קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 01-12-2009, 00:14
  2. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 03-08-2008, 11:57
  3. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 05-01-2008, 19:52
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 10-12-2007, 20:18
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

[דיון] ברצלונה כנגד ריאל מדריד - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי Hoobastank צפיה בהודעה
    שברצלונה ישחקו הכי יפה בעולם וריאל יקחו את התארים, ככה אני רואה את זה.
    ככה אוהדי רעל מדריד רואים את זה, ואני בתור אוהד בארסה לפני החתיכת מתכת שנקראת תואר לפניה אני רוצה יכולת יפה וזה המוטו של אוהדי בארסה באותו משקל של "דרך ארץ קדמה לתורה". אם בסופו של דבר תזכו באליפות מה תוכלו לספר עוד כמה שנים? שרעול הניף חתיכת מתכת? שהיה סיבוב של אוטובוס עם השחקנים במדריד? שואן ניסטלרוי כבש גול בפוקס בדקה ה-90 והבטיח לכם את האליפות? אתם לא תוכלו לספר על איזה מהלך גדול, לא תוכלו לספר על יכולת הירואית ותצוגה פנטסטית של הקבוצה שלכם או שחקן בודד ולא תוכלו לספר על הציפייה והפרפרים בבטן שלכם לפני משחק רק כדי לראות את היכולת המצוינת שלהם. אני כן, כמו שאני יכול כבר עכשיו לספר על ההצגות של רומאריו ובמיוחד ב 5-0 נגד רעל, שאני יוכל לספר על המספרת של ריבאלדו שהבטיח את הנצחון נגד ולנסיה, אני יוכל לספר שזכיתי לראות את היכולת של הדרים טים של יוהאן קרויף, אני אוכל לספר שראיתי את אחד הגדולים בתבל רונאלדיניו בשיא כושרו וזה כולל את היכולת והשער שלו מול צ'לסי בעונת 2004\2005 המספרת שנה שעברה מול ויאריאל והשנה מול אתלטיקו, אני אוכל לספר שראיתי את מסי (ואולי ובתקווה גם את ב'וזאן ואת דוס סנטוס) גדלים להיות הטובים בעולם. אני אוכל לספר שראיתי את בארסה בשנת 96' מפסידה לרעל את האליפות אבל לאף אחד לא היה ספק מי הייתה הקבוצה הטובה ביותר שבארסה סיימה עם מעל 100 כיבושים בליגה (!!!) ורונאלדו היה בעונה הזאת בבארסה בשיאו. ויש לי עוד הרבה זכרונות אז את התארים אתם יכולים לקחת כי האוהדים של בארסה נשארים עם הדבר החשוב ביותר עם הזכרונות.

וד"א אטו יותר טוב מואן ניסטלרוי בהרבה מבחינת היכולת (כי אטו מתכוון לגולים שהוא כובש בניגוד לרוד שהכדורים פוגעים בו ומשנים כיוון) והן מבחינת התפוקה (דקות משחק\שערים) אטו מאז שחזר מהפציעה כבש 9 שערים ב-6 או 5 משחקים בברצלונה וגם שהוא חזר מפציעה שנה שעברה הוא כבש בצרורות וגם ל-RVN אין ספק מי היה מסיים כפצ'יצ'י.

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

לא נוכל לספר על ה3-2 המדהים בויאריאל שכל פעם שאנחנו רוצים לשים גול נשים , לא על ה7-0 בואידוליד לא על ה5-1 בולנסיה , לא על ה5-0 בויאריאל , לא על התצוגה המדהימה של רוביניו וראול בב4-3 על מאיורקה לא נוכל לספר על ה2-0 הקליל שלנו במדריד , לא נוכל לספר על התצוגה על ה3-2 בלאציו על המחצית הראשונה שהובלנו שם גם 3-0 אחי ,אנחנו לא נוכל לספר גם על ההצגה ואחד המשחקים היפים העונה ב4-2 על אוליפמיאקוס , ריאל מדריד , מנצסטר יונייטד ,ארסנל מציגות הנשה את הכדורגל ואת המהפכים שכל אוהד כדורגל אוהב לראות וכמובן את התבוסות , ואתה יודע מה הכי טוב ? נשאר עוד 12 מחזורים , חלאס לזין את השכל כי רוביניו , פפה ,שניידר , היינצה , מלצלדר לא היו נפצעים בזמן הזה הינו עכישו 12 נקודות מעל ברצלונה איך אני איתך ? :\
    ממש כדורגל מגעיל , מגעיל לראות את הכדורגל של ריאל מדריד .
    שחקן בודד לא נוכל לספר על רוביניו העונה ? לא נוכל לספר על התצוגה של רובן בלאציו ?אתה רוצה שאני ימשיך לחפור ? כי אני יכול . וילד , אל תסתכל על העונה גם ואן ניסטרלוי היה פצוע 3 פעמים העונה ודרך אגב גם לא פתח את העונה הנוכחית , תסתכל על הסטטיסיטיקה של כל השנים , כל אוהד יונייטד יזכור לך את מה שהוא נתן שם ואין מה לזכור כי גם בריאל הוא נתן את זה שלא נדבר שנשארו 4 וחצי חודשים לליגה אני לא מדבר על ליגת האלופות כי רומא תעבור אותנו ברביעי .
    RCL _ NADAV יש משהו במה שאתה אומר ערכתי .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 04-03-2008 בשעה 19:31.
    Siete

אני בן כמעט 18 בגלל זה אני מגחך כל הזמן שפעוט כמוך קורא לי ילד נראה אותך מספר לי את זה בעוד שנתיים שתשכח ואני לא מדבר על התוצאות אלא את המהלכים שהובילו לשערים, מי כבש, אתה לא תוכל כי זה שערים עם מהלכים בסיסיים עם יכולת בינונית. כי רק דברים בלתי רגילים זוכרים וכל הביצועים שרעל עושה פשוטים עד שמעמום ביננו אתה יכול להודות שאתה מעלה פיהוק במשחקים של רעל ושאיזה מזל יש לך שיעקבי משדר לפעמים את המשחקים שלכם שעם הצעקות שלו הוא לפעמים מעיר אותך משנתך ואתה יכול להתעדכן בתוצאה.
    ושוב פעם בשנה שעברה זאת הייתה עונת אם כל הפציעות של בארסה דקו, אטו, מסי רונאלדיניו, פויול, מארקס ועוד שחקנים שאותם אני לא אזכיר כי בניגוד לשחקנים שאתה הזכרת (וכן אתה מזכיר ומתלונן על כל שחקן מהמילואים של הנוער שלכם שנפצע) הם היו בורג מרכזי בקבוצה, לא שמעת אף אוהד של בארסה מתלונן על זה, ושזאת אחת הסיבות שהפסדנו את האליפות נכון?

אני לא אומר שהכדורגל של רעל לא מביא תוצאות כי התוצאות לא משקרות אבל הוא לא יפה אפשר לכנות אותו יעיל אך לא יפה.
    נערך לאחרונה על ידי BaRaKa1898; 04-03-2008 בשעה 19:34.

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    RCL _ NADAV יש משהו במה שאתה אומר ערכתי .
    גם אני שמתי לב לזה כי הייתי אמור להיות עכשיו בן 22 לפי דבריך ולא בן 24 באמת עדיף שתכין קצת שיעורים במקום לכתוב שטויות

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

ציטוט נכתב במקור על ידי BaRaKa1898 צפיה בהודעה
    ככה אוהדי רעל מדריד רואים את זה, ואני בתור אוהד בארסה לפני החתיכת מתכת שנקראת תואר לפניה אני רוצה יכולת יפה וזה המוטו של אוהדי בארסה באותו משקל של "דרך ארץ קדמה לתורה". אם בסופו של דבר תזכו באליפות מה תוכלו לספר עוד כמה שנים? שרעול הניף חתיכת מתכת? שהיה סיבוב של אוטובוס עם השחקנים במדריד? שואן ניסטלרוי כבש גול בפוקס בדקה ה-90 והבטיח לכם את האליפות? אתם לא תוכלו לספר על איזה מהלך גדול, לא תוכלו לספר על יכולת הירואית ותצוגה פנטסטית של הקבוצה שלכם או שחקן בודד ולא תוכלו לספר על הציפייה והפרפרים בבטן שלכם לפני משחק רק כדי לראות את היכולת המצוינת שלהם. אני כן, כמו שאני יכול כבר עכשיו לספר על ההצגות של רומאריו ובמיוחד ב 5-0 נגד רעל, שאני יוכל לספר על המספרת של ריבאלדו שהבטיח את הנצחון נגד ולנסיה, אני יוכל לספר שזכיתי לראות את היכולת של הדרים טים של יוהאן קרויף, אני אוכל לספר שראיתי את אחד הגדולים בתבל רונאלדיניו בשיא כושרו וזה כולל את היכולת והשער שלו מול צ'לסי בעונת 2004\2005 המספרת שנה שעברה מול ויאריאל והשנה מול אתלטיקו, אני אוכל לספר שראיתי את מסי (ואולי ובתקווה גם את ב'וזאן ואת דוס סנטוס) גדלים להיות הטובים בעולם. אני אוכל לספר שראיתי את בארסה בשנת 96' מפסידה לרעל את האליפות אבל לאף אחד לא היה ספק מי הייתה הקבוצה הטובה ביותר שבארסה סיימה עם מעל 100 כיבושים בליגה (!!!) ורונאלדו היה בעונה הזאת בבארסה בשיאו. ויש לי עוד הרבה זכרונות אז את התארים אתם יכולים לקחת כי האוהדים של בארסה נשארים עם הדבר החשוב ביותר עם הזכרונות.

וד"א אטו יותר טוב מואן ניסטלרוי בהרבה מבחינת היכולת (כי אטו מתכוון לגולים שהוא כובש בניגוד לרוד שהכדורים פוגעים בו ומשנים כיוון) והן מבחינת התפוקה (דקות משחק\שערים) אטו מאז שחזר מהפציעה כבש 9 שערים ב-6 או 5 משחקים בברצלונה וגם שהוא חזר מפציעה שנה שעברה הוא כבש בצרורות וגם ל-RVN אין ספק מי היה מסיים כפצ'יצ'י.
    אני גם יכול ליזכור הרבה דברים שקראו בעבר 5-0 של ריאל על בארסה
    3-1 על מנצ'סטר יונייטד ברבע גמר ליגת האלופות על הניצחון בגמר ליגת האלפות נגד ולנסיה בשנת 00 ויש עוד הרבה פשוט המוח שלי לא מתפקד כי אני לא רואה בעיניים השנה הזאת אין לך על מה לדבר ריאל משחק יותר יפה מברסה
    וכל מה שאמרת אלה דברים שקראו וזאת היסטוריה יפה לאוהדי ברסה והכדורגל העלומי וגם לריאל יש היסטוריה כמו שנדב יעקובי אמר פעם שתחילת עידן הגאלאקטיקוס הייתה הצלחה וכמעט הכל תקופת הגלאקטיקוס ריאל שיחקה יותר טוב ויפה מברסה אבל הקטע שכל זה היסטוריה ועכשיו אנחנו מדברים על ההווה
    ודרך אגב רוד בכושר יותר טוב מאטו וזאת עובדה

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

איזה מוטו מה אתה מזיין ת'שכל... הייתה מת שהקבוצה שלך תשחק הכי מגעיל בעולם ותהיה מקום ראשון בבהפרש של 5 נק' נכון?
    לך תבלבל ת'ביצים למישהו אחר.

עריכה:
    באן ליום אחד על קללות. היו כמה אזהרות שלי ושל מנהל הפורום.
    תלמדו לשמור על חוקים.
    נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 05-03-2008 בשעה 09:24.
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

ציטוט נכתב במקור על ידי skiper צפיה בהודעה
    איזה מוטו מה אתה מזיין ת'שכל... הייתה מת שהקבוצה שלך תשחק הכי מגעיל בעולם ותהיה מקום ראשון בבהפרש של 5 נק' נכון?
    לך תבלבל ת'ביצים למישהו אחר.

עריכה:
    באן ליום אחד על קללות. היו כמה אזהרות שלי ושל מנהל הפורום.
    תלמדו לשמור על חוקים.
    בגלל זה אתה אוהד תארים ואני אוהד בארסה\כדורגל בארסה היא לא הקבוצה המעותרת ביותר באירופה ולא ביותר בספרד וגם נבחרת הולנד לא מחזיקה ביותר מידי תארים אם לא הייתי אוהד כדורגל לא הייתי אוהד אותם והייתי מחפש קבוצות מעותרות. (אי אפשר להגיד אותו דבר על ברזיל שהיא גם מעותרת בתארים אבל גם והכי חשוב משחקת כדורגל יפה).

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

אני יכול לחזור לעונה שעברה לכל 6 המחזורים האחרונים ולראות את הקאמבק המדהים של ריאל מחזור אחרי מחזור ולהתענג.
    וגם אם ריאל תשחק חרא ותזכה באליפות אז לפחות יהיה לי כמה שעות להשתלח ולצחוק על אוהדי בארסה.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

חח לא קשור אחי הוא מזין את השכל , לא זוכר שנה שיותר נהנתי משנה שעברה .
    בקשר לשנה הוא מזין עוד יותר את השכל כמה משחקים וכמה דקות יפות של ריאל מדריד היה השנה וכולם יאמרו את זה , ובמיוחד נגד הגדולות .
    Siete

שנה שעברה הייתה התרגשות והתפלאות בקרב אוהדי רעל זה אני בטוח הם בעצם לא הבינו איך שהקבוצה שלהם משחקת נגד יריבות חלשות ממנה וסופגת איך הם לעזאזל מצליחים לנצח את המשחק אחרי שהיריבה הנחותה שמולן פשוט רוכבת עליהן 85 דקות (רמז: קצת עזרה מהשופטים+ פוקסים של RVN). זאת הסיבה שקאפלו (שוסטר לא יותר טוב ממנו) לא שם יותר קלדרון לא טיפש הוא מעריך כדורגל יפה לא כמו אוהדי רעל שמעריכים רק את התארים.
    נערך לאחרונה על ידי BaRaKa1898; 05-03-2008 בשעה 18:55.

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

שנה שעברה הייתה התרגשות והתפלאות בקרב אוהדי רעל זה אני בטוח הם בעצם לא הבינו איך שהקבוצה שלהם משחקת נגד יריבות חלשות ממנה וסופגת איך הם לעזאזל מצליחים לנצח את המשחק אחרי שהיריבה הנחותה שמולן פשוט רוכבת עליהן 85 דקות (רמז: קצת עזרה מהשופטים+ פוקסים של RVN). זאת הסיבה שקאפלו (שוסטר לא יותר טוב ממנו) לא שם יותר קלדרון לא טיפש הוא מעריך כדורגל יפה לא כמו אוהדי רעל שמעריכים רק את התארים.
    בטחח פוקרים של רוד למה נראה לך ?
    לא היו לו שום פוקסים תיהיה בטוח..
    Real Madrid ♥

Let The Music Play

שם פרטי
    אופק
    לייקים
    11
    נקודות
    109

בואו אני יגיד לכולכם משו!!!!
    לדעתי לריאל מדריד יש את הכדורגל הכי יפה!! והכי טוב!!!!
    שאני רואה משחק שלהם זזה תענוג לעניים אחים שלי!!!!!
    רוצים להיתפקע מצחוק????!!!!
    תיראו משחק של הליגה הישראלית ואז משחק של ריאל מדריד בליגה הספרדית ותיראו מזה הבדל שמיים וארץ!!
    ואז תתפוצצו מצחוק!!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

חח כע DEMON שמתי לב בכלל תראה משחק רגיל בליגה האנגלית או הספרדית ואז תתפקע מצחוק , זה מסירות אחרות בכלל .
    Siete

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    חח כע DEMON שמתי לב בכלל תראה משחק רגיל בליגה האנגלית או הספרדית ואז תתפקע מצחוק , זה מסירות אחרות בכלל .
    חחח זה מצחיק לעשות את ההשוואה בכלל.
    הממוצע מרחק ששחקנים בליגה הספרדית עושים למשחק הוא בממוצע 12/13 ק"מ לשחקן.
    בישראל שחקן ממוצע עושה 8 ק"מ.

אי אפשר להשוות את חומר השחקנים בכלל

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
נושאים: 2,472,707 | הודעות: 8,173,294 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect