גומלין חצי גמר הצ'מפיונס בין צ'לסי לליברפול בסטמפורד ברידג', נופל על ערב יום השואה.
למרות זאת נציג אופ" אמר שלא דוחים משחק בגלל בעיות אישיות.
לא בטוח מה בניון, גרנט ושלא נדבר על בן חיים יעשו.
פשוט בושה.
אנטישמיות וגועל נפש
גומלין חצי גמר הצ'מפיונס בין צ'לסי לליברפול בסטמפורד ברידג', נופל על ערב יום השואה.
למרות זאת נציג אופ" אמר שלא דוחים משחק בגלל בעיות אישיות.
לא בטוח מה בניון, גרנט ושלא נדבר על בן חיים יעשו.
פשוט בושה.
אנטישמיות וגועל נפש
|
|
צודק.
צריך לדחות או להקדים את המשחק
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
למה רק עכשיו נזכרים בזה..? היו צריכים להעיר על זה כבר קודם!
וזה לא בסדר שלא דוחים את זה. מה הבעיה להעביר את זה בכמה ימים? מה יוסי בדיוק אמור לעשות..? שלא לדבר על גרנט..
בן חיים גם ככה לא נראה לי ישחק אז פחות קריטי מבחינתו.. הוא גם פצוע וגם ככה לא היה מקבל דק' לדעתי.
לפחות את המשחק של בארסה ויונייטד (בתקווה שהן עולות היום חח..) יהיה אפשר לראות..
אגב אפשר נראה לי לראות את המשחק אונליין אם לא יהיה שידור.
פשוט חוצפה של אופ"א,
חייבים לדחות את המשחק לא הגיוני שגם מאמן יהודי וגם שחקן יהודי ישחקו בערב יום השואה במיוחד שאבא של גרנט הוא ניצול שואה.
אם לא ידחו את זה זה בושה לליגת האלופות.
I LOVE INTER
לצערי זה באמת נופל על יום השואה אבל זה לא קשור לאנטישמיות בכלל
לגבי יוסי וטל אין בעיה (גם ככה הם לא משחקים הרבה)
לגבי גרנט (יכול ערב אחד לא להדריך את הבחורים שלו מהקו)
לא מאמין שכל העולם מגדיש את היום הזה לזיכרון (מלא בכלל לא יודעים על זה לצערי) ולא יעצרו את העולם בגללנו
לדעתי מה שיהיה זה שרק גרנט לא יהיה על הקווים ביום הזה הוא יתן את כבוד לעוזר שלו
אחי
זה רק יום זיכרון בישראל
הבינלאומי הוא ב27 לינואר =\
וזה לא כזה נורא זה יום זיכרון..זה לא שיש להם צפירה או משהו שם..
ואל תחשבו אני אנטישמי
לא יודע עם זה קשור לאנטישמיות , אבל עם הם רוצים למנוע מעוד מיליונים לומר בדיוק מה שאמרתה הם צריכים לדחות את זה ומהר !
Siete
איזה גועל נפש, אני שונא את אופ"א איזה מגעילים הם, מישהו זוכר שפלאטיני הבטיח לתמוך בישראל?
בני זונות אנטישמים.
יהיה כיף!
צ'לסי וגרנט הודיעו שהכל יעבוד כשורה, גרנט יעמוד על הקווים למרות יום השואה, איזה שחיקה... יש פשוט דברים שלא עושים ביום הזה, אני חושב שגרנט בן אדם גדול אם הוא נותן את עצמו לקבוצה ביום הזה, אבל עדיין ההתנהלות של אופ"א לא בסדר.
יהיה כיף!
מאיר גרנט,אבא של אברם אמר שאין לו בעיה עם זה שאברם ישחק באותו יום ולהיפך,הוא מקווה בשבילו שהוא ינצח ויצליח.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
שמעו אבי מלר אמר את זה, ואני מסכים איתו לחלוטין.ביום השואה ההורים שלי וההורים שלכם עובדים נכון? הם לא עוצרים ומפסיקים,גם גרנט ובניון הם אנשים שמקצועם הוא כדורגל, ככה שאם הם יעלו אני לא יופתע בכלל.בנוסף זה יום השואה ליהודים ויש הבדל עצום בינו לבין יום הזיכרון למי שהזכיר פה, אל תשוו בין השניים. כמובן שאני מסכים איתם לחלוטין שלא יקרה כלום אם ידחו את המשחק לשבועלאחר מכן או אפילו יום לפני, אבל מה נעשה, העולם לא פועל ע"פ הדרישות שלנו.אם זאת הייתה קבוצה ישראלית הם היו עושים את זה, אבל זה בעייתי כי פה מדובר רק ב3שחקנים, טל בן חיים, בניון וגרנט.