קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] צריך עזרה פרטים למשחק באולינג כמה עולה ?זה לדייט ראשון
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 08-07-2010, 23:57
  2. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 22-01-2010, 22:45
  3. [ייעוץ] לחברה שלי יש יומהולדת בעוד שבוע צריך עזרה.
    על ידי Offer בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-08-2009, 04:33
  4. צו ראשון צריך עזרה !!
    על ידי מתיתיהו בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-01-2009, 23:24
  5. צו ראשון בקרוב ואני צריך עזרה
    על ידי ExAilE בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 10-02-2006, 21:03
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

צו ראשון בעוד ארבעה ימים, צריך עזרה...

משתמש משקיע האוואטר של ACiD_PLaNeT
    לייקים
    0
    נקודות
    8,640
    משפט מחץ
    Mess With The Best, Die Like The Rest

ברירת מחדל צו ראשון בעוד ארבעה ימים, צריך עזרה...

שלום לכולם, יש לי צו ראשון ב-14/05 זה יוצא יום רביעי הקרוב, העניין הוא זה שאני הגעתי לצו ראשון ואני עדיין לא יודע מה יש לצבא להציע לי בתור שירות מעניין, חיוני ומועיל שימצא חן בעיני, הבעיה היחידה היא שאני לא יכול להיות קרבי (בעיות רפואיות, זה בדוק, אז אל תגידו לי לנסות לעשות מאמץ בשביל להיות קרבי כי אני פשוט לא יכול).
    התחלתי להתעניין לפני כמה זמן ביחידות המודיעין, אבל גם בזה אני הבנתי שהיחידות שמפורסמות זה רק זרזיף מכל יחידות המודיעין שקיימות, וכל הזמן שחיפשתי יחידות מודיעין זה מצא לי רק על יחידת ההאזנה, שזה ממש לא מעניין אותי וגם אני לא טוב בערבית.

הייתי רוצה שתכוונו אותי למקומות מעניינים/ תביאו לי אתרים שמסבירים על כל מיני יחידות מעניינות ולא שיגרתיות שיש בצה"ל לתפקידים לא קרביים, אני כבר ממש מבובלבל ולא יודע לאן ללכת בעולם הענק הזה שנקרא 'צה"ל', אשמח אם תעזרו לי!

ועוד דבר, יש לי אבחון בבית ספר עם כל מיני הקלות (הארכת זמן מבחנים בע"פ ועוד כל מיני) ובאתר של "עולים על מדים" כתוב שצריך לשלוח להם את כל האבחון לפני מועד הזימון לצו ראשון כדי שהם יבדקו אותו, וכשצילצלתי ללשכה ושאלתי שם אם להביא את האבחון איתי לשם או לשלוח אותו בדואר לפני (זה קרה לפני שראיתי מה שאמרו באתר), הם אמרו לי להביא אותו איתי.
    אז אני לא יודע, אנשים שהשתמשו באבחון שלהם בצו ראשון, מה עשיתם? שלחתם לפני או הבאתם לשם?

תודה רבה רבה רבה!

2. קישורים ממומנים

מספיק שתביא את האבחונים איתך.

כמו שאמרת, הצבא זה עולם גדול.
    אתה לא צריך להילחץ מזה שאתה לא מכיר תפקידים כשאתה ניגש לצו ראשון, כולם ככה, לרוב יש חלום או רצון להיות במקום מסויים והם לא מכירים הרבה מסביב לזה.
    חשוב שתעשה את הצו הראשון טוב (את המבחנים ואת הראיון אישי) ולאט לאט תתחיל לקבל זימונים לתפקידים.
    אם תקבל ציון טוב במבחנים תזומן בקלות למיונים במודיעין.
    לאחר מכן תקבל מנילה ושם כבר תהיה צריך לחשוב לגבי מה שאתה רוצה לעשות, יוצעו לך תפקידים לפי הנתונים שלך ואתה תהיה צריך לבחור מה אתה מעדיף ולדרג.
    לדעתי תחכה למנילה ושם כבר תשבור את הראש לגבי מה לעשות.
    כמובן שנעזור לך בנתינת מידע לגבי מה שתקבל במנילה.

ישי התותח

דווקא חיל המודיעין היא חיל שיש בו יחידות שבו אתה יכול לבצע תפקידים מאוד חשובים ומספקים. באתר שלהם יש מידע על מרבית התפקידים , ולא על זרזיף כמו שאמרת. כנראה הגעת לאתר הלא נכון.

כתובת האתר היא http://www1.idf.il/aman/site/default.asp

אני ממליץ לך לאחר הצו הראשון ולאתר שתקרא באתר על היחידות השונות לשלוח למדור האיתור קורות חיים שלך ובכך גם לפתות את תהליך המיון שלך וגם לזרז אותו.

משתמש מכור האוואטר של Plag
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    0
    נקודות
    191
    משפט מחץ
    כולם זונות אבל רק החכמות לוקחות כסף!

תהנה ליהיות שם כל היום ולחכות שעות בכל תור...
    אני וינס מקמהן בליגת WWA!

תודה לMr.Style על החתימה הענקית למאלה!!

ציטוט נכתב במקור על ידי Plag צפיה בהודעה
    תהנה ליהיות שם כל היום ולחכות שעות בכל תור...
    אתה רוצה להינות מחופש של כמה ימים מהפורום? אתה יכול פשוט לבקש.

ישי התותח

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

תביא את האבחון איתך,
    מספיק להיות עצלנים, כנס לאתר של צהל, שבוז חיליים, תקרא תעניין ותחליט.
    דרך אגב אתה לא חייב רק מודיעין חכה תדע את הפרופיל ונוכל לכוון אותך.

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

מאיפה הבאת את זה שאנחנו משכנעים אנשים ללכת לקרבי?
    דבר שני, מודיעין זה לא רק האזנה, כמו שאמרת אם מצאת את זה בגוגל זה לא כזה סודי, יש שם יותר תפקידים סודיים מאשר לא..
    ואם אתה מתלבט איפה לשרת, אני במקומך היתי בוחר להיות במקצוע שייתרום לי בעתיד, כאלה כמו טבח או משהו (זה מה שעלה לי בראש חח) וכדי שאני לא יבזבז סתם 3 שנים..

ציטוט נכתב במקור על ידי AnthRax צפיה בהודעה
    מאיפה הבאת את זה שאנחנו משכנעים אנשים ללכת לקרבי?
    דבר שני, מודיעין זה לא רק האזנה, כמו שאמרת אם מצאת את זה בגוגל זה לא כזה סודי, יש שם יותר תפקידים סודיים מאשר לא..
    ואם אתה מתלבט איפה לשרת, אני במקומך היתי בוחר להיות במקצוע שייתרום לי בעתיד, כאלה כמו טבח או משהו (זה מה שעלה לי בראש חח) וכדי שאני לא יבזבז סתם 3 שנים..
    טבח? במה טבח יכול לתרום לך? הם בקושי מכינים משהו וגם יש להם תפריט סגור וחומרים מוגבלים.

אם כבר עתודה\ תפקיד במשרד הבטחון \ מודיעין הם המקומות שיכולים לעזור לך לעתיד אחרי הצבע עם ההכשרה שאתה מקבל.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

תראה...
    בשביל זה יש את הראיון החפרני האישי..
    אתה פשוט אומר כל מה שאתה מסוגל בראיון האישי.. ותאמין לי הם מנוסים.. הם כבר יישלחו אותך למשו שמתאים לך..

עצה שלי תראה בראין נוכחות גבוהה לתרום למרות בעיותיך הרפואיות כלומר תראה להם שאתה מתכוון לעשות מה שתוכל זה יעזור לך במודיעין.

משתמש משקיע האוואטר של ACiD_PLaNeT
    לייקים
    0
    נקודות
    8,640
    משפט מחץ
    Mess With The Best, Die Like The Rest

ציטוט נכתב במקור על ידי (^^) צפיה בהודעה
    עצה שלי תראה בראין נוכחות גבוהה לתרום למרות בעיותיך הרפואיות כלומר תראה להם שאתה מתכוון לעשות מה שתוכל זה יעזור לך במודיעין.
    כן, באמת לפי מה שהבנתי, צריך בראיון האישי להראות נכונות לשרת בקרבי גם אם המגבלות הרפואיות לא מאפשרות לי, זה מראה על מוטיבציה וזה מעלה את הקב"א.

ו-AnthRax בכלל לא התכוונתי לזה שאתם מועדדים ללכת לקרבי, שפוט ידעתי שאם אני לא יגיד שבגלל מגבלות רפואיות אני לא יכול ללכת יבואו לפה אנשים ויגידו לי, "מה?! תלך רק לקרבי!" ועוד דברים כאלה.

ו- BlindGuardian, אני לא מבין איך קורות חיים של ילד בן 17 שלא הספיק כלום בחיים שלו (אולי להעלות כמה מופעים בתיאטרון, לצאת מבית ספר עם תעודת בגרות, להיות חלק למשפחה מבוססת במקום טוב) אבל אני לא מבין איך זה יכול לעזור לי, אתה יכול להסביר לי?
    איך זה שאני ישלח להם קורות חיים שלי יוכל לעזור לי להתקבל למקומות איכותיים? יש להם דרך לאבחן איזה מועמד הוא יותר טוב או פחות טוב לתפקידים מסויימים רק ע"י קורות חיים ריקים יחסית (ריקים בגלל הגיל..)?

אשמח אם תסביר לי!
    תודה רבה לכולם!

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Or3n
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    To Be A Rock, And Not To Roll

בינתיים אל תחשוב על מה אתה רוצה/הולך לעשות... אתה אפילו לא יודע מה האופציות שיש לך.
    לך לשם עם כל האבחונים שיש לך...
    בראיון אישי תיצא כמה שיותר חנון, היא תשאל אותך אם אתה מבריז מלימודים, מאחר וכאלה...קיצר תנסה לצאת הכי חנון...
    מבחנים פסיכוטכניים - אל תלחץ אנטר!

זהו בערך...

אהה תבוא עם MP3

ציטוט נכתב במקור על ידי ACiD_PLaNeT צפיה בהודעה
    ו- BlindGuardian, אני לא מבין איך קורות חיים של ילד בן 17 שלא הספיק כלום בחיים שלו (אולי להעלות כמה מופעים בתיאטרון, לצאת מבית ספר עם תעודת בגרות, להיות חלק למשפחה מבוססת במקום טוב) אבל אני לא מבין איך זה יכול לעזור לי, אתה יכול להסביר לי?
    איך זה שאני ישלח להם קורות חיים שלי יוכל לעזור לי להתקבל למקומות איכותיים? יש להם דרך לאבחן איזה מועמד הוא יותר טוב או פחות טוב לתפקידים מסויימים רק ע"י קורות חיים ריקים יחסית (ריקים בגלל הגיל..)?

אשמח אם תסביר לי!
    תודה רבה לכולם!
    דבר ראשון, אין לך מה להפסיד. אחר כך אתם סתם תתבאס שלא שמו עליך או שכחו אותך. אני מדבר מתוך ניסיון אישי. הייתי בכל כך הרבה זימונים למודיעין רק בגלל ששלחתי להם קורות חיים. רק בגלל שישבתי להם על הראש. בכלל לא "סומנתי" למודיעין בהתחלה. התקשרתי אליהם והמוקדנית אמרה לי שאני לא בין האנשים המיועדים למיונים. אז שלחתי לכם קורות חיים ועד היום אני לא מצטער על זה.
    חוצמזה , אין לך מה לזלזל בדברים שלי. אני אומר לך את הדברים מניסיון כי עברתי את התהליך שאתה עובר עכשיו. חיל המודיעין היא חיל מאוד איכותי ושווה ללכת לשם. אז לא יכאב אם תשקיע 5-10 בכתיבת דף קצר של קורות חיים על עצמך. זה רק יעזור כי בזימונים , בתחקיר בטחוני , ולפני הראיון אתה מתבקש לרשום דף , ואפילו שניים על עצמך. אז מה זה קורות חיים?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,803 | הודעות: 8,173,390 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect