קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] אם אני מתגייס ב21 לנובמבר, אני יכול לצאת באוגוסט מהארץ?
    על ידי ShmuelAvera בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 30-06-2011, 22:29
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 27-09-2010, 16:54
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-08-2008, 20:11
  4. אני יכול לצאת מהארץ?
    על ידי chen_yaniv בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-01-2008, 21:47
  5. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 13-10-2006, 18:50
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 42

האם על , אולקוס , תת משקל, אלרגיות לאבק , אני יכול לצאת על רפואי ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ברירת מחדל האם על , אולקוס , תת משקל, אלרגיות לאבק , אני יכול לצאת על רפואי ?

האם על , אולקוס , תת משקל, אלרגיות לאבק , אני יכול לצאת על רפואי ?

אולקוס - מקיא דם , כאבי בטן עזיםםםםםםםםם , חוסר תיאבון , כאבים שמקרינים גם לגב , צרבות .

תת משקל - גובהה 1.79 , שוקל 56

אלרגיות לאבק - כל מקום שיש בו אבק , אני מתחיל להתאטש וכ' ..

עכשיו איך אני מתחיל את התהליך לצאת על רפואי ?

אני לא יושן בלילות וכל מה שאני טוען אמיתי ומוכח על ידי מסמכים ורופאים

2. קישורים ממומנים

אתה כבר בתוך המערכת הצבאית? תנסה לתת יותר פרטים שנוכל לעזור לך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אני כבר שנה וחודש בצבא , אבל יש לי דפוק של 5 חודש בערך ,
    אני משרת בחיל אוויר ..

הפרופיל שלי כרגע הוא 64 רפואי ..
    נערך לאחרונה על ידי Aviran; 22-04-2008 בשעה 16:00.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    לולו
    לייקים
    1
    נקודות
    1,020
    משפט מחץ
    איזה יום היה יום חמישי?!

נראה לי קצת חוצפה להיכנס לפורום הזה ולבקש עזרה בלהשתמט.
    אני בת.
    (ואפילו רשמתי את זה בורוד... בסדר?)

ציטוט נכתב במקור על ידי LoO צפיה בהודעה
    נראה לי קצת חוצפה להיכנס לפורום הזה ולבקש עזרה בלהשתמט.
    החצוף פה זה אתה . אתה לא רואה מה המצב הרפואי של הבן אדם? לא חושב שאפשר לשרת במהלך תקין ככה. תפעיל את ההיגיון הישר .

ולמקרה שאתה לא יודע - משתמט זה אדם שמשרת בצבא כי פשוט לא בא לו, לא בראש שלו.יש מקרים שהם יוצאים על פרופיל 21 בכוונה ... יש ויש -אבל פה , זה שונה לגמרי .

חוסר טאקט .

לכותב - תפנה לאחראים עליך , למפקד שלך או כל אדם בעל סמכות ותברר איך אתה יכול לעדכן את הפרופיל שלך. כמובן שאתה צריך להגיע עם אישורי הרופא המתאימים. תיבקש להיבדק על ידי רופא צבאי או שתבוא מוכן מראש ( אני כמעט בטוח שיכירחו אותך גם להיבדק על ידי רופא צבאי).
    נערך לאחרונה על ידי BlindGuardian; 28-04-2008 בשעה 00:39.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    לולו
    לייקים
    1
    נקודות
    1,020
    משפט מחץ
    איזה יום היה יום חמישי?!

ציטוט נכתב במקור על ידי BlindGuardian צפיה בהודעה
    החצוף פה זה אתה . אתה לא רואה מה המצב הרפואי של הבן אדם? לא חושב שאפשר לשרת במהלך תקין ככה. תפעיל את ההיגיון הישר .

ולמקרה שאתה לא יודע - משתמט זה אדם שמשרת בצבא כי פשוט לא בא לו, לא בראש שלו.יש מקרים שהם יוצאים על פרופיל 21 בכוונה ... יש ויש -אבל פה , זה שונה לגמרי .

חוסר טאקט .

לכותב - תפנה לאחראים עליך , למפקד שלך או כל אדם בעל סמכות ותברר איך אתה יכול לעדכן את הפרופיל שלך. כמובן שאתה צריך להגיע עם אישורי הרופא המתאימים. תיבקש להיבדק על ידי רופא צבאי או שתבוא מוכן מראש ( אני כמעט בטוח שיכירחו אותך גם להיבדק על ידי רופא צבאי).
    א. אני בת
    ב. תסלח לי אבל בנאדם שיש לו 5 חודש דפוק זה לא בנאדם שממש רוצה להיות בצבא והוא כזה מסכן שבגלל המצב הרפואי שלו הוא לא יכול לתרום למדינה!!!!
    וחוץ מזה, לא ראית איך הוא שאל את זה? "נראה לכם שאני יוכל לצאת על זה על רפואי?" כאילו בקטע של, נראה לכם שככה אני יכול להיפטר מהצבא?
    ג. בנאדם שיש לו בעיות רפואיות מקבל מספיק פטורים ומספיק הקלות שמתחשבות במצב הרפואי שלו, בעיקר אם כבר יש לו פרופיל 64.

אנשים מתים בשטחים בשביל לשמור עלינו והוא לא יכול לשבת במשרד לענות לטלפונים?
    אני בת.

א. אני בת
    ב. תסלח לי אבל בנאדם שיש לו 5 חודש דפוק זה לא בנאדם שממש רוצה להיות בצבא והוא כזה מסכן שבגלל המצב הרפואי שלו הוא לא יכול לתרום למדינה!!!!
    וחוץ מזה, לא ראית איך הוא שאל את זה? "נראה לכם שאני יוכל לצאת על זה על רפואי?" כאילו בקטע של, נראה לכם שככה אני יכול להיפטר מהצבא?
    ג. בנאדם שיש לו בעיות רפואיות מקבל מספיק פטורים ומספיק הקלות שמתחשבות במצב הרפואי שלו, בעיקר אם כבר יש לו פרופיל 64.

את צודקת אבל זאת לא סיבה להתנפל. את לא יודעת שזה באמת מה שעומד מאחרי הבקשה שלנו לא הייתי מייחל לאף אחד להיות עם כאלה בעיות רפואיות.

א. אני בת

עשי טובה לכי חפשי מי ילקק לך את החריץ
    לא צריך עוד אחד שיענה לטלפונים, גם ככה יש יותר מדי שסתם מבזבזים על זה 3 שנים כמו פראיירים.
    ואת לא זאת שהתלהבה שהיא בקורס מכ''ים? כי את כותבת פה על בסיס יומי משום מה. לא ידעתי שיש מכיות עם יומיות.

לפותח האשכול, צא על 21 נפשי. זה אותו דבר כמו רפואי. זה לא מפריע היום בחיים.
    בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי קוריאני; 28-04-2008 בשעה 20:14.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    לולו
    לייקים
    1
    נקודות
    1,020
    משפט מחץ
    איזה יום היה יום חמישי?!

ציטוט נכתב במקור על ידי קוריאני צפיה בהודעה
    עשי טובה לכי חפשי מי ילקק לך את החריץ
    לא צריך עוד אחד שיענה לטלפונים, גם ככה יש יותר מדי שסתם מבזבזים על זה 3 שנים כמו פראיירים.
    ואת לא זאת שהתלהבה שהיא בקורס מכ''ים? כי את כותבת פה על בסיס יומי משום מה. לא ידעתי שיש מכיות עם יומיות.

לפותח האשכול, צא על 21 נפשי. זה אותו דבר כמו רפואי. זה לא מפריע היום בחיים.
    בהצלחה
    וואלה כן, הייתי בקורס מ"כים ויצאתי ממנו בגלל בעיות רפואיות בברכיים
    ואתה יכול ללקק לי תחריץ אם בא לך
    כי אני צלמת צבאית של קשרי חוץ עכשיו
    ועושה תפקיד שאתה רק בחלומות הכי רטובים שלך יכול להרשות לעצמך לחלום עליו.

ואולי זה בשבילך בזבוז של 3 שנים בלענות לטלפונים, אבל מישהו צריך לעשות את זה, ואם לא יעשו אז יקחו אנשים שכן יכולים להיות לוחמים כדי לעשות את זה ואז יהיו פחות לוחמים.

וכמה שזה נראה מיותר, אנשים צריכים ללכת לצבא מתוך כבוד ב-ס-י-ס-י לאנשים בגילנו שנתנו את החיים שלהם ומתו כדי שאנחנו נמשיך לחיות.
    קצת כבוד. זה הכל.
    אני בת.

ואולי זה בשבילך בזבוז של 3 שנים בלענות לטלפונים, אבל מישהו צריך לעשות את זה, ואם לא יעשו אז יקחו אנשים שכן יכולים להיות לוחמים כדי לעשות את זה ואז יהיו פחות לוחמים.

וכמה שזה נראה מיותר, אנשים צריכים ללכת לצבא מתוך כבוד ב-ס-י-ס-י לאנשים בגילנו שנתנו את החיים שלהם ומתו כדי שאנחנו נמשיך לחיות.
    קצת כבוד. זה הכל.
    דבר ראשון , אדון קוראיני , מכיר את חוק עידוד ההשתמטות ? כרגע עברת עליו. עוד פעם אחת אני שומע על שטות כזה שיוצאת מהפה שלך אתה עף מפה על טיל אולי תקבל איזה סעיף נפשי כשתנחת.

לבחורה , הישגים מרשימים , אבל עדיין לא צריך להתרגז בגלל אנשים כאלה. אנשים כאלה לא ראויים לחיות פה וצריכים להתבייש שהם לא עושים צבא. לא יודע איך הם מסתכלים לחיילים ולאנשים ששירתו בצבא בעיניים.

ולגבי איוש התפקידים. ברור שאת צודקת כאן . יש אדם שבנוי להיות לוחם , יש אדם שבנוי לענות לטלפונים , ויש אנשים שלא בנויים לצבא. פשוט לא מתאימים למערכת. כן, יש אנשים כאלה וצריך לקבל את זה. אולי השתן עולה להם לראש כמו לבחור פה שרוצה לברוח , אבל אולי זה מוצדק . לפי התיאור של מצבו הרפואי ההיגיון הישר אומר שהוא צריך להיות בבית חולים בטיפול, במקום סטירילי , ולא בבסיסי צה"ל. אני יתן לך דוגמא אישית. אחי הקטן - הוא חולה סכרת. נראה לך שאדם כזה בנוי לשירות צבאי ? שצה"ל יכול לקחת אחראיות ולהתחייב שהוא יחזור בריא ושלם?

החיים הם לא שחור ולבן . יש באמצע , יש בדרך , ויש שוני. כל מקרה לגופו , וחבל שאת לא מבחינה וחושבת שכל אדם הוא משתמט. אל תגידי לי שלא היה לך בחיים רגע של שביזות שחשבת לעצמך - "מה אני צריכה את זה? - מה אני עושה פה בכלל ?" . לכולם יש את הרגעים האלה . המשתמטים הם אותם אנשים שפשוט לא אכפת להם מדבר , ובורחים מאחראיות . אבל החיילים הם אלה שמתמודדים עם זה יום יום בהצלחה.

יום טוב.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    לולו
    לייקים
    1
    נקודות
    1,020
    משפט מחץ
    איזה יום היה יום חמישי?!

ציטוט נכתב במקור על ידי BlindGuardian צפיה בהודעה
    דבר ראשון , אדון קוראיני , מכיר את חוק עידוד ההשתמטות ? כרגע עברת עליו. עוד פעם אחת אני שומע על שטות כזה שיוצאת מהפה שלך אתה עף מפה על טיל אולי תקבל איזה סעיף נפשי כשתנחת.

לבחורה , הישגים מרשימים , אבל עדיין לא צריך להתרגז בגלל אנשים כאלה. אנשים כאלה לא ראויים לחיות פה וצריכים להתבייש שהם לא עושים צבא. לא יודע איך הם מסתכלים לחיילים ולאנשים ששירתו בצבא בעיניים.

ולגבי איוש התפקידים. ברור שאת צודקת כאן . יש אדם שבנוי להיות לוחם , יש אדם שבנוי לענות לטלפונים , ויש אנשים שלא בנויים לצבא. פשוט לא מתאימים למערכת. כן, יש אנשים כאלה וצריך לקבל את זה. אולי השתן עולה להם לראש כמו לבחור פה שרוצה לברוח , אבל אולי זה מוצדק . לפי התיאור של מצבו הרפואי ההיגיון הישר אומר שהוא צריך להיות בבית חולים בטיפול, במקום סטירילי , ולא בבסיסי צה"ל. אני יתן לך דוגמא אישית. אחי הקטן - הוא חולה סכרת. נראה לך שאדם כזה בנוי לשירות צבאי ? שצה"ל יכול לקחת אחראיות ולהתחייב שהוא יחזור בריא ושלם?

החיים הם לא שחור ולבן . יש באמצע , יש בדרך , ויש שוני. כל מקרה לגופו , וחבל שאת לא מבחינה וחושבת שכל אדם הוא משתמט. אל תגידי לי שלא היה לך בחיים רגע של שביזות שחשבת לעצמך - "מה אני צריכה את זה? - מה אני עושה פה בכלל ?" . לכולם יש את הרגעים האלה . המשתמטים הם אותם אנשים שפשוט לא אכפת להם מדבר , ובורחים מאחראיות . אבל החיילים הם אלה שמתמודדים עם זה יום יום בהצלחה.

יום טוב.
    בטח שהיה לי רגע של שביזות, יש לי אחד כזה כל בוקר כשאני קמה לבסיס.
    אבל זה מה שצריך לעשות...
    שמע, בוא נגיד שהמצב הרפואי שלי יכול בשניה לתת לי פטור משירות צבאי, גם אני סובלת ממחלה כרונית ומכאבים וגם לי קשה (ולא זה לא מיגרנות, זה משהו יותר חמור. והוא קרה בגלל שהייתי בקורס מ"כים), אבל אם הוא יצא מהצבא בגלל זה, הוא עדיין כן ילך לעבוד, וכן ימשיך לצאת לבלות, ולא ישב בבית כמו מסכן ואני מבטיחה לך את זה.
    אנשים כאלה צריכים לעשות צבא בשביל עצמם, כי הם חלשי אופי ומפונקים וצריכים קצת לגבש אישיות נורמלית.
    אני בת.

קצת כבוד. זה הכל.
    ובזמן שאת מצלמת בצבא (וואו מה היינו עושים בלעדייך) אני עובד ומרוויח 4.5 בחודש ואני צובר כסף בכיף שלי בלי דאגות על הראש.
    ממש מקנא בתפקיד שלך, הלוואי שהיו נותנים לי להיות צלם בצבא. נו טוב, לפחות אני לא מרוויח 350 ש''ח בחודש

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

ובזמן שאת מצלמת בצבא (וואו מה היינו עושים בלעדייך) אני עובד ומרוויח 4.5 בחודש ואני צובר כסף בכיף שלי בלי דאגות על הראש.
    ממש מקנא בתפקיד שלך, הלוואי שהיו נותנים לי להיות צלם בצבא. נו טוב, לפחות אני לא מרוויח 350 ש''ח בחודש
    כל הכבוד לך

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

אתה אפס. פשוט אפס.
    בין LoO וBlindGuardian יש וויכוח עם תוכן ושניהם גם צודקים.
    אתה פשוט אפס, אפס מושלם.

LoO מקבלת עכשיו בצבא הכשרה וניסיון ששווים הרבה יותר מה4.5 המסכנים שאתה עושה עכשיו וכנראהה שגם לא תעשה הרבה יותר מהם במהלך החיים שלך.

בגלל LoO לאנשים כמוך יש עבודה... אתה צריך להתבייש.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,394 | הודעות: 8,172,981 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect