|
|
וואי איזה חרא.. ריאל ניצחהלא רק שהפער גדל- עכשיו גם ויאריאל מעלינו..
ראול עושה לכם את העבודה עכשיו במשחקים האחרונים..
בטח איזה מנהל מזדין ערך לי את ההודעה ב9:14 דקות הייתי כבר בביצפר , אבל לא נורא אני כבר רגיל ליחס בפורום הזה כלפי אוהדי ריאל מדריד , ושחר ב2 המשחקים האחרונים ריאל שחקה מצוין הזכירה את הימים מתחילת השנה עד לפבואר , במידה מסוימת אתה צודק אבל זה לא כמו הגול שלו נגד רקרה שהגיע משום מקום או נגד רומא אתה יודע.. ריאל חזרה לשחק את הכדורגל שלה עכשיו חסר את ואן ניסטרלוי ורוביניו שמתאושש מפציעה מה שמעצבן אותי זה שעם הוא סוחב פציעה עד עכשיו איך נתנו לו לשחק נגד רומא ? מוזר מאוד זה היה לפני כמעט חודש הגומלין ...
Siete
שמעע לי שחר תפסיק לקנא אחי שנינו יודעים שבשני המשחקים האחרונים ראינו ריאל מדריד נהדרת שמגיעה להרבה מצבים ומונעת מהיריבה להגיע ליותר מ3 מצבים במשחק , מציל אותנו ? זה ראול מאז ומתמיד הוא היה מביא תגולים האלה , סביליה שמה גול בחאווה בפוקס , לואיס פביאנו הגיע ל2 הזדמנויות וזה היה כל ההזדמנויות של סביליה ? אף אחד לא היה צריך להציל אותנו אתמול ואת האמת עם היגואין היה קצת יותר מרוכז גם לא נגד ולנסיה תחשוב מה שאתה רוצה רק תפסיק לזין את השכל , לא יודע עם אתה מאמין למה שאתה כותב אפילו מציל אותנו אלק סביליה בקושי הגיעה לחצי שלנו במשחק .
Siete
איזה פיצול אישיות יש לך חח.. אתה לא יודע מה אתה רוצה וכל פעם משנה דעה.
לא מזמן רוביניו כל הזמן סידר לכם ניצחונות, קסיאס הציל אותכם כל משחק ועכשיו זה ראול שסוחב אותכם. מאז ומתמיד- זה לא היה הוא. במשחקים האחרונים הוא מציל אותכם. מאז שהודחתם מליגת האלופות זה ככה.
תמיד יש שחקן אחד שיחזיק אותכם. כל חודש~חודשיים זה מתחלף.
אין אצלכם משחק שכל הקבוצה תשחק טוב. מקסימום 3~4 שחקנים ישחקו נורמאלי.
שחר חלאס לקנאות, מה לעשות שלריאל יש שחקנים שיודעים לקחת אחריות כל פעם שצריך ולברצלונה אין כאלה.
תגיד לי אתה אמיתי ? נגד ולנסיה וסביליה לא שחקנו טוב ?
עד פבואר לא שחקנו טוב ( צברנו הכי הרבה נקודות בכל ההיסטוריה של הליגה הספרדית) יש עובדות תפסיק לקנאות כבר עכשיו זה מוגזם ריאל מדריד בשיאה השנה לדעתי לפחות שחקה יותר יפה מיונייטד ואפילו מארסנל ,תמשיך לשקר לעצמך מה אתה אורמ זה כבר מוגזם .
Siete
עזוב אחי הכל סטטיסטיקות ,לפני שואן ניסטרלוי גם נפצע שמנו יותר שערים ממנצסטר וארסנל שהיה לנו 3 משחקים חסרים .. הכל השתנה שלא נדבר על זה שמנצסטר השתפרה , שרוד וןא ניסטרלוי לא משחק ריאל פחות טובה וזה ישפיע נגד הגדולות וכבר השפיע , כמובן שגם רוביניו ורובן לא בשיאם וכמובן שראול ולטעמי קנאברו לכל קבוצה יש תשחקני מפתח שלה לפחות בריאל זה עבד לפני חודשים והיא היתה הקבוצה ה-2 הכי טובה בעולם לדעתי , בברצלונה זה לא עובד וזהו גמרנו תסיפור .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 01-04-2008 בשעה 07:17.
Siete
אף אחד לא ערך לך אתה סתם לא יודע לכתוב.
יפה שריאל בשיאה יותר טובה מארסנל ויונייטד, הקטע זה להגיע לשיא בזמן הנכון ולא, אוקטובר-נובמבר זה לא הזמן הנכון
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי