מישהו ביכלל ניכנס לתמונה?
תגידו מה זה אומר?Could not complete your request because something prevented the text engine from being initialized??מה זה אומר מישהו?
מישהו ביכלל ניכנס לתמונה?
תגידו מה זה אומר?Could not complete your request because something prevented the text engine from being initialized??מה זה אומר מישהו?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אמרתי לך מזה אומר :\
המנוע טקסט לא יכול לרוץ
זה הבעיה עם פורטאייבל איפשר לדעת מה גורם לבעיה
אולי חסר לך מקום לTEMP פיילס ואיך אין לך מקום לפוטושופ תתקין CS2 זה כולה 400-500 מגה על הכונן
לפני איזה חודש שעיצבתי איזה משווו..זה קרה לי מלאא פעמייםםם, כל חמש דקות וגם אחרי זה הייתי מקבל תהודעה של "אל תשלח" "שלח"...
שלחתי תדו"ח שגיאות והיה כתוב שאני צריך להוריד גרסא חדשה של אקרובט..הורדתי..עככשיו כבבר אין לי את זה..
לא יודע עם זה פתר לי תבעייהה.!
אבל אין לי אקרובט
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
המנוע טקט של אדובי לא עובד כמו שצריך לכן הוא אמר לך להתקין אדובי..
הבעיה יכולה לנבוע מ110090 גורמים פשוט תתקין גרסא מלאה אם אין מקום אין לי מה להגיד לך
תיראה הכנסתי PSD שם אני יכול לשחק בניק אבל אים אני פותח דף חדש ומנסה שם זה לא עובד=\
מ א ו ש ר
אז הפוטושופ שלך קקה
אמרתי לך זה פורטאייבל כמעט ואיפשר לדעת מה גורם הבעיה
פשוט תתקין מלא או שתאלץ להכניס כל פעם PSD של ניקים ולהתחיל לערוך