נכתב במקור על ידי
BaRaKa1898
ככה אוהדי רעל מדריד רואים את זה, ואני בתור אוהד בארסה לפני החתיכת מתכת שנקראת תואר לפניה אני רוצה יכולת יפה וזה המוטו של אוהדי בארסה באותו משקל של "דרך ארץ קדמה לתורה". אם בסופו של דבר תזכו באליפות מה תוכלו לספר עוד כמה שנים? שרעול הניף חתיכת מתכת? שהיה סיבוב של אוטובוס עם השחקנים במדריד? שואן ניסטלרוי כבש גול בפוקס בדקה ה-90 והבטיח לכם את האליפות? אתם לא תוכלו לספר על איזה מהלך גדול, לא תוכלו לספר על יכולת הירואית ותצוגה פנטסטית של הקבוצה שלכם או שחקן בודד ולא תוכלו לספר על הציפייה והפרפרים בבטן שלכם לפני משחק רק כדי לראות את היכולת המצוינת שלהם. אני כן, כמו שאני יכול כבר עכשיו לספר על ההצגות של רומאריו ובמיוחד ב 5-0 נגד רעל, שאני יוכל לספר על המספרת של ריבאלדו שהבטיח את הנצחון נגד ולנסיה, אני יוכל לספר שזכיתי לראות את היכולת של הדרים טים של יוהאן קרויף, אני אוכל לספר שראיתי את אחד הגדולים בתבל רונאלדיניו בשיא כושרו וזה כולל את היכולת והשער שלו מול צ'לסי בעונת 2004\2005 המספרת שנה שעברה מול ויאריאל והשנה מול אתלטיקו, אני אוכל לספר שראיתי את מסי (ואולי ובתקווה גם את ב'וזאן ואת דוס סנטוס) גדלים להיות הטובים בעולם. אני אוכל לספר שראיתי את בארסה בשנת 96' מפסידה לרעל את האליפות אבל לאף אחד לא היה ספק מי הייתה הקבוצה הטובה ביותר שבארסה סיימה עם מעל 100 כיבושים בליגה (!!!) ורונאלדו היה בעונה הזאת בבארסה בשיאו. ויש לי עוד הרבה זכרונות אז את התארים אתם יכולים לקחת כי האוהדים של בארסה נשארים עם הדבר החשוב ביותר עם הזכרונות.
וד"א אטו יותר טוב מואן ניסטלרוי בהרבה מבחינת היכולת (כי אטו מתכוון לגולים שהוא כובש בניגוד לרוד שהכדורים פוגעים בו ומשנים כיוון) והן מבחינת התפוקה (דקות משחק\שערים) אטו מאז שחזר מהפציעה כבש 9 שערים ב-6 או 5 משחקים בברצלונה וגם שהוא חזר מפציעה שנה שעברה הוא כבש בצרורות וגם ל-RVN אין ספק מי היה מסיים כפצ'יצ'י.