קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. זימון למסלולי שו"ב ואלקטרוניקה - מודיעין
    על ידי Tomer_x8 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-05-2008, 16:55
  2. כנסו שניהה קיבלתי זימון ויש לי שאלות
    על ידי «•°.•צוריאקוס•°.•» בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-03-2006, 13:17
  3. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 07-03-2006, 04:01
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-01-2006, 17:26
  5. זימון למודיעין
    על ידי Alonh בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 18:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

זימון למיוני מודיעין

ברירת מחדל זימון למיוני מודיעין

קיבלתי היום בדואר זימונים למיונים של חיל המודיעין בדואר ורציתי לדעת מה בעיקרון הולך שם, מה התפקידים שאני יכול לקבל אם אני אעבור ועוד דברים שאתם חושבים שכדאי לי לדעת לפני.

תודה מראש (:

2. קישורים ממומנים

קיבלת למסלול מסויים?

ישי התותח

לא, כתוב "הנדון: זימון למבחני התאימה לקראת גיוס לחיל המודיעין".

אה...לא מכיר האמת.
    מה שאני יכול להגיד לך זה שבדר"כ הם מסבירים בתחילת הזימון על מה מדובר.
    בכל מקרה, אם לא יסבירו אתה יכול לנסות לשאול שם מישהו.

ישי התותח

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

הייתי בזימון כזה לפני שנה בערך.. בהתחלת המפגש יש הרצאה על המודיעין ועל החשיבות שלו למדינה. אח"כ אתה עושה מבחני התאמה..
    בקשר לתפקידים, יש את האתר של חיל המודיעין שיש שם פרטים על המסלולים והתפקידים השונים בחיל. http://www1.idf.il/aman/site/default.asp .

*קח את זה בחשבון: המבחנים מתאימים אותך למסלולים שונים, ואתה מועמד למסלולים (עדיין לא התקבלת)!
    אחרי כמה זמן אתה תקבל מכתב שבו אתה צריך להיכנס לאתר שלהם ולמלא שאלון על עצמך (ציונים, ידע במחשבים, תחומי עניין וכו').
    אני נחשב תלמיד טוב (5 יח' אנגלית, 5 מת', 5 מחשבים עם ציונים 80+), אך היו הרבה דברים בשאלון שלא ידעתי (היו שם שאלות כמו: איזה שפות תכנות אתה יודע, HTTP, PHP, דברים כאלה..) והעיפו אותי..
    בנוסף, קח בחשבון שקשה להתקבל לשם, והזימון הזה למודיעין איכשהו דופק אותך. אם אתה נחשב כמועמד לחיל המודיעין, אתה לא מקבל זימונים שיש לך במנילה.. אני לא אומר לך אל תלך, אבל שווה לשקול את זה.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי NoiTuloVe צפיה בהודעה
    הייתי בזימון כזה לפני שנה בערך.. בהתחלת המפגש יש הרצאה על המודיעין ועל החשיבות שלו למדינה. אח"כ אתה עושה מבחני התאמה..
    בקשר לתפקידים, יש את האתר של חיל המודיעין שיש שם פרטים על המסלולים והתפקידים השונים בחיל. http://www1.idf.il/aman/site/default.asp .

*קח את זה בחשבון: המבחנים מתאימים אותך למסלולים שונים, ואתה מועמד למסלולים (עדיין לא התקבלת)!
    אחרי כמה זמן אתה תקבל מכתב שבו אתה צריך להיכנס לאתר שלהם ולמלא שאלון על עצמך (ציונים, ידע במחשבים, תחומי עניין וכו').
    אני נחשב תלמיד טוב (5 יח' אנגלית, 5 מת', 5 מחשבים עם ציונים 80+), אך היו הרבה דברים בשאלון שלא ידעתי (היו שם שאלות כמו: איזה שפות תכנות אתה יודע, HTTP, PHP, דברים כאלה..) והעיפו אותי..
    בנוסף, קח בחשבון שקשה להתקבל לשם, והזימון הזה למודיעין איכשהו דופק אותך. אם אתה נחשב כמועמד לחיל המודיעין, אתה לא מקבל זימונים שיש לך במנילה.. אני לא אומר לך אל תלך, אבל שווה לשקול את זה.
    מה הקשר? אתה היית במיונים לפרוייקט גאמ"א, זה לא הדבר היחידי במודיעין, לפני שמקבלים את זה צריך למלא בכלל שאלון באינטרנט ככה שכנראה לא מדובר בזה, הוא ממויין כנראה לדבר אחר.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה
    מה הקשר? אתה היית במיונים לפרוייקט גאמ"א, זה לא הדבר היחידי במודיעין, לפני שמקבלים את זה צריך למלא בכלל שאלון באינטרנט ככה שכנראה לא מדובר בזה, הוא ממויין כנראה לדבר אחר.
    נכון, הייתי במיונים לפרוייקט גאמה בתוך חיל המודיעין. אבל המיון הראשוני שלי היה הכנס של חיל המודיעין והמבחנים. מה שכנראה נשלח אליו.

ציטוט נכתב במקור על ידי NoiTuloVe צפיה בהודעה
    נכון, הייתי במיונים לפרוייקט גאמה בתוך חיל המודיעין. אבל המיון הראשוני שלי היה הכנס של חיל המודיעין והמבחנים. מה שכנראה נשלח אליו.
    המיון הזה לא קשור לגאמא. הייתי בבית השיריון 12 פעמים למיונים וזימונים וגם אני קיבלתי זימון כמו של פותח הדיון. הזימון הזה הוא בדרך כלל ליחידת המודיעין האלקטרוני או ליחידות אחרות שמופיעות באתר שנתנו לך למעלה. אם תפרט קצת מה אתה לומד כמה יחידות ומה הציונים נוכל לכוון אותך. בכל מקרה המבחנים האלה הם לא משהו שאפשר להתכונן אליו . אני מציע לך לחפש מאמרים בגוגל כדאי לדעת מה זה בגדול , אולי בפרש יהיו מאמרים. בכל מקרה , חשוב לעבוד שם כמו פסיכומטרי. לנהל זמן נכון , תחליט כמה זמן מקסימלי אתה מקדיש לשאלה לפי הזמן שיש לך ואם אתה נתקע פשוט תדלק. אם נשאר לך ממש מעט זמן ויש שאלות שלא פתרת פשוט תהמר (רוב המבחנים אמירקאים).

יעשו לך הרבה הרבה מבחנים באותו היום אבל אל תתייאש. השיטה שאמרת לך תשים אותך מעל אנשים אחרים. אני עבדתי ככה וראיתי מלא אנשים שפשוט השאירו מלא שאלות ריקות. שווה להמר , אבל את זה תשאיר לחצי דקה האחרונה.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    345

אחי אם אפשר לאשול מה הפרופיל שלך כי גם אני אמור לקבל זימון ולא קיבלתי ואני דיי דואג..
    הפרופיל שלי 72 ואני דואג שלא יקחו אותי למודיעין כי הפרופיל שלי נחשב קרבי..
    ספאמר בע"מ

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,510,228 | הודעות: 8,210,821 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect