קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 17-03-2007, 18:18
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 26-09-2006, 21:32
  3. שאלה+דיון (קוביות).
    על ידי CerTiFieD בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 15-01-2006, 16:55
  4. מממ דיון קטן על מעבדי אינטל dual core ו amd 64 bit
    על ידי Metalist בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 00:15
נושא נעול
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 59 מתוך 59

[שאלה+דיון קטן] צה"ל - עמוד 4

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Nobody is perfect-Nice to meet, im nobody.

לא רק זה, הסיפור עם השייטת זה ממש ממש לא בגלל זה, זה היה בנושא מצוינות, כלומר אפילו שהמפקד וויתר לו על זה, הוא וכל השאר התנדבו לחפש את זה מתוך תחושה שהם חייבים וערכים כאילו הם שואפים להיות מצוינים תמיד..
    אבל בסיירת מטכל גם סיפרו לנו שהם עשו ניווט ונפל להם ציוד לראיית לילה במדבר, רק למחרת הם שמו לב אמרו למפקד והוא אמר להם שהם יצטרכו לשלם עליו-לא אמר להם לחפש אותו, כמה ימים אחרי זה הם הלכו לחבר שלהם שגר ליד המדבר שניווטו בו וישנו אצלו כמה ימים שבמהלכם הם חיפשו תציוד שהם איבדו (כי פה כמו שאמרת זה באמת מסגיר שהם היו פה) בסוף לא מצאו אבל

כאילו בגדול, אם אתה בסיירות האלה\יחידות עילית-מובחרות, אתה פשוט חי על ערכים שמובילים אותך למצוינות, מובילים אותך להיות הכי טוב ולהיות הכי מדויק בפרטים ולו הכי קטנים
    נערך לאחרונה על ידי FreeSoul; 01-04-2008 בשעה 21:44.

2. קישורים ממומנים

Atraf's VIP
    לייקים
    0
    נקודות
    565
    משפט מחץ
    why to drink and drive when u can smoke and fly...

מפקיר, אחד מהסיבות שלא התגייסתי לקרבי

ExAilE, תגובה מאוד עניינית, כל הכבוד! עכשיו אני באמת שוקל אם להתגייס לקרבי או לא.

FreeSoul, כן החיפוש של החלקיק הוא סימלי וזה בעצם בא להעביר מסר מסויים. אני שמעתי מחבר שלי שהוא זחל יומיים כדי למצוא סיכה שנפלה בשדה. אחרי שבועיים רק מצאו את זה...

ישי התותח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Nobody is perfect-Nice to meet, im nobody.

עוד סיפר לנו הקצין משייטת, היה להם איזה תרגיל ענק והיו כמה צוותים, עם ליווי של מסוקי בלק הוק, בסוף התרגיל כל צוות היה אמור להגיע למסוק ולהמריא משם, כולם הגיעו חוץ מצוות אחד, הטייס של אותו המסוק אמר לקצין שהצוות לא בא מה לעשות אמר לו "תעשה מה שאתה יודע", סבבה, חיכה 3 דקות אף אחד לא בא ועף משם, אחרי זה הצוות הגיע אבל לא היה מסוק, השיגו את הקצין בקשר שאלו איפה המסוק והוא אמר שהוא טס, אז שאלו אותו מה לעשות שוב הוא אמר "תעשה מה שאתה יודע", קיצור הצוות הזה חזר לבסיס ברגל בכוחות עצמו (מרחק עצום) ואז כשהיה אצלם מן שיחת סיכום כזאת לא זוכר איך הוא קרא לזה, הצוות הזה אמר שהוא לא עשה את זה שוב, וביקש לעשות את הכל מהתחלה..
    הוא סיפר ש"המוטו" שלהם היה-מה שלא עושים טוב עושים שוב.
    נערך לאחרונה על ידי FreeSoul; 01-04-2008 בשעה 21:50.

אבי אמר פה דברים מאוד נכונים . כל האנשים שמנסים להסיט - ואומרים שהצבא מפקיר ממש טועים.

הסיפורים שהובאו פה מנסים להביא את הדעה שלי , של אבי , ובין היתר גם של Freesoul . הצבא מושתת על ערכים מסוימים , על שאיפה להצטיין ולהיות הטובים ביותר. דבר זה בא לידי ביטוי ביחידות המיוחדות בעיקר. הוא מנסה ללמד אותם שאין אפס - אין כזה דבר לא יכול ולא רוצה ושתמיד צריך לשאוף גבוה . הצבא בעצם מלמד אותם קודם כל להיות בני אדם טובים. אולי היו מקרים בודדים של הפקרות , אבל בסופו של דבר, הצבא תורם לאנשים ואיננו מפקיר. אל תשכחו , שזה הצבא של המדינה שלכם שבלעדיו לא הייתם פה היום.

אם על דבר כזה שולי כמו חלק מנשק לא ויתרו -למה שיוותרו על חיי אדם , על חיי חייל , ויפקירו אותו?
    נערך לאחרונה על ידי BlindGuardian; 01-04-2008 בשעה 22:25.

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    אתה מתחיל לעצבן אותי עם הבילבולי מוח.
    עוד פעם אתה מסייג עובדה שאני מביא לכאן ולא סתם.

איזה בילבולי מוח? סלח לי אבל אתה מדבר דיי הרבה שטויות..
    תאמין לי שהרבה אנשים חושבים כמוני ואנשים שהיו שם ואנשים שעדיין שם!! שמע אחי אני לא מזלזל בך אני חושב שיש לך ידע עצום ואתה עוזר פה לכולם.
    אבל עדיין זאת דעתי.

ציטוט נכתב במקור על ידי yeahi צפיה בהודעה
    איזה בילבולי מוח? סלח לי אבל אתה מדבר דיי הרבה שטויות..
    תאמין לי שהרבה אנשים חושבים כמוני ואנשים שהיו שם ואנשים שעדיין שם!! שמע אחי אני לא מזלזל בך אני חושב שיש לך ידע עצום ואתה עוזר פה לכולם.
    אבל עדיין זאת דעתי.
    יכול להיות שאנשים מנפחים דברים , אבל אבי בא ממקור של ידע , ומביא לך ידיעות ודברים ממקור ראשון ומהימן . הוא לא יזרוק סתם דברים .

לדעתי ,אתה ממש חוצפן , אבל עדיין זאת דעתי. תפסיק לסייג דברים ולומר דברים חסרי בסיס כשאתה חסר הידע.

אני לא מבין אותכם אנשים זה הצבא שלכם למה ללכת עם הראש בקיר...

אתה באמת חוצפן. אני מעריך את ההשקעה והניסיון לפתח דיון אבל אני בא ואומר לך שבן אדם אמין סיפר לי שהם השתינו על עצמם כדי להתחמם ואתה אומר לי שהוא מגזים?
    אתה מכיר אותו? יודע במי מדובר? אתה לוחם בשייטת? למיטב הבנתי לא.
    ובנוסף לזה אומר שאני מדבר שטויות? לא יודע אם חוצפה זאת המילה המתאימה להגדיר את מה שעשית פה.
    לא מעניינים אותי מקרים אחרים של אנשים שמגזימים אני לא נתתי מקרים אחרים אני נתתי את המקרה הזה.
    בנאדם שבמקרה גם המאמן שלי עומד מולי ומספר לי שהוא איבד סיכה והיה צריך לזחול יומיים כדי למצוא אותה ואתה תבוא ותגיד שזה לא נכון? לא מבין אותך :\

ישי התותח

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

...לACK ולשומר עיוור תגידו אני אמרתי שמשהו ממה שאמרתם לא נכון?!?!!...להפך! אני חושב שACK מבין טוב מאוד מה שהוא מדבר ואני לא זלזלתי לא בוא ולא בך אני מעריך אותו הוא מנהל בין הטובים פה. אבל אתם לא מבינים אפילו מה אני מנסה להגיד..אני בסהכ אמרתי שזה יכול להיות הקצנה של מישהו שרוצה לנפח את עצמו ואת היחידה שהוא משרת בה.ותסכים איתי שיש הרבה כאלה! יכול להיות שטעיתי אבל בגלל זה לרדת לרמות אישיות? אני לא מזלזל באף אחד מכם אלא להפך, למה להכנס לליכלוך ולנקמות אישיות? עוד דבר, כל אחד פה שיגיד מה הוא חושב וזה נוגד את מה שהמנהל חושב יחשב כחוצפן?
    אתה בכלל לא מבין אני מעריך את ACK שהוא היה פה מנהל הוא עזר לי מאוד, ואני ממש ממש לא מזלז בוא או בך או בכל מישהו פה בפורום.
    נערך לאחרונה על ידי Yeahi; 02-04-2008 בשעה 09:28.

...לACK ולשומר עיוור תגידו אני אמרתי שמשהו ממה שאמרתם לא נכון?!?!!...להפך! אני חושב שACK מבין טוב מאוד מה שהוא מדבר ואני לא זלזלתי לא בוא ולא בך אני מעריך אותו הוא מנהל בין הטובים פה. אבל אתם לא מבינים אפילו מה אני מנסה להגיד..אני בסהכ אמרתי שזה יכול להיות הקצנה של מישהו שרוצה לנפח את עצמו ואת היחידה שהוא משרת בה.ותסכים איתי שיש הרבה כאלה! יכול להיות שטעיתי אבל בגלל זה לרדת לרמות אישיות? אני לא מזלזל באף אחד מכם אלא להפך, למה להכנס לליכלוך ולנקמות אישיות? עוד דבר, כל אחד פה שיגיד מה הוא חושב וזה נוגד את מה שהמנהל חושב יחשב כחוצפן?
    אתה בכלל לא מבין אני מעריך את ACK שהוא היה פה מנהל הוא עזר לי מאוד, ואני ממש ממש לא מזלז בוא או בך או בכל מישהו פה בפורום.
    יש דרך להגיד דברים, אתה יכול להגיד שאתה חולק על דעתו ( פאק אני נשמע כמ ומורה ) וכו' . אתה אמרת את זה בדרך לא ראויה ולכן פנינו אליך אישית.

בכל מקרה , כאן נגמר הנושא. תגובות לא קשורות לדיון להבא ימחקו.

"זה בהקצנה"
    זה מה שאמרת אחרי שכתבתי את התגובה שלי.
    מאיפה לעזאזל החלטת שזה בהקצנה? זה מה שמעצבן אותי ועל זה קראתי לך חוצפן.
    לא אמרתי דבר שנוגד את הדעה שלי אלא שללת עובדה שאני מביא ואתה לא קשור אליה בכלל.
    חסרים פה אנשים עם דעות שונות משלי? לא... אני קורא להם חוצפנים? לא.

ואל תגיב לי על זה אפילו, הסיפור הזה נסגר.
    נערך לאחרונה על ידי A.C.K; 02-04-2008 בשעה 13:04.

ישי התותח

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל תלוי בגישה =)

לא קראתי את כל ההודעות ופה וגם אין לי כח לקרוא כי אני יודע פחות או יותר מה תרשמו.
    אבל בגדול, מסכים, צה"ל בהחלט מפקיר חיילים ואי אפשר לקרוא לזה שטויות, זה עיניין מאוד רציני.
    יש מלא מקרים אבל אחד המקרים שפשוט זיעזעו אותי, החייל שנפצע הכי קשה במלחמת לבנון השניה, היה 7 חודשים בערך בתרדמת עד שהתעורר, הוא כולו נכה, הרופאים בבית חולים אמרו שמי שיכול לעזור לו זה רק רופא מאיטלייה שיחיד מסוגו שמתמחה בתחום ויכול לנתח אותו, והניתוח נדחה על ידי משרד הבטחון בטענה "מסיבות בטחוניות זה לא אושר"
    בתגובה משרד הביטחון ומשרד הבריאות אמרו שבודקים אפשרות לאשר ניתוח זה, עד היום לא שמעתי שאישרו לו את הניתוח, תקנו אותי אם אני טועה.
    DimA

משתמש ותיק
    שם פרטי
    בלה בלה
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כן
    100% כן
    קצינים מתעללים בחיילים וגורמים להם להתאבד
    רמיסה של כל זכות אנושית
    רמיסה של צו המצפון, החשיבה העצמית
    והפיכה לעבד ללא שום ברירת מחדל
    בעצם יש ברירה - לדפוק לעצמך כדור בראש

טוב התחלתם לזרוק פה תגובות חסרות ביסוס הכל כדי להצדיק את עצם זה שאתם משתמטים.
    דעתי עליכם ברורה.

יש דיון בנעוץ אם תחליטו לדבר בקצת יותר היגיון אתם מוזמנים לשם.

ישי התותח

נושא נעול
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,234 | הודעות: 8,173,821 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect