זיבי
זיבי
נערך לאחרונה על ידי JamesBond007; 04-10-2009 בשעה 04:05.
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
|
|
דבר ראשון ידידי.. הייתי מציע לך לעשות עם זה משו ולא לשבת ולרשום את ה"סיפור המלא" בפורום חחח
דבר שני אל תכנס באף אחד בסוף יתברר שזה יהיה מאוד לא בריא לך
דבר שלישי אני מקווה שיהיה לך בהצלחה משום שהמצב שלך בהחלט מסובך
דבר רביעי ואחרון... בן כמה אתה? 13? בעוד כמה שנים ידידי אתה תסתכל אחורה על הסיפור הזה ותצחק מאוד וזה יהיה חלק נחמד מהילדות שלך מבטיח לך
בהצלחה
חחחחחחחחחחח עלק כיתה של חננות חחחחח
בטח הוא ראה:בכיתה ב' אבחנו אותי כחננה
בוגימן הוא התכון למחונן-בנאדם חכם..
היא הייתה יכולה להיות שלך כבר מזמן....רק אם לא הייתה אומר לה שאתה אוהב אותה ב SMS ככה סתם בלי קשר לכלום....זה בא בבום....כנראה שזה הבהיל אותה ובגלל זה היא אמרה שהיא אוהבת אותך כידיד...
עוד משו,מזה כל הקטע של המכתבים האלה למה מה את חייב לה התנצלות ? בוא נגיד שכן...למה לא פנים מול פנים ? היא תחשוב שאתה פחדן ושאתה לא יודע לבטא את עצמך בביטחון ואתה מסתתר מאחורי המכתבים....
שמע אם היא נתנה לך עכשיו הזדמנות אז סבבה...אבל הפעם אל תעשה את אותה פאדיחה,כשתשבו תראו סרט (או כל דבר אחד) תתחיל לשחק לה בידיים או משהו תשחק לה בשיער לטלף אותה כל מיני דברים נעימים אתה מבין ? רק אחרי שהכנתה אותה קצת תנסה להסתכל לה בעיניים ולנשק אותה.
הוא צודק.. גם אני מסתכל עד בחורות שאהבתי מבין שזה היה כלום וחסר משמעות.. סתם אשליות, חבל.
אם "לילה" לא רוצה אותך כחבר אז עזוב את זה.. זה בדיוק כמו שאתה לא רוצה להיות חבר של הראשונה. היא רוצה שתהיו ידידים אז תהיו ידידים. אם תוך כדי היא תפתח רגשות אלייך אז תן לה להגיד את זה ולקדם את הקשר.
עדיף לפעמים שהבת תקדם קשר במיוחד אם היא יודעת שאתה תמיד אוהב אותה.
פשוט אל תיקח ללב יותר מדי ואל תתבאס או משו, בסוף אתה תסתכל על המצב הזה ותצחק כמו שכבר אמרו..
נערך לאחרונה על ידי shachar4490; 22-02-2008 בשעה 16:22.
DDUUUDDDEEE!!!
אחי..מאז שאני זוכר את עצמי היה לי רק סיפורים כאלה..עכשיו תקשיב..אני לא מתכוון להגיד"אולי היא לא מספיק טובה בשבילך" או דבברים כאלה..את זה אתה צריך לקבוע...רק שמע ושמע טוב..אתתההה..כן כן אתה..אתה תעבור להבאה ולהבאה אחריה ועם עדיין תאהב אותה..אז נדפקת..אחי..מניסיון..זה הדבר היחידי שאין לו פיתרון קבוע