בזמן האחרון אני מרגיש יותר מידי מאוים בבית ספר ,
אז החלטתי , לקחת על עצמי בידיים , שאני כבר לא שם זין עליהם (אותם ערסים שחשים שהם יכולים עליי) ואני חייב לעשות משהו .
בקיצור , לפני כמה ימים הגיע תלמיד חדש ואנחנו ממש דומים (באופי) שומעים אותה מוזיקה אוהבים את אותם המיקצועות , ושונאים את אותם האנשים אז באותו היום בא אליי ערס שמן שתמיד מנסה להביא לי כאפות ( לרוב אני הודף אותו ואומר לו חלאס להציק) ואמר לתלמיד החדש "שלום אני יוני (עילום שם) , אני מקווה שאתה לא פריק כמו דני (עילום שם שלי)." אז הוא אמר לו " מה הכוונה לפריק ? " ואז אמרתי "יוני הוא שומע מוזיקה כמו שלי" והוא אמר "חתיכת שתי פריקים מזדיינים ! " וניסה לדחוף אותי למטה (ישבנו על חומה) ,
תפסתי לו תיד ומשכתי אותו כדי לא ליפול , ואמרתי לו " יוני עוד פעם אחת אני נשבע שאני אהרוג אותך כבר נמאס ממך כל היום אתה מציק ומנסה לכפכף אותי" אז הוא אמר " איזה אומץ ! , יש לך מזל שאני עם יד שבורה (אפילו לא היה לו גבס) אחרי שאני מחלים אני הורג אותך (הרבה פעמים רבנו אבל לא ממש רציני והוא לא כזה חזק אז אין לי חשש) .
עכשיו , כמה ימים לפני רבתי עם חבר שלו , אנחנו כולנו בנבחרת של ענף ספורט של כדוריד , וזה משחק נורא אגרסיבי , עמדתי בעמדה שאני צריך לחכות לכדור בהגנה של היריב ו 6 שחקני הגנה נמצאים צמוד אליי כדי שאני לא אקבל כדור , אז החבר שלו צבט אותי ותפס לי את העור בגב (זה מותר כל עוד השופט לא מסתכל אבל אנחנו קבוצה ובאימון אנחנו לא צריכים להגיע לרמה כזאת של משחק) אז ניסיתי לשחרר אגרוף והוא בידיוק קפץ כדי להגיע לכדור כשמישהוא זרק , וקיבל את האגרוף לביצים , הוא רצה להביא אליי כיתות ט' ו - י' וסיפרתי את זה לאבא שלי , לא רציתי לעשות עם זה כלום פשוט שאם הם יבואו לדבר איתם ולצאת איתו מכות לבד , אבא שלי סיפר לאימא שלי והיא התחרפנה , היא הלכה ב 6 וחצי בבוקר אליהם הביתה בשביל לדבר עם אבא שלו (שוטר) והיא אפילו אמרה לו שלא אכפת לה שנריב מכות אבל הוא לא צריך להיות כזה פחדן ולהביא עליי כיתות ט' ו - י' .
בקיצור רבנו מכות ובסופו של דבר הוא הלך .
מה שאני מנסה להגיד זה שבזמן האחרון אני מסתבך יותר מידי אם ערסים רק בגלל המוזיקה שלי ומי שאני , אני מקווה כבר להפסיק אם זה .
אף פעם לא הייתי ילד שרב מכות וכאלה , גם לא הייתי מסתבך בדברים האלו , אולי זה היה כי הייתי ביסודי ולא הכרתי כל העולם אז לא היה לי עם מי להסתבך .
מקווה שקראתם את כל החפירה שלי .

ציטוט ההודעה