איך אני מגיע לשם.
את כל הדרך. יעני יום סיירות ומשם לאן ואז לאן.
ואת כל הגיבושים שאני צריך לעבור בדרך. תודה.
איך אני מגיע לשם.
את כל הדרך. יעני יום סיירות ומשם לאן ואז לאן.
ואת כל הגיבושים שאני צריך לעבור בדרך. תודה.
|
|
הכול מתחיל בצו ראשון שבו קובעים לך את הפרופיל . מרגע שיש לך פרופיל מתאים (97 ללא סעיפים פוסלים -כולל סעיפי ראייה), אתה מועמד ליום סיירות. את הזימון ליום סיירות לינואר\יולי תקבל כחודשיים שלוש לפני. ביום הסיירות אתה נדרש להפגין יכולות פיזיות במשך 4-5 שעות. בתחילת היום סיירות , בין היתר, תידרש לדרג אילו מבין הסיירות אתה מעדיף בדירוג מ-1 עד 3 : חובלים , מטכ"ל ושייטת. אם אתה רוצה להגיע לשייטת הייתי מסמן את השייטת. כדי להגיע לשייטת צריך פחות או יותר להירשם 85% מהפעמים ולהציג יכולות פיזיות טובות בבר אור (לא חובה). לאחר מכן , במידה ותמצא מתאים לשייטת 13 , תקבל מעין אלון שאומר שאתה מועמד , ובקרוב תקבל זימון לגיבוש. הזימון לגיבוש מגיע בערך כחודש וחצי - חודשיים לפני הגיבוש . לאחר שתעבור את הגיבוש, תזומן לועידה רפואית דקדקנית מאוד , בדומה לירפא של הטייס. במידה ותעבור את הבדיקות הרפואיות בהצלחה , התקבלת לשייטת 13 . כמובן , שיעד הגיוס לא ימסר לך בהתחלה , וסביר מאוד שהוא יוודע ממש קרוב לגיוס או אפילו ביום הגיוס.
מקווה שלא פיספתי שום דבר.
אתה תצטרך לתת מעצמך דיי הרבה כי לא לוקחים הרבה מהיום סיירות לשייטת- יש גדנע בי"א שגם שם לוקחים אנשים ככה שתצטרך לתת הרבה ולהראות הרבה...מאחל לך בהצלחה...לא פשווט..ואת כל הפרטים האחרים זה שמעלייי רשם,אין מה להוסיף למה שהוא אמר.
שומר עיוור יש לך כמה טעויות..
צריך פרופיל 82+ וקבא 52+
עושה יום סיירות מדרג שייטת הכי גבוה (באמת שמעתי שלוקחים ת"סוסים" לשם אבל את האחוזים שהבאת לא יודע מאיפה הבאת)
קיבלת שייטת?יפה, שלב הבא אתה עושה מן מבחנים כאלה בביתן חיל הים, עברת? אתה מקבל גיבוש, עברת? נראה לי הולך אחרי זה מר"י (בדיקות רפואיות), עברת? ברוך הבא למסלול שייטת.
יעד הגיוס כן נמסר אגב, זה אותו יום גיוס של חיל הים (לדוגמא עכשיו זה ה1 באפריל)
נערך לאחרונה על ידי AnthRax; 26-03-2008 בשעה 11:02.
82-97 בלי פוסלים, בטוח.
הדרישות ליחידה שייטת 13 הן-
פרופיל 97- ללא סעיפים פוסלים.
עיוורון צבעים ומשקפיים פוסלים קבלה לשייטת.
קב"א 52 ומעלה.
בברכה,
אושר
סליחה חברה התבלבלתי, ליום סיירות צריך 82+ לשייטת לא יודע כמה
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת