טוב עם ברצלונה הוא גמנר איתם,מי שלא יודע יצא 0-0 בינם לבין אספניול בבית של ברצלונה שהיא רק מקום 7..
איזה קבוצה הכי תתאים לו שנה הבאה?
טוב עם ברצלונה הוא גמנר איתם,מי שלא יודע יצא 0-0 בינם לבין אספניול בבית של ברצלונה שהיא רק מקום 7..
איזה קבוצה הכי תתאים לו שנה הבאה?
|
|
להיות מובטל שייחזור לאמן את אייאקס וזהו
ואן באסטן חתום באיאקס ..
אין לי מה להגיד על ריקארד , הוא נתן לרונלדיניו ואלא חופש , השנה הא משחק את ה4-3-3 והיה צריך להבין שאת טעות , חתיכת מפגר עדיף לשחק 4-4-2 ( עשה החתמות גרועות ) .
בקיצור המאמן שצריך להגיע לשם , אואואוואו יהיה לו מלא עבודה , לבחור מי מהחברים הבאים עפים : הנרי , אטו , בוגאן (גודינוסון ואזקרו כבר לא אופצות , שהבסקי הקטן יחזור לאתלטיק)
Siete
לדעתי בטוח יחזור להולנד לפיינורד או איינדהובן או אלקמאר וייקח אליפות עם הקבוצה שייאמן
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אמממ
הפועל מגדל ירושלים אל דליית אל כרמל?
או משהו באיזור.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
הלוואי והוא יבוא למילאן.. אני אוהב את הסגנון שלו והוא עדיף על אנצ'לוטי בהרבה...
שכחתי להגיד רק שהבעיה איתו זה שהוא ינסה להביא מערך חדש לקבוצה שיש מצב שיהרוס.. קיצר שיבוא אבל שלא יעשה שטויות עם השחקנים והמערכים.. לא מתאים גבר.. :-\
בוא נגיד את זה ככה...
הכול תלוי באברהם חח.. אם אברהם יפסיד או יעשה תיקו מול מנצ'סטר ולא יעלה מול ליברפול,
רייקארד יגיע לצ'לסי. אם לא, אז הוא ימצא את עצמו באיטליה לטעמי.
נראה לי שלראמוס יש את העבודה הכי שמורה למרות התוצאות האחרונות .. לקח תואר נגד צלסי.. אני לא חושב שיש לו הפסד בית עדין וזה אומר הכל , כמו שסביליה היתה שנה שעברה הוא הפך את הבית שלהם למבצר ( אתמול הם הפסידו שם 4-1) הוא הפך למבצר קבוצה שנלחמה על החיים שלה בתחילת העונה , בי אין אמונה שטוטנהאם תוכל להתחרות על האליפות בצורה רצינית בשנתים הקרובות , אני מאמין שתוך שנתים הוא יעבור לרמה הגבוה שביותר של האימון (ראמוס ) עם לא שנה הבאה בכלל =]
Siete
נראה לי עדיף לו להיות באיינדהובן כי הוא הולנדי עדיף שיחזור לאמן שם כמו שנותיו הטובות בעבר וייקח איתם אליפות כי הם הקבוצה הכי טובה בהולנד והכי מתאימה בהולנד שיכולה לשחק בליגת האלופות כי אייקס לא גדולה כמו פעם!
קבוצה חרא למאמן חרא.
שיימצא קבוצה נידחת בארץ, אולי יביא לה איזה תואר.
אחריי השנתיים האחרונות הוא אכל אותה. אם הוא היה עוזב לפניי שנה היה הרבה יותר טוב גם לבארסה וגם לו.
יילך להולנד בטח.