|
|
עד שאמרת את המשפט המטופש הזה עוד אמרתי בחור טוב, מבין קצת מהחיים. טעיתי...
גם מי שנולד לתוך זה לא גודל כמו זומבי, מגיעים לגיל מסויים כמו כל אדם שבו הוא מחליט לעצמו את ההחלטות, מה זה "חייבים"???
חבל להפוך את זה לדיון על דת.. רק המשפט הזה מאד הכעיס אותי. בזה שאתה רואה אדם דתי ומתייג אותו מייד כמישהו שבטח יש לו יותר ערכים מאדם אחר רק בגלל איך שהוא נראה. נכון זה אולי מה שהיינו מצפים כי ככה זה נראה שצריך להיות. אבל בעצם למה? למה מצופה ממי שהוא חובש כיפה להיות יותר ערכי מאדם חילוני? (כן, זו שאלה רטורית.. )
זה בד"כ ככה אין מה לעשות..
לדתיים יש מסגרת כלשהיא אתה מבין?.. הם צריכים לעשות ככה ואח"כ ככה ואח"כ ככה ואסור לראות את זה ולגעת בה וכל מיני.. יש דברים שוואלה יש להם הסבר ובכיף אנ ייכול לתת לכם הסבר כמה שאתם רוצים..\
ולעומת זאת מכיוון שלחילוני יש חופש מסויים לעשות כ-ל מה שהוא רוצה.. וכמעט ואין לו הגבלות אז אין לו מסגרת אין לו גבולות והוא מתפרע וניהיה סוג של פרא אדם..
אני לא רוצה להגיד עכשיו שכ-ל החילוניים חרא וכ-ל הדתיים אחלה זה סתם בד"כ תמיד יש יוצא מן הכלל..
אני אומר ברוב המיקרים..
שאני אומר דתיים אני לא.. אבל לא!! אומר חרדים..
כי חרדים תאמינו לי.. הם העם הכי גרוע במדינה שלנו.. (ודתי מדבר איתכם..)..
חח בדוק חצי לא קראו=]
נו ו..?
מה חידשת.?
ידוע, כואב אבל זה המצב.
שמח שאנשים מזדהים איתי..מה שהכי חשוב לי שזה יגרום לכם גם לשינוי כי זה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים
ובקשר לדתיים שמע זה נכון שיש להם בחירה אבל בנאדם כזה שרוצה לצאת מהדת זה חרם מההורים ומהאחים ומכל המשפחה, כל מה שהוא מכיר...ויש הרבה דתיים שאפילו שזה נוגד את האידיאולוגיה שלהם והיו מתים לא להיות דתיים מעדיפים לא לצאת מהדת.יש אנשים שנולדו לדת ולא ממש רצו ויש את האלה שהחינוך הדתי שקיבלו הצליח והם באמת מאמינים בזה
סרטי אהבה, משודרים מאוחר
אבל אלימות בכל שעה מותר
בעוד קיבוץ, נאנסת ילדה
בדיסקוטק הם שיחררו נשמה
מה חבל זה גם כתבתי את זה בשביל לשפוך תלב ובשביל להעביר מסר אולי זה יגרום למישהו לשינוי
^ אני יודע ^
----------------------------------
וואלה אחי אתה צודק. ככה העולם עכשיו, היום כולם פוטרים הכל באלימות ואין מה לעשות, אי אפשר לעצור את זה, למרות כל העצומות והפירסומות לא לאלימות וזה .. אתה חושב שזה באמת מזיז למישהו?, כולם ממשיכים לריב בלי סוף ..
אגב מה שרשמתה מתאים לשיר
יציאת חירום - אלף ילדים מוכים
נערך לאחרונה על ידי U2tr4x; 11-03-2008 בשעה 15:23.
איזה בולשיט, נכון ששודדים זקנים לא אומר שלא, זה לא משהו חדש, אבל להפוך לדתי זה לא פיתרון בטח לא למישהו כמוני ששם _ _ _ על לשמור שבת או להניח תפילין בבוקר, מה שכן יכול למנוע את השטויות האלו זה להגדיל את העונש, כמו נגיד... לחתוח את היד, אנס? לכרות את הזין וכו'... לא יודע זאת דעתי ואולי אני טועה.
בברכה, Joni
בגדול נכון..
יש פה דברים שאני לא מסכים איתם
נערך לאחרונה על ידי zalts; 11-03-2008 בשעה 17:20.
לגיטימי שלא כולם יסכימו עם הכל
ושוב אני אומר!! הדת זה לא הדרך היחידה פשוט זה כלי שעוזר להגיע לחשבון נפש בקלות והאמונה
בנאדם יכול להשתנות ככה סתם אבל יהיה יותר קשה