siete

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

ריאל בבית, ועוד נגד ויאדוליד... ניצחון של ריאל 100%.
    אם היא תאבד נק' זה לא יקרה ביום ראשון.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    אחי קייטה לא משחק וזה לא תלוי בשום ברצלונה , ברצלונה לא הצליחה לנצח בבית את סביליה בגביע , זה תלוי מאוד בסביליה כמו ששנה שעברה סביליה נצחה שם השנה היא גם יכולה לעשות את זה למרות שלדעתי ברצלונה תנצח .
    אחי בוא תבין משהו.
    קבוצה כמו ברצלונה היריבה שלה היא עצמה בלבד, תבין אולי לא תאמין לי
    ולא תחשוב לעולם כמוני, אבל ברצלונה מבחינת שחקנים היא הקבוצה הטובה
    והאיכותית ביותר בעולם, רוב המשחקים תלוים בה ואך ורק בה. ברצלונה ברגע
    שהיא נכנסת להילוך חמישי במשחק ומראה באמת מהי שווה, אף קבוצה לא
    יכולה עליה, אבל תמיד יש את משחקי האגו של רייקארד והשחקנים, תמיד יש
    משהו מסביב, ולכן המשחק תלוי בברצלונה ולא סביליה. אם כל הכבוד לסביליה
    ועל הניצחונות המדהימים שלה, ואני מקווה מאוד גם שמחר הם ינצחו כי התחלתי
    לחבב אותם הכי הרבה בספרד, סביליה היא קבוצה "נחותה" לעומת ברצלונה,
    הקישור שלהם זה לא הקישור של ברצלונה, וההגנה ממש לא אותה הגנה, וההתקפה אוי ההתקפה, לא אותו דבר, אבל בכל מקרה אני לא יתווכח איתך כי
    הרי לא תסכים איתי, אבל דבר אחד תסכים איתי הוא זה שאתה רוצה שסביליה
    תנצח :]

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ברור שאני לא יסכים איתך כי זה לא נכון , למה שאני יסכים איתך ? רונלדיניו לא אותו שחקן כמו פעם , מסי לא יכול לסחוב את ברצלונה על הגב שלו בנתיים , דקו וצאבי לא אותם שחקנים , פויול נעדר כחודש , כל אוהד ברסה יגיד לך מה שאני אומר עכשיו , ברצלונה לא אותו קבוצה ואתה צריך להתמודד עם זה , כמו שאני התמודדתי מאז עונת 2003-2004 שריאל זה לא אותו קבוצה ועוד היתיי תינוק בן 12 בערך ועדין הבנתי את זה , אחי רונלדיניו כבר לא כזה ילד , הוא בחיים לא יחזור להיות מה שהוא היה אבל כמובן שיש לו עוד הרבה מה להראת ואני אחד מהמעריצים שלו , את האמת ? הנרי רק בן 31 ויכול להראות עוד הרבה ממה שיש לו , משום מה זה לא קורה , וחבל , צודק שריקארד אשם בהרבה בזה , וצודק שסביליה קבוצה פחות טובה מברצלונה בהרבה ,אבל היא נצחה שם את ריאל וארסנל וצריכים לתת לזה קצת יותר כבוד ממה שאתה נותן , למרות שקייטה לא משחק שדרך אגב כבש 2 גולאסוים גם נגד ריאל גם נגד ארסנל שמי יודע מה היה קורה עם הוא לא היה נותן תגולים האלה .
    Siete

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

אני לא חושב שהכל תלוי בברצלונה, אז אם ברצלונה תנצח ותנצח ותנצח זה אומר שהליגה תלויה בה? ממש לא! כל עוד ריאל במקום הראשון ברצלונה תלויה בריאל כי היא במרדף אחרייה ותסכימו איתי שעם איך שברצלונה נראית בתקופה הזאת היא צריכה להיות אפילו יותר תלויה.

יהיה כיף!

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ברור שאני לא יסכים איתך כי זה לא נכון , למה שאני יסכים איתך ? רונלדיניו לא אותו שחקן כמו פעם , מסי לא יכול לסחוב את ברצלונה על הגב שלו בנתיים , דקו וצאבי לא אותם שחקנים , פויול נעדר כחודש , כל אוהד ברסה יגיד לך מה שאני אומר עכשיו , ברצלונה לא אותו קבוצה ואתה צריך להתמודד עם זה , כמו שאני התמודדתי מאז עונת 2003-2004 שריאל זה לא אותו קבוצה ועוד היתיי תינוק בן 12 בערך ועדין הבנתי את זה , אחי רונלדיניו כבר לא כזה ילד , הוא בחיים לא יחזור להיות מה שהוא היה אבל כמובן שיש לו עוד הרבה מה להראת ואני אחד מהמעריצים שלו , את האמת ? הנרי רק בן 31 ויכול להראות עוד הרבה ממה שיש לו , משום מה זה לא קורה , וחבל , צודק שריקארד אשם בהרבה בזה , וצודק שסביליה קבוצה פחות טובה מברצלונה בהרבה ,אבל היא נצחה שם את ריאל וארסנל וצריכים לתת לזה קצת יותר כבוד ממה שאתה נותן , למרות שקייטה לא משחק שדרך אגב כבש 2 גולאסוים גם נגד ריאל גם נגד ארסנל שמי יודע מה היה קורה עם הוא לא היה נותן תגולים האלה .
    אחי תבין.. אותם שחקנים שאתה אומר שהם לא באותו בכושר ובלה בלה..
    בכמה שניות יכולים לגמור משחק.. רונאלדיניו לא ילד זה נכון, אבל פנומן הוא
    היה ונפומן הוא יישאר ונשאר. צ'אבי חזר בשבוע שעבר בגדול.. פויול לא נמצא
    בסדר, אז מי יש במקום? טורהאם שדפק משחק מצויין מול אוסאסונה.. בקיצור
    אל תדאג לברצלונה, אם הם ירצו, הם יקחו את זה ב2 הידיים.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

בסדר עם הם ירצו אבל אל תשכח שהם נצחו רק 2 משחקי חוץ השנה אחיי ברצלונה לא קבוצה טובה השנה וכולם יודעים כמה כשרון יש שם מבחינת שמות , וכן ברור שהם יכולים לגמור משחק בשניות ואין על זה ויכוח בכלל .
    Siete

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

בסדר עם הם ירצו אבל אל תשכח שהם נצחו רק 2 משחקי חוץ השנה אחיי ברצלונה לא קבוצה טובה השנה וכולם יודעים כמה כשרון יש שם מבחינת שמות , וכן ברור שהם יכולים לגמור משחק בשניות ואין על זה ויכוח בכלל .
    נו אז בגלל זה אמרתי חד משמעית שהמשחק תלוי בהם ולא בסביליה.
    תלוי במצב שהם יבואו למשחק, הרי לא פעם ולא פעמיים ברצלונה פתאום
    באה וחיסלה את היריבה וזה קרה לה השנה כמה פעמים, לדוגמא אתלטיקו
    מדריד סתם משהו שזרקתי, אבל בכל מקרה שהטובה ביניהם תנצח(עדיף
    סביליה בגלל שרונאלדיניו כמעט בוודאות לא יפתח :/)

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,793 | הודעות: 8,173,380 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect