איך אפשר לפתח שרירים ומסה ביד ?
איך אפשר לפתח שרירים ומסה ביד ?
|
|
ואני צריך כל יום להתאמן או לעשות מנוחה?
מכון עדיף לדעתי, ככה גם תעבוד רק על היד. לא הבנתי ממש מה הקטע בלפתח רק משהו אחד..
אם אתה לא יכול להיות במכון אז תעשה מרפקים, אם יש לך גם מתח אם אני לא טועה מפתח טיפה, וגם משקולות אם אתה יכול להשיג.
תאכל גם נכון.
בקשר למנוחה אני לא ממש יודע, אני לא בטוח אם אתה בכלל צריך לנוח- נראה לי כל יום אתה יכול להתאמן בשביל לפתח את הידיים (אבל אני לא בטוח). אם אתה נח אז יום יספיק.
צריך לתת לגוף מנוחה של 48-72 שעות
בקשר לפיתוח הידיים:
אם אתה בחדר כושר יש לך בנעוצים מלא מכשירים, תעשה של יד קידמית ויד אחורית...
אם לא בחדר כושר תעשה שכיבות שמיכה ומתח או שתקנה משקולות ותעשה תרגילים של החדר כושר בבית (אתה יכול לקנות משקולות במשקלים גבוהים במשהו כמו 100 שקל- להרבה משקולות...)
בשביל מסה: אתה צריך לאכול תפריט של מסה, יש לך בנעוצים איך לבנות לעצמך תפריט מסה וזה מוסבר ממש טוב...
נערך לאחרונה על ידי airwolf67; 28-03-2008 בשעה 21:36.
מעניין אותי מאיפו הבאת את זה?
אתה אומר את זה מידע או שאתה סתם חאפר?
(כניראה חאפר..)
תשמע אתה מבין שרשמת שבשביל לפתח יד קידמית הוא צריך לעשות שכיבות שמיכה ומתח ואתה יודע שאף אחד מהם הוא בכלל לא קשור ליד קידמית?
ומאיפו הבאת את ה-48 עד 72 שעות מנוחה?
אני עושה 24 וזה מספיק ביותר אפשר גג 48 אבל ממש ממש לא 72
בשביל זה יש את התוכנית ABC
אולי תתחיל בזה שתקרא את הנעוצים פה על איך להתאמן ואיך לאכול . אם אז לא תבין משו אתה מוזמן לשאול
יווו אנשים מעצבנים יש פה
ציטוט מאחד הנעוצים:
שאלה: למה צריך מנוחה יום כן-יום לא
תשובה: זמן המנוחה המומלץ בין הוא 48-72 שעות לאחר אימון לכל קבוצת שרירים.
בזמן המנוחה השריר מתאושש מהאימון וזה הזמן שבו השריר בונה את עצמו מחדש - חזק וגדול יותר.
אם לא נביא מנוחה לשריר, השריר לא יגדל, לא יתחזק ועלול להפצע/להגיע לאימון יתר ואז כל האימונים שעשיתם יהיו בזבוז זמן.
הוא רוצה רק ידיים וזה קצובת שרירים אחת... אז אלא אם מה שאתם שמים בנעוצים זה חארטה אל תגיד לי שאני רושם שטויות כי אם אני לא יודע אז אני בדרך כלל לא רושם (דגש על בדרך כלל חחח)