קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 49
    הודעה אחרונה: 31-07-2008, 20:30
  2. [דיון] אינטר נגד מילאן
    על ידי ~psysex~ בפורום כדורגל
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 24-12-2007, 19:38
  3. [דיון]מי לוקחת-מילאן או ליברפול?
    על ידי ToNiC בפורום ספורט כללי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-05-2007, 19:09
  4. [דיון] יונייטד-VS-מילאן
    על ידי A.s.K בפורום כדורגל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-05-2007, 18:33
  5. [דיון]אינטר-מה מונע מהם להצליח?
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 27-02-2006, 14:31
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 36

[דיון] אינטר אלופה, מילאן באופ"א, פארמה יורדת וקטאניה ניצלת - עמוד 2

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ריאל מדריד היתה עם חצי הרכב ושחקנו פי 10 יותר טוב מרומא באולימפיקו במיוחד , הם היו בבונקר כל המשחקים + עזרה מהשופטים .. הינו ב10 שחקנים בברנבאו והינו הרבה יותר טובים והוכחנו מלא אופי בלי 5 שחקני הרכב ( רוד ואן ניסטרלוי , שניידר , ס.ראמוס , רובן , רוביניו ) רוביניו שיחק רק במשחק השני שהוא פצוע ואחרי זה נעדר לעוד 3 שבועות למי שזוכר , תתאר לעצמך שרונאלדו , רוני , פרדיננד , האגריבס , סקולס או ריאן גיגס נפצעים זה פשוט מכה זה מה שקרה למנצסטר בשנים האחרונות אפילו ריו פרדיננד דיבר אל זה, על האופי של ריאל אי אפשר לדבר (אני מודה שב3 שנים שלפני זה לא כולל את באיירן כי פסלו לנו גול חוקי שהינו צריכים לעלות זה היה גועל נפש כמו בליגה ) . אי אפשר להשוות את זה ריאל מדריד נתנה הרבה הצגות העונה והיתה עם ההתקפה הטובה בעולם בלי החלוץ המוביל שלה עם הכי הרבה כיבושים (היום נעקוף את מנצסטר כנראה ) .. אי אפשר להשוות את זה לאינטר בכלל ... תכנס לפורום האוהדים שלהם ותראה כמה הם מאוכזבים מהעונה הזאת !
    עוד משהו מאינטר - יובנטוס נצחה אותה מול האוהדים שלה , רומא כמעט נצחה אותה (עזרה מהשופטים) לעיני האוהדים שלה , ב2 הסופר קלאסיקו הרמה שלה היתה ממש נמוכה ( 1 מהם היא נצחה הודות למחונן מברזיל ) , מצטער להגיד אבל היא לא הוכיחה את עצמה מספיק העונה ויש הרבה שיסכימו איתי .
    בליגה כל כך עלובה ומסכנה היא צריכה לעשות יותר נקודות ויותר יכולת .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 18-05-2008 בשעה 20:37.
    Siete

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אוף רציתי שרומא תיקח אליפות..
    איברהימוביץ' הזה מעצבן =/ חזר מפציעה עם צמד שנתן לאינטר ניצחון..
    מילאן עם אחת העונות הגרועות שלה.

תגיד לי סקיילנסר אתה הוזה?
    אני חבר בפורום אוהדים הישראלי הרישמי של אינטר.
    לא ראיתי אפילו פעם אחת מישהו מאוכזב להפך אפילו הניצחון היום ולקיחת האליפות שרומא צמודה מגדילים את השמחה בכמה רמות מעל.

אל תזיין לי את השכל על יכולת טובה כי בחצי הראשון של העונה ריאל לא ממש הבריקה.
    אינטר בחצי הראשון של העונה נתנה כדורגל מצויין עם כמה משחקים גדולים כמו מול פנר',צסק"א,פארמה ה3-2 בדקה ה90 וגם בדרבי הראשון העונה שעשינו מהפך 2-1.
    האכזבה היחידה שיש לי מהעונה הזאת זה רק אירופה וגם עכשיו זה כבר לא ממש מזיז לי.

כדי שתפסיק לדבר שטויות זה כבר מתחיל לעבור את גבול הטעם הטוב.

I LOVE INTER

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    ריאל מדריד היתה עם חצי הרכב ושחקנו פי 10 יותר טוב מרומא באולימפיקו במיוחד , הם היו בבונקר כל המשחקים + עזרה מהשופטים .. הינו ב10 שחקנים בברנבאו והינו הרבה יותר טובים והוכחנו מלא אופי בלי 5 שחקני הרכב ( רוד ואן ניסטרלוי , שניידר , ס.ראמוס , רובן , רוביניו ) רוביניו שיחק רק במשחק השני שהוא פצוע ואחרי זה נעדר לעוד 3 שבועות למי שזוכר , תתאר לעצמך שרונאלדו , רוני , פרדיננד , האגריבס , סקולס או ריאן גיגס נפצעים זה פשוט מכה זה מה שקרה למנצסטר בשנים האחרונות אפילו ריו פרדיננד דיבר אל זה, על האופי של ריאל אי אפשר לדבר (אני מודה שב3 שנים שלפני זה לא כולל את באיירן כי פסלו לנו גול חוקי שהינו צריכים לעלות זה היה גועל נפש כמו בליגה ) . אי אפשר להשוות את זה ריאל מדריד נתנה הרבה הצגות העונה והיתה עם ההתקפה הטובה בעולם בלי החלוץ המוביל שלה עם הכי הרבה כיבושים (היום נעקוף את מנצסטר כנראה ) .. אי אפשר להשוות את זה לאינטר בכלל ... תכנס לפורום האוהדים שלהם ותראה כמה הם מאוכזבים מהעונה הזאת !
    עוד משהו מאינטר - יובנטוס נצחה אותה מול האוהדים שלה , רומא כמעט נצחה אותה (עזרה מהשופטים) לעיני האוהדים שלה , ב2 הסופר קלאסיקו הרמה שלה היתה ממש נמוכה ( 1 מהם היא נצחה הודות למחונן מברזיל ) , מצטער להגיד אבל היא לא הוכיחה את עצמה מספיק העונה ויש הרבה שיסכימו איתי .
    אתה יודע איך קוראים לכל מה שאתה רושם פה? = תירוצים.
    ריאל מדריד הייתה צריכה לנצח את רומא, ולהגיע רחוק יותר גם בגביע המלך.
    כל מה שרשמת זה אך ורק שטויות לצערי. שלא תבין אותי לא נכון, ריאל באמת
    קבוצה טובה, והראתה לנו השנה כדורגל מדהים, אבל מפה ולומר שאינטר
    משחקת גרוע, גועלית וסתם לקחה אליפות זה פשוט טימטום. הם היו הקבוצה
    הטובה ביותר באירופה עד לפני שלושה חודשים על מה אתה מדבר בכלל..

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

ברור שאינטר היא פיקציה אבל היו לה כמה משחקים לא רעים בחצי הראשון של העונה.
    לצ'מפיונס היא לא רמה

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

טעות לפני 5 חודשים הם נחשבו לאחת הקבוצות הטובות , ואני ועוד הרבה לא תפסנו מהם כמובן ובצדק .
    אוקי PSYSEX ריאל מדריד עשתה את העונה הכי טובה בהיסטוריהשל הליגה מאז שיש 38 קבוצות . ריאל הפסידה פעמיים מתוך 19 פעמים בחלק הראשון של העונה ונצחה 16 מהם .. חחחח עם הצגות בהרבה משחקים .. אולי הכדורגל היפה של השנה ואין מה לומר בכלל ..אינטר הביאה אחלה עונה (אני אומר אחלה לא יותר מזה כי הליגה האיטלקית היא ליגה עלובה ומשעממת , והקבוצות שם לא מתקרבות לקבוצות של הליגה הספרדית הכשרונית ) , לא יותר .. יובנטוס לא בנויה השנה כמו שצריך וזה היה ברור שזה יקרה .. רומא נתנה אחלה פייט אבל פציעות בדרך הרסו הרבה.. מילאן אין לי מילים על העונה שלה וחבל ... שנה הבאה יהיה יותר טוב יובה ומילאן יבנו בעזרת השם ויקחו את הליגה האיטלקית למקום המגיע לה... לא הביזיון של השנה .. אני את שלי אמרתי ולא אכפת לי מי מסכים איתי מי לא.. אינטר לא הדהימה אותי העונה חוץ מהתקופה של מוקדמות ליגת אלופות וגם זה נגד קבוצות קטנות ... לא הרשימה אותי בכלל וכן לא הרשימה גם את האוהדים שלה ואם אתה רוצה אני יביא לך גם אל האשכול .
    Siete

יהודי בן של האוואטר של MaroKaI
    לייקים
    12
    נקודות
    0

תגידו , למה לא שומעים את הקהל בליגה האטלקית ?..
    בקושי שומעים אותם..
    ב"קופסא" שומעים יותר..

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי OzzY צפיה בהודעה
    ברור שאינטר היא פיקציה אבל היו לה כמה משחקים לא רעים בחצי הראשון של העונה.
    לצ'מפיונס היא לא רמה
    מקצועית כן, מנטלית לא.

יהיה כיף!

כמה שטויות כותב בן אדם אחד זה פשוט מדהים, מי אתה שתבקר את אינטר? ראית איך הקבוצה שלך? חלשה... (תוצאות לא משקפות יכולת לצערי) כדורגל משעמם ממש גועל נפש, היכולת שאינטר הציגה העונה גדולה על מדריד בכמה רמות. אתה יכול רק לעמוד למחוא כפיים ולקנא.
    ועד מתי לעזאזל תמשיך להשתמש בתירוץ של הפציעות האלה של כל השחקנים שאתה כותב ש-90% מהם הם בכלל מקפלי מגבות נערי מים ושחקני מטקות אצלכם. יש שחקני ציר שנפצעו בקבוצות כמו מנצ'סטר: רוני ברצלונה: מסי, רונאלדיניו, אטו, אינייסטה, פויול. או בארסנל: ואן פרסי ואדוארדו דה סילבה או באינטר איברהימוביץ' אני לא שמעתי אוהדים של ארסנל של אינטר של מנצ'סטר או של בארסה נותנים תירוצים כאלה, רק אתם בכיינים.
    ובנוגע לשיפוט שאמרת שהשופטים נתנו לאינטר לנצח חפש ערך משחק האליפות ריאל מדריד ולנסיה (זה שבסוף קבע אותה) ב-2003 שהשופט עזר לכם לגנוב מולנסיה את האליפות, או חפש סופר קלאסיקו 2007 3-3 פנדל שלא נשרק לרונאלדיניו או תחפש משחק האליפות שנה שעברה נגד מריוקה (חוזה אנטוניו רייס כיסח שחקן היה מגיע לו אדום ישיר על התיקול והשופט "ויתר לו" אפילו לא הוציא לו צהוב שני) אחר כך רייס בישל וכבש וכך רעל "זכתה באליפות", או תחפש את הסופר קלאסיקו האחרון בהנחיית פרז בורול הביזיוני- מספיק לך משחקים שהשופט עוזר בהם? כי יש לי עוד כמה דוגמאות
    נערך לאחרונה על ידי BaRaKa1898; 19-05-2008 בשעה 01:14.

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי BaRaKa1898 צפיה בהודעה
    כמה שטויות כותב בן אדם אחד זה פשוט מדהים, מי אתה שתבקר את אינטר? ראית איך הקבוצה שלך? חלשה... (תוצאות לא משקפות יכולת לצערי) כדורגל משעמם ממש גועל נפש, היכולת שאינטר הציגה העונה גדולה על מדריד בכמה רמות. אתה יכול רק לעמוד למחוא כפיים ולקנא.
    ועד מתי לעזאזל תמשיך להשתמש בתירוץ של הפציעות האלה של כל השחקנים שאתה כותב ש-90% מהם הם בכלל מקפלי מגבות נערי מים ושחקני מטקות אצלכם. יש שחקני ציר שנפצעו בקבוצות כמו מנצ'סטר: רוני ברצלונה: מסי, רונאלדיניו, אטו, אינייסטה, פויול. או בארסנל: ואן פרסי ואדוארדו דה סילבה או באינטר איברהימוביץ' אני לא שמעתי אוהדים של ארסנל של אינטר של מנצ'סטר או של בארסה נותנים תירוצים כאלה, רק אתם בכיינים.
    ובנוגע לשיפוט שאמרת שהשופטים נתנו לאינטר לנצח חפש ערך משחק האליפות ריאל מדריד ולנסיה (זה שבסוף קבע אותה) ב-2003 שהשופט עזר לכם לגנוב מולנסיה את האליפות, או חפש סופר קלאסיקו 2007 3-3 פנדל שלא נשרק לרונאלדיניו או תחפש משחק האליפות שנה שעברה נגד מריוקה (חוזה אנטוניו רייס כיסח שחקן היה מגיע לו אדום ישיר על התיקול והשופט "ויתר לו" אפילו לא הוציא לו צהוב שני) אחר כך רייס בישל וכבש וכך רעל "זכתה באליפות", או תחפש את הסופר קלאסיקו האחרון בהנחיית פרז בורול הביזיוני- מספיק לך משחקים שהשופט עוזר בהם? כי יש לי עוד כמה דוגמאות
    אתה יכול להגיד לו שהוא לא צודק, שהתירוצים האלה לא מרשימים, מסכים.
    מכאן ועד להגיד שלריאל מדריד יש כדורגל משעמם...
    ריאל מדריד מציגה את הכדורגל הכי טוב באירופה ביחד עם מנצ'סטר יונייטד, אני לא רואה סיבה שאנשים ששונאים את הקבוצה גם יתכחשו לזה שהיא משחקת טוב.

יהיה כיף!

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי Azax Syndrom צפיה בהודעה
    אתה יכול להגיד לו שהוא לא צודק, שהתירוצים האלה לא מרשימים, מסכים.
    מכאן ועד להגיד שלריאל מדריד יש כדורגל משעמם...
    ריאל מדריד מציגה את הכדורגל הכי טוב באירופה ביחד עם מנצ'סטר יונייטד, אני לא רואה סיבה שאנשים ששונאים את הקבוצה גם יתכחשו לזה שהיא משחקת טוב.
    מה שנכון, נכון.
    אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שריאל מדריד לא מגיעה כבר כמה שנים לרמות הגבוהות
    במפעלים באירופה וגם במדינה שלה. קבוצה כמו ריאל שיכולה להחזיק צי שלם של השחקנים
    הטובים ביותר באירופה, פשוט לא מסוגלת להתמודד ברמות הגבוהות משום מה, וזה דיי חבל.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

לא הבנתי AZAX אתה לא מסכים עם מה שאמרתי או עם מה שכתבתי על ריאל מדריד ? (אני יכול לקבל את זה שלא תסכים איתי על ריאל כי כל כך אחד והדעות שלו )
    אם זה הראשון אז לא יודע מה איתך אני לא ראיתי הרבה הופעות השנה של אינטר , פה ושם זלטן מבצעים אישיים אתה יודע לא יותר מזה ... מאז ההדחה (שמצטער זה כמעט חצי עונה ) היא משחקת כדורגל מגעיל ומשעמם אך יעיל ... זה ההנקודה שלי בכל הנושא הזה ואני בטוח שאני צודק , שיש משחק של אינטר ויהיו עוד כמה משחקים לדוגמא ריאל מדריד : מאיורקה , ברצלונה - בטיס סתם דברים כאלה .. את מי תעדיפו לראות ? זה כל כך משעמם אותי.. הקבוצות שם גרועות כל כך שזה ברור שהראשון והשני יגיעו מתי שהוא , זה כדורגל שקוף , לא כמו בליגה הספרדית ובאנגלית ששם אפילו קבוצות קטנות מציגות איך שהוא כדורגל מהנה :\
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 19-05-2008 בשעה 08:40.
    Siete

החוסר הבנה שלך וכמות השטויות שאתה פולט זה משהו מדהים.

הליגה האיטלקית השנה הייתה ברמה סבירה משעממת היא לא הייתה.
    איך אתה יכול להגיד ליגה משעממת אחרי מאבק צמוד על האליפות ואחרי קרבות תחתית צמודים ועוד קרבות על הצ'מפיונס?
    ריאל מדריד לקחה את האליפות קצת אחרי תחילת העונה כולם ראו שלבארסה אין סיכוי איזה עניין יש באליפות הזאת?
    ריאל מדריד בחודשים האחרונים היא הקבוצה הטובה באירופה ללא ספק
    אבל כנראה שיש לך זיכרון קצר מאוד כי עד לפני הפגרה אינטר הציגה משחקים מצויינים
    ואני משאר שלא ראית כמעט אף משחק כי רובם בכלל לא שודרו בטלויזיה אז אל תזיין לי תשכל על זה שראית את המשחקים שלה העונה כי אחוז קטן מהאנשים פה ראה את המשחקים שלה.
    וכן אני ראיתי כמעט כל משחק של אינטר העונה.

יכול ליהיות שריאל נתנה את העונה הטובה בליגה הספרדית
    אבל אתה שוכח שאינטר קבעה שנה שעברה את שיא הניצחונות לקבוצה באירופה.
    שנה שעברה הליגה האיטלקית באמת הייתה משעממת , לא הייתה תחרות על כלום אבל השנה התחרות הייתה גדולה אפילו זה שמילאן לא בצ'מפיונס מוכיח את זה.

בקיצור סקיילנסר אני מציע לך לבדוק,לקרוא ולבסס את מה שאתה אומר על מידע נכון
    וכמעט כל מה שכתבת פה הוא לא נכון.

ובקשר לכדורגל מהנה?
    פיורנטינה הציגה כדורגל מצויין בכל העונה,רומא הציגה כדורגל יפה,אינטר הציגה כדורגל טוב בחצי הראשון של העונה,יובנטוס שהיו לה אחלה משחקים והציגה יכולת טובה ואפילו מילאן שהצליחה להבריק בחצי השני של העונה.
    או סאמפדוריה ששיחקה כדורגל טוב והצליחה להחזיר את קסאנו לכושרו הטוב
    וגם קאליארי שאחרי חצי עונה כולם כבר אמרו שהיא היורדת הבטוחה והיא נתנה קאמבק מדהים והצליחה להישאר בליגה.

נערך לאחרונה על ידי ~psysex~; 19-05-2008 בשעה 19:12.

I LOVE INTER

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

כל מה שאני אומר נכון מה לא נכון תסתכל על התוצאות מה לא נכון בזה.. :\ ותגיד אתה בטוח שלא מנצסטר קבעה את השיא הזה? כן , היא כן אני חושב בנצחון 1-0 על רומא , או שזה היה נצחונות בית לא זוכר..........
    בקיצור אין לי כח לריב .. אני פשוט שונא את הליג ההאיטלקית אל תיקח את זה אישית .. הקבוצות ממקום 8-20 פשוט עלובות שם .. זה לא הכיף שהיה פעם .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 19-05-2008 בשעה 22:32.
    Siete

כל מה שאני אומר נכון מה לא נכון תסתכל על התוצאות מה לא נכון בזה.. :\ ותגיד אתה בטוח שלא מנצסטר קבעה את השיא הזה? כן , היא כן אני חושב בנצחון 1-0 על רומא , או שזה היה נצחונות בית לא זוכר..........
    בקיצור אין לי כח לריב .. אני פשוט שונא את הליג ההאיטלקית אל תיקח את זה אישית .. הקבוצות ממקום 8-20 פשוט עלובות שם .. זה לא הכיף שהיה פעם .
    מאנצ'טסר לא קבעה את השיא
    אינטר קבעה אותו.
    גם בספרד יש לא מעט קבוצות עלובות ויש את זה בכל ליגה אבל ממקום 8 ומעלה יש תחרות אז אני לא מבין מה הבעיה פה?

I LOVE INTER

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,164 | הודעות: 8,173,751 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect