למה יוסי לא בהרכב? שיפסידו.
למה יוסי לא בהרכב? שיפסידו.
|
|
רומא 1-1 בנתיים עם ריאל, שער חוץ לריאל זה חשוב להם.
ליברפול 0-0 עם אינטר משחק נחמד יש כדורגל רצים הרבה אבל עוד אין גול, אדום למטראצי אחריי שניי צהובים שוב הוא משאיר את הקבוצה ב10 שחקנים אני מקווה שזה יפגע בהם.
מדהים! כנגד הציפיות אינטר לא טובה לא בעטה פעם אחת לשער, זה יכול להגמר רע מבחינת אינטר בנתיים מחצית שם.
1-0 לשאלקה 04 על פורטו משער של קווין קוראני, כמו שחשבתי, הוא המסוכן של שאלקה, זה שהכי מסכן את פורטו וזה שכבר שם גול אחד היום מולם.
עריכה: הדקה 65 במשחקים ולא יאומן כמה שהתחזיות יכולות לא להגיד כלום על המשחק, אמרתם שריאל באנקר מנצחת? אמרתם שאינטר תקרע את ליברפול? הכל קורה הפוך.
רומא ביצעה מהפך שהושלם ע"י מנסיני 2-1 לרומא כרגע, ואינטר מחזיקה בכדור 35 אחוז מהזמן...
אינטר עושה בונקר אטומי כנגד כל הציפיות, ואפילו ליברפול קופחו שלא ניתן להם פנדל אחריי יד ברורה וכשרה ברחבה של ווירה המחליף של מטראצי שייצא מהמשחק בדרכו ( כמובן כרטיס אדום ).
מדהים כמה שתחזיות לא אומרות כלום.
עריכה: דקה 90 2-0 לליברפול משערים של קאוט בדקה ה83 שכל הדקות בהם לא היה גול, הריחו מליברפול גול ושער מדהים של ג'רארד, קורדובה נפצע ונשלח לבית החולים ישירות על עלונקה, ככה זה שעושים בונקר וככה זה שהולכים שני הבלמים הפותחים ונשארים עם בלם אחד ועם ויירה שמתפקד כחצי קשר דפינסיבי וחצי בלם.
ליברפול שוברת את כל התחזיות ודופקת את אינטר חזק, הניצחון היה מגיע לדעתי גם בלי ההרחקה של מטראצי, כי גם ב20 ומשהו דקות לפניי האדום ליברפול שלטו במשחק ואינטר לא הגיעו שום מצב.
נגמר המשחק
מה צריך לעשות כדיי להרחיק את ליברפול מהשלבים האלה של ליגת אלופות?!
נערך לאחרונה על ידי Azax Syndrom; 20-02-2008 בשעה 00:18.
יהיה כיף!
חבל חבל שאינטר סיימה ב10 שחקנים... היה יפה יותר לראות את ליברפול מתמודדת מול אינטר
עד הסוף.. טוב במילאנו נראה אם ליברפול באמת שווה כמו שהיא נראית... כאנדרדוג היא תמיד טובה..
כל הכבוד לאינטר שהחזיקה 83 דקות.. לגבי ריאל.. השאלה כמה רומא תחטוף בברנבאו.. צ'לסי איכזבה
עם ה0-0... שאלקה ניצחה כצפוי.. בכל מקרה יום שבאמת לא לפי התחזיות.. אבל אני מאמין שבעוד
שבועיים נראה מה באמת יהיה.. ראינו כבר אינטר השנה חוזרת מול קבוצות באיטליה ממצבים כאלה..
מגיע לאינטר שמטראצי קיבל אדום, ולא בגלל שאני אוהד מילאן, בכלל כאוהב כדורגל אני אומר את זה, כי המשחק היום של אינטר היה אנטי - כדורגל.
הייתי רוצה לראות את אינטר עם 11 שחקנים מנסה להתמודד באנפילד ואולי לכבוש שער.
3 קבוצות מתוך 4 מנצחות היום בבית, וצ'לסי עושה תיקו אפס בחוץ מול אולימפיאקוס.
יהיה כיף!
איזה שני גולים מדהימים!!
ג'רארד איזה בעיטה לפינה סזאר יכו לחלום להגיע לכדור כזה!
איזה ניצחון!
ברגע ששמעתי על הכרטיס האדום של מטראצי
ידעתי שמאותו רגע יהיה לאינטר קשה לשרוד ואז קיבלתי את ההודעה על הפציעה של קורדובה ואז בכלל
הבנתי שזה יהיה נס אם נוציא נקודות באנפילד.
לאינטר יהיה קשה מאוד בגומלין בלי שני בלמי המפתח שלנו.
ממש לא אהבתי את ההרכב שמאנצ'יני העלה לדעתי הוא הגנתי מדי אבל בכל זאת זאת ליברפול.
I LOVE INTER
איזה אכזבה ריאל שיחקה פשוט מצוין , הייתי יוצא עם המשחק הזה בחיוך עם ראמוס היה משחק בבוגלין , כי הייתי יודע שזה היה מספיק עם פפה ורוביניו , שניידר עשה לנו מספיק בעיות אבל תאמת דיארה שיחק טוב, חבל באמת חבל 2 טעוות קשות בהגנה ודרך אגב זה רק אני או שרוד ואן ניסטרלוי בחודשים וחצי האחרונות פשוט לא פוגע ?
עכשיו נדבר קצת על צלסי - בסוף טרי ולאמפרד לא קבלו כמעט דקות , טרי לא קיבל בכלל , אבל טחלס גרנט עשה את התוצאה שלו זה כמו שכתבתי שאני לא רואה את צלסי מנצחת באתונה , תוצאה טובה לגרנט בטחלס לא אמור ליהיות בעיה בגומלין .
ליברפול - לדעתי ליברפול הייתה מנצחת גם בלי האדום הזה.
בנגד לכל הסיכוים אני היחיד בפורום הזה שידעתי שאינטר לא ינצחו את ליברפול באנפילד , ליברפול לא פריארים , מקוה שאינטר יעלו בשביל הכדורגל , איפה לעזאזל היה זלטן דרך אגב?
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 20-02-2008 בשעה 08:10.
Siete
כל הכבוד לליברפול , איזה יופי , היא כל פעם מוכיחה מחדש שאי אפשר להתעסק איתה באנפילד , והיא מסוגלת
לקרוע כל קבוצה קיימת :]
בהצלחה לארסנל ומילאן שהקובצה הטובה ביותר תנצח, באמת שני קבוצות מצוינות .
ברצלונה לא צריכה להתקשות מול סלטיק אני לא ידע עם היא תנצח אותה אבל בבית היא תקרע אותה סלטיק לא לרמה .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 20-02-2008 בשעה 16:41.
Siete
תיסכול נוראי עברתי במשחק הזה
שכל קבוצה וחצי קבוצה כובשת 3 שערים מ4 מצבים.
כמה הזדמנויות צריך כדי להכניס גול מסכן?
תודה שבא פנאנט ובישל צמד להולנדי ולקפטן.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי