שלום לכולם, יש לי צו ראשון ב-14/05 זה יוצא יום רביעי הקרוב, העניין הוא זה שאני הגעתי לצו ראשון ואני עדיין לא יודע מה יש לצבא להציע לי בתור שירות מעניין, חיוני ומועיל שימצא חן בעיני, הבעיה היחידה היא שאני לא יכול להיות קרבי (בעיות רפואיות, זה בדוק, אז אל תגידו לי לנסות לעשות מאמץ בשביל להיות קרבי כי אני פשוט לא יכול).
התחלתי להתעניין לפני כמה זמן ביחידות המודיעין, אבל גם בזה אני הבנתי שהיחידות שמפורסמות זה רק זרזיף מכל יחידות המודיעין שקיימות, וכל הזמן שחיפשתי יחידות מודיעין זה מצא לי רק על יחידת ההאזנה, שזה ממש לא מעניין אותי וגם אני לא טוב בערבית.
הייתי רוצה שתכוונו אותי למקומות מעניינים/ תביאו לי אתרים שמסבירים על כל מיני יחידות מעניינות ולא שיגרתיות שיש בצה"ל לתפקידים לא קרביים, אני כבר ממש מבובלבל ולא יודע לאן ללכת בעולם הענק הזה שנקרא 'צה"ל', אשמח אם תעזרו לי!
ועוד דבר, יש לי אבחון בבית ספר עם כל מיני הקלות (הארכת זמן מבחנים בע"פ ועוד כל מיני) ובאתר של "עולים על מדים" כתוב שצריך לשלוח להם את כל האבחון לפני מועד הזימון לצו ראשון כדי שהם יבדקו אותו, וכשצילצלתי ללשכה ושאלתי שם אם להביא את האבחון איתי לשם או לשלוח אותו בדואר לפני (זה קרה לפני שראיתי מה שאמרו באתר), הם אמרו לי להביא אותו איתי.
אז אני לא יודע, אנשים שהשתמשו באבחון שלהם בצו ראשון, מה עשיתם? שלחתם לפני או הבאתם לשם?
תודה רבה רבה רבה!

ציטוט ההודעה