קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דעה | המשתמש שלי
    על ידי orhero בפורום Maple Story
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-03-2010, 08:32
  2. [דעה] דוד שלי בנה מפרט אני צריך חוות דעת!
    על ידי T0Blerone בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-02-2008, 23:22
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 25-05-2007, 20:16
  4. דעה שלי על הדיוידי של סקאזי
    על ידי YaBoy בפורום אלקטרונית
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 02-12-2005, 21:07
  5. [דעה] שלי על PES5
    על ידי LinkinH בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 23:03
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 48

[דעה] השנאה שלי למדריד

ברירת מחדל [דעה] השנאה שלי למדריד

קודם כל אני לא רוצה להלהיט את הרוחות בדיון זה, לא באתי להתגרות באף אוהד כדורגל, כל מה שאני כותב כאן הם עובדות מוצקות עם בסיס + מעט דעה אישית. אין לי כוונה לריב עם אף אחד בדיון זה ולכן לא אכפת לי שהנושא ינעל פשוט חשבתי שכדאי שאני אסביר את האיבה למדריד, גם לילדים בני 15 שכאן שלא יודעים טיפת היסטוריה על מדריד והכדורגל הספרדי.
    ריאל מדריד (או כפי שאני אוהב לכנות אותה רעל מדריד):
    אחת משלושת הקבוצות בספרד (ביחד עם אתלטיק בילבאו ובארסה) שלא ירדה ליגה לעולם
    30 אליפויות יש לה (שאני בספק אם היא זכתה יותר ב-5 מהם ביושר), 14 (בין השנים 54-75) מהם היא זכתה בתקופת שלטונו של הדיקטטור העריץ גנרל פרנקו יימח שמו וזכרו (אני ארחיב על פרנקו בהמשך)
    17 גביעי מלך יש לה (8 מהם בתקופת שלטונו של פרנקו בין השנים 46-75)
    9 אליפיות אירופה יש לה (6 מהם בתקופת שלטונו של פרנקו בין השנים 56 -66).
    הנצחון הכי גדול שלה הוא 11-1 (גם כאן פרנקו בתמונה) על בארסה וכאן אני רוצה להרחיב זה היה משחק גביע שבמשחק הראשון בברצלונה בארסה נצחה 3-0 והרשו לי לצטט קטע שמסביר את ההפסד: "בינתיים, אצטדיון צ'מרטין התמלא במדרידיסטאס, שריקות הבוז כלפי שחקני בארסה היו רמות הרבה יותר מקריאות עידוד לקבוצה המקומית. אחד מאנשי בארסה, אנחל מור, נזכר: "בלילה שלפני המשחק נאלצנו להחליף מלון, וגם אז לא יצאנו ממנו כל הערב מחשש שיעשו בנו לינץ'. ואז הגיע המשחק, והשוער שלנו ספג כל כך הרבה טילים מאולתרים מהקהל, עד שהוא נאלץ לעמוד כמה מטרים רחוק משערו, ואפשר לשחקני מדריד לבעוט לשער מכל טווח ומכל כיוון. לא רחוק מאיפה שישבנו, עמד אדם לבוש מדי צבא וצעק: 'הרגו את הקטלאנים!' ". בארסה הפסידה 11:1 במשחק הזה. בעוד עיתוני מדריד יצאו מגדרם לתאר את יכולתה המופלאה של שחקני מנדריליה, שכבשה שמונה שערים במחצית. מולם התייצב דווקא פרנקואיסט מושבע, יליד קטלוניה חואן אנטוניו סמארנץ' (לימים נשיא הועד האולימפי), אשר טען כי "אם בארסה היתה מפסידה 0:4 היה אפשר לומר כי שחקניה בארסה שיחקו רע. אולם לנוכח התוצאה, אי אפשר להימלט מהמחשבה כי שחקני בארסה לא שיחקו כלל, ונמנעו אף מלבצע תיקולים פשוטים, מחשש לעורר את זעמו של ההמון המקומי". זוהי התבוסה הגדולה ביותר שנחלה בארסה במשחקים נגד מנדריליה, ובליגה הספרדית בכלל. תבוסות אחרות שהגיעו בשנות החמישים והששים, לא היו נקיות מהחלטות שיפוט מוטות, אך הונחלו בעיקר על ידי קבוצה מנדרילית עדיפה. ההשפלה של 1943 היא ציון דרך בהיסטוריה השחורה של שני המועדונים האלה, עוד אחד מאותם אירועים שלאחריהם שום דבר כבר לא היה כפי שהיה."
    זאת תוך כדי התעלמות השופטים מזריקת חפצים על השוער של בארסה (וכדאי היה להם להתעלם אם הם רצו לחזור הביתה כזכור פרנקו אוהד ותומך מושבע של מדריד שליט דיקטטור של ספרד באותה תקופה).

קצת על פרנקו: שליט ספרד בין השנים 39-75, דיקטטור תומך מושבע של מדריד, ושונא קטאלנים בעיקר משום ששמשו את האופזיציה העיקרית והיחידה לשלטונו. פרנקו היה פשיסט וללא ספק הביא את ריאל (אם כי בדרכים מפוקפקות) לתארים רבים ולכן השפיע על דעותיהם הפוליטיות של אוהדי מדריד עד היום, (פשיזם הלך טוב אלו אידיאולוגיות דומות עם נאציזם ואכן במלחמת העולם השניה כאשר ספרד הייתה עסוקה במלחמת האזרחים היטלר לא ניסה לכבוש אותה עקב קשריו הטובים עם פרנקו). בגלל זה דעותיהם הפוליטיות של אוהדי ריאל נוטים לכיוון הפשיסטי ימני קיצוני ולא פעם נראו צלבי קרס בברנבאו (בימים אלה כמובן בחשאי).
    דרכי פעולתו של פרנקו: בתקופת שלטונו פרנקו אסר או הגביל לזרים לשחק בליגה הספרדית, לכל הקבוצות חוץ מריאל (שאת הזרים שלה הביא בתור "ספרדים"). בתור השליט הוא יכל להביא שחקנים מדרום אמריקה (דוגמת די סטפנו) שכבר דוברים את השפה הספרדית ולהנפיק להם אזרחות ספרדית ולספר סיפור מצוץ מהאצבע שאותו שחקן הוא ספרדי מלידה ושהכפר הקטן שהוא חי בו בספרד (בדרך כלל כפר שלא היה ולא נברא) נהרס לחלוטין במלחמת האזרחים. וכך ריאל הייתה מועשרת יתר על המידה בזרים וזה עזר לה להתמודד בליגה בגביע ובעיקר באירופה.
    כמובן שפיפ"א פקפקה בבלוף הזה ולכן די סטפנו מעולם לא שחק באף נבחרת לאומית (ואוהבים לספר שהוא נולד על גבול ארגנטינה ארגוואי זה בולשיט, די סטפנו ארגנטינאי ובגלל הזיוף של מקום לידתו בכפר נידח שנחרב בספרד הוא לא שיחק עבור אף נבחרת).
    כמובן שהקשר ההדוק של פרנקו עם השופטים (שיבוץ וניפוי של שופטים ממשחקים, שוחד ואיומים סייעו לריאל באותם שנים).
    שיא הגועל הייתה רציחתו של ג'וזף סוניול נשיא בארסה שנרצח במתקפות הכוחות המזויינים של פרנקו.
    עד היום אני מאמין שהשיפוט נוטה לטובת ריאל מדריד (יותר מידי גולים מנבדל בכל עונה בעיקר של רעול נכבשים לזכות ריאל), השיפוט החד צדדי במשחק שחרץ את גורל האליפות באחד מהמחזורים האחרונים נגד ולנסיה באליפות של 2003 שאם היה שיפוט הוגן ולנסיה הייתה מסיימת עם התואר, אי שריקת הפנדל בתוספת הזמן לזכות רונאלדיניו בתיקו 3-3 בקאמפ נואו, אי הרחקתו של חוזה אנטוניו רייס (בצהוב שני אם לא באדום ישיר) שנכנס כניסה ברוטאלית באחד משחקני מריוקה במשחק האליפות. להזכירכם! רייס כבש ובישל ובלעדיו התוצאה הייתה נשמרת על 1-1 אם לא נצחון למריוקה ובמצב עיניינים כזה בארסה זוכה באליפות. וזה מה שאני זוכר במאני טיים יש עוד מאות אם לא אלפי טעויות שיפוט שעזרו לרעל לזכות בתארים תוך צבירת נקודות באמצע ותחילת עונה.

אני כבר לא מדבר על הכדורגל האפור והאנמי שהיא מציגה כי זה כל אחד לדעתו.
    זה למה אני שונא את רעל מדריד.
    נערך לאחרונה על ידי BaRaKa1898; 23-03-2008 בשעה 21:04.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חופר. גם אני מרגיש בדיוק ככה על ברצלונה.. ובקשר לכדורגל האנמי שהיא משחקת.. ברצלונה משחקת יפה יותר?
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אני שונא את אמא שלך ופתחתי אותו יא מסריח קטן , שוב הפער ירד ל4 נקודות ואוהדים שלהם חזרו לדבר , תבין השחקן הכי טוב שלנו לא משחק עם הוא היה משחק הינו עכשיו בפער של 11 נקודות .

ועוד משהו איזה כדורגל אנמי עכשיו היה נגד ולנסיה נכון ? לראות משחק של ריאל מדריד השנה זה הכי כיף בתקופה האחרונה לא אבל בתקופת ואן ניסטרלוי וגם היום אפילו שהפסדנו זה קורה , קנאברו אפס .

אוהדי ברצלונה יכולים להמשיך לקפוץ אבל רוד ואן ניסטרלוי יהיה כשיר כמעט בטוח למשחק נגדכם ואז נדבר .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 23-03-2008 בשעה 21:45.
    Siete

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

...
    נערך לאחרונה על ידי sequin; 23-03-2008 בשעה 23:52.
    Real Madrid ♥

ציטוט נכתב במקור על ידי skiper צפיה בהודעה
    חופר. גם אני מרגיש בדיוק ככה על ברצלונה.. ובקשר לכדורגל האנמי שהיא משחקת.. ברצלונה משחקת יפה יותר?
    אתה חושב.. אלו עובדות ברובם חוץ מחלק מזערי של דעה אישית שלפניהן כתבתי אני חושב ואני מאמין.
    ולסקיילנסר ונאימן כמו שאמרתי אין לי כל כוונה לריב אתם יכולים להתייחס לעובדות שכתובות כאן (אל תתיחסו לחלק שאני מאמין או אני חושב כי זוהי דעתי האישית) או תקברו את הראש בחול זאת החלטה שלכם לא כפיתי עליכם כלום רק כתבתי עובדות עם קצת דעה אישית.
    יש פה רק אוהדי רעל (אני מתכוון שאין פה יותר מידי אוהדים של בארסה לא התכוונתי שרק אוהדי רעל בפורום הזה) הייתם פה לפניי נכון אבל לא יכולתי לראות את השטויות החד צדדיות שאתם כותבים אני בסך הכל שופך פה קצת אור על הדברים שלכם.

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

אני לא שונא לא את ריאל ולא את בארסה אבל שמחתי שריאל הפסידו היום, כי אני לא אוהד שום קבוצה בספרד אבל אני אוהב את הכדורגל שם ובמיוחד שיש תחרות.

בכל מקרה היום היה אחד המשחקים הטובים שולנסיה ניצחה, וואו איזה משחק מטורף.

יהיה כיף!

צונזר..
    נערך לאחרונה על ידי sequin; 23-03-2008 בשעה 23:52.

לקללות אני לא מתייחס כי באמת לא באתי לריב פה עם אף אחד, וספלאש וסקיילאנסר תראו שהעלתי את הנושא הזה הרבה לפני שהמשחק עם ולנסיה נגמר.
    ועכשיו אני רואה את ההתלהמות שלכם אז הנה אני אקדים תרופה למכה:
    הוכחה שריאל קבוצה בצל הפשיזם http://www.youtube.com/watch?v=UW1KeS21WHw שימו לב לזמנים הבאים בסרטון 00:09, 00:20, 1:48, 3:10 בכל הזמנים שציינתי מופיע סמל הפשיזם צלב ועיגול, אתם מוזמנים לחפש בעצמכם ביוטיוב Skinheads וwhite power ולמצוא את אותם מקועקעים על גופם של הניאו נאצים, אתם תומכים בקבוצה כזאת?! אני פשוט נגעל ממנה.
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%...A8%D7%99%D7%93 זה מידע בויקיפדיה על ריאל, http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%...A0%D7%A7%D7%95 זה על פרנקו תעשו את ההקבלה בין התארים ושנות שלטונו בעצמכם.
    ותיקון אחד יש לי די סטפנו כן שיחק בנבחרות לאומיות ב-3 נבחרות שונות אבל פיפ"א לא נתנה לו לשחק בגביע העולמי (מונדיאל)
    נערך לאחרונה על ידי BaRaKa1898; 23-03-2008 בשעה 23:47.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אח שלו יש כתבות אליהם באתר של ריאל מדריד הם היו מביאים את הדגלים האלה נגד המשחקים של ברצלונה בכוונה סתכל באתר של ריאל מדריד זה כולה קומץ אל תנסה לעבוד אל עצמך בכל ארץ זה ככה , ובכל קבוצה במיוחד עם קהל גדול כמו של ברצלונה . שמישהו ינעל את האשכול הזה כבר :\ וAZAX לולנסיה לא הגיע לנצח היא לא הגיעה להזמדנויות במחצית השניה אודות לדון פאביו קנאברו הפסדו תמשחק הזה , היגואין היה צריך לגמור את זה , הילדרברנד הזה מציל אותם פשוט .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 24-03-2008 בשעה 01:25.
    Siete

אחי זה הדבר הכי מטומטם שקראתי בחיי.. אתה באת דפקת פה מאמר כדי שכולם יבואו יגידו צודק ובאת להראות כמה ידע יש לך וכמה אתה מבין.. אבל בתכלס בטח העתקת את זה מאיפשהו את כל הבולשיט הזה.. ואת מי מעניין בדיוק מה קרה לפני 60 ממש מזיז לי תביצה אתה יודע... בכל מקום בעולם יש ויהיו טעויות שיפוט.. זה שמצאת כמה כאלה תאמין לי לא חסרים גם במשחקים של ברצלונה וגם באחרים.. יצאת נעל בקיצר..!

ציטוט נכתב במקור על ידי aloni89 צפיה בהודעה
    אחי זה הדבר הכי מטומטם שקראתי בחיי.. אתה באת דפקת פה מאמר כדי שכולם יבואו יגידו צודק ובאת להראות כמה ידע יש לך וכמה אתה מבין.. אבל בתכלס בטח העתקת את זה מאיפשהו את כל הבולשיט הזה.. ואת מי מעניין בדיוק מה קרה לפני 60 ממש מזיז לי תביצה אתה יודע... בכל מקום בעולם יש ויהיו טעויות שיפוט.. זה שמצאת כמה כאלה תאמין לי לא חסרים גם במשחקים של ברצלונה וגם באחרים.. יצאת נעל בקיצר..!
    בולשיט? לכל מה שהבאתי יש הוכחות אני בטוח שזה כואב לגלות מה הקבוצה הזאת באמת שווה, אחרי כל השנים שהלכת אחריה אבל זאת האמת יש הוכחות ואתה יכול לקבל את זה או לחיות בהכחשה.
    כדאי שמה שקרה לך לפני 60 שנה יזיז לך את הביצה פישר קטן בלי עבר אין עתיד זאת לא קלישאה כדאי שתבין באיזה אידיאולוגיה אתה מזדהה באהדת הקבוצה הזאת.
    ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    אח שלו יש כתבות אליהם באתר של ריאל מדריד הם היו מביאים את הדגלים האלה נגד המשחקים של ברצלונה בכוונה סתכל באתר של ריאל מדריד זה כולה קומץ אל תנסה לעבוד אל עצמך בכל ארץ זה ככה , ובכל קבוצה במיוחד עם קהל גדול כמו של ברצלונה . .
    קומץ? אם לקבוצה הזאת לא היה רקע עם גנרל פרנקו הייתי קורא לזה קומץ... זה כמו להגיד שרק הקומץ של בית"ר שונא ערבים וכל שאר הקהל ממש חבר של הערבים.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

די אחי נוו תעשה לי טובה , אתה נכנס יותר מדי לבארסה מאניה תפסיק עם זה , ניפגש במחזור ה36 ונדבר .
    Siete

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

חפירותתת ON!!!!! ברק משעמם לך לך תעשה משהו עם החיים שלך כל דיון ריאל זה ריאל לך תחפש גם כן כמו שמארו פה היסטוריה על הזין שלי וזה גם היה בתקופת הגנרל פרנקו ואני מקיר את ההיסטוריה וכמו שסקיילנסר אמר
    נפגש מחזור 36

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    אני שונא את אמא שלך ופתחתי אותו יא מסריח קטן , שוב הפער ירד ל4 נקודות ואוהדים שלהם חזרו לדבר , תבין השחקן הכי טוב שלנו לא משחק עם הוא היה משחק הינו עכשיו בפער של 11 נקודות .

ועוד משהו איזה כדורגל אנמי עכשיו היה נגד ולנסיה נכון ? לראות משחק של ריאל מדריד השנה זה הכי כיף בתקופה האחרונה לא אבל בתקופת ואן ניסטרלוי וגם היום אפילו שהפסדנו זה קורה , קנאברו אפס .

אוהדי ברצלונה יכולים להמשיך לקפוץ אבל רוד ואן ניסטרלוי יהיה כשיר כמעט בטוח למשחק נגדכם ואז נדבר .
    באן ל 3 ימים, פעם הבאה זה לשבוע. ואח"כ לחודש.
    אם אתה לא יכול להפסיק לקלל, עדיף שלא תגיב בכלל ותמנע מהשעיה נוספת.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הגזמת.. חפרת אחושילינג..
    אתה מדבר על דברים שהיו מזמן, אני אוהד בארסה בעצמי ואני שונא את ריאל אבל יש גבול..
    הגעת לזמנים של לפני 50 שנה עם השנאה שלך.
    היום אף אחד לא מסתכל על התקופה הזאת. אווירה כזאת תהיה תמיד בין ריאל לברצלונה וזה בגלל התחרותיות בין 2 המועדונים. גם לברצלונה יש אוהדים פאנאטיים. לכל קבוצה יש.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
נושאים: 2,497,948 | הודעות: 8,198,541 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect