ארסנל מעולה,עם כדורגל כזה היא צריכה לזכות בליגת האלופות.
יותר טוב למילאן שהיא הפסידה,ככה שינוי הסגל יקרה מהר יותר.
רק חסר שפנרבחצ'ה תעלה עכשיו
ארסנל מעולה,עם כדורגל כזה היא צריכה לזכות בליגת האלופות.
יותר טוב למילאן שהיא הפסידה,ככה שינוי הסגל יקרה מהר יותר.
רק חסר שפנרבחצ'ה תעלה עכשיו
|
|
ישששששש אני פשוט מאושר :]
לא בגלל שהשדים האדומים שלי עלו כי זה היה ברור, אבל פשוט מאושר מזה שמילאן עפה, איזה
כיף, סוף סוף לא יהיה לנו סבל בגמר ליגת האלופות, הקבוצה השנואה עלי באירופה לא תהיה, כמה
כיף. יש לי רק משהו לומר - ברצלונה קבוצה לוזרית, ויתרה על אחד הקשרים הטובים ביותר שגדלו
לנו באירופה, איך אפשר לוותר על הקטלוני הנהדר הזה, פשוט שחקן ענק. יש הארכה עכשיו בין
סביליה לפנר, איך ידעתי שזה יהיה המשחק האולטימטיבי חבל על הזמן.. לגבי ברצלונה, בושה..
לנצח 1-0 בקושי את סלטיק, מזה.. ועוד גול רק מהדקה ה5.. בכל מקרה כפי שזה נראה הולך להיות
רבע גמר חם מהתנור..
לאא למה אטו לא יכול לשים גול קטן כזה בדקה ה90 כדי לעשות לי את השבוע עם 140 שקל איזה באסהה...
בכל זאת.. ציפיתי מברצלונה שתתן לסלטיק בראש ככי סלטיק לא קבוצה טובה בחוץ..
איזה אוהדים גדולים יש לפנרבחצ'ה,כל המשחק שומעים אותם
פשוט ידעתי שסביליה תפסיד עוד לפני שהפנדלים התחילו.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
שמח והיה צפוי שמילאן יעופו.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 25-04-2008 בשעה 00:08.
Siete
ברצלונה הגיעו מראש לשחק רגוע, שער בדקה החמישית וזה הכל.
לשמור על כוחות לקראת משחקי הליגה, למה סתם להתעייף? הרי בכל מקרה לסלטיק לא היה סיכוי אחרי דקה 5.
מסכן מסי, כאב לי הלב עליו... ישר ידעתי שזה לא נבדל ולא כלום בגלל שהוא תפס את השיער,
לפי מה שאומרים, תוך חודש הוא מחלים... נקווה שזה נכון.
קודם כל בארסה לא ויתרה עליו ארסן ונגר חטף את פאבריגס, ובגלל זה עד היום לומדים את הלקח ומוציאים לכל שחקן צעיר שמשחק בנוער שיש לו ניצוץ של כישרון (דוגמת מסי, בוז'אן ודוס סאנטוס בזמנם וכלה בגיא אסולין עכשיו).
אתה מכיר את ההתבטאויות של פרשני כדורגל שקבוצת כדורגל משחקת בהילוך ראשון\שני\שלישי? בארסה אתמול שחקה בניוטרל בשביל מה להתאמץ ולהסתכן בפציעה של מישהו ?(חבל על מסי רק שנפצע), הם שמרו בחכמה כוחות לליגה ולגביע. והגול היה בדקה ה-3 ליתר דיוק
סקיילנסר תגיד לי גן חובה סיימת מה אתה מבלבל לאנשים שאני מתחיל איתך מה בתגובה שלי באשכול הזה הרגיז אותך?
ועוד משהו בשבילך אתה לא תשמע ממני או מאוהד בארסה שהפסדנו איזה תואר בגלל הפציעה של מסי או כל שחקן אחר זה חלק מהמשחק אז תפסיק להתבכיין על שחקני מילואים ספסל ונוער שנפצעים לכם.
נערך לאחרונה על ידי BaRaKa1898; 05-03-2008 בשעה 12:39.
יכול מאוד להיות שאתה צודק, אבל אם ברצלונה לא תצליח לנצח בשבת או ראשון לא יודע מתי המשחק זה כבר יהיה מגעיל בלי קשר לפציעה של מסי..
מדהים שפנר עלו באמת מדהים, פשוט שחקני סביליה בעטו מגעיל, אלבס
המפגר הזה בבעיטה חופשית יכל לגמור את המשחק, אבל כנראה כבר
שנגמרו לו הכוחות לחשוב.. לגבי ריאל סקיילנסר אל תדאג, ריאל יעלו וזה מובטח.. נכון מנצ'סטר שיחקה רע, אבל כמו שהוא אמר, הם שיחקו בהילוך 1, כמעט כל המשחק הם היו בבונקר בבית, רונאלדו כמובן מצב אחד, גול אחד.. וזהו נגמר הסיפור. הרי אתם יודעים כמה קשה בליגה האנגלית והספרדית אז כנראה שבאמת השחקנים חושבים על זה, על לא להוציא יותר מדי כוחות.
סוף סוף אני רואה תגובה למופת בטור הדעה של ONE: http://www.one.co.il/Oppinion/159/111671.html מסכים איתו בכל מילה ומילה.
לפרגוסון הזה יש ביצים , הוא הושיב את סקולס על הספסל ועלה עם נאני ואנדרסון הצעירים פשוט לא יאומן ... הם אשכרה פתחו והכל במשחק חשוב למרות שליון לא ברמה , אבל עדין , השנה זה המבחן של פרגוסון , הוא כבר התבטא ואמר שהשנה יש לו את הקבוצה הכי טובה בכל הזמנים שהיתה לו והוא צודק, רוני טווז רונאלדו גיגס , פרדיננד , נאני , אנדרסון ( צעירים שברוב המשחקים עושים את שלהם במיוחד אנדרסון) ועוד ועוד ועוד , יש הרגשה כאילו זה השנה של מנצסטר השנה .
ועוד משהו שקשור לריאל אחי עם אתה יכול לערוך היום ראול יעלה למקום השני ויעקוף את קרלוס סנטיאנה אחרי שהשתווה אליו במשחק נגד רקרה וגם כבש בו , עם הוא יכבוש היום הוא גם ישתווה לאינזגי נכון ? (בשערים בכל המסגרות באירופה)
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 05-03-2008 בשעה 13:56.
Siete
כמו שחשבתי מנצ'סטר,ארסנל ובארסה ברבע גמר..לגבי סביליה חשבתי שינצחו הם אחת הקבוצות עם הכושר הכי טוב באירופה לגבי שאר המשחקים לדעתי צ'לסי,ליברפול,ריאל מדריד ופורטו יעלו שלב ..מנ'צסטר נגד ריאל או ברצלונה יכול להיות משחק מאוד מעניין
חלום שלי מנצסטר- ברצלונה כ.רונאלדו נגד רונלדיניואף פעם לא ראיתי את זה אולי פורטוגל ברזיל.
דרך אגב קראתי משהו מענין במארקה , פויול התלונן שבגלל התקשורת מסי חזר לשחק, אני לא קונה את זה - > ריקארד האשם היחידי בפציעתו של מסי שלא היה כשיר גם לאתלתיקו מדריד עכשיו הוא אכל אותו , עם הייתי אוהד ברצלונה הייתי טס טיסה ראשונה לשם והורג את הטיפש הזה , אתה משחק נגד סלטיק אלוהים למה אתה צריך אותו ?
איך שהוא אתלתיקו זה היה משחק קריטי לעונה אבל סלטיק ? טיפש מפגר .
Siete
מה שאמרת אומר הכל , מאמן ברמה כזאת לא צריך להכנע ללחץ הזה נקודה.
Siete
בחייאת ראבק איזה שטויות, יש לו את רונאלדיניו שבשבועות האחרונים ברצלונה
חייבת אותו כדי לנצח, הנה גם מול אתלטיקו הוא זה שהכניס את הגול ה1 רק חבל שהוא
שיחק "לבד". ככה שלתת תירוץ כזה מפגר שהתקשורת לחצה אותם? נו באמת.. מה שכבר
באמת מעצבן שמסי לא מפסיק להיפצע, פשוט לא מפסיק או שהוא מפגר כי הוא לא יודע לשמור
על עצמו או שפשוט יש שחקנים זבלים שפשוט החליטו להיכנס בו כל משחק..